سلام
دوست من محل مناسبی رو برای انتخاب دوربین مورد نظرتون انتخاب نکردید و بهتره با کمی گشت و گذار در تالار ،دوربین مورد علاقه تون رو پیدا کنید چون تمامی اطلاعاتی که شما می خوایین در این سایت هست...
اما برای اینکه شما هم از سر در گمی در بیاید باید بگم که:
با توجه به این که فرمودید بودجتون در حد 1.5 تا 2 میلیون هست و برای عکس در طبیعت - عکس های شخصی - ماکرو - منظره - عکس هائی با عمق میدان کم و زیاد دوربین می خوایید که به معنی داشتن همه نوع قابلیت در یک دوربین هست بهتر هست سمت DSLR ها یا همان دوربین های حرفه ای نرید اما برای رسیدن به این نیازی که گفتید فقط نباید به سمت سوپر زوم ها رفت بلکه با این بودجه انتخاب های دیگری هم دارید من اسم این دوربین ها رو مینویسم شما کمی زحمت بکشید و به تاپیک هر کدوم سر بزنید و پس از خوندن کل مطالب اگر ابهامی داشتید در همون تاپیک بپرسید....
این دوربین هایی که مینویسم هر کدوم در سطح خود بهترین های جهان هستن...
در سوپرزوم یا همان بریج و یا همان دوربین نیمه حرفه ای که شما میگید:
Panasonic FZ200 به نظر من بهترین سوپر زوم دنیا وارد ایران نشده و باید از خارج کشور خریداری شود
Fujifilm FinePix HS50 EXR تازه اومده تو ایران به نظر من فوق العادست
Canon PowerShot SX50 HS مدل قبلیش رو ترجیح میدم چون سرعت (دیافراگم)لنز افت کرده
Canon PowerShot SX40 HS نسبت به اینکه مدل جدیدش اومده هنوز قیمت بالایی داره
Sony Cyber-shot DSC-HX300 تازه تولید شده و نمی دونم تو ایران اومده یا نه
Nikon Coolpix P510
من تو مدلهای بالا اگر بخرم فقط دو تای اول رو میگیرم.....
اما کامپکت :
Panasonic Lumix DMC-LX7 باید خارج از کشور تهیه بشه
Canon PowerShot G15 که فعلا حرف اول رو میزنه
توصیه میکنم اتاق هر کدوم از این دوربین ها رو به طور کامل بخونید ودر همونجا سوالات مربوطه رو بپرسید چون یا به جواب نمی رسید و یا دیر میرسید و یا اینکه پست هاتون توسط مدیران پاک میشه .....
واین هم مقایسه بین این مدل ها:
کد:
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx40hs&products=canon_sx50hs&products=fujifilm_hs50exr&products=canon_g15&products=panasonic_dmcfz200&products=panasonic_dmclx7&products=sony_dschx300&products=nikon_cpp510&sortDir=ascending
ّ