6D فلاش داخلی نداره ... یعنی نمیشه حالت slave رو بکاربرد برای فلاش ها ی اکسترنال؟ از دوربین سیگنالی فرستاده نمیشه ؟!
6D فلاش داخلی نداره ... یعنی نمیشه حالت slave رو بکاربرد برای فلاش ها ی اکسترنال؟ از دوربین سیگنالی فرستاده نمیشه ؟!
دوستانی که این دوربین رو دارند لطفا نظرشون رو در مورد سیستم فوکوسش و دقت فوکوسش اعلام کنند.
سپاس
دقت فکوس خیلی خوب،
فکوس در نور کم خیلی خوب،
سرعت برای کارهای غیر ورزشی خوب،
ترکینگ و کارهای ورزشی
ویرایش توسط m.daneshpayeh : Sunday 16 November 2014 در ساعت 17:19
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
خیلی با مارک دو کار نکرده ام که رفتارش را در تمام حالات بدانم. ولی بنظرم فکوس بهتری نسبت به مارک دو دارد.
در کل من هیچ مشکلی با فکوسش ندارم. مخصوصا در نور کم فکوس خیلی خوبی دارد. حتی با لنزهایی مثل 58 1/4 سیگما فکوس تقریبا دقیق و بی نقص است.
منتها فکوس ممتد و ترکینگش تعریفی ندارد. در حالتی که سوژه در حال حرکت ورزشی است (دو بار بیشتر امتحان نکردم، با لنز 24-70 2/8) نباید انتظار زیادی از آن داشت.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
من هم دقیقا همین صحبتهای مهدی عزیز رو تایید میکنم.جز ترکینگ باقی موارد همگی خوبند.در این مورد هم وقتی به مشخصات دوربین نگاه میکنید میبینید که اصلا برای چنین کارهایی طراحی نشده و نمیشه گفت ایراده.این دوربین کلا دوربین سرعتی نیست.
در برابر مارک2 هم از هر نظر بهتره.مارک 2 بعضی جاها خصوصا توی نور کم خیلی آزار دهنده میشه.روی هر دو هم لنزهای زیادی بستم و امتحان کردم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
بله حق باشماست!
من به MII کار کردم و متاسفانه سیستم فوکوسش آدم رو یاد دوربین 5D و یا حتی 30D,40D می اندازه!
شاید به جرات ضعف 5D MII همین بود!
در خصوص برتری سیستم فوکوس 6D شنیده بودم ولی زمانی پیش نیامد که خودم چک کنم!
فقط یک نکته است که فکر می کنم بدنه این دوربین هم برخلاف 5D MII, 5D MIIIتمام منیزیم نباشه!
اگر اشتباه هست اصلاح بفرمایید.
درسته. بدنش اطراف منیزیوم هست ولی بالاش پلی کربنات به خاطر انتن وایرلس و جی پی اس.
دوستان کسی جایی سراغ داره که ورژن N این دوربین رو داشته باشه؟
واسه من ترکینگش با توجه تغییراتی که دارم تو کار عکاسیم میدم دیگه مهم نیست. دقت فوکوس نقاط غیر نقطه مرکز مهم هست. دقت فوکوس ۱۰ نقطه دیگه دوربین مخصوصا نقطه اطراف چطوره؟