اگر قصد تغییرات چندان زیادی رو ندارید از نرم افزار همراه دوربین digital photo professional استفاده کنید. ورژن فوتوشاپ چنده و چه پیامی می ده؟
در همین فروم این لینک رو هم ببینید
ويرايش فايلهاي Raw در فتوشاپ
اگر قصد تغییرات چندان زیادی رو ندارید از نرم افزار همراه دوربین digital photo professional استفاده کنید. ورژن فوتوشاپ چنده و چه پیامی می ده؟
در همین فروم این لینک رو هم ببینید
ويرايش فايلهاي Raw در فتوشاپ
این لینکو ببینید.شما باید پلاگین camera raw رو نصب کنید.
اینم فایل کوتاه آموزشی
ولی اگر چندان با فوتوشاپ راحت نیستید که اینطور به نظر می یاد برای شروع همون نرم افزار همراه دوربین هم بد نیست و می تونه کمکتون باشه.
هم برای فایل raw و هم برای gpeg
دوست عزیز digital photo professiona رو برای دانلود پیدا نکردم
از کجا بگیرم؟
تشکر از شما
سلام دوستان
هرکاری میکنم پولم نمیرسه یه دوربین حرفه ای بخرم دستم خالیه... بنظرتون برای یادگیری عکاسی و عکاسی خانوادگی و تفریحی این دوربین شروع خوبیه؟؟؟ صرف نظر از سنسور کوچک بریج ها نسبت به حرفه ای ها ... میشه باهاش عکاسیو شروع کرد و حرفه ای یاد گرفت؟؟ ممنون میشم کمک کنید دیوونه شدم نمیدونم چه کنم برم زیر قرض یه 70 دی بخرم یا بیخیال بشم اینو بخرم مابینش راضیم نمیکنه مثلا 600 دی و ... تورو خدا اونایی که دارند بدون تعصب بگن...
این دوربین دوربین خوبیه. از دوربین های حرفه ای آپشن هایی مانند عکاسی در فرمت raw، انواع مودهای مختلف عکاسی، لرزشگیر اپتیکال خوب رو داره. در عکاسی نور ضعیف خیلی خوب نیست.(به دلیل f/3.4 که مقداری بالاست) سرعت فوکوسش در نور خوب واقعا بالاست. من این دوربین رو دارم و بذارین اینطوری بگم که اگر دورباره بخوام دوربین بخرم اینو می خرم. از عکاسی ماکرو تا عکاسی از ماه رو با کیفیت قابل قبول دارید. در فیلمبرداری آپشن های زیادی ندارید ولی کیفیتش خوبه. دوام باطری هم تا تقریبا 340 شاته. بهتره بگم کنار یه dslr انتخاب خیلی خوبیه. درباره یادگیری بگم من با همین دوربین پیشرفت های زیادی در عکاسی داشتم.
اما خب کیفیت عکسهاتون به پای dslr نمی رسه(خصوصا در تاریکی) توصیه می کنم به بدنه اینقدر وسواس نداشته باشید.(600D دوربین خوبیه)
یه سر به تاپیک های dslr ها هم بزنید.
با جناب مبین علی هم زمان شد. ارادت
سلام
برای راهنمایی خرید سوال خود را در یکی از تاپیکهای مرتبط در انجمن چه دوربینی بخرم مطرح نمایید.
چه دوربینی بخرم
سلام
7 سال پیش من دنبال دوربین بودم و با این سایت آشنا شدم
یه S3 Is خریدم که اونوقت جناب مشهدی وحید(مهندس و حید قدیری راد) این دوربین رو داشتند.
من با اون سه سال عکس میگرفتم
الانم 4 ساله دست دوستمه.اینو اعتراف میکنم که از اون نسبت به SLR که الان دارم راضیتر بودم.چون کوچیک بود.همیشه همراهم بود.رنج واید تا تله خوبی داشت.ماکرو بسیار خوبی داشت.(گاهی اوقات وسوسه میشم اینو بفروشم برم یه SX50 بخرم)
قطعا این دوربین(SX50)که از نوادگان آن مرحوم است رنج بسیار عالی را با کیفیت خوبی پوشش میدهد.
اینو بدون اینقدر ذهنتون رو درگیر تجهیزات نکنید.
یه دوربین بخرید و شروع به تمرین و عکاسی کنید.
دوربین مثل زن نیست که یه عمر بخای باهاش زندگی کنی.
حداکثر سه سال و بعد اون باید بفکر ارتقای اون باشید
پس بجای این پا و اون پا کردن بجنبید و دورینو بخرید و لذت ببرید
با تشکر از حوصله شما.مخلص دوستان علی
علی قربان زاده
NIKON D3100
Lens 18-105
دمتون گرم...
میرم میخرمش همینو ...
خدا بزرگه...
من راهنمایی برای خرید نمیخواستم جناب مبین میدونم چی بخرم ... جیبم یاری نمیکنه... خواستم نظر دوستانی که این دوربینو دارن بپرسم تا دلم آروم بشه... و شد...
نهایتش بعدا یه حرفه ای مبخرم کنارش... فکر نکنم ضرر بکنم؟؟؟ فدای شما