با سلام
دوربين Canon A620 وارد بازار شد . اين دوربين در نمايندگي كنون در مجتمع پايتخت باگارانتي آفومار به قيمت 455 هزار تومان موجود مي باشد . (در مورد A610 پرسيدم گفتند هنوز وارد نشده)
با سلام
دوربين Canon A620 وارد بازار شد . اين دوربين در نمايندگي كنون در مجتمع پايتخت باگارانتي آفومار به قيمت 455 هزار تومان موجود مي باشد . (در مورد A610 پرسيدم گفتند هنوز وارد نشده)
قیمت a610معلوم نیست چقدره؟؟نوشته اصلی توسط alireza86
فكر كنم بايستي حدود 100 تومان ارزان تر باشه
ممنون!!!!!نوشته اصلی توسط alireza86
جالب است كه عكسباران هر دو مدل را دارد و A610 را فقط 30،000 تومان پايينتر ميفروشد، يعني 415،000 تومان!نوشته اصلی توسط alireza86
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
فکر میکنید کی به حدودای 350 میرسه؟نوشته اصلی توسط yousefmon
اصلا با این قیمت ارزش خرید داره؟
با سلام، به اعتقاد من رزولوشن 5 مگاپيكسل يك رزولوشن مياني است كه نه براي عكسهاي تا اندازه 18*13 ضروري است و نه ميتوان عكسهاي با جزئيات زياد را تا اندازههايي در حد 40*30 با كيفيت خوب بزرگ كرد. بنابر اين به نظر من بر مبناي سري A از Canon، در حالت اول دوربيني مثل A510 به خصوص با توجه به قيمتش فوقالعاده مناسب است و اگر جوابگو نباشد، آن وقت بهتر است به سراغ دوربينهاي 7 يا 8 مگاپيكسلي مانند A620 برويم.نوشته اصلی توسط zarei677
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
از نظر ابعاد که بزرگتر از 510و 520 هستند و اين قيمت هم که فقط الان مي تونه ...
در مجموع من خيلي ازين دو مدل خوشم نمياد
شرکت آفومار هنوزاين مدل دوربين را وارد بازار نکرده است. فروشگاه مذکور خودش دوربين را وارد کرده و خودش آنرا گارانتي ميکند.طبق اظهار فروشنده، اين گارانتي شامل تعمير اشکالات جزئي و در صورت وجود اشکال عمده؛ يکسال گارانتي تعويض است بشرطي که دوربين ضربه نخورده باشد و يا در آب نيفتاده باشد.(راستي اگردوربين اشکال پيدا کرد، چگونه ميتوانيد ثابت کنيد دوربين ضربه نخورده است؟....بالاخره روي هر وسيله پر مصرفي پس از مدتي استفاده خط و خش مي افتد! معضلي که در مورد گارانتي هاي موبايل هم در اين مملکت وجود دارد و بمحض مراجعه به بعضي مراکز تعميروگارانتي به شما خواهند گفت دوربين يا موبايلت ضربه خورده و هزينه تعميرش با خودت است!). من فکر ميکنم در مقابل برخي گارانتي ها بايد دست به عصا بود و زير بار هر وعده اي نرفت. راستي اين را هم بگويم که در صورتي که از گارانتي اين فروشگاه استفاده کنيد، يک کيف دوربين، بهمراه دوربين خريداري شده، هديه خواهيد گرفت. اما بايد قيمت بالاتري نسبت به قيمت گارانتي آفومار(در يک مدل مشابه) بپردازيد!نوشته اصلی توسط alireza86
بهر جهت، بر اساس مقالات اوليه منتشر شده در سايتهاي عکاسي و اظهار نظر برخي خريداران، اين دوربين جانشيني خوب براي دوربين محبوب و موفق Canon A95 است و در بسياري از موارد، بر آن برتري دارد و پيش بيني ميشود جزء دوربينهاي پرفروش بازار در رده دوربينهاي کامپکت باشد.
امروز داشتم یک نگاهی به سایت www.shop.ir می انداختم که چشمم به Canon A610 و Canon A620 افتاد.. اولی به قیمت 360هزار تومان و دومی به قیمت 395هزار تومان بود با گارانتی یکساله نورنگار..
و تعجب کردم از این قیمتهایی که دوستان در مورد این دو دوربین دارند!!
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]