نوشته اصلی توسط
pyan
بعد از ۲-۳ سال تجربه 70D توصیه من اینه اگه فقط عکاسی مدنظرتون هست و شاید یه وقتی هم فیلمبرداری بخواین بکنین تو این سطح از دوربینها،نیکون گزینههای بهتری داره(سری ۷۲۰۰،۷۵۰۰)
اگه فیلمبرداری مدنظرتون هست 70D میتونه خیلی مطلوبتر باشه تو این زمینه و خب مسلما 80D هم گزینه بهتری هست
چیزایی که تو 70D رو من دوست داشتم یکی بدنه نسبتا حرفهایترش بود نسبت که سریهای سه رقمی من جمله LCDبالا و نقطع فکوس بیشترش و... که خی روز به روز داره این مزایا کمرنگتر میشه چون تو بدنههای پایینتر هم شاهد این امکانات هستیم
یه مورد هم دیسپلی چرخونش بود
راستش DPAF تو عکاسی خیلی به کار من نمیومد چون تو لایو ویو معمولا منوال فکوس میکنم و اکثر اوقات هم از تو ویزور عکاسی میکنم
واسه همین میگم اگه فیلمبرداری مهم نیست،کنون مزیت خاصی تو عکاسی نسبت به نیکون نداره که هیچ،تو خیلی زمینهها هم عقبتره!
راستش من زمان خرید 70D بین این دوربین و 7200 نردد بودم.اون زمان چون ۷۲۰۰ تازه میخواست معرفی بشه خیلی اطلاعاتی ازش نبود و بیشتر ایرادات ۷۱۰۰ بود
چیزایی اون زمان واسه من مهم شده بود که بعدا خندهام میگرفت بهشون
مثلا همین قابلیت DPAF تو همه ریویوها جزو موارد خیلی پررنگ کنون بود،ولی واسه من کاربردی در عمل نداشت
اینو از این جهت میگم که نیاز اصلیتون رو بشناسید
مواردی که منو تو 70D آزار میداد یکی نویز شدیدش تو ایزوهای بالا بود،طوریکه معمولا سعی میکردم از ۸۰۰ بالاتر نرم و ۱۶۰۰ ماکسیمم ایزویی بود که نویز توش قابل تحمل بود
مورد بعدی هم Shadow recovery ضعیفش بود که مجبورم میکرد خیلی وقتها براکت بگیرم و بعدا تو فتوشاپ ترکیب کنم و دست رو کلا یک مقدار واسه ادیت کردن بسته میکرد
یه مورد دیگه فکوسش تو نور کم بود که نمیتونست فکوس کنه...با اینکه همه نقاطش کراس تایپ هستن ولی شب معمولا نقاط کناری نمیتونستن فکوس کنن و محدود به نقطه مرکزی میشدم که اونم خیلی قوتها جوابگو نمیشد(البته تو نور بسیار کم منظور بنده هست)
و مسائل دیگهای بود که من بعد از تصمیم به آپگرید دوربین با کلی ضرر اومدم سروقت نیکون
تغییر برند ضرر زیادی داره بخصوص اگه سرمایهگذاری زیادی تو اون برند کرده باشین...فلش،تریگر،لنز و... با برند دیگه کار نمیکنه برای همین قبلش نیازهاتون رو بشناسین
البته اگه تفننی میخواید عکاسی کنید همه اینا راهگشای کارتون هستن...حتی یه 60D
در هر صورت من اگه بخوام برگردم به عقب 7200 رو میگیرم و اگه الان بخوام مجدد از بین کراپها انتخاب کنم ۷۵۰۰ و اگه اصرار به برند کنون باشه،80D گزینه مطلوبتری هست با توجه به بهبودهایی که تو سنسورش داشته و رفع شدن بیشتر ایراداتش
بازم عرض میکنم نظرات بنده با توجه به شرایط بنده هست و سبک عکاسی و... شاید شخص دیگهای نیازی به ایزوی بالا یا داینامیک رنج بیشتر نداشته باشه