-
پاسخ: همه چيز درباره دوربين Canon S3 IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
اين لرزه گير (Image Stabilazition) دوربين S3 IS حسابي زده تو ذوقم! دوربين رو در حال Self Timer دو ثانيه قرار مي دهم، خودمو مي كشم نفسمو حبس مي كنم و ... اما فقط كافيه اوني كه مونده جلو دوربين يه تكون بخوره، همه چي مي ريزه به هم، مخصوصا اگر دم دماي غروب يا شب هم باشه.
اما يك نكته و اونم اينه كه من ديروز داشتم چند تا عكس پرتره مي گرفتم ، حول و حوش غروب بود و مجبور بودم از فلاش و سه پايه هم استفاده كنم ، اگرچه عكسام از لحاظ نور وسايه زياد جالب نشد ولي واقعا Sharp بودن كه فكر مي كنم از بركات استفاده از فلاش بود چون همون عكسو بدون فلاش هم گرفتم ولي به اون sharp ي نبود.(در حالت استفاده از فلاش موهاي سوژه خيلي شفاف و Sharp و پوست بدن خيلي طبيعي به نظر مي رسيد)
اگر واقعا اين از بركات فلاش باشه به نظر شما ميشه اين قضيه رو در طول روز هم تجربه كرد؟
محسن خان, همونطور كه رامین عزیز ( KIA ) گفتند, لرزشگیر نه میتونه تكان خوردن سو}ه رو بگیره و تكانها شدید خود دوربین!!!
یا باید از فلاش استفاده كنی, یا سرعت شاتر رو بالا ببری, یا ایزو رو بالا ببری, یا اینكه رو مد RAW یك كم تاریكتر (ولی با سرعت بیشتر) عكس بگیری و بعد روشنترش كنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
البته منظورم من هم تكانهاي آنچناني نيست، و در كل منظورم اينه كه كلا Image Stabilizer نا اميد كننده اي دارد.
در ضمن غروب هنگام و شب نميتوان از سرعت شاتر بالا استفاده كرد
نه, اونقدر هم ناامید كننده نیست, درسته كه به پای پاناسونیكها نمیرسه, ولی بودنش از نبودنش بهتره, كافیه برای فهمیدنش لرزشگیرش رو خاموش كنی ..... :::big grin:::
در موقع غروب و شب هم با سرعت 8/1 و ایزوی 200 میشه روی دست عكسهای خوبی گرفت كه پس زمینه هم روشن و واضح بیفته و البته با استفاده از 3پایه و آماده كردن سوژه و كاهش این سرعت, نتیجه بهتری گرفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidy
سلام
آیا كانورتوری برای دوربین هست؟ اگر موجود است از كجا می شود تهیه كرد
بله, كانورتر تله+ واید+ كلوز آپ
در ایران كه كسی نمیارد (چون گران اند, حدود 120 تا 150 دلار) و صرف نمیكند.
گشتیم, نبود....نگرد, نیست!!!! :::big grin::::cry3:
-
1 فایل پیوست
عكس پيوست در مد Super macro گرفته شده، هدفم از قرار دادن اين عكس اينه كه مايلم به طور خاص در مورد Sharp بودن اين عكس و اشكلات احتمالي آن (با محوريت S3 IS) نظر بدهيد. شرايط تهيه عكس:
- در محيط Indoor همراه با روشنائي Floresent (كه البته من معتقدم فلورسنت آفت عكس خوبه!)
- مد Super Macro همراه با سه پايه و Self Timer جهت جلوگيري از لرزش.
- تعداد زيادي عكس با White balance ها و مدهاي مختلف گرفتم كه تقريبا اين از همه بهتر شد.(از لحاظ وضوح)
- دياف F2.7 ، سرعت 8/1 ثانيه، Metereing Mode=Spot و ISO=80
راستش 10 تا 15 عكس از اين گرفتم ولي نميدونم چرا خودم نمي تونم از كيفت عكسها راضي باشم:( دليلشم اينه كه خيلي دوست دارم عكسام زنده و Sharp باشن، وقتي بعضي عكسهاي macro رو مي بينم كه مثلا طرف از يك پشه طوري عكس گرفته كه ميشه سيبيل هاي !!! پشه رو شمرد ! از خودم يا شايدم دوربينم نا اميد ميشم. نمي دونم شايدم زيادي وسواس باشم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
عكس پيوست در مد Super macro گرفته شده، هدفم از قرار دادن اين عكس اينه كه مايلم به طور خاص در مورد Sharp بودن اين عكس و اشكلات احتمالي آن (با محوريت S3 IS) نظر بدهيد. شرايط تهيه عكس:
- در محيط Indoor همراه با روشنائي Floresent (كه البته من معتقدم فلورسنت آفت عكس خوبه!)
- مد Super Macro همراه با سه پايه و Self Timer جهت جلوگيري از لرزش.
- تعداد زيادي عكس با White balance ها و مدهاي مختلف گرفتم كه تقريبا اين از همه بهتر شد.(از لحاظ وضوح)
- دياف F2.7 ، سرعت 8/1 ثانيه، Metereing Mode=Spot و ISO=80
راستش 10 تا 15 عكس از اين گرفتم ولي نميدونم چرا خودم نمي تونم از كيفت عكسها راضي باشم:( دليلشم اينه كه خيلي دوست دارم عكسام زنده و Sharp باشن، وقتي بعضي عكسهاي macro رو مي بينم كه مثلا طرف از يك پشه طوري عكس گرفته كه ميشه سيبيل هاي !!! پشه رو شمرد ! از خودم يا شايدم دوربينم نا اميد ميشم. نمي دونم شايدم زيادي وسواس باشم!
بهتر نبود این موضوع رو توی تاپیک "نظر دهید" مطرح میکردید؟ :::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navids
بهتر نبود این موضوع رو توی تاپیک "نظر دهید" مطرح میکردید؟ :::confused2:::
خير دوست عزيز، اگه دقت مي كرديد جائي گفته بودم "با محوريت S3 IS" همه مشكل من S3 ISهست و مسلما در بحث تخصصي خودش بهتر به نتيجه مي رسم.:::shame on you:::
-
دوست عزیز نه دوربین شما مشکلی داره و نه خود شما. مشکل از سوژه ای است که انتخاب کردید. در اون عکسهای پشه ای که فرمودید معمولاً عکس کراپ میشه و اون چیزی که شما میبینید 20-30 درصد عکس اصلیه. روی سوژه های با جزئیات بیشتر سعی کنید و آنرا در حالت 100% مشاهده کنید. مطمئن باشید که به قول شما میشود سبیلهای پشه را شمرد. موفق باشید. :cool:
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navids
دوست عزیز نه دوربین شما مشکلی داره و نه خود شما. مشکل از سوژه ای است که انتخاب کردید. در اون عکسهای پشه ای که فرمودید معمولاً عکس کراپ میشه و اون چیزی که شما میبینید 20-30 درصد عکس اصلیه. روی سوژه های با جزئیات بیشتر سعی کنید و آنرا در حالت 100% مشاهده کنید. مطمئن باشید که به قول شما میشود سبیلهای پشه را شمرد. موفق باشید. :cool:
اي بابا! دوست عزيز من هم تصوير را در حالت Actual Size گذاشتم. مسلما اين نكته رعايت شده. البته شايد حالت هاي انعكاس نور در بدنه اين ساعت مانع از كيفيت خوب عكس باشه اما ... اما... نشد كه بشه !
براي اينكه منظور من رو از Sharp بودن بفهميد عكس Attach شده رو ببينيد، تفاوت دو بخش تصوير را از لحاظ Sharp بودن بررسي كنيد، من فكر مي كنم رسيدن به نتيجه مطلوب(بخش پائين عكس) با Canon S3 IS به ندرت پيش مياد!:(
خدائي دوستان S3 IS دار قضاوت كنند، هميشه نتيجه مثل بخش بالائي عكس ميشه (تصوير Soft ميباشد).
-
1 فایل پیوست
سلام
نمیدونم این عكس از نظر شما شارپه یا نه ؟؟؟!!!
فایل پیوست 2930
شارپ شدن یك عكس تا حد زیادی به شرایط نوری محیط وابسته است , درثانی, شما توقع شارپنس یك SLR را از این S3 IS بیچاره نداشته باشید!!! :::shame on you:::
-
1 فایل پیوست
من تازه به جمع دوربین دیجیتال دارها پیوستم اونهم با خرید این دوربین S3 IS .
در ضمن می خواستم بدونم كه می شه با این دوربین بیشتر از 15 ثانیه هم شاتر رو باز نگه داشت.:
این كرك معروف رو هم من نتوستم از اون سایتی كه آدرسش بود دانلود كنم. انگار دیگه اونجا نیست:::confused2:::
اینم وسایلی كه براش جمع كردم:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid507
من تازه به جمع دوربین دیجیتال دارها پیوستم اونهم با خرید این دوربین S3 IS .
در ضمن می خواستم بدونم كه می شه با این دوربین بیشتر از 15 ثانیه هم شاتر رو باز نگه داشت.:
این كرك معروف رو هم من نتوستم از اون سایتی كه آدرسش بود دانلود كنم. انگار دیگه اونجا نیست:::confused2:::
اینم وسایلی كه براش جمع كردم:
سلام
اول از همه به جمع دوستان خوش آمدید. :drunk:
نه, بیشتر از 15 ثانیه نمیتوانید.
شاید آدرس رو اشتباه تایپ كردید:
http://grandag.nm.ru/hdk/
از پایین, گزینه دوم.
باتریهاتون كه كملیونه, ولی شارژرش چیه؟؟
-
مارك شارژر Hi-Power هست نمی دونم چقدر معتربه:::confused2::: اما بعضی خواص جالبی داره
- قطع كن خودكار
- نمایشگر LCD كه نشون می ده باطریها درحال شارژ شدن هستند و همچنین چقدر شارژ شدن
- قابلیت اتصال به فندكی ماشین و USB كامپیوتر
تا چهار تا AA و دو تا AAA هم بهش متصل می شه. (حد اكثر 4 باطری)
خروجیش هم 1000 میلی آمپر هست
از بدیهاش هم اینه كه حتما باید دوتا دوتا باطری توش بذارین تا شروع به شارژ كنه
در كل هنوز تمی دونم كه شارژر خوبی هست یا نه:::confused2:::
در مورد باطزیها هم نمی دونم كه چقدر معتبر هستند؟ فروشنده كه خیلی ازشون تعریف كرد.
توی ماركهای زیر آیا فرق زیادی بینشون هست:
Sony
Energizer
Duracell
Camelion
یك باطری سونی 3800 میلی آمپر دیدم به قیمت 3500 تومان
چرا واسه باز موندن شاتر همچین محدودیتی گذاشتن؟ باز موندنش كه تكنولوژیه خاصی نمی خواد!!! :confused:
-
چند وقت است كه دوربین من بعضی عكس ها را كج میگیرد باید چیكار كنم؟در ضمن با سرعت و فوكوس های مختاف این اتفاق می افتد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
didar57
چند وقت است كه دوربین من بعضی عكس ها را كج میگیرد باید چیكار كنم؟در ضمن با سرعت و فوكوس های مختاف این اتفاق می افتد!
اگه لطف کنید و نمونه عکس بگذارید بهتر میشه نظر داد. ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid507
یك باطری سونی 3800 میلی آمپر دیدم به قیمت 3500 تومان
چرا واسه باز موندن شاتر همچین محدودیتی گذاشتن؟ باز موندنش كه تكنولوژیه خاصی نمی خواد!!! :confused:
سوني باطري 3800 ميلي آمپري نداره اين باطري ها تغلبي هستند و كيفيت خيلي بدي دارند :stick:
توجه داشته باشيد كه باز بودن شاتر گرماي سنسور رو به شدت افزايش ميده و اين گرما باعث سوختن پيكسل ميشه البته از سياست هاي كمپاني سازنده هم نبايد گذشت
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
didar57
این هم نمونه عكس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
didar57
این هم نمونه عكس
شما احتمالا دوربین رو کج تو دستتون نگرفتید؟ :::happy:::
تو فتوشاپ به راحتی میتونید عکس رو تصحیح کنید:cool:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navids
شما احتمالا دوربین رو کج تو دستتون نگرفتید؟ :::happy:::
تو فتوشاپ به راحتی میتونید عکس رو تصحیح کنید:cool:
نه عزیزم .این چیزهایی كه گفتید میدانم.كسی میتواند علت را بگوید ؟از هر 100 تا عكس چند تا را پشت سر هم كج میدازد در ضمن همه این كج ها انحراف یه چپ دارد!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
didar57
نه عزیزم .این چیزهایی كه گفتید میدانم.كسی میتواند علت را بگوید ؟از هر 100 تا عكس چند تا را پشت سر هم كج میدازد در ضمن همه این كج ها انحراف یه چپ دارد!!
به نظر من يكبار دوربين را به Default Setting آن Reset كنيد(اين گزينه در منو هاي دوربين يافت مي شود) و آن را تست كنيد، در اين حالت اگر احتمالا مشكل نرم افزاري باشد بايد حل شود، در غير اينصورت يكبار سوابق استفاده از دوربينتان را مرور كنيد ببينيد ضربه اي يا مورد مشابهي كه منجر به اشكال سخت افزاري بشه رخ نداده؟ كه اگر چُنين باشد شما را گريزي نيست جز مراجعه به گارانتي و اگر شما را بهره اي از گارانتي نيز نباشد! لاجرم مراجعه به تعميرگاه شما را افاقه خواهد كرد!:::big grin:::
-
چيزي كه به فكرم ميرسه اينه كه سنسور دوربين از جايش تكان خورده است
يك راه پيشنهاد ميكنم گايد دوربين رو با دوبار فشارد دادن دكمه ديسپلي فعال كنيد دوربين رو برعكس كنيد عكس بگيريد ببينيد نتيجه چه ميشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedglx
گايد دوربين رو با دوبار فشارد دادن دكمه ديسپلي فعال كنيد دوربين رو برعكس كنيد
آقا اين گايد كه مي گيد چيه و چه كار مي كنه؟:cool:
-
Grid
شبكه ى شطرنجي (كه از دو دسته خط موازى و عمود بر يكديگر درست شده و براى تعيين مكان يا تاكيد بر روى نقشه يا طرح يا كروكي قرار داده مي شود)
بيشتر براي تراز قرار دادن دوربين به كار ميره:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedglx
سوني باطري 3800 ميلي آمپري نداره اين باطري ها تغلبي هستند و كيفيت خيلي بدي دارند :stick:
توجه داشته باشيد كه باز بودن شاتر گرماي سنسور رو به شدت افزايش ميده و اين گرما باعث سوختن پيكسل ميشه البته از سياست هاي كمپاني سازنده هم نبايد گذشت
پس حسابی شانس آوردم چون اگر مغازش رو نبسته بود حتما 4تا ازش می گرفتم بعدم به پای سونی میندارختم.:thanks:
در مورد محدودیت باز بودن شاتر هم یه روشهایی دیدم كه میشه مشكل رو حل كرد. ولی بازم اگر دست آدمو رو باز میگذاشت خیلی بهتر بود (البته از لحاظ روانی:chain: وگرنه من كه فكر می كنم هر 10 سال به بار با این موضوع برخورد كنم:eek: .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid507
پس حسابی شانس آوردم چون اگر مغازش رو نبسته بود حتما 4تا ازش می گرفتم بعدم به پای سونی میندارختم.:thanks:
در مورد محدودیت باز بودن شاتر هم یه روشهایی دیدم كه میشه مشكل رو حل كرد. ولی بازم اگر دست آدمو رو باز میگذاشت خیلی بهتر بود (البته از لحاظ روانی:chain: وگرنه من كه فكر می كنم هر 10 سال به بار با این موضوع برخورد كنم:eek: .
در مورد باز بودن شاتر...
باید دید شما مورد استفاده تان چیست؟
با این دوربین همین مقدار كاملا كفایت میكند...
-
آقا من دارم با اين دوربينم مي رم مسافرت. كسي نكته اي پندي اندرزي:biggrin: نداره تا از مشكلات بالقوه در سفر جلوگيري بشه:redface: ؟
-
نه نكته خواصي نداره فقط فقط مواظب دوربين باش توي ماشين جا نذاريش چون ممكنه مورد لطف قرار بگيره
باطري يدكي همراه ببر - مراقب ضربات باش - از مرطوب شدن دوربين پرهيزكن-
اميد وارم با عكسهاي و خاطرات خوب برگرديد :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedglx
نه نكته خواسي نداره فقط فقط مواظب دوربين باش توي ماشين جا نذاريش چون ممكنه مورد لطف قرار بگيره
باطري يدكي همراه ببر - مراقب ضربات باش - از مرطوب شدن دوربين پرهيزكن-
اميد وارم با عكسهاي و خاطرات خوب برگرديد :::happy:::
جهت كامل كردن گفته این دوستمون باید بگم كه شارژر یادت نره كه ببری. چون معمولا شارژز قراموش میشه.
همینطور رم را از الان خالی كن.
بند دوربینتو هم چك كن كه محكم باشه یه وقت از گردنت نیافته.(بخصوص در پیاده روی ها).
-
- كسي مي تونه با Crackي كه براي S3 IS اومده Scriptي بنويسه كه بشه با اون روي عكسهاي دوربين يك متن يا امضاي دلخواه رو نوشت؟ جدا هر كي اينو كشف كنه كلي هورااا داره !!!!:biggrin:
-
راهنمایی درباره دوربين Canon S3 IS
سلام خدمت دوستان عزیز
این S3is خیلی منو گیج كرده :confused: از یه طرف هنوز دوربین رو خوب نشناختم و نمی تونم باهاش خوب كار كنم و از طرف دیگه موضوعات حاشیه ای اون مثل هك كردن و داشتن فرمت Raw حس فضولی منو قلقلك میده :::confused2::: به هر حال از دوستان توی تاپیك مربوط به كنون تقاضا كردم كه راهنماییم كنن ، لطف كردن ولی كافی نبود ! خواستم اگه جزوه یا مقاله ای به زبان فارسی در مورد كار با این دوربین دارن برام بذارن و اینكه هك كردن این دوربین چطوریه كه یكی از دوستان لطف كرد یه آدرس برام گذاشت كه باز هم برای من مبتدی از وسطاش بود ومن نفهمیدم كه چطوری میشه نرم افزار مربوط به هك رو روی كارت حافظه دوربین ریخت :mad: . حالا باعرض پوزش از شما دوستان میخوام كه راهنماییم كنید از ابتدا ( از دنگ دنگ اون :::big grin::: )
یه سئوال هم در مورد باطری دوربین دارم كه آیا باطری بالای 4000 میلی آمپر برای دوربین ضرر داره؟
باسپاس فراوان و بدرود:)
-
پاسخ: راهنمایی درباره دوربين Canon S3 IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrab
یه سئوال هم در مورد باطری دوربین دارم كه آیا باطری بالای 4000 میلی آمپر برای دوربین ضرر داره؟
بقیه را دوستان خواهند فرمود...
اما یك سوال؟
مارك باطری چیست كه 4000 میلی آمپر است:eek:
-
پاسخ: راهنمایی درباره دوربين Canon S3 IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrab
سلام خدمت دوستان عزیز
این S3is خیلی منو گیج كرده :confused: از یه طرف هنوز دوربین رو خوب نشناختم و نمی تونم باهاش خوب كار كنم و از طرف دیگه موضوعات حاشیه ای اون مثل هك كردن و داشتن فرمت Raw حس فضولی منو قلقلك میده :::confused2::: به هر حال از دوستان توی تاپیك مربوط به كنون تقاضا كردم كه راهنماییم كنن ، لطف كردن ولی كافی نبود ! خواستم اگه جزوه یا مقاله ای به زبان فارسی در مورد كار با این دوربین دارن برام بذارن و اینكه هك كردن این دوربین چطوریه كه یكی از دوستان لطف كرد یه آدرس برام گذاشت كه باز هم برای من مبتدی از وسطاش بود ومن نفهمیدم كه چطوری میشه نرم افزار مربوط به هك رو روی كارت حافظه دوربین ریخت :mad: . حالا باعرض پوزش از شما دوستان میخوام كه راهنماییم كنید از ابتدا ( از دنگ دنگ اون :::big grin::: )
سلام
كافی بود از صفحه اول همون تاپیك مطالعه كنید تا هر ایراد و ابهامی رفع شود:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265
در مورد باتری هم به احتمال 99.99% تقلبی اند.
-
من تقريبا تمام عكسهام رو در حالت Large و كيفيت Super Fine مي گيريم، چند روز پيش وقتي عكسهام رو بررسي مي كردم متوجه شدم وقتي عكسهائي را كه در اين حالت گرفته شده اند بصورت Actual Pixel مي بينم پراكندگي پيكسل ها و يا عدم Sharp بودن عكس مخصوصا در لبه ها به وضوح ديده مي شود، اما به نظرم عكسهائي كه با سايز كوچكتر مثلا M2 گرفته شده اند در حالت Actual وضوحيت و Sharp تر مي باشند. اين مسئله علت خاصي دارد؟
- سوال ديگه اينكه من يك پرينتر Canon Sephy هم دارم و خيلي از نتايج عكسهاي S3 IS و اين پرينتر راضيم، كاغذهاي اين پرينتر 4*6 اينچ مي باشند اما در حالت Large بخشي از عكسها بريده مي شود و پرينت نمي شوند، براي پرينت گرفتن در اين سايز كاغذ من از چه مد سايز دوربين استفاده كنم؟
-
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
و با تشکر از مطالب بسیار مفید و آموزنده ای که در این تا پیک ذکر کرده اید.
من در حال تحقیق برای خرید دوربین دیجیتال هستم ولی از عکاسی دیجیتال هیچ سررشته ای ندارم
در این تا پیک متوجه شدم که این دوربین دارای نویز زیادی است و عکاسی در شب آن هم چندان مطلوب نیست.
حال می خواستم بدانم که حالات اتوماتیک آن چطور است و برای تازه کاری مثل من قابل استفاده است یا نه ؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atavakoli
...
در این تا پیک متوجه شدم که این دوربین دارای نویز زیادی است و عکاسی در شب آن هم چندان مطلوب نیست.
حال می خواستم بدانم که حالات اتوماتیک آن چطور است و برای تازه کاری مثل من قابل استفاده است یا نه ؟
با تشکر
البته نويز اين دوربين آنقدر زياد نيست گرچه در ايزوي بيشتر از 200 اين قضيه محسوس است ولي تقريبا اكثر دوربينهاي مشابه اين دوربين به هميت صورت هستند و بطور كلي هميشه با افزايش ISO افزايش نويز را هم داريم.
مد اتوماتيك اين دوربين براي اوائل كار خوبه اما به مرور حس كنجكاوي و نيز انعطاف پذيريي كه در ساير حالتها هست شما را به سمت ساير حالتها سوق خواهد داد.
-
راهنمایی
سلام
این اولین مطلبی هست كه بنده در این سایت می نویسم.
امیدوارم كه بتونم از آشنایی با شما اساتید بیشترین بهره ره ببرم.
من حدود یك ماهی هست كه یه دوربین Canon s3IS خریدم و شدیدا به عكاسی علاقه مندم.
میشه دوستان لطف كنن و بگن من عكاسی رو از كجا و چطوری شروع كنم؟
ممنون از همه شما عزیزان.
-
پاسخ: راهنمایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriaj
سلام
این اولین مطلبی هست كه بنده در این سایت می نویسم.
امیدوارم كه بتونم از آشنایی با شما اساتید بیشترین بهره ره ببرم.
من حدود یك ماهی هست كه یه دوربین Canon s3IS خریدم و شدیدا به عكاسی علاقه مندم.
میشه دوستان لطف كنن و بگن من عكاسی رو از كجا و چطوری شروع كنم؟
ممنون از همه شما عزیزان.
سلام
خوش اومدید, از اینجا شروع كنید:
همه چیز درباره Canon-S3 IS
آیا میتوان در S3 IS فرمت RAW داشت؟؟
-
یک مشکل در دوربین S3 IS من :(
وقتی دسته Zoom را به منتهی الیه سمت چپ (یعنی به سمت Wide شدن لنز) حرکت میدهم در برخورد به قسمت منتهی الیه دوربین خاموش می شود. لنز دوربین همینطور بیرون میمونه و اگه دوباره دوربین را On کنم یکبار لنز به داخل رفته و دوباره بیرون میاد. لطفا در این مورد کمک و راهنمائی کنید . متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
یک مشکل در دوربین S3 IS من :(
وقتی دسته Zoom را به منتهی الیه سمت چپ (یعنی به سمت Wide شدن لنز) حرکت میدهم در برخورد به قسمت منتهی الیه دوربین خاموش می شود. لنز دوربین همینطور بیرون میمونه و اگه دوباره دوربین را On کنم یکبار لنز به داخل رفته و دوباره بیرون میاد. لطفا در این مورد کمک و راهنمائی کنید . متشکرم
سلام
قطعا" دوربین شما دچار نقص فنی ناجوری شده و در حال پیوستن به لقاا.. است!!!! :redface:
ضربه ای, چیزی نخورده؟؟ :eek:
چون دو تا مشكل وجود داره:
1- احتمالا" به علت نزدیكی حلقه زوم و دكمه Off و وجود یك اتصالی, دوربین خاموش میشود.
2- دوربین خاموش شدن خودش را تشخیص نمیدهد كه لنز را جمع نمیكند.
از گارانتی كه چیزی نمونده!!!؟؟؟ :::confused2:::
-
سلام
راستش مشابه این پست رو پیدا نکردم. اگه تکراریه ببخشید.
یه فایل pdf در مورد دوربین S3IS و البته مطالب پایه در مورد عکاسی مثل مباحث سرعت شاتر، دیافراگم، نورپردازی و . . .
فکر کنم برای تازه کارها چیز خوبیه(چه S3IS داشته باشند چه نه).
موفق باشید
http://rapidshare.com/files/66490139...hotography.rar
password : mani
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
1- احتمالا" به علت نزدیكی حلقه زوم و دكمه Off و وجود یك اتصالی, دوربین خاموش میشود.
2- دوربین خاموش شدن خودش را تشخیص نمیدهد كه لنز را جمع نمیكند.
:::confused2:::
ضربه كه نخورده و احتمال قريب به يقين يك اتصالي كوچيك ايجاد شده، گارانتي هم گارانتي پارسه هست كه تموم شده، حالا نميدونم ببرم همين گارانتي يا تعميرگاه مركزي:redface:
البته يه حس هم بهم ميگه با همين شرايطش بسازم آخه اگه دكمه را تا انتهاي وايد شدن نبرم و فقط حركات ريزي به آن بدهم مشكلي پيش نمياد، نميدونم فعلا كه تصميم نگرفتم .:confused:
-
دوستان آيا ميشه ميزان ديافراگم و سرعت شاتر رو به صورت دستي براي دوربين canon poershot s3is تعيين كرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ricco4all
دوستان آيا ميشه ميزان ديافراگم و سرعت شاتر رو به صورت دستي براي دوربين canon poershot s3is تعيين كرد ؟
سلام
بله میشه, اكثر دوربینهای سری آ كانن هم مدهای P/A/S/M رو دارند!!!
-
سلام بر همه دوستان
اميدوارم كه من رو هم در جمعتون بپذيريد:::love2:::
تمامي اين تاپيك رو صفحه به صفحه مطالعه كردم و خيلي نكات جالبي
رو ياد گرفتم !:redface: من اين دوربين رو 3 ماهي هستش كه دارم و
بالاخص از عكساي وايد و همچنين پانوراماش كلي صفا مي كنم!:cool:
فقط يه چيري! به نظرم جاي آلبوم عكس در اين تاپيك واقعاً خاليه! و به
جز چند عكس از جناب مشهدي وحيد خان، عكس ديگه اي نديدم، در
حاليكه فكر مي كنم قرار دادن عكس و مشخصاتش، يكي از بهترين
روش هاي آموزش هستش.
فضولي منو ببخشيد:::love2:::
منتظر راهنمايي هاي ارزنده اساتيد هستم:::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
فقط يه چيري! به نظرم جاي آلبوم عكس در اين تاپيك واقعاً خاليه! و به
جز چند عكس از جناب مشهدي وحيد خان، عكس ديگه اي نديدم، در
حاليكه فكر مي كنم قرار دادن عكس و مشخصاتش، يكي از بهترين
روش هاي آموزش هستش.
:::blushing:::
دوست عزيز عكس در اين فروم زياد هست، برخي دوستان در اين Post زياد عكس دارند:
http://www.akkasee.com/forum/newrepl...ostreply&t=192
و اگه حمل بر خودستائي نشه برخي عكسهاي من رو هم مي تونيد در اين آدرس ببينيد و ابراز نظر هم بفرمائيد:
http://picasaweb.google.com/msnahm
:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
بله میشه, اكثر دوربینهای سری آ كانن هم مدهای P/A/S/M رو دارند!!!
با اجازه از وحید عزیز
مد های A و S خاص دوربینهای نیكون است،معادل آنها در دوربینهای كانن Av و Tv است.
-
سلام
من خودم دوربین بسیار خوبی دارم و به دوربین های شما اهمیت نمیدم(چشمامو میگمlol)
ولی از شوخی گذشته ، با اینكه همه به اتفاق میگن فوجی و سونی و پانا از این بخت برگشته بهترن ولی همون كه این گوگولی بابا:::big grin2::: رو تو دست میگیرید.
احساس وصف نشدنی اینكه كنون در دست دارید سراغتون میاد و بوسیله تنظیمات ساده عكس هایی می گیرید كه فكرش رو هم نمیكنید.
خلاصه این دوربین دوربینی است ارزشمند
مشهدی جان هواشو داشته باش!:biggrin:
-
سلام
ممنون از راهنماييتون، ولي اون لينك مربوط به اين سايت كه
مي گفتيد در بر گيرنده عكس هاي S3 هستشف كار نمی كنه!:::confused2:::
اگه ممكنه لینكی رو بدید كه فقط شامل این عكسا باشه و كار خود بچه ها
ممنون:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
سلام
ممنون از راهنماييتون، ولي اون لينك مربوط به اين سايت كه
مي گفتيد در بر گيرنده عكس هاي S3 هستشف كار نمی كنه!:::confused2:::
اگه ممكنه لینكی رو بدید كه فقط شامل این عكسا باشه و كار خود بچه ها
ممنون:::love2:::
دوست عزيز لينك اول كه داده بودم در بر گيرنده همه عكسهاي S3 IS نيست بلكه دوستاني كه اين دوربين رو دارند هم در آن نمونه عكس دارند و لينك دوم آدرس فتو بلاگ خودم بود كه همه عكسهاي آن با S3 IS گرفته شده اند يعني اين لينك : http://picasaweb.google.com/msnahm
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
دوست عزيز لينك اول كه داده بودم در بر گيرنده همه عكسهاي S3 IS نيست بلكه دوستاني كه اين دوربين رو دارند هم در آن نمونه عكس دارند و لينك دوم آدرس فتو بلاگ خودم بود كه همه عكسهاي آن با S3 IS گرفته شده اند يعني اين لينك :
http://picasaweb.google.com/msnahm
سلام
مساله اینه محسن خان كه لینك اولت (كه احتمالا" میخواستی تاپیك "لطفا" نظر دهید" رو بذاری) اصلا" هیچ صفحه ای رو باز نمیكنه!!!! :::confused2:::
-
سلام
از دوستان كسي در مورد اندازه سنسور اين دوربين اطلاعاتي دارن ؟
چون مثلاً SLR های واقعی اندازشون Full Frame یعنی 35 mm هستش
در صورتیكه دوربین های Compact جیبی سنسورشون یه چیزی حدود
4% از مقدار فوق رو پوشش می ده و بهمین علت اندازه لنزشون هم كوچیكتره!
حالا S3 این وسط كجا قرار می گیره ؟ چون بعضی سایت ها اونو SLR-Like معرفی
می كنن ( كه در این صورت سنسورش حداقل باید 43% فول فریم باشه ) و بعضی
دیگه اونو آماتور پیشرفته ( كه در این صورت سنسورش باید یه چیزی بین 4% تا
حداكثر 9% باشه ). ولی اندازه بزرگ لنز S3 در ظاهر نشون میده كه اندازه
سنسورش هم باید از سری Compact بیشتر باشه! منظورم اینكه مثلاَ آیا هیچ
تفاوتی بین سنسور این دوربین كه اندازه سنسورش "1:2.5 هستش با دوربین
A700 كه اونم سنسورش همین اندازه رو داره ( "1:2.5 ) وجود نداره ؟؟:eek:
ممنون میشم اگه دوستانی كه اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی كنن:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
سلام
از دوستان كسي در مورد اندازه سنسور اين دوربين اطلاعاتي دارن ؟
چون مثلاً SLR های واقعی اندازشون Full Frame یعنی 35 mm هستش
در صورتیكه دوربین های Compact جیبی سنسورشون یه چیزی حدود
4% از مقدار فوق رو پوشش می ده و بهمین علت اندازه لنزشون هم كوچیكتره!
حالا S3 این وسط كجا قرار می گیره ؟ چون بعضی سایت ها اونو SLR-Like معرفی
می كنن ( كه در این صورت سنسورش حداقل باید 43% فول فریم باشه ) و بعضی
دیگه اونو آماتور پیشرفته ( كه در این صورت سنسورش باید یه چیزی بین 4% تا
حداكثر 9% باشه ). ولی اندازه بزرگ لنز S3 در ظاهر نشون میده كه اندازه
سنسورش هم باید از سری Compact بیشتر باشه!
ممنون میشم اگه دوستانی كه اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی كنن:::love2:::
دوست عزیز بنده به درستی نمی دانم مبنا و دلیل و مدرك شما برای این طبقه بندی چیست!
مثلا در سیستم 3/4 اندازه سنسور بسیار كوچك است و بدنه های آن سیستم در رده ی DSLR ها قرار دارد...
قرار گرفتن یك دوربین در رده ی كامپك ها و یا SLR Like ها به اندازه ی سنسور ارتباط مستقیمی ندارد.
اندازه ی سنسور این دوربین كه از نوع CCD می باشد دقیقا برابر با ” 2.5/1 می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
دوست عزیز بنده به درستی نمی دانم مبنا و دلیل و مدرك شما برای این طبقه بندی چیست!
مثلا در سیستم 3/4 اندازه سنسور بسیار كوچك است و بدنه های آن سیستم در رده ی DSLR ها قرار دارد...
قرار گرفتن یك دوربین در رده ی كامپك ها و یا SLR Like ها به اندازه ی سنسور ارتباط مستقیمی ندارد.
اندازه ی سنسور این دوربین كه از نوع CCD می باشد دقیقا برابر با ” 2.5/1 می باشد.
ممنون از پاسخ شما. با این تفاسیر S3 از كدام گروه محسوب می شود؟ كمپكت یا SLR-Like ؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
ممنون از پاسخ شما. با این تفاسیر S3 از كدام گروه محسوب می شود؟ كمپكت یا SLR-Like ؟
سلام
البته در این زمینه بین علما اختلافه, ولی بنده طلبه معتقدم:
كامپكت !!!!
-
با سلام خدمت دوستان محترم!
من به تازگی و با راهنمایی شما عزیزان s3is خریدم.در شروع سوالی از حضور شما داشتم و آن اینکه:
در دفترچه راهنمای پیشرفته در صفحات 64و 65 به دو اصطلاح AF LOCK و FOCUS LOCK اشاره شده است.فرق این دو و کارایی آنها در چیست؟اصولا چه نیازی به زدن کلیدMF جهت قفل فوکوس میباشد؟
ممنونم!
-
منظور از Focus lock همان فشار دادن دکمه شاتر تا نیمه است
هنگامی که این کار رو انجام میدید , ( فریم فوکوس ) به رنگ سبز درمیاد و فوکوس در این حالت قفل میشه
اما این قفل فوکوس حالت ناپایداری داره. منظورم اینه که اگه دکمه شاتر رو رها کنید دوبار مراحل کار به دوربین یعنی Auto Focus
سپرده میشه.
این حالت گاهی خیلی به کار میاد . مثلا وقتی فریم فوکوس شما در جاییه که تنظیم دوباره اون نیاز به وقت داره و ممکنه سوژه حرکت کنه
به راحتی دوربین رو طوری بگیرید که سوژه مورد نظر در داخل فریم فوکوس قرار بگیره و دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بدید تا فوکوس قفل بشه . حالا کادر رو - در حالی که هنوز دکمه شاتر رو تا نیمه نگه داشتید - تنظیم کنید و عکس بگیرید
اما Auto Focus Lock مروبط به وقتیه که شما به هر حال از MF استفاده کردید
( حالا یا به قصد رسیدن به فوکوس بهتر دارید دستی این کار رو میکنید و یا اینکه ابتدا دکمه شاتر رو تا نیمه فشار دادید تا Focus Lock اتفاق بیافته و بعد MF رو زدید تا Auto Focus Lock انجام بشه )
خوبی این روش اینه که در این حالت قفل فوکوس شما حالت پایدار داره و با رها کردن دکمه شاتر فوکوس همچنان طبق آنچه تنظیم کردید باقی میمونه
خیلی دوست دارم ببینم چند نفر تو این فروم دوربین S3 IS دارن. فکر کنم تعداد کسانی که این نوع دوربین رو دارن از تعداد کسانی که دوربین هایی از نوع دیگه دارن بیشتر باشه
-
فیلم معرفی دوربین s5is و آموزش عکاسی دیجینال
کد:
http://rapidshare.com/files/72782620/get_video_video_id_CpWtq-haaCQ_t_OEgsToPDskKotnd8GqXow2Nh2CRCgU0W
http://rapidshare.com/files/72782536/get_video_video_id_IOG32OWZx4E_t_OEgsToPDskLjou8JK3S1h5ySjQAZeNLV
توجه کنید که پسوند فایلها FLV است
-
سلام
چند روز پیش وقتی خواستم دوربینم رو خاموش كنم, پاك قاطی كرد!!! لنز رو كامل جمع نمیكرد, خودش عقب و جلو میرفت و وقتی هم كه خاموشش میكردم, یك صداهای خرخر عجیبی از داخل دوربین به گوش میرسید, گفتم كارش تموم شد!!! و باید به فكر یك دوربین دیگه باشم, درنهایت باتریها رو از دوربین در آوردم و بعد از مدتی دوباره گذاشتم و روشن كردم كه دیگه مشكلی پیش نیامده (هنوز).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
چند روز پیش وقتی خواستم دوربینم رو خاموش كنم, پاك قاطی كرد!!! لنز رو كامل جمع نمیكرد, خودش عقب و جلو میرفت و وقتی هم كه خاموشش میكردم, یك صداهای خرخر عجیبی از داخل دوربین به گوش میرسید, گفتم كارش تموم شد!!! و باید به فكر یك دوربین دیگه باشم, درنهایت باتریها رو از دوربین در آوردم و بعد از مدتی دوباره گذاشتم و روشن كردم كه دیگه مشكلی پیش نیامده (هنوز).
آقا وحيد من هم مدتها پيش با چنين مشكلي برخورد كردم و خودم هم نفهميدم چي شد كه درست شد،! يكبار كلا خاموش و روشن كردم و فكر مي كتم باطري ها رو هم درآوردم و نهايتا ديدم كه رفع كسالت شد!
-
اميدوارم بخاطر هكنرم افزاري نباشه .
البته اينو بگم كه دوربين منم يكي دو بار شده بدليل كيفييت پايين باطري ها و تموم شدن شارژ لنزش تانيمه جمع شده و همون حالت مونده تا دو تا باطري فول گذاشتم روش درست شده .
-
البته وحيد جون فكر كنم با توجه به وسوسه خريد slr اي كه در سر داري به زودي شاهد خراب شدن s3 شما باشيم .
خرابش نكن ..... آقا چندميدي ؟:redface:
-
من بعد از مشكل گير كردن لنزم هميشه چند تا نكته رو رعايت مي كنم:
- هر چند وقت يكبار محل اتصال باطريها و دوربين رو تميز مي كنم، اكثر مواقع اين نقاط چرب و كثيف مي شوند.
- وقتي از دوربينم براي مدت بيشتر از 3-4 روز استفاده نمي كنم حتما باطريها رو از دوربين در مي آرم.
- رطوبت و گرد و خاك بدجوري سلامت دوربين رو با خطر مواجه مي كنه، معمولا در هر محيطي با اين شرايط سعي مي كنم دوربين رو با يك پارچه تميز خشك و تميز كنم.
- وقتي لنز در حالت تله قرار دارد، ضربات شديد بيشترين تهديد براي ناپايداري لنز محسوب ميشن ، بايد مواظب بود تا ضربه اي به دوربين وارد نشه.
- هر چهار باطري بايد داراي Power يكسان پس از شارژ باشند، در اين مورد سلامت شارژر، يكسان بودن باطريها مهم هستند.
-
سلام دوستان :)
من دو روزه كه به ابن سایت میام و در مورد خرید یه دوربین دیجیتال تحقیق میكنم . با دوستان فعال سایت هم از طرق نوشته هاشون آشنا شدم . :::happy::: قبلا با دوربین رفلكس كار میكردم . هنرستان عكاسی درس خوندم . جدیدا هر دوربین دیجیتالی كه خریدم (البته زیاد هزینه نكردم) بعد از مدتی در باتریش مشكل پیدا كرد .
تصمیم گرفتم یه دوربین با لنز خوب . شفافیت لنز بالا و سرعت شاتر مینیموم و ماكسیموم زیاد بخرم .
با توجه به نوشته های شما دوستان فكر میكنم Canon S3 IS با توجه به پولی که میخام هزینه کنم مناسبه ...
نظر شما چیه ؟ هنوزم میگین با 300 تا 350 تومن Canon S3 IS خوبه ؟ دوربین بهتری هم اومده با این قیمت ؟
مشکل دیگه ای که داشتم منبع تغذیه دوربین بوده ... وای خدا دوباره شارژر و باطری و ...:confused: میشه به غیر از شارژر خوب و یاطری خوب از آداپتور مخصوص هم استفاده کرد ؟؟؟
راستی اگه جوابتون در مورد Canon S3 IS مثبته ... یه نفر یه Canon S3 IS دست دوم تمیز داره میگه 260 ... 6 ماه گارانتی داره . به ریسکش می ارزه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mstf
با توجه به نوشته های شما دوستان فكر میكنم Canon S3 IS با توجه به پولی که میخام هزینه کنم مناسبه ...
نظر شما چیه ؟ هنوزم میگین با 300 تا 350 تومن Canon S3 IS خوبه ؟ دوربین بهتری هم اومده با این قیمت ؟
مشکل دیگه ای که داشتم منبع تغذیه دوربین بوده ... وای خدا دوباره شارژر و باطری و ...:confused: میشه به غیر از شارژر خوب و یاطری خوب از آداپتور مخصوص هم استفاده کرد ؟؟؟
راستی اگه جوابتون در مورد Canon S3 IS مثبته ... یه نفر یه Canon S3 IS دست دوم تمیز داره میگه 260 ... 6 ماه گارانتی داره . به ریسکش می ارزه ؟
سلام
بله, با این پول دوربین خوبیه, ولی شاید خرید فوجی 8000 عاقلانه تر باشه.
بله, از آداپتور هم میشه استفاده كرد.
اگر سالمه, 250 بخرش!!!
-
سلام دوستان ...
شما كدام رو پیشنهاد میكنید ؟
Canon PowerShot S3 IS یا Sony DSC-H7 ؟؟؟
كدام حرفه ای تر ؟ كدام بهتر ؟
:::confused2::::::confused2::::::confused2::::::co nfused2::::::confused2::::::confused2:::
-
دوستان آدرسي جايي براي تهيه كانورتور و همچنين فيلترهاي مختلف براي
اين دوربين سراغ ندارند؟ و همچنين قيمت؟:::confused2:::
-
نقل قول:
سلام دوستان ...
شما كدام رو پیشنهاد میكنید ؟
Canon PowerShot S3 IS یا Sony DSC-H7 ؟؟؟
كدام حرفه ای تر ؟ كدام بهتر ؟
:::co nfused2:::
دوست عزيز در آدرس زير مي تونيد اين دو دوربين رو مقايسه كرده و Review
هاي حرفه اي رو در مورد هر كدوم مطالعه كنيد و در نهايت خريدتون رو انجام
بديد :
کد HTML:
http://dcresource.com/reviews/compare.php
مرسي:::happy:::
-
با سلام:
لطفا" در صورت امكان یكی از دوستان لطف كنه و در مورد گزینه های مختلف my colour مثل Vivid و ... یه توضیحاتی بده (البته اگه كامل باشه خیلی بهتره)
با سپاس فراوان رضا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
دوست عزيز در آدرس زير مي تونيد اين دو دوربين رو مقايسه كرده و Review
هاي حرفه اي رو در مورد هر كدوم مطالعه كنيد و در نهايت خريدتون رو انجام
بديد :
کد HTML:
http://dcresource.com/reviews/compare.php
مرسي:::happy:::
سلام . بله من قبلا این كارو كردم . میخواستم نظر دوستانی كه با هر ذو ذوربین كار كردن یا اطلاعاتی دارند رو بدونم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mstf
سلام . بله من قبلا این كارو كردم . میخواستم نظر دوستانی كه با هر ذو ذوربین كار كردن یا اطلاعاتی دارند رو بدونم .
اين نظر كاملاً شخصي منه !! ( لطفاً هيچ برداشت ديگه اي نشه _ بالاخص براي دوستان سوني دار ) :
در اين رده از دوربين ها، كنون برعكس سوني كه عكس هاي غيرطبيعي ( كاملاً مشتري پسند - بمحض
ديدن عكس به شما خواهند گفت : اه ه ه ه ه ه ......... عجب عكسي! دوربينت چيه؟ ) ارايه مي كند،
عكسهاي طبيعي تري را ارايه خواهد كرد. همچنين در S3 شما با استفاده ار يك هك بي ضرر ساده 200
كيلوبايتي قادر به گرفتن عكس با فرمت RAW هستيد كه فكر مي كنم دوربين سوني فاقد اين قابليت
است.
مجدداً تاكيد مي شود كه اين نظر شخصي اينجانب است كه ممكن است 100% اشتباه باشد :::big grin:::
مزسي:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mstf
دوست من، سلام
خوش آمدید به سایت.
من با هر دو دوربین کار کردم ، نظر من اینه که :
1. اس 5 فیلم بهتری میگیره با صدای استریو و قوی
2. عکس اس 5 در بیشتر مواقع نیاز به پراسس توسط فوتوشاپ داره نسبت به اچ 7 ولی عکس ها شارپنس بهتری دارند ( و ناگفته نماند که ، من خودم هم ار اچ 7 خیلی خوشم اومد و شاید اگر عکس های اچ 7 را اول میدیدم حتما اچ 7 میخریدم
) با نظر kingArash هم موافقم....
اگر میخواهید از شر شارژر و باطری خریدن راحت باشید میتوانید اچ 7 را انتخاب کنید. ( تقریبا 40 تومان هزینه ی کمتر )
3. در کل عکس اچ 7 بسیار رنگ های زنده ای دارد و با کیفیت
در مورد خرید کانورتور و فیلتر ها هم باید بگویم که فعلا و ظاهرا کانورتور و آفتابگیر این دوربین در بازار وجود ندارد؟!!!! :confused:
که البته اگر شما اچ 7 را انتخاب کنید ، آفتابگیر روی خود دوربین وجود دارد و احتیاجی به خرید آن نیز ندارید.... !!!!
ظاهرا سونی خوب به مشتریانش باج میدهد :::big grin:::
- - - راستی یه سوال از دیگر دوستان؟ چرا اچ 7 عکسهایش 70 dpi است ولی اس 5 ، 180 dpi ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
با سلام:
لطفا" در صورت امكان یكی از دوستان لطف كنه و در مورد گزینه های مختلف my colour مثل Vivid و ... یه توضیحاتی بده (البته اگه كامل باشه خیلی بهتره)
با سپاس فراوان رضا
:(:(:(:(:(:(