درود بر دوستان
امروز داشتم عکاسی می کردم که یه مشکلی پیش اومد
همه چیز خوب بود تا این که شارژ باطری تموم شد و من مجبور شدم از باطری کمکی با مارک فوتیکس که فک یک سالی هست که دارمش ازش استفاده کنم
بعد شروع کردم به عکاسی
وقتی خواستم دوربین رو در حالیزکه روشن بود از مد اتوماتیک بزارم رو حالت دستی برای اولین بار دوربین هنگ کرد
صفحه ال دسی دی روی یک تصویر موند و دکمه های دوربین هیچ واکنشی نشون نمی دادن حتی دوربین خاموش و روشن نمی شد و من مجبور شدم باطری رو در بیارم و دوباره جا بزارم که همه چی ردیف شد
ولی بار دوم که این اتفاق تکرار شد وقتی مجبور شدم باطری رو در بیارم و دوباره جا بزنم دوربین هیچ واکنشی نشون نداد
گفتم شاید شارژ تموم شده ولی الان باطری اصلی دوربین رو فول شارژ کردم و گذاشتم سر جاش ولی باز هم هیچ واکنشی نشون نداد حتی چراغ جا گذاشتن باطری هم روشن نمی شه
دوستان به نظرتون مشکل چیه؟
چیکارش کنم ؟بفرستمش تعمییر گاه ؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
دوربین رو فرستادم برای تعمیر به تعمیرگاه مرکزی اونجا گفتن مین بردش دچار مشکل شده و هزینه تعمییرش هم یک میلیون وهشتاد هزار تومن می شه
ازشون در مورد علت این خرابی پرسیدم . گفتن 70d ضعف مین برد داره وقتی توشرایط گرم کار می کنه و یا زیاد فیلم برداری ازش کنی احتمال داره این مشکل پیش بیاد
اینو گفتم تا دوستان در جریان باشن و بیشتر مراقبت کنن
به نظر دوستان با اومدن 80D و دوربینهای جدیدتر ار 70D ، و با توجه به اینکه 70D قدیمی شده و دیگه تولید نمیشه ، آیا خرید 70D با این قیمت منطقی هست ....
من چند پست بالاتر توضیح دادم ولی دوباره برای کمک به دوستان مطرح می کنم
دوربین من بعد از سه سال اونم موقعی که گارانتیش تموم شده بود دچار مشکل شد و مجبور شدم بفرستم تعمیرگاه مرکزی . با مسول مربوطه که حرف می زدم گفت که 70 دی ها مشکل مین برد دارن
و به نظر من معنی حرفش این نیست که مین برد همه 70 دی ها دچار مشکل خواهد شد به نظرم منظوشون این می تونه باشه که مثلا اگه در دوربین های دیگه از هر 1000 تا 5تا دوربین دچارمشکل مین برد می شن در 70 دی 30 تا یا 40 تا دچار مشکل خواهند شد و اینم بسته به شانس طرف هست
البته یه نکته دیگه هم بگم و اونم اینکه بعد از دو هفته که دوربین به دستم رسید بازم دوباره دچار مشکل شد و باید براشون فرستم
حالا این تجربه بد من بود از این دوربین ولی تصمیم گیری با خود دوستان است
به همین خاط خیلی جدی دنبال تعمیر و فروش دوربین هستم برای همین توقسمت مشاوره هم از دوستان خواستم که راهنماییم کنن که چی بخرم
اینکه بگیم ۷۰دیها مشکل دارن فکر نمیکنم خیلی درست باشه!
ولی جدای این مساله با وجود سنسور بسیار خوب و جذاب۸۰دی و امکانات بیشتری که داره مثل اینتروالومتر داخلی و... توجیه بیشتری داره
البته بستگی به انتظارات و کاربردتون هم داره
مثلا در زمینه iso طبق تستهای DXO تقریبا از ایزو ۴۰۰ به بعد عملکردش با ۷۰دی برابر هست و خود ۷۰دی بنظر من خیلی جالب نیست تو ایزوهای بالا!
ولی تو ایزوی پایه عملکرد بهتری داره
از طرفی شما میتونید ۷۰دی بگیرید و اون اختلاف قیمت رو صرف یک لنز بهتر بکنید و نتیجه بهتری نسبت به ۸۰دی با کیت لنز بگیرید!
بدنه دیر یا زود قدیمی میشه...همین ۷۰دی چندسال پیش جزو هیجان انگیزهای بازار بود و الان یه بادی نسبتا معمولی حساب میشه ولی سرمایه گذاری روی لنز خروجی خیلی بهتری میده بهتون
دوستان این دوربین هم مثل موبایل می شه هارد ریستش کرد ؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk