این تاپیک را مطالعه بفرمایید
تعيين تعداد شات زده شده توسط دوربين ها
سلام. من هر وقت دوربین رو روشن میکنم موقع عکس فلاشر بیرون میپره. با اینکه چند باره تو تنظیمات دارم خاموشش میکنم باز هم بعد از روش شدن بیرون میپره! تنظیم روی اتوماتیک هست
سلام ببخشید من تو حالت manual وقتی دیافراگم رو زیاد میکنم تصویر تاریک میشه. چطور باید جبرانش کنم؟ iso هم در manual پیدا نکردم. سخته دفترچه رو کامل بخونم فقط همینا واسم سواله
سلام
مقدار نور تصوير را سه عامل تعيين مي كند، مقدار باز بودن روزنه لنز (ديافراگم يا درستتر اپرچر)، سرعت شاتر و مقدار ايزو. وقتي در حالت منوال ديافراگم را مي بنديد براي جبران آن يا بايد سرعت شاتر را كم كنيد يا ايزو را زياد كنيد يا تركيبي از هر دو را. براي كم و زياد كردن ايزو، ابتدا دكمه ايزو را فشار دهيد بعد با چرخاندن گردونه ي پشت شاتر، ايزو كم و زياد مي شود.
در مد منوال با چرخاندن گردونه ي پشت شاتر، سرعت شاتر تغيير مي كند با گردونه ي پشت دوربين، مقدار ديافراگم.
پيشنهاد مي كنم در ابتداي امر، به جاي مد منوال از مد Av استفاده كنيد كه در آن شما ديافراگم را تنظيم مي كنيد و دوربين سرعت شاتر را و هميشه نور عكس مناسب خواهد بود.
ارادت
توصيه مي كنم
سلام من تنظیمات نوردهی رو بالابردم و زمان باز موندن (شاتر یا دیافراگمه فکر کنم) رو بالا بردم و عکس در شب خیلی روشن شد. خواستم ببینم این حالت چه عیب هایی به دوربین وارد میکنه اگر نور زیاد باشه؟