به نظرمن مشتریان این دوربین ازقبل مشخص بودند.دوربین 7D انقدر دوربین محبوبی بوده وفروش بالایی طی این مدت ازعرضه داشته که اگر نیمی ازانها هم بخواهند اپدیت کنند(که بااین ارتقا بسیارخوب خیلی هم محتمل است البته) برای کنون کافی خواهدبود.درواقع به نظرم مهمترین عامل اپدیت این دوربین هم همین محبوبیت خیلی بالای مارک یک بوده.درصدبسیاربالایی ازاماتورهای حیات وحش ازاین دوربن استفاده میکردند. بعیدنمی بوداگراین محبوبیت نمی بود،کنون هم مثل سابق مترادف بانیکون دوربن عرضه میکرد.بنابراین بیشترین متقاضی ها همان گزینه اول هست و۳قشردیگری که اقای ماسایا مایدا نام برده همین حالا هم دوربین شان وجود دارد.
اما درمجموع طی این چندسال دردنیای تکنولوژی یکی ازبهترین اپدیت ها وبه دردخوروپرنیازترین ارتقاها رو کنون با این دوربین انجام داده. شبیه به 5d II !
ممنون
سلام به دوستان عزيز ، اينطور كه پيداست اينجا همه بصورت حرفه اى عكاسى ميكنن و باعث ميشه من يكم خجالت بكشم كه سوالمو مطرح كنم ... من بخاطر علاقهء زيادى كه به عكاسى دارم بعد از پرس و جوى زياد يك دوربين كانن eos 7D تهيه كردم ولى متاسفانه زياد از دفترچهء راهنماش نميتونم سر در بيارم ، خواستم از شما دوستان كمك بگيرم كه اگه كتاب فارسى و يا ترجمهء دفترچه راهنماشو داريد بفرماييد كه از كجا تهيه كنم و اگر بشه دانلود كنم ، ممنون از گروه و مقاله ها و عكسهاى زيبايى كه اينجا ميذاريد
با سلام .
من چند تا سوال داشتم از دوستان :
1- بچه ها میخواستم بدونم این دوربین بهتره یا canon 70d ؟؟؟؟
خودم به شخصه عاشق Canon EOS 7D Mark II هستم . به خاطر ایزو بالاتر و کیفیت فیلمبرداری بالاتر
این رو هم بگم که من عاشق فیلمبرداری و عکاسی با کیفیت بالا هستم. { بچه ها کیفیت 60 فریم و 30 فریم با دوربین Canon EOS 7D Mark II خیلی تاثیرگذاریش بیشتره ؟؟؟ دلیل متفاوت بودن 60 و 30 فریم چیه }
2- اگه از دوستان کسی میدونه لنز ماکرو برای گرفتن عکس از سوژه نزدیک چه قیمتی داره و از کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم.
با تشکر از دوستان
مطالعه دوست من مطالعه !
دانشنامه عکاسی
زندگی خواب است و عشق رویای آن
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"