اول از همه باید بگم که میپذیرم جمله من صحیح نبود وباید مینوشتم "یادمه بعضی از دوستان میگفتن جانشینی برای این دوربین معرفی نخواهد شد"
شاید جای بحثش اینجا نباشه ولی چون پرسیدید مقداری که یادم هست رو میگم:
البته قبل از هر چیزی از دوستان عذر خواهم و باید بگم نسبت به دوستانی که ازشون مطلب میزارم کاملا ارادت دارم مخصوصا آقا انوش عزیز و فقط به خاطر در خواست جناب حسینیان این مطلب رو میذارم و هر موقع لازم دونستید اون پاراگراف آخر متن قبلیم و این دو پست آخر رو پاک کنید که آف تاپیک نشه....
مطالبی از یکی از کاربرای بسیار فعال و یکی از کاربرای ویژه و یکی از مدیران ......
نوشته اصلی توسط kiavashنوشته اصلی توسط kiavashنوشته اصلی توسط kiavashنوشته اصلی توسط Anoosh-Emنوشته اصلی توسط Anoosh-Emنوشته اصلی توسط Anoosh-Em
نوشته اصلی توسط Rouzbeh Ehsani
عذر خواهم - الان امکان ویرایش ندارم وگر نه پاراگراف آخر متن قبلیم رو پاک میکردم تا این بحث خاتمه پیدا میکرد .....
ممنون
مهدی
دوست گرامی ،
اولن اینکه هر چیزی در این فروم نسبت به دوربینهای آتی نوشته میشود ، گمانهزنی است ...
اگر من و شما و دوستان دیگر ، از خط و ربط و سیاستهای پنهانی برندها خبر داشتیم ، مطمئن باشید ، من یکی خودم رو به برند مخالف میفروختم :)
چون لابد باید کلی پول بدهند که ما از غیب خبر داریم و در حالیکه جاسوسان و خبرچینهای حرفهای که کارشان ، فروش اسناد و مدارک و اطلاعات برندها به یکدیگر است ، خبر ندارند!!
درست مانند اینکه یک زمانی استیو جابز فقید میگفت : « صفحه بزرگ جایی در اپل ندارد چون مردم نمیخواهند » ، اما اینک میبینیم سیاست کمپانی ، عوض شده ...
چرا ؟
چون مردم عوض میشوند ... خواسته ها عوض میشوند ... موقعیتها عوض میشوند ...
وقتی شرکت رقیب میآید و مدام روی صفحه بزرگ مانور میکند و تنها مزیتش را در این تاکتیک میگذارد ، پس چرا باید دست روی دست گذاشت و گفت حرف مرد یکی است ؟؟!!!!
و بازار را به رقیب سپرد ؟!
.
به هر حال من که همیشه از رشد تکنولوژی و پیشرفت برندها به شخصه لذت میبرم ، چون یعنی انتخاب بیشتر و تنوع بیشتر و حقوق مخاطبان بیشتر ...
به شرط اینکه ما از آن سر بوم نیافتیم و از بازاریابهای خود برندها ، بیشتر حرص برندها را نخوریم !!
و بدانیم که ما این سوی بازار هستیم و برندها آن سوی بازار ...
قرار است آنها برای ما کار کنند و نه ما برای آنها ...
و همه اینها یک هدف مهم دارد : « عکاسی » و « لذت عکاسی »
سلام مجدد
در ادامه پست شماره 27 موارد تکمیلی ارائه می گردد :
حسگر 20.2 مگاپیکسلی جدید ، سنسوری است عالی برای بدست آوردن تصاویری مجلل به گونه ای که جزئیات خیره کننده بوده و وضوح نیز چشمگیر است. ضمن اینکه بهینه سازی های لازم برای عکاسی در نور کم نیز به خوبی صورت گرفته است و ما در نمونه عکس های این بدنه آن را شاهد هستیم.
به لطف Dual Pixel CMOS جدید ، فوکوس خودکار در حین فیلمبرداری بسیار روان و همانند یک دوربین فیلمبرداری ، سریع ، نرم و دقیق شده است که به سبب این فن آوری ، لذت یک فیلمبرداری بی نقص با یک DSLR حاصل می شود.
این ویژگی در طراحی سنسور ها یک انقلاب محسوب شده و نقطه عطفی است در AF فیلمبرداری از طریق Live View
سنسور Dual Pixel جدید شامل یک بازنگری پیچیده در حسگر CMOS است. به صورت سنتی سنسور تصویر ، یک دیود حساس به نور را در هر پیکسل جای داده است. اما سنسور جدید در هر پیکسل 2 دیود را به همراه دارد که در مجموع 40 میلیون می شود . این موضوع باعث شده تا هر پیکسل دو وظیفه را به صورت همزمان به عهده داشته باشند : فوکوس خودکار فازی و ثبت نور . که سرعت و سهولت فوکوس محصول این عمل می شود. این سیستم بی همتای فوکوس ، سبب عملکرد AF در 80 درصد از سطح سنسور می شود. به صورت عمودی و افقی و بدون کاهش نور و افت کیفیت تصویر.
بیشترین فایده این سیستم مربوط به زمان فیلمبرداری از طریق Live View است ، موضوعی که 7D Mark II را صاحب فوکوسی نرم و سریع می کند ، حتی در زمانی که عمل فوکوس بین دو سوژه در حال سوییچ است و به خوبی می تواند جسم متحرک را دنبال نماید. حال این عمل را در حال فیلمبرداری یک سوژه با عمق میدان بسیار کم تصور کنید که چه تصویر عالی و با جلوه سینماتیکی به دست می آید !
موضوع تحولی بعدی این بدنه مربوط به اضافه نمودن تایمر اینتروال است که در شکل زیر تصویر منوی آن را می بینیم :
و مورد آخر سیستم بدیع و کاربردی Anti-flicker shooting است که قبلا توضیح آن داده شده است :
درود
يك پرسش: اين سامانه Anti-Flicker آيا نرم افزاريه؟ اگه بله آيا با بروزشدن Frimware دوربين 70دي هم امكان افضوده شده اين امكان وجود دارد؟ (با نگرش به اينكه اين دوربين هيچ بروز شدني تا بحال نداشته ميگم!)
در مورد 15-85 هم دوستان نيك اشاره كردند. من منتظر STM اين لنز براي كيت اين دوربين بودم
پاينده باشيد
سلام.
شاید ترکیب یه چیپ پردازشی با یک نرم افزار یا Firmware باشد.
اگر فرض کنیم این Anti-Flicker فقط یک فرآیند نرم افزاری است، لزوما با بروز رسانی Firmware برای بقیه دوربین ها نمتواند در دسترس باشد. به جز محدودیت های تجاری، ممکن است این فرآیند نیاز به قدرت پردازشی زیادی داشته باشد که مثلا روی 2 پردازنده مثل 7D Mark II قابل اجرا باشد.
خوب باشید.
خیلی هم عالی . یعنی تووووپتایمر اینتروال
اما
چیز دیگه ای که خیلی حال میکنم اینه
af-areas.jpg
گستردگی نقاط فوکوس
خانمها . آقایون این عالیه.
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
فایل های raw هم به نمونه عکسهای IR اضافه شد. کسی حوصله دارد وضعیت shadow noise در ایزوهای پایین را بدون تعصب و پیش زمینه ذهنی بررسی کند؟
Canon 7D Mark II Review: Hands-On Preview - Gallery
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
یک ویدئو طنز از گروه Kelby One
آپارات