براي مموري بد نيست راجع به كارت هاي Mmc هم تحقيقي بكني،
در مقايسه Sd با مارك ترنسند و Mmc با مارك ميكروسيم هر دو يك گيگ، دومي سرعت بالاتر و قيمت پايين تري دارد.
Printable View
براي مموري بد نيست راجع به كارت هاي Mmc هم تحقيقي بكني،
در مقايسه Sd با مارك ترنسند و Mmc با مارك ميكروسيم هر دو يك گيگ، دومي سرعت بالاتر و قيمت پايين تري دارد.
سلام
اولين باري است كه چنين چيزي مي شنوم :eek:
كارت هاي mmc كارت هاي كندي هستند كه بيشتر براي تلفن هاي همراه (به دليل جثه ي كوچكترش) طراحي شده اند و براي دوربيني كه قابليت استفاده از SD رو داره معمولن توصيه نمي شه.بايد ديد شما كارت SD با چه سرعتي رو با mmc مقايسه كرده ايد كه به اين نتيجه رسيده ايد؟
ضمنن ميكروسيم يك برند اصالتن ساخت امارات متحده عربي است ولي ترنسند اصالتن آمريكايي است كه در تايوان توليد مي شود.
اين موضوع اول باعث تعجب خود من هم شده بود، كارت هاي,مورد آزمايش:
1- Microsim DV RS MMC 1G Korea
2- Transcend SD 1G Taiwan (راجع به سرعت روي بسته بندي و كارت چيزي نوشته نشده ، احتمالا 80X است).
كارت اولي را به قيمت 24000 تومان و براي موبايلم خريده بودم و دومي را به قيمت 33000 تومان بهمراه دوربين (حدود يكماه قبل) خريده ام.
ابتدا سرعت خواندن و نوشتن در هر دو كارت با فرمت FAT32 و توسط يك card reader متصل به كامپيوتر با يك فولدر مشخص حاوي فايل هاي متني و تصويري انجام شد:
1- در كارت MMC سرعت نوشتن 2 دقيقه و 5 ثانيه . سرعت خواندن همان فايل ها از روي كارت 1 دقيقه و 43 ثانيه بدست آمد.
2- در كارت SD سرعت نوشتن همان فايل ها 4 دقيقه و 28 ثانيه . سرعت خواندن همان فايل ها از روي كارت 2 دقيقه و 31 ثانيه بدست آمد.
در مورد سرعت خواندن و نوشتن هر دو كارت در دوربينم هم تست مشابهي انجام دادم ، ليكن ارقام را يادداشت نكردم ولي بطور محسوسي در عكاسي پياپي (بعد از حدود 30 عكس)كارت MMC سرعت بهتري را نشان ميداد. چنانچه لازم ميدانيد تست سرعت كارت ها در دوربين را با ذكر ارقام، مجددا انجام دهم.
از توجه دوستان سپاسگزارم.
با سلام مجدد،
راستش خودم هم در مورد تست سرعت كارت هاي MMC و SD دچار تعجب بودم و مجددا با استفاده از card reader فايل هاي مختلفي را در شرايط مشابه بر روي هر كدام از كارت ها read و write كردم.
نتايج مشابه همان بود كه قبلا اشاره كردم. بنابراين سراغ خود دوربين S3 IS رفتم تا سرعت هر دو كارت را با آن بسنجم...
در تمامي حالات باطري ها پر، دوربين بر روي سه پايه، فرمت كارت ها توسط خود دوربين ، عكسبرداري در مد درايوH ، وايت بالانس اتوماتيك در زير نور تنگستن ، LCD روشن، 6 مگا پيكسل سوپر فاين وشرايط كاملا مشابه كه مدت عكسبرداري بدون وقفه 60 ثانيه بوده است.
نتايج كمي حيرت آور هستند:
1- در ISO 80 / 1.200 / F3.5 / spot / full zoom بر روي SD تعداد 64 و بر روي MMC تعداد 107 عكس ذخيره شد.
2- در ISO 100 / 1.500 / F4 بر روي SD تعداد 71 و بر روي MMC تعداد 139 عكس ذخيره گرديد.
3- در ISO 100 / 1.13 / F2.7 بر روي SD تعداد 60 عكس و بر روي MMC تعداد 120 عكس ذخيره شد.
4- در ISO 80 / 1.60 / F3.5 / spot بر روي SD تعداد 68 و بر روي MMC تعداد 113 عكس ذخيره گرديد.
در تمامي حالات پس از اتمام يك دقيقه عكسبرداري، چراغ قرمز بغل در كارت در دوربين، در مورد كارت SD بمدت 10 ثانيه و در مورد كارت MMC بمدت بين 3 تا حداكثر 5 ثانيه چشمك مي زد.
تنها در يك مورد و آنهم هنگامي كه بلحاظ شرايط نوري و كم و تك رنگ بودن قسمت اعظم فضاي يك تصوير كه باعث شد حجم فايل ذخيره شده براي هر عكس حدود يك مگابايت بشود؛ هر دو كارت توانستند تعداد 138 عدد عكس متوالي را ذخيره نمايند.(ميدانيم كه در شرايط معمول حجم هر عكس حدود 2.5 MB است).
همچنين در مورد upload و download عكس ها توسط دوربين متصل به كامپيوتر ، كارت SD كمي سرعت بهتري را نشان ميداد.
انشاالله دوستان ديگر همتي بكنند و شرايط ديگر مثل فيلمبرداري در حالات مختلف را با اين دو نوع كارت و كارت هاي با ظرفيت ديگر و بالاتر را بررسي نمايند.....
و اين هم عكسي از خود آن كارت هاي كذايي،
از توجه تان سپاسگزارم.
سلام
خيلي جالب و عجيبه.
1- تنها چيزي كه به نظرم مي رسه اينه كه SD Card اتون ممكنه مشكل داشته باشه. اگر زحمتي نيست يك بار فرمتش كنيد و دوباره امتحان كنيد.
2- احتمالن DV RS MMc چون تكنولوژيش جديد تر از MMC است نتايج متفاوتي داره.
3- من خودم DV RS MMC ترنسند يك گيگ روي موبايلم دارم و SD 256 High Speed پاناسونيك روي دوربينم. بايد وقت كنم يه تست مشابه انجام بدم.
براي شادي روح تازه درگذشته صلوات
دوربينم مشكل پيدا كرده :( وقتي كه درب LCD رو ميبنديم درحالتي كه خود LCD رو به ما باشه تصوير برعكس ميشه مثلا وقتي يه درخت توي كادره سر درخت پايينه تهش بالا:eek: و مقداري تاري تصوير LCD وجود داره ولي ميفيت عكس ها تفاوتي نكرده
ببينم ايني كه ميگي كجاست با همين نام توي منوي دوربين دنبالش بگردمنقل قول:
شاید اگه Orintation Sensor رو خاموش کنی مشکل (موقتا) حل بشه!!
سلام دوستان.
من مدتي كه s3is خريدم و راضي هم هستم . فقط دو تا مشكل برام به وجود اومده .
اول اين كه من اون طوري كه مي خوام نمي تونم فوكوس كنم. من مي خوام روي چيزي كه مربع وسط مانيتور هست فوكوس بشه ولي معمولا روي جايي كه بيشترين مساحت رو توي صفحه داره فوكوس مي شه.
دوم اين كه من رو راهنمايي كنيد كه با چي لنز رو پاك كنم . يه سرچي زدم تو سايت كسي چيز مشخصي معرفي نكرده بود . فقط يه نفر نوشته بود يه لايه روي لنز هست كه اگه با پارچه هاي معمولي لنز رو پاك كني پاك مي شه و كيفيت عكس ها پايين مي ياد . خواهش مي كنم كمكم كنيد چون وقتي داشتم از يه گل از نزديك عكس مي گرفتم لنز دوربينم به شدت به وسيله گرده گل كثيف شدو الان نمي دونم چه كار كنم .
دوست عزیز سلام
اول اینکه مبارک باشه منم تازه به جمع S3Is ها پیوستم
در مورد سوال اولت پیشنهاد من اینه که از فوکوس دستی استفاده کنی یا با تکنیک های خاصی که خلاصه برات بگم اینه که روی شی نزدیک به سوزه فوکوس رو قفل کنی یعنی دکمه رو تا نیمه فشار بدی سپس دوربین رو بچرخونی روی سوژه
در مورد سوال دوم اینکه مثل خود من سه سر بری فروشگاه های عینک و یه شیشه پاک کن که بصورت پارچه های مخصوص یعنی همون دستمال که من 500 تومان خریدم تهیه کنی
موفق باشی
سلام دوستان.من يه سوال داشتم.توي دفترچه metering mode رو خوندم ولي فرق بين evaluative و center weighted average رو خوب نفهميدم. اگه توضيح بدين و كاربردهاي هركدوم رو بگين ممنون ميشم.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز و زحمتکش
این انجمن. :) دوستان من می خواستم ببینم لنز S3 Is قابل تعویض و یا
ارتقا هست یا نه..؟؟ و اگر قابل ارتقا هست امکانش هست مدل ها و مشخصات
آن لنزها را برای این دوربین معرفی کنید ؟ (نه فقط در بازار ایران. در کل)
ممنون :)
خیلی ممنون و متشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز.
فقط میشه بیشتر در مورد اکستندر توضیح بدهید ؟؟؟
ممنونم:)
سلام
در دوربين هاي SLR به تله يا وايد كانورتر ها اكستندر ( افزايش دهنده ي طول) هم مي گويند ولي در دوربين شما نياز به يك آداپتر براي بستن كانورتر هاي خاص طراحي شده براي دوربين خودتون داريد كه هر چند اون هم لنزو اكستند مي كنه ولي معمولن بهش اكستندر نمي گن.در هر صورت اين تاپيك رو ببينيد فكر كنم به جواب برسيد :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...B1%D8%AA%D8%B1
سلام
چند وقت پیش کارت حافظه دوربینمو دادم یکی از دوستام گذاشت تو دوربین نیکونش که چند تا از عکسهاشو روش کپی کنه, وقتی گذاشتم تو دوربینم و شروع به عکاسی کردم غافل از این که چون حالت نامگذاری عکسها در منوی دوربین پیوسته" تعریف شده بود دوربین ییهو!! از فولدر 101 به فولدر 102 رفت و همه چیزو به هم ریخت!!
بعد هم که سعی کردم تو کامپیوتر این فولدر رو پاک کنم تا دوربین عکسهارو در ادامه همون پوشه قبلی بریزه نشد و بصورت خودکار دوباره پوشه 102 رو ایجاد میکنه!!
هیچ راهی نداره؟!!
جناب قديري ،
همانطور كه ميدانيد ساخت فولدر در منوي دوربين قابل تعريف و تغيير است، سري به آن بزنيد...
و اما موضوعي كه من به آن برخوردم در مورد exif عكس ها در برنامه zoom browser* است؛ بدين معني كه حتي اگر عكسي را با تنظيمات معمولي و my color mode: off* گرفته باشيم ، در هنگام نشان دادن property عكس مزبور ، تنظيمات مربوط به parameters مانند كنتراست و شارپنس و غيره مربوط به مد my color نشان داده مي شود در صورتي كه تنظيمات مزبور عملا به عكس اضافه نشده بوده است.
بنظرم اين يك جور اشكال در نمايش فايل اكزيف اين نوع دوربين است.
سلام
- ظاهرا" من نتوانستم منظورم را به خوبی برسونم: در یک کلام: آیا میشه عکسی رو که از فایل 101CANON-0133 به 102CANON-0001 رفته , مسیرش رو پاک کرد تا دوباره از همون فولدر ولی از شماره 0134 شروع کنه؟!! ( چون میخواهم تعداد عکسهایی را که گرفته ام بدونم :( ).
- من هم به این موضوع برخورد کردم و احساس کردم مد My Color مستقل از سایر مدها عمل میکند. یعنی شما میتوانید در آن واحد هم تنظیمات مد My Color ( شارپنس+ کنتراست+ اشباع) را داشته باشید و هم مد Natural یا...
( حالا اینکه کدوم یکی بر دیگری تقدم دارد نمیدانم). یعنی تنظیمات فوق به نوعی Setup دوربین محسوب میشود!!! :confused: :confused:
سلام.نقل قول:
- ظاهرا" من نتوانستم منظورم را به خوبی برسونم: در یک کلام: آیا میشه عکسی رو که از فایل 101canon-0133 به 102canon-0001 رفته , مسیرش رو پاک کرد تا دوباره از همون فولدر ولی از شماره 0134 شروع کنه؟!! ( چون میخواهم تعداد عکسهایی را که گرفته ام بدونم
راستش من هم دقیقا همین مشکل برام پیش اومد ... یعنی فلش کارتم عوض شد و ترتیب هم به هم ریخت .
من هم دقیقا هیچ کاری نتونستم انجام بدم .
فکر هم نمیکنم خیلی مورد مهمی باشه . مخصوصا وقتی مثلا با Acdsee میشه به راحتی اسم تعدادی از فایلها رو به ترتیب عوض کرد .
با سلام خدمت همه .
من خيلي اتفاقي و بدون هيچ تحقيقي s3isخريدم بعد كه داشتم دنبال اطلاعات و دفترچه اش مي گشتم اين سايت را پيدا كردم. يكي از دوستان همين سايت هم لطف كرده منوال دوربين را برايم فرستادند.
چه تاپيك فوق العاده اي در مورد اين دوربين درست كرده ايد. حيفم آمد تشكر نكنم. خداييش خيلي بدرد بخور است و مني كه هيچي از عكاسي سرم نمي شود هم توانستم بعضي چيزها را ياد بگيرم كه واقعا جاي تشكر دارد.
هر چند دوستان توضيح داده بودند كه روش آزمون و خطا زياد براي قلق گيري دوربين موثر نيست ولي من كه فعلا فقط همين روش را مي آزمايم بلكه بفهمم با اين دوربين چه مدلي مي شود عكس خوب گرفت.
ممكن است بفرماييد چطور ميتوانستم عكس بهتري بگيرم و ايراد كارم كجاست[IMG]http://img02.picoodle.com/img/img02/...1m_6130197.jpg[/IMG]
سلام.
چند وقتی است که دوربین S3is کانن خریده ام و با وجود مبتدی بودن در عکاسی، از کار با این دوربین لذّت می برم. سؤالات و پاسخ های خوبی طرح می شود. دست همه درد نکند.
آیا کسی برای این مورد جواب دارد؟! محل اتصال این دوربین به پایه پلاستیکی است یا فلزی؟
و ... شما از چه نوع پایه برای این دوربین استفاده می کنید؟
شما براي اين منظور بهتر است از تاپيك " لطفا نظر دهيد" استفاده كنيد.نقل قول:
ممكن است بفرماييد چطور ميتوانستم عكس بهتري بگيرم و ايراد كارم كجاست
عكس شما كاملن Out of Focus است و احتمالن بيش از حد مجاز دوربينتان به موضوع نزديك شده ايد و به اخطار فوكوس نشدن دوربين توجه نكرده ايد.
سلام
بعد از 5-4 ماه کار با این دوربین تازه یک سوال پیش پا افتاده برام پیش اومده که خودم متعجبم چرا تا به حال به ذهنم نرسیده بود!!!:biggrin:
.......... و اون هم اینه که: روی پیچ حالات!! Mode Dial دوربین , آیکون یک دوربین فیلمبرداری وجود داره که در نگاه اول به نظر میرسه برای ضبط فیلم کاربرد داره!! در صورتی که در این حالت دوربین همچنان عکس میگیرد و برای این کار ( فیلمبرداری) یک دکمه ویژه (با یک نقطه قرمز) برای این کار وجود داره !!
پس نقش این حالت چیه؟!! :confused: :confused:
.
.
.
.
********* در ضمن چند وقتیه که تعداد زیادی از دوستان اقدام به خرید S3 IS کردند ولی نه در امضاشون اثری به چشم میخوره و نه فعالیتی در این تاپیک دارند!!! چرا؟؟؟؟؟؟ :( *************
به نظر من تنها ضعف این دوربین با قابلیتهای خوبش نداشتن Remote Control هست. با اینکه مدل پاپینتر آن یعنی S1 این امکان را داره.
چرا کسی از ماکروی این دوربین چیزی نمیگه؟ راضی هست یا نه. جریان Super Macro چیه؟ نوشته از صفر تا 10 سانتیمتر!
سلام
اگه قرار بود ریموت کنترلش هم مثل کانورتر و لنزهاش گرون و نایاب باشه هم بهتر که نداره!! :biggrin:
در مورد ماکروش هم که خوب حرف نداره!! ماکرو از 10 تا 50 سانته و سوپر ماکرو از 0 تا 10 سانت!! مثلا" من یک مورچه رو روی لنز گذاشتم ( دوربین افقی بود) و ازش عکس گرفتم!!! و به راحتی هم فوکوس کرد طوری که دندانهای روی آرواره هایش معلوم بودند!! :eek: :eek: فقط چون توی این حالت نور کمی به سوژه میرسه کمی جزییات عکس از بین میروند!!
.
.
.
** راستی کسی نمیخواد جواب سوال مارو بده؟!! :(
سلام،
در جواب اين سوال اگه Advanced Manual دوربين رو ببينيد اولين جمله اي كه در اين Mode نوشته اينه كه "وجود اين مُد اهميت زيادي ندارد چون با فشردن دكمه قرمز رنگ فيلمبرداري در هر مُدي باشيم دوربين فيلمبرداري مي كند" اما نكته اي كه به نظر من ميرسه اينه كه اگه شما Mode Dial رو در حالت فيلمبرداري قرار بديد امكان تعريف برخي تنظيمان براي حالت فيلمبرداري فراهم مي شه كه در حالات ديگه ممكن نيست.
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
من هم چند روزي ميشه كه به جمع S3 دارها اضافه شده ام.
سوالي كه در اين چند روز برام پيش اومده اينه كه چگونه ميتوانم بصورت نقطه اي فكوس كنم ؟!
آيا اين دوربين Spot AF داره ؟ ميدونم كه Spot AE داره ولي چيزي كه براي من بيشتر مهم است Spot AF است.
ممنون ميشم اگه جوابم را بدهيدو :p
مهمترین تفاوتی که مد فیلمبرداری با مدهای دیگه و حتی دکمه مخصوص فیلمبرداری داره اینه که در این مود به طور پیش فرض زوم دیجیتال فعاله یعنی حتی اگه در منوی دوربین زوم دیجیتال رو خاموش کرده باشید وقتی روی مد فیلم برداری میرید به طور اتوماتیک زوم دیجیتال فعال میشه .
راستی میدونستید که با هک نرم افزاری میشه با این دوربین به فرمت
raw
عکس برداری کرد
راستش خودم که هنوز شجاعت انجامش رو نداشتم ولی تا اونجا که خوندم فریم ور آپدیت شده رو باید در پوشه مخصوصی در کارت حافظه قرار داده و باید در مود نمایش دوربین رو روشن کرد و بعد با زدن کلید های مشخص شده دوربین روی بستر فریم ور جدید بالا میاد که میشه به فرمت
raw
عکس گرفت و همچنین نمایشگر باتری هم اضافه میشه که این یکی واقعا لازم بود
البته مثل اینکه نرم افزار همیشگی نیست و وقتی دوربین رو خاموش میکنید همه چیز به حالت اول برمیگرده که فکر کنم اتفاقا بهتر باشه
از حدود شش ماه پیش این هک جدید اومده ولی اون موقع کسی امتحانش نکرده بود و تو فروم های دیگه دارن روش بحث میکنن
به تاپیک زیر مراجعه کنید خودم هنوز دارم تاپیک ها رو میخونم
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265
مسئله فرمت
Raw
در دوربین
canon Powershot S3IS
حل شد و من الان تونستم با این دوربین و با این فرمت عکس برداری کنم
ضمن اینکه الان دارای نشان گر باتری یک تقویم و ساعت روی ال سی دی و نیز دارای دو بازی تو دوربین هستم
میتونم فونت ها و رنگ منو ها رو تغییر بدم و یا حتی شش رنگ مختلف برای هیستوگرام زنده دارم
با اسکریپت میشه جبران نوری رو از
-2/+2
تا
-3/+3
افزایش داد که البته کمی نیاز به تحقیق روی اسکری÷ت ها داره و با خود این اسکریپت ها میشه کارهای جالبی ارائه داد
حتی میتونید ال سی دی دوربین رو به صورت چراغ قوه در بیارید و خیلی کارهای دیگه
تا چند دقیقه دیگه جزئیات کار و روش نصب رو میذارم
چه اسکریپت های جالبی برای این هک وجود داره حتی میشه فیلم برداری زمان بندی شده رو هم انجام داد یا میتونید از این به بعد متن و نوشته هاتون رو تو دوربین بخونید
خب این هم آموزش این هک بسیار جالب که امیدوارم داشتن فرمت
Raw
که خیلیا حتما پزش رو بهتون میدادن و شما هم حسابی حرص میخوردین بتونه شما رو سرحال بیاره
هرچند باید بگم برای منی که کارم ویرایش بوده این فرمت
Raw
اونقدرها هم چیز جالبی نیست و تنها در بعضی مواقع معدود اونهم حدود ده تا پونزده درصد موجب
برگرداندن قسمتهای از دست رفته میشه
ولی امکان نمایش باتری و کارهای جالبی مثل بازی و خوندن متن میتونه واقعا شگفت انگیز باشه
به این تاپیک مراجعه کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265
گاهی بهتره و بله باید بگم نظر من همون ده یا پونزده درصده اون هم فقط برای مناطق بیش ازحد کم نور یا پر نور
ولی حتما نصبش کن . بی ضرره و کلی آدم حال میکنه. خدائیش هیستوگرام و نمایشگرهای باتری و مقدار زومش حسابی آدم رو سر کیف میاره . تو تاپیک خود دوربین کنون بحث سر اینه که کارت حافظه خودشونو تبدیل به یه
Ebook
کنند چون علاوه بر قابلیت خوندن متن این هک جدید قابلیت
Autoscrol
رو هم داره و خودش متن رو براتون پائین میبره
دیگه چی میخوای . فقط مونده بیا رختخوابتم برات جمع کنه
سلام
بنده که شخصا" تا صبح بیدارم و حتما" نصبش میکنم, ولی با وجود اون همه توضیحات ارزشمند شما به نظرم یک مقدار سخت میرسه!!:biggrin:
در مورد فرمت
raw
باید بگم نه . هیچ فرقی با دوربین هایی که ازابتدا این فرمت رو دارن نمیکنه. خودم امتحان کردم و دقیقا فرمت خام عبور داده شده از سنسوره
از اسکریپت ها یعنی برنامه های کوچکی که قابلیت اجرا دارند هیچ چیز بعید نیست شاید تو چند روز آینده چنین کاری عملی بشه. تو دنیای دیجیتال نشد نداریم
تو تاپیک دوربین کنون بعضیا میگفتن ممکنه چنین کاری موجب باطل شدن گارانتی بشه ولی تا اونجا که من امتحان کردم خیلی بی ضرره و اصلا کاری به دوربین نداره که بخواد مسئله ای پیش بیاد
راستی یه خبر . این کار روی
ُS5 IS
عمل نمیکنه چون اونجا از
Digic III
اسفاده میشه ولی این هک فقط روی
DIgic II
کار میکنه
پس خوش به حال اونایی که
S3 IS
دارن
سلام به همه و مخصوصا" به جناب دلباز !
نصب شد و چقدر هم راحت نصب شد!!! به قدری جوگیر شدم که EOS-1D Mark III رو هم به مبارزه میطلبم!! :biggrin:
فقط منوهای جدید خیلی پیچیده است و برای مغز من سنگینند!! عکسها بطور همزمان روی JPEG و CRW ذخیره میشوند که اولیها حجم طبیعی حدود 2.5 تا 3 مگابایت و CRW ها حدود 7.5 مگابایت اند ( کم نیست؟!! :confused: )
از جناب ( خانم یا آقای) دلباز هم فوق العاده تشکر میکنم که راهنمایی هاشون واقعا" کامل بود و هنوز هم منتظر ادامه راهنماییها و نظراتشون هستم.
.
.
.
.
بابا Canon-S5 IS و OLYMPUS-SP-550 کیلویی چنده؟!!:biggrin: :p
سلام
S3-IS داران عزیز میتوانند برای قراردادن لوگوی دوربین خود آن را از اینجا!!! دانلود کرده و در قسمت تنظیمات شخصی => امضا=> آن را وارد کنند. ;)
سلام
من هم از امروز به جمع دارندگان پيوستم.از همه دوستاني كه در اين انتخاب مرا راهنمايي كردند سپاسگزارم.
سلام من تازه تو اين فروم عضو شدم ميخواستم ببينم من الان s3is بخرم بهتره يا صبر كنم s5is بياد ؟
سلام....
bagher جان اول اینکه ، من درست دیدم ؟ در امضا شما که S5 IS وجود داشت ، هرجند محال است شما در حال حاضر این دوربین را در اختیار داشته باشید. هم به دلیل سوالتان و هم به دیلی اینکه هنوز وارد بازار نشده است....
اما جواب سوال شما....
اگر قصد خرید کنون را دارید باید عرض کنم که اگر S5 IS با قیمت مناسب ( تقریبا هم قیمت با S3 IS و یا کمی بالاتر ) وارد بازار شد بدون شک S5 IS را انتخاب کنید . چون دوربین جدید تر با پروسس بهتر و امکانات بیشتر (البته نه زیاد )
است ، اما اگر تفاوت قیمت زیاد بود به نظرم همان S3 IS را تهیه کنید.چراکه تفاوت فاحشی با نسخه ی جدید ندارد و نیاز های شما را برطرف خواهد کرد.
مار ها و ندل های دیگری هم وجود دارند، البته اگر قصد خرید کنون را دارید بهترین مدل را انتخاب کرده اید .
سلام
مژده : دوربين S3 IS قابليت سازگاري با کارتهاي SD-HC را نيز دارد!!! :eek:
در مشخصات فني اين دوربين اسمي از SD-HC برده نشده و فقط SD و MMC به عنوان مموري قابل استفاده ذکر شدند, در صورتي که براي S5 IS اين نوع کارت (SD-HC) هم مجاز شمرده شده!! به همين دليل هم من نگران بودم که نکنه اين دوربين SD-HC رو قبول نکنه و در آينده به مشکل بخوريم که ديروز با تست يک SD-HC 4GB مارک GREENHOUSE روي دوربين اين نگراني هم بر طرف شد!! :redface: (با بالاترين کيفيت و رزولوشن فکر ميکنم 1490 عکس ميگرفت!!)
سلام....
دوست عزیز کاش جواب این سوال رو دوستان دیگری میدادند........ چرا؟نقل قول:
با تشكر ميخواستم ببينم اينكه s5is , دوربين 8mp هست مي ارزه مثلا 50 هزار تومن بيشتر بده ( بعلاوه امكانات ديكر )
چون بنده به شدت مخالف سر سخت و دو آتشه ی افزایش مگاپیکسل و عدم وجود تفاوت 6 با 8 یا 8 با 10 و یا 10 با 12 هستم...
به نظرم من چه 6 مگاپیکسل چه 10 مگاپیکسل هر دو کار شما رو راه میاندازد ( با بهترین کیفیت ) (البته نظر شخصی است ) زیاد در گیر مگاپیکسل نشوید ، بیماری بس مهلکی است و کشنده .تفاوت در مگاپیکسل یعنی 3 مگا و 12 مگاپیکسل یا 6 با 18 برای 2 یا 3 یا 4 مگاپیکسل زیاد خودتان را اذیت نکنید ( به نظر من البته ).
درباره ی امکانات بیشتر والله به نظرم کنون یکمی کم کاری کرده و در لیست امکانات چیز شاخصی دیده نمیشود و غیر از مگاپیکسل و پروسس بهتر و نصب فلاش خارجی
به نظرم اگر اختلاف تا 70 تومان بود قابل ارزش است اما بیشتر نه ارزش ندارد.
همونطوری که دوست خوبم آقای کاوه قبادی گفتند تعداد مگا پیکسل ها ملاک خوبی برای مقایسه دوربین ها با هم نیست مخصوصا اینجا که تفاوت فقط دو مگا پیکسله
تفاوت اندازه 6 مگا پیکسل با 8 مگا پیکسل چون در مساحت بدست اومده اونقدر کمه که اگه ببینید خندتون میگیره
. شاید بعضی از دوستان به این حرف من دید خوبی نداشته باشند ولی اگه ملاک شما برای اندازه بزرگتر فقط ابعاد بزرگتر چاپ باشه که در این صورت برنامه های زیادی یافت میشن که عکس شما رو با کیفیتی عالی چند برابر میکنند تا در چاپ مشکلی نداشته باشید . هر چند شما اگه یک کاربر عادی هستید هیچ وقت به چاپی بزرگتر از 20 در 30نیاز پیدا نمیکنید در حالی که همون
S3 IS
نیاز شما رو بدون تغییر اندازه تا 40 در 30 جواب میده
اما از لحاظ کیفیت باید منتظر بود و عکس های گرفته شده با این دوربین رو مشاهده کرد
تقریبا تمام دوربین هایی که در رده
Ultra Zoom
قرار میگیند در انتهای زوم دارای آشفتگی رنگ در لبه ها هستند و هر چه مقدار این تغییر رنگ کمتر باشه میشه گفت لنز دقیق تر عمل کرده
این تغییر رنگ لبه ها حتی در لنز های گران قیمتی که در دوربین های
D-SLR
قرار میگیرند هم وجود داره
و یکی از دلایلی که مجبورید از فرمت
RAW
استفاده کنید برای حذف این مورد است که به اختصار به اون
Chromatic Aberration
میگن
باید دید که در این مورد دوربین جدید چگونه عمل کرده که خودم ندیده میگم که باید بسیار خوب باشه چرا که در
S3 IS
کیفیت لنز واقعا بالاتر از رقباش بود و به غیر از این دوربین در تمام عکس هایی که از دوربین های رقیب برداشته شده بود این تغییر رنگ در لبه ها وجود داشت حتی در دوربین جدید المپوس با اون همه زوم عالی هنوز هم کیفیت عکس تعریف چندانی نداره و در رده ای پائین تر از
S3 IS
قرار میگیره که یکی از دلایلیش همین میتونه باشه
قابلیت نصب فلاش خارجی گزینه ایه که تنها اگر نیاز داشته باشید به کار شما میاد چرا که فلاش های خارجی که احتمالا برای این دوربین پیشنهاد میشه بسیار گران قیمتند
فکر میکنم دوربین جدید با قیمت رسمی و اولیه 500 دلار قراره معرفی بشه که البته بعدا پائین میاد ولی این رو هم در نظر بگیرید که با ورود دوربین جدید احتمالا دوربین قدیمی هم مقداری افت قیمت خواهد داشت پس فکر میکنم که اختلاف قیمت بسیار بالا باشه
به هر حال باید منتظر بود و مخصوصا کیفیت عکس ها رو با هم مقایسه کرد چرا که هدف از تمام امکاناتی که روی دوربین ها میذارن رسیدن به کیفیت بالاتره و در این مورد برای تصمیم گیری زوده
نظر من اینه که فعلا منتظر باشید تا دوربین جدید بیاد تا بشه روی عکس هاش نظر داد اونوقت اگه واقعا به اختلاف قیمتش می ارزید میتونید دوربین جدید رو انتخاب کنید و در غیر این صورت همین دوربین
S3 IS
رو با قیمتی پائین تر میتونید تهیه کنید که در هر دو صورت برد باشماست
خیلی هم خودتونو درگیر مگا پیکسل نکنید فکر میکنم دو سه روز پیش بود که تو راه که میومدم دوربینای 12 مگاپیکسل با مارک فکر کنم
Pacific
دیدم به قیمت صد و پنجاه هزار تومن
یه نکته رو هم بگم که اگه قصد ورود به دنیای عکاسی دیجیتال رو دارید باید به فکر آموزش چگونگی ویرایش عکس هم باشید .به نظر من این خیلی مهمتر از مگاپیکسل بیشتره . بسیاری از عکس هایی که به عنوان عکس های طبیعت در مسابقات برنده میشن حاصل ویرایش های زیاد روی عکسه و صرف اینکه اون عکس با چه دوربینی برداشته شده نباید شما رو گول بزنه
شما چه از موبایل برای عکس برداری استفاده کنید و چه از دوربین های سفارشی هسلبلید باید رنگ و نور و کنتراست و وضوح رو تغییر بدید تا کیفیت واقعی خودشو نشون بده
من هم خریدم
سلام
یکی از ایراداتی که همیشه به S3 IS وارده, اینه که LCD ش در نور آفتاب تقریبا" غیر قابل رویته (به دلیل عدم وجود صفحه محافظ بر روی آن) که شما میتونید با خرید یک طلق محافظ LCD یا Screen Guard و قرار دادن آن بر روی LCD این مشکل رو تا حد زیادی حل کنید:
فایل پیوست 2585
من که خریدم و با وجود اینکه برام سخت بود پول 2 تا باتری شارژی را به یک طلق "2 بدم, ولی الآن میگم کاش زودتر گرفته بودم. حالا در نور شدید آفتاب هم اگر LCD عمود بر نور باشد, به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید, البته به شرطی که شما هم عمود بر آن نگاه کنید , چون در صورتی که از بغل یا پایین ( با زاویه) به آن نگاه کنید, اینبار انعکاس نور پشت سر را روی طلق میبینید. البته علاوه بر اینها, در برابر خش و خراشیدگی, اثر انگشت, آلودگی و .. هم LCD را محافظت میکند.
من که استفاده از این محافظ را به همه دوستان صاحب S3 IS و A630 و A640 و امثالهم , توصیه میکنم.
در ضمن, قیمتش 3500 تومان است.
منم اینو تهیه کردم
خیلی مناسبه اینم گم که 3 تا لایه داره که در اصل بید لیه وسطی مورد استفاده قرار بگیره که من لایه خارجی رو جدا نکردم و در صورت خراب شدن لایه سطحی لایه اصلی باقی است و ایتطوری فکر می کنم مقرون بصرفه تر باشه;-)
رو برگ راهنماش كه نوشته لايه هاي بيرونيو برداريد:rolleyes: :rolleyes: ;-) ;-)
2تا سوال داشتم:
1- لرزشگیر این دوربین تا چه حد موثره؟ من یه عکس با فعال بودن و یه عکسم با غیر فعال بودن لرزشگیر که گرفتن تفاوت چندان نا محسوس در عکس ها ندیدم (لرزش دست در حد لرزش دست بیماران پارکین سونی بود)
2-جایی در S3is هست که میزان عمر باطری رو نشون بده؟
ممنون...
سلام...
:eek: :eek:
همه چيز درباره دوربين Canon S3 IS
سلام
همونطور که آقای محمدی لینکشو گذاشتند, این دوربین یک تاپیک نسبتا" فعال برای خودش داره, حالا دیگه نمیدونم, اگر مدیران سایت صلاح بدانند, پست شما به آنجا منتقل شود.
- لرزشگیرش از بسیاری از مدلها موثرتره!! ولی باید دید شما تو چه شرایطی عکس گرفتید, اگر نور کافی باشد ( مثلا" در یک روز آفتابی یا نیمه ابری در محیط بیرون) با خاموش کردن لرزشگیر هیچ اتفاقی نمی افتد, ولی در محیط سرپوشیده و یا نور کم .....
- در حالت عادی, هیچیک از دوربینهای کامپکت کانن ( تا جایی که اطلاع دارم) نمایشگر مصرف باتری ندارند, ولی بر روی S3 ISو A630و A710IS با نسب یک هک نرم افزاری, شما صاحب نمایشگر باتری با دقت 0.01 میشوید ( مثلا" میزان شارژ را 63% نشان میدهد) :eek:
بالاخره این 20 صفحه رو خوندنم :cool: و انصافا اگرچه خیلی زمان برد ولی چیزای خوبی یاد گرفتم دست همه دوستان درد نکنه ;-)
راستش من هنوز بین این دوربین و sony h5 و fuji s9600 شک دارم و سر سه راهی موندم:rolleyes:
راستی وحید جان این طلق که گفتی خوب میچسبه روی lcd یا راحت کنده میشه؟!!:confused:
در اين تاپيك كاملا روش اين كار توضيح داده شده است: آیا میتوان در S3 Is فرمت Raw داشتنقل قول:
خیلی جالبه!!! میشه بگید چجوری میشه این نرم افزار رو نصب کرد؟
سلام
- براي اين که تقاطع شما شکيلتر بشود, بنده Panasonic-FZ8 را هم اضافه ميکنم که به شکل چهارراه استامبول دربياد!!
- چنان ميچسبه که اگر يک وقت خواستي بکنيش, LCD زودتر از جاش درمياد!! فکر ميکنم ترکيبي از الکتريسيته ساکن و يک نوع چسب خاص يک همچين قدرت چسبندگي وحشتناکي رو ايجاد ميکنه!! در ضمن اگر هم در حين نصب, مقداري حباب هوا زير آن بماند, به راحتي با نوک ناخن ( يا بقول دستورالعملش, با کارت سوخت هوشمند خودرويتان) ميتوانيد آن را به لبه ها رسانده و خالي کنيد. :biggrin:
دستور العمل و راهنماي کاملش رو که جناب دلباز زحمت کشيدند و گذاشتند (در لينک فوق)
- بله, منهم نصبش کردم, هيچگونه خطري نداره و يک فرآيند برگشت پذيره!!! از اون روز به قبل هم , عمرمون بر فناست!! :redface:
- خراب؟!!! تنها راهش اينه که در نور نه چندان شديد, در 2 حالت " سوپر ماکرو" و " نهايت زوم= 12X " روي يک جسم, با و بدون لرزشگير عکس بگيريد و روي کامپيوتر ببينيد ( در خودروي در حال حرکت هم ميشه!!!)
البته لرزشگيرش به گرد پاناسونيک که نميرسه!! ;)
ممنون. باز خوبه المپیوس رو هم اضافه نکردین که شبیه پنجراه سناباد بشه :biggrin: :rolleyes:نقل قول:
براي اين که تقاطع شما شکيلتر بشود, بنده Panasonic-FZ8 را هم اضافه ميکنم که به شکل چهارراه استامبول دربياد
راستی در مورد این فرمت raw تو s3 شنیدم همیشگی نیست و با خاموش کردن دوربین برمیگرده به حالت اول؛ پس تکلیف چیه؟ هربار باید دوباره فعال بشه؟
بعد از سالها عكاسي آنالوگ، يك بنده خدايي S3iS رو گذاشت توي دست ما. جگرم رو خون كرده. هرچي عكس ميگيرم، فقط نويز ميبينم و نويز و نويز و نويز...
سلام
احتمالا" این اولین دوربین دیجیتال شماست و غیر از این, با دوربین دیگری( دوستی,آشنایی ..) کار نکردید, درسته که نویز آن کم نیست, ولی نسبت به بسیاری از دوربینها کم نویز است, حتی نسبت به دوربینهایی که همزمان با این دوربین, معرفی شده بودند و شاید مقایسه دوربینهای جدید و تازه تولید با دوربینی که مدتی از تولید و معرفی آن میگذرد (اسفند 84) چندان منصفانه نباشد.
بنده هم وقتی دوربین قبلیم را فروختم, تصور میکردم از شر نویز راحت شدم, ولی به این نتیجه رسیدم که حداقل در غیر SLR نباید بیش از این انتظار داشت (تازه SLRش هم معلوم نیست کم نویز باشه, همه که EOS-1D Mark III نمیشند!! :rolleyes: ) حتی Canon-G7 که حدود 100 تومان گرانتر است, نویز بیشتری دارد و من فقط عکسهای SONY-R1 را در بین غیر SLR ها , کم نویز و شارپ دیدم.
به هر حال شاید تنها راه چاره عکاسی با ایزوهای کمتر و یا ثبت آن روی فرمت RAW و پردازشهای بعدی باشد. پس زیاد خودتون رو نارحت نکنید و اگر هم به فکر تعویض دوربین افتادید, منتظر معجزه نباشید ( اینقدر هم آن دوستتان را فحش ندهید!! :biggrin: )
چرا عكاسي توي شب اينقدر بده با اين دوربين؟ :'(
1: خيلي خوشحالم كه يه وحيد ديگه هم s3 داره و اينقدر هم با معرفته. مشكل اينه كه من اصلاً عكاسي ديجيتال بلد نيستم و اين S3iS هم قوز بالا قوز شده. فعلا پول SLR ندارم. چطوري جزييات اين دوربين رو ياد بگيرم؟
don_vahid عزیز
نویز تو دوربین های دیجیتال جزء جدا ناشدنی از این دوربین هاست
اما جسارتا میزان ISO دوربینتون رو چک کردید شاید به خاطر دستکاری میزان ISO بالا رفته و موجب شده عکس های شما خیلی بیش از اندازه نقطه نقطه بشه چون این دوربین تو ایزوهای پائین تر از دویست عکس های قابل قبولی میگیره
اين حالت عكاسي رو فرض كنيد: توي ماشين با سرعت حدود 80كيلومتر، در حالت sport. روز، آفتابي...
عكس ها نويز دارند :'(
يا دوربين در حالت P، ايزو100، +2/3، توي اتاق، AWB، بدون فلاش. سرعت شاتر رو ميده 1ثانيه و در نتيجه عكس به شدت فلو ميشه...
هر 22 صفحه رو خوندم. آخه دم امتحانات چه وقت پيدا كردن ايد فروم بود؟:(