شما در مورد یک دوربین ارزان قیمت و کوچک صحبت نمی کنید.شما در مورد دوربین 3500 دلاری صحبت می کنید.تمام نماهای واید را می خواهید با لنز سامیانگ بگیرید.اگر برای کار به نمایی بسته تر ولی واید مثلاً 35 میلی متر نیاز داشتید چطور؟این که به هر شکلی از یک دوربین تصویر خوب بگریم به دوربین های ارزان ولی با نکات مثبت مربوط می شود.به دلیل قیمت بالا این دوربین چیزی نیست که شما بخواهید به هر شکلی با آن در حالت تصویر برداری کار کنید.
قبلاً هم گفتم خیلی از حرفه ای ها از دوربین هایی با کیفیت پایین مانند Go pro استفاده می کنند که با وجود کوله باری از معایب مزیت هایی از قبیل اندازه کوچک و قیمت پایین دارد.ولی این دوربین همراه با چند لنز دوربینی بزرگ و گران قیمت است که به نظر بنده 4k این دوربین نه برای حرفه ای ها کاربرد دارد نه برای آماتور ها (به دلیل قیمت بالا).
قبل از این هم عرض کرده بودم که با 500 دلار بیشتر شما دوربین فیلم برداری ای می توانید تهیه کنید که امکانات تماماً حرفه ای دارد.
خوب این تست ها نشان می دهد که این وسیله در عکاسی بسیار کاراست و همان بحث بازار مطرح است که کانون نمی خواهد دوربین های عکاسی و تصویر برداری با هم یکی شوند.وگرنه حداقل می توانست کدک های مناسب تری برای فیلم برداری این دوربین به کار گیرد.
شاید اسم من را نتوان حرفه ای گذاشت ولی به عنوان کسی که فیلم برداری می کند و دستمزد می گیرد نظرم این است که 5d m IV دوربینی خوب در عکاسی است ولی برای فیلم برداری نه به کار حرفه ای ها می آید و نه به کار آماتور ها.
حسینی
راستش ديروز با مارك ٣ يكي از دوستان براي اولين بار كار كردم كلا دفعه اولم بود غير از ٦دي دوربين كنون ديگه اي دستم ميگرفتم .، واقعا نظرم عوض شد نسبت به كنون هميشه از كنون فرار ميكردم البته نميدونم چرا (ممكنه به خاطر دوربين كنوني باشه كه تو بچگيم داشتيم خودمو ميزدم به در و ديوار بهم نميدادن عكس بگيرم)
اما با توجه به اين كه اين بدنه و كيفيتش از قبلي بهتره واقعا كار باهاش لذتبخش بايد باشه و عكاس رو ترغيب كنه
منم میگم خدارو شکر اما از یه زاویه دیگه ، چون با این اوصاف یکی از بحث های حجیم (و گاها بدون نتیجه ) این تاپیک شاید بسته بشه و بتوان با چشم بازتری بررسی ها رو ببینیم .
شخصا خیلی منتظر نتایج عجیب غریب و رویایی نبودم از بابت داینامیک رنج - اما با تمام این تفاسیر با فاکتور گرفتن D810 داینامیک رنج سنسور 5D iv دیگه فاصله ای محسوسی با رقبا نداره و شاید در جاهایی ، حتی شونه به شونه باشه
هنوز هم مثل پست قبلیم فکر میکنم کانن خیلی منطقی آپدیتش رو انجام داده ، هر چیزی به اندازه نیاز کاربران کاننی و کاستی هایی که احساس میکردند تا حد مورد قبولی بر طرف شده شده است .
حد اقل شخصا اولین بار هست حس میکنم شاید بادی کراپ خودم رو به این فول فریم آپدیت کنم (بعد از ثابت شدن قیمت )
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
شش دی کدام یک از قابلیتهای پنج دی مارک سه را نداشت؟
یا هفتاد/هشتاد دی کدامیک از قابلیتهای هفت دی مارک دو را ندارند؟
معمولا کنون در سنسور و امکانات مربوط به ان در هیچ کلاسی از دوربینها کم نمیگذارد. همانطور که از نظر خروجی سنسور شش دی بهتر از پنج دی عمل میکرد میتوانیم امیدوار باشیم اپدیت شش دی بهتر از این بدنه باشد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
خوب ایدین جان البته کل کل همچنان به قوت خود باقی ست این دوربین تازه به حوالی نیکون درسال 2010-11 نزدیک شده است
ولی از شوخی گذشته دوربین وسوسه برانگیزی شده با توجه به لنزهای خوب وکاربردی تری که کنون این یکی دوساله معرفی یا اپدیت کرده برعکس نیکون! ولی درمورد کاربری حرفه ای درفیلمبرداری (من کاربر حرفه ای نیستم) , فک نمیکنم کارهای کمی هم باشدکه درشکل حرفه ای بااین دوربین قابل انجام باشد. ضمن اینکه حتی هستنددوستانی که درکنار دوربین فیلمبرداری ویا Gopro ازدوربین عکاسی شان هم برای برخی نماهای خاص در فیلمبرداری استفاده میکنندبه هرحال.فلذا کاربری فیلمبرداری کمی ندارد. گرچه درمورد 4k میشه گفت کنون لطف وسخاوت کرده ونیاز شمابه اپدیت دریکی دوسال دیگه یابیشتر رو همین الان رفع کرده.اگر نمیبود نقص بزرگی میشد! وبرای کشورهای پیشرفته تراما همین الان شاید!
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.