ما که دستمون به D3300 هم نمیرسه. ولی واقعا از اینهمه پیشرفت تکنولوژی دو برند معروف نیکون و کانن لذت میبریم
ایران هم بیاد دوربین بزنه اسمشم میزارن "رعد5"
ما که دستمون به D3300 هم نمیرسه. ولی واقعا از اینهمه پیشرفت تکنولوژی دو برند معروف نیکون و کانن لذت میبریم
ایران هم بیاد دوربین بزنه اسمشم میزارن "رعد5"
زمانی که کانن ۷دی معرفی شد با 19 نقطه فوکوس , نظر برخی دوستان این بود که نیکون سه سال است سیستم فوکوس 51 نقطه دارد.اما عملکرد نشان داد که نباید زود قضاوت کرد.
برای آژانس و یا عکاسی که اکثر تمرکز و تجهیزاتش از برند x است مقایسه 1d یا d5 فقط با مدل قبلی خودش معنا پیدا میکند و صحبت هایی نظیر داینامیک رنج x از y همیشه بیشتر بوده و ... از روی کاغذ و صفحات وب فراتر نرفته و در عمل خودش را نشان نداده است.
پیشنهاد میکنم این لینک را ببنید لیست تجهیزات یک عکاس ورزشی
Sports photographer Peter Read Miller shows off his camera gear | Digital Trends
فقط گزینه اول را برایتان نقل قول میکنم شاید برخی دوستان متوجه بازار این دوربین بشوند
prmgear3_lores-650x433.jpgFour Canon EOS-1D X cameras
حالا اگر کسی فکر میکند این دوربین باتریش ضعیف است این دوربین را نخرند
درود
جناب شهبازی عزیز بنده اصلا اشاره به فرد خاصی نداشم! (چه شما و چه کیاوش عزیز)
باور بفرمایید حتی پست افراد را کامل هم مطالعه نکردم. صرفا کلیات کلیه پست ها را مطالعه کرده بودم.
در مورد برند بنده کاملا در جریان هستم جنابعالی کنون ندارید.
از حسن و مطرح کردن مطالب فنی توسط شما و دیگر دوستان هم نهایت استفاده را کرده ام.
همانند شما و فرای تجهیزات شخصی به خیلی از دوستان که در پیام خصوصی در خصوص انتخاب بین نیکون و کنون برای ژآنر نجومی سوال می پرسند به کنترل نویز نیکون تاکید داشته و پیشنهاد می کنم به این برند بیشتر نگاه داشته باشند.
در مورد این بادی هم همانند شما معتقدم باید منتظر عملکرد سنسور بود!
اگر قرار باشه یک بادی با این همه مشخصات موجود باشه ولی از نظر کنترل نویز موارد وابسته به تصویر نسبت به رقابی خودش حرفی برای گفتن نداشته باشه، آیا واقعا ارزش داره به موارد دیگه توجه شود؟
تنها نکته تحسن برانگیز از دید شخصی بنده برای کنون تلاش این شرکت در تولید سنسورها توسط خود شرکته و این بزرگترین مزیتی که داره این هست که مصرف کننده همواره بیشترین سود را خواهد برد.
در پایان اگر عرایض بنده موجب ناراحتی شما و دیگر دوستان شده عذرخواهی می کنم.
ارادتمند
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
هر طور حساب مي كنم تا در اين تاپيك در اين مرحله نظر بدهم مي بينم بهتر است اين كار را نكنم. نه عكاس ورزشي هستم نه خبري و نه تجربه كار با تجهيزات مرتبطش را دارم.
حالا اينكه برخي از دوستان نظر قاطع روي حجم بافر، باتري، نقاط فوكوس، وزن، نورسنجي مورد نياز و ..... مي دهند احتمالا تجربه اي زيادي در اين زمينه دارند!!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
البته کنون مشکل باطری نداره مشکل اصلی پردازنده ی این دوربينهاست که مصرف بالایی نسبت به رقیب نيکوني داره بعلاوه دووال پيکسل اون که مزید بر علت شده
کاملا درسته یوزر حرفه ای با چند ده میلیون تجهیزات و گاهی بیشتر هیچوقت به خاطر این اختلافها تغییر برند نمیده
البته بحث داینامیک رنج همیشه بوده و من برعکس شما عرض میکنم که اختلاف کاملا وجود داره و فقط روی کاغذ نیست که تست جوزا هم و خیلی لینک های دیگه ای موضوع رو نشون میده
Sony A7s vs Canon 6D [JuzaPhoto]
اما مساله اینجاست که چقدر بحث داینامیک رنج کارآمد هستش که آن هم بستگی به نوع استفاده داره بعنوان مثال عکسی که داینامیک رنج 15. گرفته میشود با یک فریم تبدیل به اچ دی آر تمیز شود با داینامیک رنج 11 باید 2 یا 3 عکس برای جبران داینامیک رنج گرفته بشه درنتیجه هر دو یوزر به خروجی مورد نظر میرسن ، برای عکاس این اختلاف هیچ مشکلی بوجود نمیاره ولی به هرحال داینامیک رنج وسیع تر یک آپشن هستش که دست عکاس را برای پردازش بازتر نگه میداره
دوستان عزیز من از کسی ناراحت نیستم فقط عرضم اینه که بحث برندی نداشته باشیم منطقی صحبت کنیم ، یادبگیریم از هم و نتیجه گیری مفید داشته باشیم.