علاقه مند هستم و یه 60دی با لنز24-105 و سیگما 30f.18دارم ولی تو ایزوهای بالا نویز و افت رنگ ازیتم میکنه
علاقه مند هستم و یه 60دی با لنز24-105 و سیگما 30f.18دارم ولی تو ایزوهای بالا نویز و افت رنگ ازیتم میکنه
خوب در این صورت میتوانید به آپگرید فکر کنید.
چیزی که بدست میاورید دو استاپ نویز کمتر است. علاوه بر این شما شارپنس بیشتری هم خواهید داشت.
لنزتان هم برای منظره وایدتر خواهد بود. الان واید لنز شما از 38 شروع میشود که برای منظره خیلی مناسب نیست. ولی روی 6دی همان 24 خواهد بود.
مورد بعدی که به چشم خواهد آمد انعطاف بهتر تصویر در زمان ادیت است. مخصوصا ریکاوری سایه ها در ایزوی 50 است که دست شمارا برای عکاسی منظره بازتر میکند.
دینامیک رنج خیلی تفاوت نمیکند. ولی کمی بهتر شده.
روی هم رفته من فکر میکنم با لنزهای شما خرید معقولی خواهد بود.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
وایدی لنز برا من کافیه ایا با لنزسیگما 18-35 1.8 که تو 1.8شارپنس عالی داره میشه دو استاپ و جبران کرد چون 30 اف1.4خودم تو دیاف ها باز اصا شارپ نیست
شما میخواهید دی60 با سیگما 18-35 1/8 را با 6دی و 24-105 مقایسه کنید؟
اگر اینطور است داستان کمی پیچیده میشود. چون کاربرد این دو لنز و ... عوامل دیگر هم به میان میاید. ولی فقط از نظر نویز و کیفیت تصویر به این بستگی خواهد داشت چطور عکاسی میکنید و شرایط عکاسی چیست. با لنز 24-105 به فرض اینکه سه استاپ لرزهگیر داشته باشد. میتوانید با سرعت 1/10 ثانیه هم عکاسی کنید. با 18-35 به دلیل نداشتن لرزه گیر باید همین دو استاپ روزنه بازتر را با همان ایزو صرف بالا بردن سرعت شاتر کنید تا عکستان شارپ شود. پس مزیتی نخواهد بود. مگر اینکه به سرعت شاتر بالا نیاز داشته باشیپ و سوژه متحرک باشد. با این حساب باز دو اسناپ برتری نویزی سنسور فولفریم خودش را نشان میدهد. بهتر است این پول را صرف بدنه بهتر کنید. لنزتان هم برای منظره وایدتر خواهد بود و تجربه بهتری از عکاسی خواهید داشت.
لنز 30 مم شما روی فول فریم در مرکز شارپتر خواهد بود. ولی این لنزهای پرایم اصلا قرار نیست شارپ باشند! کسی هم انتظار شارپنس از این لنزها ندارد و به این دلیل انرا نمیخرد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سيگما 30 1.4 مخصوص کراپ برای فول فريم بايد 35 1.4 رو تهيه کنيد که روی 1.4 کاملاً شارپه فقط کمی وينيت داره
وقتی در وبسایت ها و انجمن های مختلف در مورد مشکلات 6D جستجو کنید، تقریباً هیچی پیدا نمی کنید الا یک مورد : مشکل دکمه های بدنه ی 6D که گاهی وقت ها قاطی میکنند و درست عمل نمیکنند. میخوام دوستانی که با این مورد مواجه شده اند کمی در موردش توضیح بدن. اینکه تحت چه شرایطی و بعد از چه مدت زمانی همچین مشکلی رخ داده واسشون؟! 6D واقعاً دوربین خوبی هست و خروجی فوق العاده ای داره. برای من که بیشتر به Landscape فکر میکنم و بهش علاقه دارم، همه ی آنچه لازم هست رو داره. فقط و فقط تنها ایرادی که میشه بهش گرفت همین مورد دکمه ها هست که توسط برخی کاربران گزارش شده. ممنون می شم اگر تجربیاتتون رو با من به اشتراک بگذارید :)
The older you are, the longer lens you need
در فکر خرید این دوربین هستم و تقریباً تصمیم ام نهایی است اما تا به حال خودم تجربه استفاده از این دوربین رو نداشتم. اما چند نمونه ویدئو در یوتوب دیدم که این مشکل رو به وضوح به نمایش گذاشته اند. عبارات Canon 6D issues یا Canon 6D Problems رو در یوتوب سرچ کنید. شما چطور؟ از نزدیک با چنین مشکلی مواجه شدید؟این موضوع را خودم در فروم مطرح کردم آیا شما هم چنین مشکلی دیده اید یا ....؟
The older you are, the longer lens you need
بله من این مشکل را دیدم! اما فکر نمیکردم بقیه هم به این مشکل برخوردن باشن!
البته سه یا چهار تا از دوستانم این دوربین رو دارن و من در یکی از آنها این مشکل را دیده ام که در رطوبت هوا موضوع بدتر میشود! ضمن اینکه یکی از کلید های چهارجهت اصلی آن هم خراب شده و باید خیلی به آن فشار وارد کرد تا درست عمل کند.