کسی میتونه یه عکس اورجینال با کیفیت تمام و واقعی بزاره؟
کسی میتونه یه عکس اورجینال با کیفیت تمام و واقعی بزاره؟
دوست گرامی آپلود عکس در این فروم محدودیت هایی به لحاظ سایز عکس داره.اما از لینک زیر می تونید به نمونه عکس های این دوربین دسترسی پیدا کنید.
دانلود نمونه عکس های canon sx50 hs
این هم یه تست دیگه با این دوربین
فاصله ی دوربین با دیوار 10 سانتیمتر در زمانی که دوربین روشنه و لنز جلو اومده
در این فاصله میتونه از صفحه ای به وسعت ( 12.5 در 16.7 ) سانتیمتر عکس بگیرد ، نسبت ابعاد 4:3
این نشون میده که با این دوربین در یک جای کوچیک یا یک فضای باز چه میزان سوژه را میتوان در داخل کادر عکاسی جا داد
( 16.7 x 12.5 ) .jpg
دوستان اگه حالشو داشتن و یه دوربین دیگه ایی هم دم دست داشتن یه تست بزن و نتیجه رو اعلام کنن
فقط معیار 10 سانتیمتر تون با یه مقوای 10 سانتیمتری باشه که یه وقت لنزتون خط نیوفته
حالا یکی و دو میل هم فاصله بود اشکال نداره
موبایل هم بود قبوله برای این تست مگا پیکسل مهم نیست فقط نسبت ابعاد 4:3 باشه
البته دوستمون که عکس رو گرفته باید اظهار نطر کنه ولی فیلترهای زیادی برای تغییر شدت رنگ ها در این دوربین قرار داره که مشخص نکردن آیا از فیلتری استفاه شده یا نه ولی در این عکس تصاویر شارپ نیست.درباره کیفیت کراپ هم بله، خود من دیدم که تصاویر این دوربین به هز حال در سایز بزرگ کیفیت محدودی داره.
دوست عزیز نمای اصلی عکس اولی اینه و الی آخر
IMG_2776 +.jpg
چون قضیه نشون دادن قدرت زوم بود من قسمتی از عکس رو بریدم تا دید واقعی حضور در صحنه شبیه سازی بشه تا با گذاشتن یه عکس واید کنار زومها در مورد زوم غلو نشه (چیزهایی که شما اشاره کردین (شاخ و برگ درختا و چمن) بالاخره دورن )
-------------
اما در کل دوستانی که به شارپ بودن جزئیات (به گونه ای که درخواست کردید) خیلی اهمیت میدن فکر نمیکنم این رده از دوربینها راضیشون کنن
مثلا از فاصله چند متری از درخت و چمن عکس بگیرید و بخوایین دونه دونه ی برگها و چمنها شارپ باشن
اما از فاصله نزدیکتر که درخت معلوم نباشه برگها راضی کننده ترن
در مقام مقایسه در این مورد فکر میکنم دوربین Nikon coolpix p510 بهتر باشه البته نه خیلی
(در این رده ، روی دوربین دیگه ای بررسی اینترنتی نکردم )
-------------
در مورد درخواستتون خودم عکسی این مدلی نگرفتم ولی براتون این عکس را که با Canon PowerShot SX50 HS گرفته شده را پیدا کردم
ویرایش توسط Wings : Wednesday 28 August 2013 در ساعت 16:13
یه نمونه دم دستی از عکسهایOlLYMPUS SP570 UZ که من 4 سال پیش خریدم! بابت مشاهده ی شارپنس تو ریسایز به یه همچین سایزی...
P7030363.jpg
نگید که SX50 لااقل در این حد نیست! البته من هنوزم معتقدم کمتر دوربینی کیفیت رنگ دوربین منو داشته باشه... حتی dslr هها :)
علي يارقلي
دوستان عکسها رو روی مود اتوماتیک میگیرین؟
من اگه اتوماتیک بگیرم عکسا افتضاح میشن! معمولا دوربینای این رده نیاز به تنظیم دستی دارن.
علي يارقلي