كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
بنام خدا
دوستان سلام
دیروز سر فرصت و حوصله سراغ بخش وای فای دوربین 6 دی رفتم.دوربین را با تبلت سامسونگ تب 2 از طریف برنامه ای او اس ریموت سینک نمودم و نتیجه بسیار عالی بود.
اول اینکه از طریق برنامه مذکور مشاهده عکس های گرفته شده در دوربین میسر بود .
و دوم انکه امکان سیو نمودن کل عکس ها یا به انتخاب در تبلت فراهم بود و دیگر به وصل نمودن دوربین به نت بووک نیازی نبود .
و سوم انکه با لایو ویو نمودن دوربین صحنه مورد انتخاب در تبلت قابل مشاهده بود و ویزور دوربین به تبلت انتقال داده شده بود و .
چهارم اینکه امکان عکس گرفتن از طریق تبلت میسر بود و عالی و برای شکار لحظه ها یا عکاسی حیات وحش جان می دهد.
در اخر انکه دوستان تجارب بیشتر خود را در این موضوع اعلام فرمایند..
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
یعنی نمیشه عکسهای ثبت شده ( raw) را در لحظه شات، در تبلت یا هر وسیله دیگری ذخیره کرد ؟
محمدهادی نوری
اگر نشه فایلهای خام را با وای فای به کامپیوتر انتقال داد، این سیستم ارزش انچنانی ندارد ! من ترجیبح می دادم، این بدنه یک ال سی دی
چرخان داشت .
محمدهادی نوری
با سلام
به عقیده من هم ارزش آنچنانی ندارد ولی، فراموش نفرمائید که مقوله وایرلس در دوربین های دیجیتال، پدیده ای تقریبا نو پاست و زمان میخواهد تا تکامل یابد.
امروز در حد چندتا کنترل، انتقال jpg و... فردا هم data transfer و فیلمبرداری لایو با گجت ها؛ اگر اکنون کامل و بی نقص بود باید تعجب میکردیم.
حسنش در آنست که زین پس بدنه های در این رده را حتما با وایرلس و امکانات به مراتب پیشرفته تری از این جهت خواهیم دید.
ارادتمند.
بستگی به نیاز شما دارد.
مثلا برای شما که به عکاسی شب علاقه مند هستید.برای استار تریل و تایم لپس میتوانید نزدیک صبح بدون این که دوربین را متوقف کنید وضعیت اکسپوز را کنترل کنید.یا بسیاری کاربردهای دیگر که بسته به مورد میتوان برای آن متصور بود.
مثل کنترل عکسهای عکاس خانم وقتی داخل استودیو شات میزند.
یا یک ریموت لیو ویو مجانی که بسیار عالی عمل میکند.
واقعا از اینکه نمی توان عکس ها خام را منتقل کرد، تعجب می کنم . من در عکاسی دیپ اسکای بادوربینی مانند 40d،، عکسها را همان هنگام
ثبت بوسیله رابط usd به لپ تاپ منتقل می کنم .
حتی فوکوس را هم در کامپیوتر می گیرم( دستی است ) دکلانشور هم باید زماندار باشد و در این
سبک عکاسی نمیتوان به یک موبایل اعتماد کرد . به هر حال امکان بدی نیست، اما انگار این بار هم کنون، دست به کاری عجیب زده است .
اگر مدل بدون وای فای، تفاوت قیمتی خوبی با مدل وای فایل داشته باشد، من مدل معمولی را بیشتر می پسنمدم .
محمدهادی نوری
اتفاقا این ویژگی نه تنها عجیب نیست بلکه خارق العاده هست تنها دلیلی که برای ما هنوز اهمیت بالایی ندارد چون ما هنوز به معنای واقعی به دهکده جهانی وصل نشدیم
تصور کنید عکسی که میگیرید همون لحظه بتونید تو وی چت یا فیس بوک یا اینستگرام با دوستانتون به اشتراک بگذارید
لذت ارسال عکس سر لوکیشن با تمام کاستی هاش بقدری جذاب هست که نمیشه نادیده اش گرفت
چند وقت پیش تبلیغی از یکی از دوربین های سامسونگ دیدم که تنها نکته کلیدی ای که روش مانور میدادن همین بود که میتونست از طریق وای فای به اینترنت وصل بشه و عکس های گرفته شده را در همون لحظه داخل شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاره
من که خودم خیلی دوست داشتم دوربین ام این ویژگی را میداشت
این که خداییش تقلبه حتما از طریق موبایل هم اشکالاش را بهش گوش زد کنیدمثل کنترل عکسهای عکاس خانم وقتی داخل استودیو شات میزند.
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر