متاسفانه عملکرد باتری کنون همیشه ضعیف تر از نیکون بوده .
البته خیالتون راحت باشه ، استانداردهای TIPA بسیار سخت گیرانه هست و با ریویو عکسها حساب میشه، شما با این دوربین و باتری فول به راحتی میتونین 1000 شات بزنین .
متاسفانه عملکرد باتری کنون همیشه ضعیف تر از نیکون بوده .
البته خیالتون راحت باشه ، استانداردهای TIPA بسیار سخت گیرانه هست و با ریویو عکسها حساب میشه، شما با این دوربین و باتری فول به راحتی میتونین 1000 شات بزنین .
قطعا الان بهترین کراپ دار بازار هست
ولی بااین قیمت که تو کشور ما حداقل شش میلیون قیمت خواهد داشت،بیشتر بدرد کسی میخوره که به امکانات خاص این دوربین احتیاج داشته باشه وگرنه میشه به گزینه های دیگه هم فکر کرد
به فرض افت قیمت بعداز 9 ماه، قیمت رو پنج میلیون فرض میکنیم
6D 4800
D610 4900
70D 2900
D7100 2800
دوستان اینم یه معرفی 3 دقیقه ای 7d mark2با لنز 24-105 stm
http://www.youtube.com/watch?v=stY7CC2GOE4
اینم یه لینک دیگهhttp://www.youtube.com/watch?v=BGDKBcXnVps#t=28
ویرایش توسط tahers96i : Monday 15 September 2014 در ساعت 23:46
مبااارک باشه
فوق العادست ، سیستم فوکوس وحشتناک! و تغییر سیستم فوکوس در لایوویو! ۱۰ فریم سرعت عکاسی پیاپی!
منتظر عملکرد و کیفیت خروجی این دوربین ارزشمند هستم
آپدیت یعنی همییین فقط یه کم زیادی گرونه
فکر نکنم قیمتش تو ایران بیشتر از 4.5 میلیون بشه
محصولات کانن و نیکون بر خلاف سایر برندها نمیدونم با چه نرخ ارزی وارد کشور میشه چون قیمت ایران و به قیمت خارج از کشور تقسیم میکنی نرخی بین 2200 تا 2500 در میاد که این نشون میده تو واردات این دو برند یه ترفندی به کارمی برن برا مثال 6دی 1900دلار که تو ایران 4.8 حالا 7دی مارک 2با 1800دلار تقریبا 4.5 در میاد حالا بعد چند ماه هم قیمتش میاد پایین فک کنم تا یکسال بعد بشه با 4تومان خرید
درود
جناب حسینی این اسلات مموری را خیلی خوب اشاره کردید!
چند وقتی بود داشتم خود خوری می کردم در صورت ارتقا دوربین مموری های موجود را چه کنم!
اصلا لذت استفاده از کارت های CF خودش به اندازه لذت کار با یک دوربین حرفه ای ارزش داره! (حداقل خوبیش به اینه که به اندازه SD تقلبی نداره و داستان سرعت و ... توش راحت تر قابل بررسیه!)
- كنون ادعا دارد كه سيلينگ بدنه ي 7d m ii در مقابل آب وهوا و گرد و غبار، 4 برابر بهتر از 7d شده است! (dpreview, IR)
4برابر يعني چه؟ بايد صبر نماييم تا ببينيم معادل چه بدنه اي از كنون است.
- ويوفايندر جديد:
- محل قرار گيري gps و قطب نما:
ویرایش توسط Nima Sadigh : Tuesday 16 September 2014 در ساعت 00:39
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
af-areas.jpg دوستان اسکرین شات وحشتناک این دوربین فک کنم موقع afکلا توی ویزور قرمز بشه