جناب smaiwd لینک اول باز نکرد!!:(:(:confused:
http://www.akkasee.com/forum/newrepl...ostreply&t=192
Printable View
جناب smaiwd لینک اول باز نکرد!!:(:(:confused:
http://www.akkasee.com/forum/newrepl...ostreply&t=192
تله كانورتور براي S3 و S5 كه فاصله كانوني رو از 432 به 648 ميليمتر مي رسونه!
فكر مي كنم اگه از آمازون بخريم يه چيزي حدود 110-120 تومن آب بخوره! بنظرتون مي ارزه ؟؟؟:::confused2:::
کد:http://www.amazon.com/Canon-TC-DC58B-Converter-Digital-Camera/dp/B0009NEUOA/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=photo&qid=1198837502&sr=1-1
سلام
در عكسهایی كه آرش خان گذاشتند (كه فكر كنم از مجله راهنمای كار با S3 IS كه آقای نوابی در چند صفحه پیش قرار داده بودند اقتباس شده و مطالب خیلی خوبی داشت) و همچنین در راهنمای خود دوربین به خوبی توضیح داده شده, در عین حال:
1- Vivid : كانتراست و درجه اشباع (سچوریشن Saturation ) را بالا میبرد و عكسهای خوشرنگتر و برجسته تری بوجود می آورد.
2- Neutral : حالت خنثی, عكس حالت قبل
3- Sepia : سپیا, زرد و قهوه ای, مثل بعضی از عكسهای قدیمی, برای گرفتن عكسهای دراماتیك!!
4- B/W : سیاه و سفید
5- Positive Film : حالت طبیعی ( شبیه به فیلمهای پوزیتیو ؟؟؟!!! :::confused2:::)
6- Lighter Skin Tone : رنگ پوست افراد را روشنتر نشان میدهد.
7- Darker Skin Tone : رنگ پوست افراد را تیره تر نشان میدهد.
8- Vivid Blue : رنگ آبی را برجسته تر و پرمایه تر میكند.
9- Vivid Green : " سبز " " " " "
10- Vivid Red : " قرمز " " " " "
11- Custom Color : در این قسمت میتوانید شارپنس, كانتراست و درجه اشباع را بین 2+ تا 2- بطور جداگانه تغییر دهید.
كه البته فكر میكنم با زیاد كردن هر یك از 3 پارامتر فوق, نویز نیز افزایش میابد.
و میزان رنگ قرمز, آبی و سبز....به همراه تنالیته رنگ پوست.
positive film increases the saturation only in certain colors and gave it a bit abnormal look
it depends on what you are shooting
ولی من از هیچ کدام استفاده نمیکنم
ترجیح میدم بعدا با نرم افزارهای بهتر مثل paintshop pro یا PhotoShop این کار رو انجام بدم که کنترل بهتری روی چرخه رنگ و نویز دارن
وحید جان خیلی عالی بود لطف كردید.
در ضمن برای شارپتر شدن عكسهای گرفته شده چه تنظیمی رو پیشنهاد میدید؟؟؟؟
اما من توصیه میکنم هیچوقت از نرم افزار داخلی خود دوربین برای افزایش کنتراست و شارپنس و حتی رنگها استفاده نکنید
چون
1 - بر خلاف انتظار افزایش کنتراست موجب از بین رفتن جزئیات در مناطق بسیار روشن و یا بسیار تیره میشه
2 - هنگام افزایش شارپنس شما هیچ کنترلی روی شعاعی که نرم افزار برای بالا بردن وضوح انتخاب کرده ندارید . پس کنتراست لبه های ریز زیاد میشه اما کنتراست لبه های پهن نه تنها زیاد نمیشه بلکه با افزایش نویز روبرو میشید
3 - روشن کردن تن رنگ پوست موجب میشه هم جزئیات از دست بره و هم عکستون کمی مات بشه
4 - افزایش اشباع رنگ مخصوصا رنگ قرمز موجب از بین رفتن جزئیات میشه ( همین حالت برای Vivid اتفاق میافته )
و همه تغییرات رنگی به خصوص وقتی وایت بالانس رو اشتباه انتخاب کرده باشید موجب میشه که نویز به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کنه و علاوه بر اون بریدگی های رنگی در عکس دیده بشه
هر تغییری که اینجا اعمال میکنید میتونید بعدا توی نرم افزارهای حرفه ای تر و به صورت کنترل شده تر انجام بدید. بنابراین چه اصراری دارید که از این گزینه ها استفاده کنید. این گزینه ها بیشتر برای افراد تازه کار که سر رشته ای از ادیت عکس ندارن و یا کسانی که اصلا کامپیوتر ندارن و میخوان عکس رو مستقیم از کارت حافظه به لابراتوار بدهند گذاشته شده
باسلام:
اگه ممكنه یكی از دوستان در مورد مدهای مختلف فلاش در s3 بهمراه كاربردهای اونها یه توضیحاتی بده.
با سپاس رضا
اخطار ظاهرا" دوستان عزیز بی خیال این تایپیك شدید!!!!!!!!!!!!!!!تازه من یه سئوال دیگه هم داشتم:
لطفا" در مورد این FE Lock و موارد استفاده ش یه توضیحاتی بدید.
با سپاس رضا
از کجا میتونم نمونه فیلم s3 رو ببینم ؟
جای هست که نمونه فیلم دوربین های مختلف رو گذاشته باشه ؟
سلام
تو این صفحه دو تا نمونه هست:
http://www.dpreview.com/reviews/canons3is/page7.asp
اگر هم بگردید, باز هم پیدا میشود, ولی حجم آنها برای دانلود خیلی زیاد است.
برای استفاده ازمدفیلمبرداری حداقل سرعت مموری وحداكثر چه میتواند باشدبا چه ماركهایی و با چه قیمتی
مرسی
دکتر سیامک معطری، نویسنده وبلاگ دور روزگاران که از دوستان نادیده من و ساکن امریکا هست. دیروز مطلب جالبی رو در مورد گارانتی S5is نوشته. فکر کردم خوندنش برای دوستان علاقمند به عکاسی ممکنه جالب باشه. مقایسه کنید رفتار یک شرکت خارجی با مشتری رو با شرکت های داخلی تولید یا توزیع کننده محصول یا خدمات.
" دو سال قبل یک دستگاه دوربین عکاسی دیجیتال خریدم.تا امروزبا این دوربین عزیز چند هزار قطعه عکس گرفته ام . ضمانت نامه دوربین سال قبل تمام شده بود. هفته قبل ال سی دی دوربین ناگهان خراب شد و تصاویر با خطوطی افقی و موازی پوشیده می شد. با بخش مشتریان شرکت تولید کننده دوربین تماس گرفتم. مشکل را گفتم. گفتند به ما خبر رسیده که درقطعه ال سی دی بعضی ازدوربین ها یک اشکال فنی وجود دارد. یک قبض پیش پرداخت شده پست سفارشی برایم فرستادند با ای میل . دوربین را برایشان فرستادم . دو روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند دوربین را تحویل گرفته ایم و در حال تعمیر است و هزینه تعمیر هم رایگان خواهد بود چون اشکال از طرف ماست ( همان موقع یاد خودروهای پژوی ایرانی افتادم که خودبخود آتش می گیرند و براساس گزارش پلیس طی دو سال گذشته بیش از 150 نفر از هموطنمان در این خودروها جان باخته اند) خلاصه اینکه دیروز برایمان یک بسته پستی آمد با پست فدکس (مثل دی اچ ال که در ایران فعال است) یک دستگاه دوربین از نسل دوربین خراب شده ما فرستاده اند. دوربین آک بند و 5 مدل بالاتر ازدوربینی که ما داشتیم. معذرت خواهی کرده اند در یک نامه که ببخشید قطعه نداشتیم برایتان دوربین نو فرستاده ایم. جالب آنکه این دوربین ضمانت نامه هم دارد. حالا این مورد را دوباره مقایسه کنید با خودروهایی که به دلیل نقص فنی ملت را به کشتن می دهند والبته کسی هم مسوولیت را به عهده نمی گیرد."
لینک به مطلب: http://doreroozgaran.blogspot.com/20...g-post_02.html
سلام
:::happy:::
ببین شما وقتی بخای با کیفیت بالا فیلم بگیری با مموری 4 گیگ میتونی 30 دقیقه فیلم بگیری. که در کامپیوتر میتونی حجم اونو حتی به 1/10 ( یک دهم ) برسونی بدون افت کیفیت.
مموری که من دارم مارکش : Integral هست و SDHC class 4
سرعتش عالیه و بسیار خوب داره جواب میده رو دوربین. یک مموری ریدر هم با خودش داشت که خیلی عالیه و کارو خیلی راحت کرده. :eek:
البته اینو اضافه کنم که این مدل برای دوربین S5 هست و فکر میکنم s3 تا 2 گیگ SD رو جواب بده... ( مطمئن نیستم )
بازم سوالی داشتید بفرمایید.
مطمئنيد كه كيفيت پايين نمياد ؟ :::confused2::: اگه بله، با چه روشي اين كار رو انجام مي دهيد ؟نقل قول:
که در کامپیوتر میتونی حجم اونو حتی به 1/10 ( یک دهم ) برسونی بدون افت کیفیت.
چون كاهش حجم اصولاً با كاهش كيفيت امكانپذير هستش:(
خوب ببین دوست عزیز ، شما میتونی فایل ها ی فیلم خودتو براحتی به پسوند AVI تبدیل کنید. البته درسته که کیفیتش میاد پایین ولی شاید با از دست دادن 5 درصد کیفیت بتونید حجمش رو خیلی کم کنید.نقل قول:
مطمئنيد كه كيفيت پايين نمياد ؟ اگه بله، با چه روشي اين كار رو انجام مي دهيد ؟
چون كاهش حجم اصولاً با كاهش كيفيت امكانپذير هستش
برای مثال: حجم 1 گیگ رو میتونید به 250 مگ برسونید ولی کیفیت کارتون برای نمایش در تلویزیون اصلا فرق نمیکنه ولی توی مانیتور مثلا 10 درصد کم بشه.
خوب این خیلی مفیده برای نگهداری فایل ها.
یک نرم افزار بسیار راحت همین Windows Movie Maker هست که در ویندوز موجود است.
آيا راهي هست كه بشود صداي زوم كردن توي فيلم را از بين برد؟؟
چيزي كه منو خيلي عذاب ميده اينه كه هم صداي زوم كردن توي فيلم ميوفته هم صداي فوكوس كردن و هم صداي شاتر
براي مشكلات بالا كسي راه حلي داره؟
(( نظرتون درباره ي اينكه تاپيكي باز كنيم با عنوان مشكلات s3 چيه؟))
البته با عرض پوزش از سينه چاكان S3 IS
نه راهی نیست
حيف شد
دلباز عزيز با وجود هك هاي بسيار براي S3 آيا اميدي به برطرف شدن اين مشكل هست؟
آخه این مشکل ( اگر بهش مشکل بگید ) مربوط به نرمافزار نیست
قسمت های ضبط کننده صدا درست در دو طرف لنز هستند و لنز هم هنگام جلو عقب شدن صدا در میاره و بالاخره این صدا ثبت میشه
اما صدای شاتر و فوکوس و اینها رو میتونید در قسمت منو خاموش کنید که صداش تو فیلم نباشه
اگه میخواید هنگام روش شدن دوربین تمام صداها قطع بشه دکمه بلند گو را نگه داشته و بعد دوربین رو روشن کنید و به این ترتیب همه صداها خاموش میشن و دوربین در حالت Mute بالا میاد
بابا حالا دکمه میکروفون ( گیر ملا لغتی دادی ها وحید )
همونی که کنار فلاشه و هنگامی که در حالت پخش هستید میتونید ازش برای ضبط Memo استفاده کنید
با سلام خدمت اساتید محترم
دوربینها عکس ها رو با سه کیفیت ذخیره می کنند(normal-fine-superfine ) می خواستم بدونم از نظر کیفیت چقدر بینشون تفاوت هست؟
با سلام خدمت دوستان والا یه مشکلی دوربینم پیدا کرده البته بعضی وقت ها تو عکس گرفتن اونم اینه که یا یه سوم عکس و یا اطراف عکس و یا نصف کس مات می شه در صورتی که وقتی در یه فاصله باشه ابعاد سوزه نباید این اتفاق بیفته و لی اینجوری می شه اون 3 حال فوکوسی که در دوربین واسه تنظیم به اونا مذربوط نیست هر چند من به اونا دست نمی زنم البته می شه همونا رو توضیح واسه چیه چه فرقی می کنه ...؟
به هر حال یه نمونه عکس گذاشتم تا نظرتون رو بدونم ممنون( بعضی وقتا اعصاب وایم نمی زاره مثل همین عکس به این قشنگی البته به نظر خودم ولی همون مات شدن از زیبایی عکس کم کرده !)
[IMG]http://www.*******.info/files/ff0d6g47te97wdbo9i3d_thumb.jpg[/IMG]
ویه مشکل دیگه هم اینه که متاسفانه بعضی وقت ها عکس هام نقطه هایی نسبتا بزرگ روش هست به تعداد زیاد !مثل لکه های آب ولی کوچک تر هرچقدر هم تمیز می کنم تاثیری نداره مثل عکس زیر در صورتی که عکس قبلیش و قبل ترش این طوری اصلا نبودن و البته بعدی ها هم ! مشکلش چیه به نظرتون
[IMG]http://www.*******.info/files/s9pzpi5h1bb2vv5xfxfs_thumb.jpg[/IMG]
راستی واسه مشكل قرمز شدن چشم هم راه حلی ندارید خیلی اذیت می كنه تو عكاسی ؟
منتظر پاسخاتون هستم
ممنون
پناه بر خدا
این لکه ها داخل لنز هست با بیرون لنز؟؟؟؟ :::confused2:::
[IMG]http://i25.*******.com/359d9v6.jpg[/IMG]
دوربینتون رو تو جایی که مرطوب باشه نبردید؟؟؟؟ مثل این میمونه که لنز از داخل بخار گرفته باشه وبعدش خشک شده و اثر قطره ها مونده باشه.
سلام
در مورد عكس اول كه نظری نمیتونم بدم!! :::confused2::: (این عكس كامل است یا كراپ است؟؟ چون فقط سمت چپ تار شده)
اما در مورد عكس دوم, چند باری برای من پیش آمده (بیشتر با دوربینهای دیگر) و در مكانهای تاریك مثل زیرزمین و ...و با استفاده از فلاش ...ذرات گرد و غبار و خاكستر و مانند اینها كه در هوا معلقند, با انعكاس نور فلاش به این شكل در عكس ظاهر میشوند. و عیب هم محسوب نمیشود.
سلام: یك توصیه كلی به تمام دوربین ها میشه كه دوربین رو در جاهایی كه اختلاف درجه حرارت و رطوبت بسیار زیاد استفاده نكنید! بطور مثال اگر شما در جایی زیر كولر گازی تجهیزاتتان قرار دارد صلاح نیست همون موقع دوربین رو ببرید در محیط بیرون كه درجه حرارت و رطوبت بالاست. ترجیحا اگر میخواهید استفاده ای انجام دهید بهتر انست كه از قبل دوربین را بتدریج در شرایط عكاسی محیط بیرون شبیه سازی كنید. ((یك چیزی مثل كاری كه غواص ها كه به اعماق آب میروند قبل از ورود به سطح اب در یك عمق خاصی توقف میكنند!)) در دفتر چه اس3 تا جاییكه یادمه اشاره ای به این نكات شده. ولی این توصیه ایست كه باید واسه همه دوربین ها بكار برد.
.
ارادتمند
سلام
ببینید همیشه اینجور نیست معمولا در فضای تاریكتر (مثل عكس) اینجوری می شه ولی خوب می دونید قبلا كنار دریا آب ریخت روش و از اون موقع هر چندین وقت البته به ندرتا هنگ می كنه ... یعنی شما می گین از همین آب باشه ؟ خودم همچین فكری نمی كنم چون كه این اتفاق به ندرت می افته ...
مرسی:::happy:::
سلام
عرض كنم كه اگه دقت كنید سمت راستش هم كمی اینجوریه ... ولی این مشكل بیشتر پیش می یاد و خیلی حلش مهمه :(
ولی فكر می كنم كه درست می گین از همین باشه از این به بعد اگه اتفاق افتاد به دو چیز دقت می کنم :
1- اینکه فلاش زدم یا نه ...
2 - اونجا ذرات گرد و غبار و خاكستر و همچین چیزایی بوده یا نه ... تو این عکس فک می کنم بوده ...
ولی می دونین چیه مشکل اون مات شدن عکس خیلی بیشتره ...
سلام
نه زیر کولر گازی و امثالهم نیست اتفاقا جاش مطمئنه البته شاید منظور شما من نباشم و همه هستند ولی خوب واسه من این مشکل نبوده ... ولی می دونین چیه مشکل اون مات شدن عکس خیلی بیشتره ...
ببين بچه ها من ميخوام يه چيزي در مورد لكه ها سفيد در مكان تاريك يا شب بگم!!
شايد وحيد درست ميگه(( كه فرمود در مكانهای تاریك مثل زیرزمین و ...و با استفاده از فلاش ...ذرات گرد و غبار و خاكستر و مانند اینها كه در هوا معلقند, با انعكاس نور فلاش به این شكل در عكس ظاهر میشوند))....... ولي من مي خوام اين رو بگم! من قبلآ با دوربين كانن اس 80 كه داشتم و دوست ام سوني تي 7 داشت .... از يه مكان تاريك( شب) چند تا عكس گرفتيم ديديم مال سوني تي 7 كه فلاش اش نسبت به دوربين ام كه او خيلي كوچيك تر و باريك تره! تعداد لكه هاش خيلي خيلي بيشتر از من بوده!! ............ واسه همين من اينجوري فكر مي كنم كه اگه فلاش قوي تر باشه لكه هاي سفيد خيلي كمتر ديده ميشه!! .............
پس اگه لكه سفيد زياد باشه مربوط به فلاش هست!! ............ آيا درست فكر مي كنم يا نه؟! ممنون ميشم اگه كمك ام كني ؟!
با سلام خدمت دوستان
ببخشید که این تاپیک یکم خاک گ رفته را کشیدم بیرون دنبال مطلبی می گشتم با این سایت اشنا شدم من نزدیک یک سالی هست اس تری گرفتم ضمن مطالعه به چند تا نکته جالب پی بردم . چون من بیشتر مود دستی را استفاده می کنم و کمتر یا تقربیا به ندرت از منوی های دیگر استفاده می کنم .
فقط ضمن بررسی یه چیزی متوجه شدم نیم دونم من اشتباه کردم یا دوربین من ایراد دارد ایا فش در هنگام نیاز به صورت خودکار خودش بالا می پرد یا خیر چون بعضی از دربین ها این طوری هستند ولی من در هیچ حالی که تعریف کنم فلش و چه در سایر موارد در موقع نور سنجی اگر لازم داشته باشم فلش و خودم باز می کنم و معمولا پیغام
raise the flash ظاهر می شود .
البته من خیلی زیاد با دوربین های انالوگ کار کردم . هنوز هم حس عکس گرفتن با دوربین انالوگ ظاهر کردن و چاپ اون به نظر من یک حس دیگر هست .
با تشکر
در ضمن از دوستان کسی در تماس با اقای قدیری هستند .
گویا ایشون برادر دوست من که هم دانشکده ای بودیم با هم ارشد معماری 78
خوب!
حالا بعد از اینا چیکار کنم؟
سلام.
ببخشید کسی میدونه برای S3 IS لنز UV وجود داره یا نه.
من چند جا سوال کردم همه اظهار بی اطلاعی کردن.
ممنون
لنز يا فيلتر؟:::confused2:::
براي فيلتر شما اول بايد آداپتور مخصوص اين كار رو از جمهوري يا
ناصر خسرو بخريد و بعد هر فيلتري كه بخواهيد ميتونيد روش نصب
كنيد از جمله همين UV
منظورم فیلتر بود.ببخشید.
نمیدونم چرا گفتم لنز.
آقا یه سوال دیگه.
تو این دوربین میشه سرعت شاتر رو تغییر داد؟
من میخوام دیر بسته بشه.برای گرفتن عکس که ردی ازش باقی بمونه.مثلا تو شب از یه ماشین عکس بگیرم که چراغاش به صورت یه رد باقی بمونه.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟!:confused::::confused2::::::confused2:::
يه راه ساده براتون ميگم، بقيه روش ها رو هم خودتون با تجربه هاي بعدي
بدست مياريد:
1.يك عدد سه پايه بر مي داريد و ميرد سر يه خيابون شلوغ مثلاً اتوبان و محل خودتون رو انتخاب مي كنيد
2. دوربين رو روي حالت M قرار مي ديد و بعد براي سرعت شاتر 15 ثانيه و براي ديافراگم عدد 8 و براي ISO 80
رو انتخاب مي كنيد، دوربين رو در حالت Selftimer مثلاً 5 ثانيه قرار ميديد.
3.شاتر رو فشار ميديد و دوربين 5 ثانيه بعد نوردهي رو شروع ميكنه ( در طي اين 15 ثانيه اصلاً به دوربين دست
نمي زنيد )
4.نتيجه رو ببينيد، اگه خوب بود كه هيچ، اگه كه نه، اونوقت با همون تنظيمات و سرعت شاترهاي 13، 10، 8 هم
امتحان كنيد تا به اون چيزي كه ميخواهيد برسيد
:::happy:::
خیلی ممنون.
حرف شما کاملا متین.
اما مسئله من اینه که چطوری می تونم سرعت شاتر یا عدد دیافراگم رو تغییر بدم.
شرمنده که من اینقدر خنگم.
با دكمه هاي 4 گانه روي دايره ، به چپ و راست ....در مد دستي هم علاوه بر آنها به بالا و پايين
یعنی من دوربین رو روی حالت Capture و Manual Mode بذارم بعد از دکمه های چپ و راست استفاده کنم؟
بله
شما دفترچه راهنماي دوربينتان را خوانديد؟؟ :confused:
لطفا" بعد از مطالعه راهنما، حداقل يكبار اين تاپيك و تاپيك Canon S5IS را مطالعه كنيد، جواب بسياري از سوالهاي آينده تان را خواهيد يافت. :)
آيا با S3 -IS ميتوان
عکسی گرفت که کادر عکس مربع باشد ?
يعنی طول و ارتفاع عکس برابر
در تنظيمات کارخانه دوربين 5 گزينه وجود دارد که در همه تعداد پيکسل افقی و عمودی
متفاوت است
آيا امکانی برای گزينش پيکسل های برابر افقی و عمودی وجود دارد ?
سپاس
نه
با خود دوربین نمیتونید
اما بعد از عکس برداری توسط فتوشاپ میتونید عکس رو برش بزنید ( به صورت مربع یا هر نسبتی که دوست داشتید )
شما روي وضعيت M كه باشيد با دكمه بالا وپايين و چپ وراست مي توانيد سرعت شاتر و درجه ديافراگم را تغيير دهيد.
سلام
آیا با S3IS میتوان عکسهایی گرفت که زمینه محو در آن وجود داشته باشد؟ اگر پاسخ مثبته با چه تنظیماتی؟
متشکرم
دوربین رو در حالت Av بذارید و دیافراگم رو در پائین ترین عدد ممکن ( بین 3.5 تا 2.7 ) قرار بدید
کمی از سوژه فاصلله بگیرید و تا جای ممکن روی سوژه زوم کنید
سعی کنید پس زمینه از سوژه فاصله زیادی داشته باشه
اما اگر سوژه مورد نظر خیلی ریزه
به مد Super Macro برید
باز هم دیافراگم رو در پائین ترین عدد ممکن یعنی 2.7 بذارید
دوربین رو تا جای ممکن به سوژه نزدیک کنید
سعی کنید سوژه از پس زمینه فاصله داشت باشه
با سلام
من یه Canon S3 دارم که هر وقت عکسی باهاش میگیرم عکس بخاطر تکان خوردن دست خراب میشه ولو با نفس کشیدن و یا حتی تکان موضوع عکس !!!!! ولی اگر فلاش فعال باشه لرزشگیر فعال میشه !!! که اونم غیر منطقیه که تو روز روشن از فلاش استفاده کرد. در صورتی که عکس کف دست همیشه روی ال سی دی نمایان هست. خواهش میکنم راهنمائی کنید که دوربین من خرابه یا منوئی رو میبایست فعال کنم؟؟
با سلام
بعد از دو سال کار با این دوربین جدیدا یک مشکل پیدا کرده اون هم اینه که وقتی تا انتها زوم میکنم lenz eror میده و restart میشه کسی از دوستان تا حالا این مشکلو نداشته راهنمایی بکنه
2 - من توی منوش set to factory default ندیدم آیا داره؟ شاید مشکل گشا باشه !
باتشکر
برای من دقیقا چنین مشکلی پیش نیامد اما یادمه وقتی زوم میکردم خاموش میشد. که ایرادش شخت افزاری بود و کلید مربوط به زوم و واید تعویض شد به قیمت 30 هزارتومان 2 سال پیش.
مشکلتون را هم در این تاپیک مطرح کنید زودتر جواب میگیرید :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10631
دوستان با سلام من در مسافرت تعدادی عکس گرفته بودم الان دوربین را که روشن میکنم پیغام no image دارم و عکسی نمایان نمیشه در حالیکه از قسمت منو 275 مگابایت از مموری اشغال است و وقتی مموری کارت را در لپ تاپ دوستم گذاشتم عکسها دیده شدند اما از روی دوربین دیده نمیشن اگه ممکنه کمک کنید اشکال از کجاست ؟ ممنون .
سلام
با Photoshop Element یادمه وقتی مموری مشکلی براش پیش میومد(مثلا ویروس میگرفت و عکسارو درست نمایش نمیداد تو سایز اصلی و نمیتونست روی هارد کپی کنه) میتونستم تمامی عکسارو از مموری استخراج کنم تا قطره ی آخر.
اگه چنین مشکلی باشد شک نکنید که تمامی عکساتون برخواهد گشت
شاد باشید.....
با سلام
من یه s3 ىارم و ازش راضی هستم
خواستم بدونم میشه حالت EOS Utility رو دراین دوربین داشت (یعنی با اتصال دوربین به کامپیوتر ,بشه از کامپیوتر دوربین رو تنظیم کرد و عکس گرفت و نتیجه رو دید.
سلام وحید جان
ممنون بابت پاسخ
من نرم افزار سی دی رو نصب کردم و برنامه eos utility هم داره ولی وقتی دوربین را به سیستم وصل میکنم گزیه مریوطه فعال نمیشه
آیا تکنیک خاصی داره ,یا نوع کابل فرق داره ,یا دوربین ایراد داره ؟؟؟؟؟
سلام
من خيلي وقته دنبال باتري مناسب ميگردم. ميشه بهم معرفي كنيد. راستشو بخواين دوربينم داره تو كمد خاك ميخوره!
ممنون