دوستان کارکرد شاتر این دوربین رو چجوری پیدا کنم؟
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
به پست 296 تایپیک زیر سربزنید
تعيين تعداد شات زده شده توسط دوربين ها
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
سلام به دوستان
فیلمهای روی دوربین رو هم میشه از طریق wifi به موبایل منتقل کرد؟
با تشکر.
سلام وقت بخیر یه مدت کمیه که 70دی دارم قبلا دست یکی دیگه بوده حالا مورد اینجاست که وقتی دکمه چرخان بالایی رو روحالت scnمیذارم با فشاردادن دکمه کیو اون صفحه انتخاب حالتهای مختلف عکاسی نمیاد بالا اصلا وقتی دکمه شاتر رو تا نیمه فشار میدم علامت مربوط به Aپلاس رو صفحه است عملکرددکمه Q از A+ تا SCN تقریبایکیه و رو صفحه هم تماما علامت A+ هستش .
دوستان مشکل از چیه و چیکار کنم؟
با سلام خدمت دوستان
در مورد مشکل عنوان شده بادی 70دی و ارور 80 یا همان مشکل pcb . شرکت کانون آمریکا اعلام کرده که این مشکل (فقط در بعضی ) از بادیها که دو رقم سریال آنها 00 الی 22 میباشد و علت نقص ارتباط داخلی ناشی از ساختار مدار چاپی الکتریکی نمایش داده شود.که در صورت ادامه نمایش این ارور ممکن است دیگه دکمه پاور کار نکنه و دوربین بالا نیاد.در بیشتر موارد، این مشکل در ارتباط با استفاده مداوم از دوربین در حالی که دمای داخلی دوربین بالا است، یا زمانی که به طور مداوم فیلمبرداری می شود، رخ دهد. در پی همین خبر اعلام شده بادیهایی که این مشکل رو دارن و در محدوده این شماره سریال هستن بصورت مجانی تعمییر میشن. این اعلام مربوط به منطقه آمریکا هست ولی برای منطقه خودتون به نمایندگان اون مناطق مراجعه کنید.... خود بنده این دوربین رو از دوستم خریداری کردم که ایشون فیلمبرداری قابل توجهی باهاش انجام داده . خودم هم باهاش عکاسی فراوان کرده ام و ازش راضی هستم و چنین مشکلی نه قبل از خرید و الان وجود نداشته. اتفاقی با این مشکل آشنا شدم و راجع بهش کنجکاو شدم. اینجور که میشه از این مطلب درک کرد اینه که مدار چاپی و یا اتصالات بعضی از مین بردها در اثر بالا رفتن حرارت قطع میشه. و این عیب قطعات نیست. بقول دوستان الکترونیک ظاهرا یک جور مدار لحیم سرد میشه ولی خب ظاهرا برای همین مشکل ساده مجبور به تعویض بورد کامل میشن. البته دوستان بسیاری هم مثل بنده چنین مشکلی با این دوربین نداشتن که همینجا هم اغلام کرده اند ..حال اینکه تعمیرگاه مرکزی که نماینده کانون هست هم دستوری در این رابطه دریافت و طرحی برای این امر داره رو اطلاع ندارم..
موفق باشین
سلام
این که میگن در دوربین از میکرو اس دی ها با خشاب استفاده نکنین به هیچ وجه رفرنس علمی داره یا مهم نیست ؟ من هفتاد دی دارم
مشکل خاصی فکر نمی کنم داشته باشه. فقط دوتا مسئله وجود داره. یکی اینکه افزایش اتصالات باعث بیشتر شدن احتمال اشکال پیدا کردن داده ها ممکنه بشه (مثلا اگه رم در خشاب لق بشه) و یکی دیگه اینکه خشاب ها غالبا کیفیت ساخت بالایی ندارن.
https://www.dpreview.com/forums/thread/4196675