-
پاسخ: همه چيز درباره دوربين Canon S3 IS
چرا در حالت اسپورت؟
تو حالت ورزشی مقدار ایزو روی
High Iso
تنظیم میشه که به خاطر سرعت زیادی که در این حالت لازمه طبیعیه . اما خصیصه
high iso
اگر لزومی برای استفاده نباشه موجب زیاد شدن نویز میشه
اگه آسمان آفتابی باشه بهتره از این حالت استفاده نکنید
حالت ورزشی معمولا برای عکس برداری پیاپی با فوکوس اتوماتیک استفاده میشه
نه فقط با این دوربین بلکه با تمام دوربین هایی که تنظیم دستی دارند سعی کنید که به طور دستی به شرایط ایده آل خودتون برسید
در شرایط آفتابی در تنظیم دستی به خوبی میتونید ایزو رو روی هشتاد یذارید و میزان سرعت شاتر و دیافراگم رو مطابق شرایط نوری و فاصله سوژه تنظیم کنید و عکسی بدون نویز بدست بیارید حتی در حالت
p
هم میتونید مقدار ایزو رو روی هشتاد بذارید و از داخل ماشین عکس قابل قبولی بگیرید
====
اگه نور یکنواخت و کافی باشه لازم به استفاده زیاد از جبران نوری نیست
سعی کنید بیشتر از حالت واید دوربین در محیط بسته استفاده کنید یعنی از زوم استفاده نکنید
میتونید در قسمت
TV
شخصا مقدار سرعت شاتر رو تنظیم کنید و بر اساس اون مقدار ایزو رو کنترل کنید تا به روشنایی و سرعت قابل قبول برسید
تو عکس های خانوادگی چون قبل از عکس گرفتن با گفتن یک دو سه ... به جمعیت هشدار میدید و اونها هم موقع عکس گرفتن معمولا بی حرکت میشن بنابراین میتونید از سرعت های پائین مثل یک چهارم ثانیه هم استفاده کنید . لرزه گیر هم به خوبی عمل میکنه
تو عکاسی در محیط بسته چه برای دوربین دیجیتال و چه برای دوربین آنالوگ اگر نخواید از فلاش استفاده کنید مجبورید نور کافی رو تامین کنید
حالت زیر رو امتحان کنید
SCN( Indoor )- تنظیم وایت بالانس
البته در این حالت مقدار ایزو روی
Auto iso
تنظیم میشه و اگه نور کافی موجود نباشه مقدار نویز بالا میره اما معمولا سرعت شاتر به حد قابل قبولی میرسه
-
رفتم سراغ تاپيك فرمت RAW. واقعاً اين كارها رو با همين S3 فسقلي ميشه كرد؟!!!
يا للعجب...:eek:
-
دلباز جان. ممنون از محبتت. به نظر تو الان اين Plugin ها رو نصب كنم، يا يك كم باهاش كار كنم و اول قلق هاش رو ياد بگيرم؟
-
شانس ما رو داشته باش.
لينك test1-pre12-s3is-100a-55.zip كار نميكنه:(
-
تو صفحه آخر لینک جدید موجوده
دفترچه راهنمای دوربین رو با دقت بخون
-
پلاگين* با موفقيت نصب شد.
من تا با S3iS عكاسي ديجيتال رو كامل ياد نگيرم، سراغ SLR نميرم.
خوشحالم دوستان خوبي مثل شما پيدا كردم.
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
don_vahid
چرا عكاسي توي شب اينقدر بده با اين دوربين؟
بله متاسفانه چندان خوب نيست, به دليل نويز در ايزوهاي بالاتر از 200 مجبور ميشي يا با ايزوي کمتر عکس بگيري و طولاني شدن زمان باز بودن شاتر را به جان بخري ( که خود مستلزم استفاده از 3پايه و ايجاد اشکال در عکاسي از افراد و اجسام متحرک ميشود) و يا اينکه با ايزوي بالاتر و نويز بيشتر عکس بگيري و بعدا" رو کامپيوتر بهترش کني!!
البته مد P هم براي عکاسي در شب چندان جالب نيست و معمولا" زمانهاي زيادي براي شاتر ميدهد (مثلا" در موقع يک عکس دسته جمعي در بيرون= 1 ثانيه!!) که در اين مدت هر اتفاقي ميتواند بيفتد ( حتي اگر خود دوربين هم رو 3پايه باشد و تکان نخورد, خيلي سخت است که به همه بگيم: لطفا" براي 1 ثانيه نفس نکشيد و پلک هم نزنيد) استفاده از مد تقدم شاتر Tv کمي نتايج بهتري ميدهد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
don_vahid
1: خيلي خوشحالم كه يه وحيد ديگه هم s3 داره و اينقدر هم با معرفته. مشكل اينه كه من اصلاً عكاسي ديجيتال بلد نيستم و اين S3iS هم قوز بالا قوز شده. فعلا پول SLR ندارم. چطوري جزييات اين دوربين رو ياد بگيرم؟
من هم خيلي از اين بابت خوشحالم و هم از اينکه بر خلاف بسياري از دوستان, بلافاصله امضاتو کامل کردي ( اسم خودت و دوربينت!!)
راستش به نظر من چون شما با آنالوگ کار کردي و اصول رو بلدي, زحمتي که بايد بکشي, خيلي کمتر از چيزيه که امثال من بايد بکشند ( تا مثلا" مفاهيمي مثل ديافراگم, عمق ميدان, سرعت شاتر و ...برامون جا بيفته)
تنها چيزي هم که ميتونم بهت معرفي کنم, در درجه اول راهنماي خود دوربينه (که دوستان در صفحات قبلي لينکشو گذاشتند) و مطالعه چند باره آن از اهم واجبات است , بعد مقالات ارزنده اي که در اين سايت وجود دارد و واقعآ آموزنده و جالب است ( http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php )
بعد از اينها, مطالب متنوعي که در مباحث بين دوستان در تاپيکهاي مختلف رد و بدل ميشود.
و در آخر تکرار عکسبرداري, که به قول اعراب (که ميخوام سر به تنشون نباشه :biggrin: البته منظورم اعراب خارجي اند ) : الدرس حرفُ, والتمرين الفُ ( يعني درس يک مرتبه, و تمرين هزار بار) , تمرين و آزمون و خطا يکي از بهترين راههاي يادگيري و تثبيت آن در حافظه است.
موفق باشي. ;)
__________________________________________________ _____________________________________
پینوشت: متاسفانه بنده خیلی دیر مطالب جناب دلباز رو دیدم, وگرنه در حضور ایشان ما چه کاره بیدیم؟!! :redface:
ولی گفتم شاید چیزهایی که من تف دادم هم به درد خورد!!
.
.
.
راستی, حالا که صحبتش شد, در محیط بسته و با وجود فلاش, وایت بالانس را باید روی " فلاش" بذاریم یا نور محیط (مثلا" مهتابی یا هالوژن) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
.
.
.
.
در ضمن, دلباز عزیز : دوربین جدید مبارک!!! ....... با اومدنش عبارت" Canon Powershot S3 IS and I Love It " را از توی امضاتون حذف کردی!!! :( (نو که میاد به بازار..........)
-
خُب... حالا دوربين من ساعت داره و نشانگر باتري و يه عالمه چيز ديگه.
حالا مشكل اينجاست كه من اصلاً نميدونم اين فرمت RAW چي هست و چه خاصيتي داره... :redface:
ممكنه بهم مرجع معرفي كنيد تا دربارش بخونم؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
در ضمن, دلباز عزیز : دوربین جدید مبارک!!! ....... با اومدنش عبارت" Canon Powershot S3 IS and I Love It " را از توی امضاتون حذف کردی!!! :( (نو که میاد به بازار..........)
اینجوریا هم نیست هنوزم دوربین S3 IS بهترین انتخابه منه . انتخابی که هیچوقت ازش پشیمون نیستم و مطمئنم پشیمونم نخواهم شد
دوربین اخیر هم دوربین جدیدی نیست حدود یکی دوسال پیش با قیمتی بسیار بالا برای داداشم گرفتیم که این سری که رفتم دیدم داره اونجا خاک میخوره . این شد که برش داشتم و آوردمش.
این دوربین سونی هنوز هم قیمتش بسیار بالاست شاید از بعضی مدل های دی اس ال آر هم گرونتر باشه . اتفاقا خیلی هم قشنگ و حرفه ایه ولی من هرچی باهاش عکس گرفتم و هرچی باهاش ور رفتم دیدم همون S3 خودمون به صد تا از اینا می ارزه . این دوربین سنسورش دو سوم اینچه یعنی شاید دو ونیم برابر سنسور دوربین ما و عکس هاش هم هشت مگا پیکسله . اما امان از نویز زیاد دوربین . تازه متوجه شدم که اندازه بزگتر سنسور اصلا نمیتونه تضمین کننده نویز کمتر باشه وگفتن اینکه فلان دوربین سنسور بزگتر داره و نویزش کمتره فقط از روی بی تجربگیه
چندتا قابلیت خوب داره مثل عکس برداری با فرمت ها راو و تیف و یا دکمه های بیشتر رو بدنه دوربین و بدنه لنز و همچنین به جای اینکه ال سی دی بچرخه خود لنز تا حدود صد درجه به سمت بالا و پائین میچرخه که خیلی آدم رو ذوق مرگ میکنه. ال سی دیش از دوربین ما کوچیکتره اما کیفیت پیکسلش بهتره اما یه ویوفایندری داره که اند کیفیته و حتی تصویرش از ال سی دیش هم تمیز تر و شفاف تره زومش هم هفت ایکسه قابلیت نصب فلاش خارجی هم داره
اما چه فایده که عکس هاش کیفیت مطلوبی ندارن و تو زوم بالا هم همون عیب همیشگی آلترا زوم ها یعنی آشفتگی رنگ در لبه ها رو داره که خیلی هم شدیده حالا به همه اینها باید نویز رو هم اضافه کرد . البته اینو بگم که کیفیت رنگش کمی از دوربین S3 بهتره و همونطور که تو دفترچش نوشته از مدیریت رنگ RGBE به جای RGB استفاده میکنه
هر چند فکر میکنم تو خونه ما هم همچنان خاک بخوره اما من هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر گرونه اون موقع فکر کنم حدود نهصد تومن شد الان هم حدودای هفتصد یا هفتصدو پنجاست
-
سلام
هر چی که نباشه, پرستیژ بالایی داره ( من قبل از این , عاشق F717 بودم). ولی جالبه که از کیفیت S3 IS بیشتر راضی هستی و اینقدر بهش ایمان داری.
در مورد ویوفایندر هم خیلی دلم میخواد یک توپش رو ببینم تا متوجه بشم چرا اینقدر از ویوفایندر S3 بد میگیند!! :confused:
-
راستش در مورد ويوفايندر حق با بچه*هاست. متاسفانه، S3 توي اين مورد نسبت به دوربينهاي مشابه ضعيفه. اگه يه بار با 828 يا 717 سوني كار كني، كلي ذوق زده مي*شي. :p
-
سلام،
من فكر مي كنم با انتشار برنامه هك S3 IS بزودي Canon مجبور بشه يك Firmware جديد براي S3 IS بده كه اكثر قابليتهاي هك اخير را به اين دوربين بدهد، نظر شما چيه؟! :cool:
-
بعيد ميدونم. كانن اينقدر سرش به S5iS گرم شده كه S3 رو كلا فراموش كرده. مگر اينكه خودمون دستي به سر و گوش اين فسقلي بكشيم.
-
سلام....
نقل قول:
من فكر مي كنم با انتشار برنامه هك S3 IS بزودي Canon مجبور بشه يك Firmware جديد براي S3 IS بده كه اكثر قابليتهاي هك اخير را به اين دوربين بدهد، نظر شما چيه؟
احتمالش کم است....
در دوربین های اس ال آر هم هک هایی وجود دارد که میتوان ایزو را چند گام بالاتر برد اما کنون Firmware با این مشخصات ارائه نکرد....
نقل قول:
بعيد ميدونم. كانن اينقدر سرش به S5iS گرم شده كه S3 رو كلا فراموش كرده. مگر اينكه خودمون دستي به سر و گوش اين فسقلي بكشيم.
به نظرم شما مزاح فرمودید !!!!
هیچ گاه اینطور نیست ، کمپانی ها باری دوربین های که خیلی قبل تر به بازار داده اند اگر نیاز باشد فریم ور ارائه میدهند....این طور نیست که یک گمپانی دوربین را از یاد ببرد....
-
خب كاوه جان، البته شايد حق با شما باشه. من فكر كردم چون حدود يك سال و نيم از به بازار اومدن S3 گذشته، چيز تازه*اي براش ريليز نميشه...
راستي، كسي راهي سراغ داره كه براي استفاده از پلاگين هاي S3 هربار مجبور به آپ گريد كردن نسخه جديد نباشيم؟ منظورم اينه كه براش يه Defult تعريف كنيم كه خودش لود شه...
-
... و سلام
لذت گرفتن عکس رو با دوربین Creative 880 شروع کردم و امروز هم بعد از چند روز تحقیق و مطالعه روی دوربین های دیجیتال و با توجه به بودجه ای که براش در نظر گرفته بودم، Canon مدل PowerShot S3 IS رو انتخاب و خریداری کردم. از وجود سایت "عکاسی" و امکان "تالارگفتگوی" این سایت، بسیار ممنون و خوشحالم. دوست دارم بتونم به وسیله این سایت و دوستانی که در این تالار تبادل اطلاعات می کنن، به نحواحسن از این دوربین استفاده کنم. شما می تونید عکس هایی قبلی و بعدی منو در http://shots.photoblog.com ببینید. البته باید بگم در بحث عکس و عکاسی، هنوز در ابتدای راه هستم و هیچ سررشته ای از اصطلاحات و مباحث اون ندارم.
-
با سلام خدمت دوستان
من sdram 512MB از نوع LEXAR 8X دارم مي خواستم ببينم با دوربين S3 سازگاري كامل داره يا سرعتش كمه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdy
با سلام خدمت دوستان
من sdram 512MB از نوع LEXAR 8X دارم مي خواستم ببينم با دوربين S3 سازگاري كامل داره يا سرعتش كمه؟
سلام
اصولا" اگر دو تا شرکت معتبر در زمينه کارت حافظه باشد, يکي LEXAR است و ديگري Sandisk , اما در مورد کارت شما:
روش نوشته 8X يا خودت حساب کردي؟!!
اگر دوربين رو گرفتي, که رو عکاسي پيوسته و فيلمبرداري خودش رو نشون ميده و اگر نگرفتي هم ميشه موقع خريد يا بعدش امتحان کرد, ولي در کل کارت شما معمولي است و اين دوربين هم نياز به کارت آنچناني و سرعت بالا ندارد, و به مشکل نخواهد خورد. ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
اصولا" اگر دو تا شرکت معتبر در زمينه کارت حافظه باشد, يکي LEXAR است و ديگري Sandisk , اما در مورد کارت شما:
روش نوشته 8X يا خودت حساب کردي؟!!
اگر دوربين رو گرفتي, که رو عکاسي پيوسته و فيلمبرداري خودش رو نشون ميده و اگر نگرفتي هم ميشه موقع خريد يا بعدش امتحان کرد, ولي در کل کارت شما معمولي است و اين دوربين هم نياز به کارت آنچناني و سرعت بالا ندارد, و به مشکل نخواهد خورد. ;)
من اطلاعات مربوط به سرعت رو از سايت lexar گرفتم .
امروز دوربين رو خريدم و ظاهرا مشكلي باهاش نداره و بخوبي عكس ميگيره ولي عكاسي پشت سر هم رو امتحان نكردم.
از راهنمايي شما متشكرم
-
1 فایل پیوست
سلام
هم برای اینکه این تاپیک یک تکونی بخوره و هم برای اینکه ما هم وسایل و بخصوص کیف و ... دوستان رو ببینیم, از خودم شروع کردم و این عکس رو که از (مثلا"!!!!) کلیه تجهیزات عکاسی بنده است, میذارم تا هم اگر کسی به دنبال کیف مناسب یا ... بود, عکسشو در کنار S3 Is ببینه و هم این که اگر دوستان دیگر هم مایل بودند, اونها هم یک عکس از وسایلشون بذارند:
فایل پیوست 2673
-
ماشالله وحید خان چه تجهیزات توپی !!
ببینم اون آبیه هم سه پایه است ؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moriss
ماشالله وحید خان چه تجهیزات توپی !!
ببینم اون آبیه هم سه پایه است ؟!!
سلام
نه بابا, این خرت و پرتها که در برابر وسایل دوستان SLR دار, تجهیزات به حساب نمیاد!!!
بله, اون آبیه هم یک 3پایه مسافرتیه که خیلی جاها به دردم خورده و به جز قسمت بالایی (که پیچ 3پایه در آن قرار دارد) سایر قسمتها تمام از فلز است!!! و با این وجود بسیار سبک, و اغلب در جیبم میگذارمش.
هر پایه بعد از باز شدن تقریبا" به 25 سانت میرسد و به وسیله توپی فلزی که در قسمت مفصلی قرار دارد, هر زاویه ای را میتوانید به آن بدهید, اگر خواستید 3 پایه مسافرتی بخرید, حتما همین مدل و شکل را بخرید (متاسفانه بسته بندیش را دور انداختم, وگرنه مدلش را میگفتم, فکر کنم اینهم از محصولات شرکت WF چین باشد).
ماهها به دنبال همین فسقلی بودم, چون چندین نوع از این سه پایه ها در بازار وجود دارد (فنری, پایه مثلثی و ...) ولی هیچ کدام کیفیت, دوام و انعطاف پذیری (از لحاظ زاویه) و مقاومت ( در برابر وزن) این مدل را ندارند!!! :rolleyes:
در صورتی هم که زاویه خاصی را بخواهید به دوربین بدهید, ولی امکان نا متعادل شدن و واژگونی آن برود, به راحتی و با کوتاه و بلند کردن پایه ها, میشود تعادلش را برقرار کرد. :rolleyes:
-
سلام دوستان
می خواستم ببینم روی S3 می شه فیلتر بست
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
سلام دوستان
می خواستم ببینم روی S3 می شه فیلتر بست
با تشکر
سلام
بله پویا جان, البته بعد از نصب آداپتور (تبدیل) که متاسفانه تو ایران کمه (نیست!!) و قیمت اینترنتی آداپتور و هود با هم حدود 30$ است که اگر بشود بنده میخواهم به وسیله یک فروشگاه در مشهد, تعدادی از این آداپتور, کانورتر, هودو ... را برای استفاده خودم و سایر دوستان از دوبی خراب شده تهیه کنیم!!! :)
-
وحیدجان خیلی از راهنمایی خوبت ممنونم
راستی [b]هود [b]چیه؟؟؟
وحید جان من احتمالن 20 روز دیگه برای یه کاری میرم دوبی اگه رفتم بهت میگم یه لیست از چیزهایی که نیاز داری برام بفرست
با سپاس فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
وحیدجان خیلی از راهنمایی خوبت ممنونم
راستی [b]هود [b]چیه؟؟؟
وحید جان من احتمالن 20 روز دیگه برای یه کاری میرم دوبی اگه رفتم بهت میگم یه لیست از چیزهایی که نیاز داری برام بفرست
با سپاس فراوان
سلام
هود همون نورگیر یا سایبان لنز است که هم در نور شدید آفتاب از تابش آن بر روی لنز جلوگیری میکند و هم از لنزی که بیرون آمده, محافظت فیزیکی میکند.
ممنون از لطفت, راستش به همون عکاسیه برای قیمتها سفارش دادم, کانورتر (تله و واید و ...) که فکر نکنم, صرف نمیکنه, ولی ممکنه این هود و تبدیل رو اگه به همون 30$ تموم شه, بگم بیاره (بیشتر برای نصب فیلتر UV )
ولی اگه من جای تو باشم, چند سری کامل از اون کانورترها و .. رو میارم, بازارش تو تهران حتما" خیلی خوب میشه (چون تقاضاش کمه, برای شرکتهای بزرگ صرف نمیکنه بیارند)
التماس دعا داریم!!! :biggrin:
-
راستی وحیدجان من عکسام تو شب تاریک میشه چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
راستی وحیدجان من عکسام تو شب تاریک میشه چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
سلام
منظورت از شب, تو خونه است یا پارک و ...؟؟!!
شاید تو هم مثل من برای فرار از نویز, همش ایزو رو 80 میذاری !!!
اینطور که امتحان شده (توسط دوستم) در صورت گذاشتن ایزو رو Auto , دوربین از 200 بیشتر نمیذاره, ولی رو HI Auto از 200 کمتر نمیذاره و تا 800 هم میره, پس میتونی رو Auto بذاری!!
تو تنظیمات منو هم اگه Slow Sync رو فعال نکردی, فعال کن تا پس زمینه سوژه هات روشن بیفته, در بعضی مواقع هم زیاد کردن قدرت فلاش و یا جبران نوردهی کار سازه!!!
اگر هم رو RAW عکس بگیری که بعدا" میتونی خیلی راحت روشنشون کنی, حتی اگه وایت بالانس رو هم اشتباه تنظیم کرده باشی, میتونی خیلی راحت رو کامپیوتر دوباره وایت بالانس رو دقیق تنظیم کنی.........
ببینم, اون هک رو که نصب کردی, نه؟؟؟!!! 8)
-
وحید جان من تا الان عکس خوبی نتونستم با این بگیرم اکثرش تاریکه نمی دونم چیکار کنم :(
لطفن راهنماییم کن
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
حید جان من تا الان عکس خوبی نتونستم با این بگیرم اکثرش تاریکه نمی دونم چیکار کنم :(
لطفن راهنماییم کن
با تشکر
سلام
نمیدونم, چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه, باید با سعی و خطا قلقش دستت بیاد,من هم یکی دو ماه اول اعصابم خرد بود, روی LCD خودش هم تاریکه یا فقط رو مانیتور تیره دیده میشه؛ ممکنه از تنظیمات مانیتورت باشه !!!
عکسهای روزت هم خوب در نمیاد؟؟؟!!
اگه میتونی چند تا از عکسها رو آپلود کن _هر چه بزرگتر ولی کم حجم تر بهتر) شاید بهتر بشه نظر داد!!
-
وحید جان خیلی ازت متشکر وسپاسگزارم
آقا یه خورده در مورد سرعت شاتر ومیزان باز یا بسته بودن دیافراگم و اینکه اصلن به چه کاری میان و در کجا باید به چه مقدار استفاده کرد اگه ممکنه توضیح بده
با تشکر فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
وحید جان خیلی ازت متشکر وسپاسگزارم
آقا یه خورده در مورد سرعت شاتر ومیزان باز یا بسته بودن دیافراگم و اینکه اصلن به چه کاری میان و در کجا باید به چه مقدار استفاده کرد اگه ممکنه توضیح بده
با تشکر فراوان
مقالات سایت، کتب عکاسی و تاپیک های مرتبط رامطالعه بفرمایید.
جای این بحث در این تاپیک نیست.
لطفا قوانین فروم را رعایت کنید.
-
سلام دوستان
آیا s3 توی جاهای شرجی یا سرد یا گرم مشکلی نداره برای کار کردن؟؟؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
سلام دوستان
آیا s3 توی جاهای شرجی یا سرد یا گرم مشکلی نداره برای کار کردن؟؟؟
با تشکر
در دماهای بین 0 تا 40 درجه سانتیگراد و در رطوبت 0 تا 90 درصد به خوبی کار میکنه که البته چند واحد این طرف و اونطرف شدنش نباید غیر طبیعی باشه
-
دلباز جان خیلی سپاسگزارم
من هنوز نتونستم با این s3 یه عکس خوب بگیرم چیکار کنم ؟
اکثر عکسام تاریک میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
دلباز جان خیلی سپاسگزارم
من هنوز نتونستم با این s3 یه عکس خوب بگیرم چیکار کنم ؟
اکثر عکسام تاریک میشه
تو چه حالتی بیشتر عکس برمیداری؟ مثلا بیشتر تو حالت Auto عکس برمیداری یا حالت p ؟ یا حالت های دیگه ؟
تو سوالاتت دیدم که در مورد سرعت شاتر و میزان گشودگی پرسیده بودی. هنوز به جواب نرسیدی؟
-
دلباز جان هنوز درست به جواب سوالام نرسیدم:(
ممنون میشم اگه جواب بدین و برام توضیح بدین
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
دلباز جان هنوز درست به جواب سوالام نرسیدم:(
ممنون میشم اگه جواب بدین و برام توضیح بدین
با تشکر
سلام در مورد تاريك بودن عكسهايتان، اشكال در عدم اطلاع كافي شما در مرود برخي مفاهيم عكاسي ديجيتال است، خيلي مهم است كه در مورد سرعت شاتر (Shutter Speed) ميزان گشودگي ديافرگم (Aperture value)، مقدار و مفهوم ISO و ... اطلاعاتي كسب كني.
در اين سايت (Akkasee.com) مطالب مفيدي پيدا ميكني همچنين در اين وبلاگ(http://persiandigital.blogspot.com/) هم مطالب خوبي به فارسي نوشته شده كه پيشنهاد مي كنم مطالعه كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
سلام در مورد تاريك بودن عكسهايتان، اشكال در عدم اطلاع كافي شما در مرود برخي مفاهيم عكاسي ديجيتال است، خيلي مهم است كه در مورد سرعت شاتر (Shutter Speed) ميزان گشودگي ديافرگم (Aperture value)، مقدار و مفهوم ISO و ... اطلاعاتي كسب كني.
در اين سايت (Akkasee.com) مطالب مفيدي پيدا ميكني همچنين در
اين وبلاگ(
http://persiandigital.blogspot.com/) هم مطالب خوبي به فارسي نوشته شده كه پيشنهاد مي كنم مطالعه كنيد.
دوست عزیز لطفا لینک رو در تگ کد قرار دهید...قوانین فروم را مطالعه کنید...
بعد اینکه در فروم و سایت خودمان به اندازه ی کافی درباره ی عکاسی و هنرو وتکنیک بحث شده و نیازی به مراجعی دیگر نداریم .....فقط کافی است جستجو کنیم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
دوست عزیز لطفا لینک رو در تگ کد قرار دهید...قوانین فروم را مطالعه کنید...
بعد اینکه در فروم و سایت خودمان به اندازه ی کافی درباره ی عکاسی و هنرو وتکنیک بحث شده و نیازی به مراجعی دیگر نداریم .....فقط کافی است جستجو کنیم....
دوست عزيز لينك مورد نظر بنگاه كاسبي من نيست، اگه هدف آموزش و ايجاد يك محيط سالم تبادل تجربيات باشه يك لينك ساده هيچوقت از ارزش يك سايت كم نمي كنه، متاسفانه اين رفتار خاص ايرانيها است كه مي ترسند با انتقال تجربياتشون و يا بوجود اومدن يك نمونه مشابه خودشون، نونشون آجر بشه. اينكه سايت عكاسي مقالات خوبي داره شكي نيست ولي در پاسخ به يك پرسش من صرفا لينكي رو كه قبلا مطالعه كرده بودم ذكر كردم و هدفم تبليغ يا بازار يابي نبود و فكر مي كنم اگر شما هم به دقت وبلاگ مذكور رو ببينيد متوجه مي شيد كه چيزي براي تبليغ نداره. :mad:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
دوست عزيز لينك مورد نظر بنگاه كاسبي من نيست، اگه هدف آموزش و ايجاد يك محيط سالم تبادل تجربيات باشه يك لينك ساده هيچوقت از ارزش يك سايت كم نمي كنه، متاسفانه اين رفتار خاص ايرانيها است كه مي ترسند با انتقال تجربياتشون و يا بوجود اومدن يك نمونه مشابه خودشون، نونشون آجر بشه. اينكه سايت عكاسي مقالات خوبي داره شكي نيست ولي در پاسخ به يك پرسش من صرفا لينكي رو كه قبلا مطالعه كرده بودم ذكر كردم و هدفم تبليغ يا بازار يابي نبود و فكر مي كنم اگر شما هم به دقت وبلاگ مذكور رو ببينيد متوجه مي شيد كه چيزي براي تبليغ نداره. :mad:
دوست عزیز.....
اول اینکه قرار دادن لینک ها در کد تگ جز قوانین این فروم است ،ربطی هم به کاسبی و این ها ندارد....
بعد اینکه بنده هم عرض نکردم که آن وبلاگ دارد کاسبی میکند و یا شما قصد تبلیغ دارید و یا مورد دیگری....
بعد اینکه چون مبحث مربوط به هیستوگرام رو مطالعه کردم دیدم این سایت متاسفانه در حدی نیست که در سایت لینک قرار دهید.در مبحث هیستوگرام نویسنده ی عزیز کاملا در اشتباه به سر میبرد و راهنمایی درستی نمیکند...
این سایت هم نیازی به تبلیغ و جانبداری بنده و امثال بنده ندارد ، و همه چیز واضح است و سایت عکاسی رو همه به خوبی میشناسند..
به هیچ وجه هم به شما جسارت نکردم ، سعی کنید بهتر ببینید و بهتر رفتار کنید ، اینجا یک محیط دوستانه است و با هم جدلی نداریم...
-
جناب آقاي محسن
از اين که زحمت ميکشيد و پي گير مطالب سايت و فورم هستيد متشکريم.
اگر مطلبي سراغ داشته باشيد که بتواند به ديگران کمک کند، از اين که مطلب يا لينکش را در اختيار ديگران بگذاريد بسيار مسرور ميشويم. اما متاسفانه مطلب ارائه شده در مورد هيستوگرام کاملاً اشتباه و محصول ابتکار شخصي است و ديگران را به اشتباه خواهد انداخت. لذا خواهشمندم اين لينک را از پست خود حذف کنيد.
در مورد نحوه قراردادن لينک ها، اين قضيه به محتواي لينک و مطلب فوق ربطي ندارد و جزء قوانين سايت است
با تشکر
فورم سايت عکاسي
-
تقريباً بزرگترين مشكلي كه ما با S3 داريم، عكاسي در شب و در نور كمه.
ديشب يكي از دوستان يك اكستنشن به من معرفي كرد كه با نسب اون روي مرورگر FireFox تونستم وارد Flickr بشم. در قسمت PopularCameras دوربين خودمون رو پيدا كردم و به قسمتي رفتم كه عكسهاي مختلفي رو كه با S3 گرفته شده بود يه جا جمع كرده بود.
باور كردني نبود. عكسهايي كه حتا به اندازهي سر سوزني نويز نداشتن. اگه اندازه original عكس رو دانلود كنيد، ميتونيد تمام تنظيمات دوربين رو هنگام گرفتن اون عكس ببينيد. فهميدن اين تنظيمات و آزمايش كردن اونها، جداً به بهتر شدن عكسهايي كه در شب ميگيريم كمك ميكنه....
يا علي مددي
-
ببينم كسي هست كه با مقايسه s3is و fuji 9600 اين رو خريده باشه؟
-
سلام دوستان
لطفن اگه ممکنه در مورد عکاسی در شب با دوربین s3is توضیح بدین
من اکثر عکسام نویزش زیاده
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
سلام دوستان
به پست بعد مراجعه كنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
سلام دوستان
عكاسي در شب با هر دوربين ديجيتال و از جمله S3 IS شگردهاي خاص خود را مي طلبد كه در اين سايت و Forum مطالبي در مورد آن يافت مي شود اما جهت اصلاع شما ذكر چند نكته حايز اهميت است:
-- در شب به دليل نور كم از سرعت شاتر كم و ديافراگم باز استفاده مي كنند كه مسلما سرعت كم شاتر افزايش اثرات لرزش دست و كمك گرفتن از سه پايه را به همراه دارد.
-- در S3 IS استفاده از ISO با اندازه 200 بالاتر نويز قابل توجهي را بر عكس خواهد گذاشت لذا دقت كنيد از چه ISOيي استفاده مي كنيد.
-- بهتر است در مورد مشكلات خود نمونه عكسي را در Post خود قرار دهيد.
-
یه نکته فراموشتون شد ! استفاده از 3 پایه به همراه تایمر . چون فشار دادن شاتر هم باعث لرزش خفیفی میشه که باعث تار شدن تصویر میشه :)
بعد هم اگه از ماه و ستاره میخواهین عکس بگیرین یا ساختمون های نورانی که اطرافش تاریک هست انتخاب اسپوتلایت فراموش نشه :::happy:::
اما در کل خودتونم بکشین اس تری روی عکس ها شن میپاشه ! من دارم دیگه سر همینم رفتم اس ال آر خریدم و حالا واقعن لذت میبرم . یه راه کم کردن نویز هم استفاده از نرم افزاره مثل نویز نینجا .
-
فوكوس در S3 Is
من فكر مي كنم يكي از مواردي كه خيلي از كاربران تازه كار و حتي نيمه حرفه اي دوربينهاي ديجيتال دارند عدم شناخت كافي از سيستمهاي فوكوس خودكار و يار دستي دوربينشان مي باشد. (البته من خودم هم هنوز نتونستم اونطوري كه دلم مي خواد به كاربردهاي آن مسلط بشم) البته مطالب زيادي در اين سايت و سايتهاي ديگر وجود دارد اما فكر مي كنم اگر در اين بخش يكي از دوستان كه خيلي به اين مسئله اشراف دارند لطف كنند و خيلي ساده و Step by Step در يك يا چند Post هر بار يكي از انواع فوكوس و با محوريت S3 IS رو توضيح بدن.
مثلا من اين مقاله را خوندم اما واقعا تا با دوربين S3 IS اين مطلب رو توضيح ندن شايد كاملا بصورت كاربردي متوجه قضيه نشم، لذا خيلي ممنون مي شم اگر طي چند Post خيلي ساده و همراه با مثال اين قضيه توسط يكي از دوستان گفته شود.
-
در دوربین اس تری آی اس مشکل فکوس به نظرم زیاد مطرح نیست و مشکلی در این رابطه نداره . فقط تنها مشکلی که این دوربین داره اینه که عمق میدان رو خوب نشون نمیده و باید از کنترل های دستی مثل مود M استفاده بشه . یه دکمه هم کنار لنز دوربین وجود داره به اسم MF . که اون میتونه فوکوس رو خیلی خوب ایجاد کنه بطور دستی و عمق میدان بده . اما در کل راه ساده اینه که دستتون رو روی شاتر تا نیمه فشار بدین وقتی اون مربع وسط سبز شد , شاتر رو تا ته فشار بدین . البته اینجا دقیق منظورتون رو نگفتین که میخواهین مثلن فوکوس رو قفل کنین یا چی ؟
یه مشکل هم که با این دوربین زیاد اتفاق می افته اینه که مثلن میخواهین از یه منظره عکس بگیرین و وقتی فوکوس میکنین قسمتی که اسمون هست سفید میشه و قسمت پایین منظره تیره ! با این قفل فوکوس میشه این مشکل رو حل کرد تا حدی . به این صورت که نوک دوربین رو کمی به سمت پایین یا بالا " بسته به نیاز نورتون " بیارین و دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بدین . وقتی سبز شد , به همون حالت نگه دارین دستتون رو و ول نکنین و بعد دوربین رو در موقعیتی که کادر بندی کردین قرار بدین و حالا دکمه رو تا ته فشار بدین . این باعث میشه که همه تصویر بطور یکسان نور داشته باشه . یه تکنیک خیلی موثره و عالیه !!!
راه دیگه استفاده از MF هست که باید دستتون رو روی اون نگه دارین و همزمان با فلش های 4 جهت اصلی پشت دوربین شروع به بالا و پایین کردن بکنین . یه تصویر ذره بین مانند ظاهر میشه و اینقدر باید درجه رو بالا یا پایین ببرین تا تصویری که روش فوکوس کردین شفاف بشه یا برای دادن عمق میدان , ماتش کنین !!!!
یه راه دیگه این هست که دکمه SET رو فشار بدین قبل از هر کار و مربع وسط سبز میشه . حالا با فلش ها این کادر رو میتونین حرکت بدین به جایی از تصویر که منظورتونه . و بعد دکمه رو تا نیمه فشار بدین و سبز که شد , تا ته و عکس بگیرین .
اما دادن عمق میدان به عکس از راه دستی ! اس تری فقط دیافراگمش تا F8 هست و F2.7 . البته بستگی به شدت نور محیط هم داره که میتونه حداقلش تا F3.7 هم برسه . داخل مود M بشین و اگه میخواهین شی مورد نظرتون واضع دیده بشه و پشتش تار دیده بشه مقدار F رو کم کنید . در این صورت جسم واضع و پشت زمینه تار میشه .
اما اگه بخواهین کل تصویر یک اندازه واضع بشه مقدار F رو بالا ببرین .
این عمل یه سری محدودیت هم داره . وقتی مقدار F بالا میره سرعت شاتر کم میشه و در نتیجه وقتی که سوژه حرکت کنه , عکس تار میشه !! برای رفع این مشکل مقدار ایزو رو زیاد کنین و زیاد کردن ایزو باعث میشه سرعت شاتر رو بتونین بیشتر کنین و در این صورت اگه سوژه حرکت هم بکنه , دیگه تصویر تار نمیشه . مثل پلک زدن در عکس های دسته جمعی ! البته اینم در نظر بگیرین که در نور کم زیاد کردن ایزو نویز رو زیاد میکنه !!!!!
مثال میزنم : مثلن میخواهین از یه نفر عکس بگیرین توی کوه . بهتره که مقدار F رو کم کنین . این عمل باعث میشه اون شخص واضح بیافته و پشت زمینه یه حالت بلار پیدا کنه و هم عمق میدان داشته باشه و هم زیبا تر بشه . ولی اگه میخواهین کل نصویر واضع بیافته مثدار F رو بالا ببرین . البته مود P همیشه تصاویر رو واضح میندازه و برای عمق دادن باید از مودهای تنظیم دستی استفاده کنین و یا در همون مود P استفاده از دکمه MF کنار لنز دوربین .
========
نمیدونم منظورتون از فوکوس اینها بود یا من درست توضیح دادم یا نه ؟ خودم که مبتدی هستم و اگه ایرادی تو این نوشته ها هست یا بی ربطه اساتید لطفن بگن تا اصلاح کنم و هم یاد بگیرم :::happy:::
-
سلام
راستش محسن خان من که دقیقا" منظور شما رو نفهمیدم
نقل قول:
هر بار يكي از انواع فوكوس و با محوريت S3 IS رو توضيح بدن
مقاله هم کاملا" ساده بیان شده , شاید نور سبز رنگ لامپ کمکی فوکوس در S3 IS و طرع عجیب وسط آن برای شما (مثل من )سوال شده ؟؟؟!!! :eek:
.
.
.
.
نقل قول:
یه مشکل هم که با این دوربین زیاد اتفاق می افته اینه که مثلن میخواهین از یه منظره عکس بگیرین و وقتی فوکوس میکنین قسمتی که اسمون هست سفید میشه و قسمت پایین منظره تیره ! با این قفل فوکوس میشه این مشکل رو حل کرد تا حدی . به این صورت که نوک دوربین رو کمی به سمت پایین یا بالا " بسته به نیاز نورتون " بیارین و دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بدین . وقتی سبز شد , به همون حالت نگه دارین دستتون رو و ول نکنین و بعد دوربین رو در موقعیتی که کادر بندی کردین قرار بدین و حالا دکمه رو تا ته فشار بدین . این باعث میشه که همه تصویر بطور یکسان نور داشته باشه . یه تکنیک خیلی موثره و عالیه !!!
البته اگر هر دو جسم در فاصله دور و تقریبا" برابر باشند (مثل کوه و آسمان) تا حدی با همین قفل فوکوس هم میشه این کار رو کرد, ولی در واقع راه حل این کار استفاده از قفل نورسنجی AEL است, مثلا" فرض کنید میخواهید از کسی که پشت به نور (آسمان) و در فاصله 3 متری از شما ایستاده عکس بگیرید, حالا اگر شما روی شخص فوکوس کنید یا روی آسمان, تفاوت از زمین است تا همان آسمان!!!!!!!! :::wow:::
ولی اگر از قفل نور سنجی استفاده کنید و نورسنجی را بر روی آن شخص قفل کنید, صورت و جزئیات شخص واضح افتاده و در عوض آسمان پشت سر به صورت یک پس زمینه روشن (بدون هیچ جزییاتی) ثبت میشود و اگر هم بر روی آسمان نور سنجی راقفل کنید, آسمان و ابرهایش ...واضح افتاده و آن شخص بصورت یک شبح تیره در وسط عکس!!!
-
از توضيحات mashhadi vahid و sshhiiva ممنونم ، بخشي از جوابمو گرفتم اما در مورد AFL و AEL اگر اشتباه نكنم AFL همون حالتيه كه ما روي سوژه فوكوس و سپس در حالي كه دكمه Shutter را تا نيمه نگه داشتم منطقه فوكوس را به آرامي جابجا مي كنيم ! (اگر درست نيست اصلاح كنيد) ، اما اين AEL ديگه چيه و در S3 IS چطور كار مي كنه؟!
يك مورد ديگه اينكه حالت Auto Focus دوربين وقتي روي سوژه اي با رنگ يكنواخت (مثلا ديوار سفيد يكدست) فوكوس مي كنيم كار نمي كنه به عبارتي اون مستطيل وسط سبز نميشه و زرد رنگ ميشه، نميدونم مشكل چيه شايد به دليل اينه كه نورمادون قرمز خارج شده از دوربين كلا جذب سوژه ميشه و به دوربين منعكس نميشه ؟!
-
Afl = لاک فوکوس
Ael = لاک نور سنجی
قفل نور سنجی همونی هست که نوک دوربین رو بالا یا پایین نگه میداری و فوکوس رو قفل میکنی . دقت کرده باشی با بالا و پایین کردن دوربین نور اتوماتیک روشن و تاریک میشه . برای اینکه این اتفاق نیافته این کار رو میکنن . فوکوس هم که همون شفاف شدن سوژه در کادر هست دیگه !
روی نقطه سفید هم دلیلش اینه که هیچ جسمی رو نمیتونه تشخیص بده و برای همین سبز نمیشه ! مثل این میمونه که جلوی فضای بینهایت یا نامرئی قرار گرفته باش :) . بهتره که جسمی غیر از دیوار و نزدیک به اونو روش فوکوس کنین و قفل کنین و بعد دوربین رو کادر بندی کنین .
-
پس از لحاظ عملكرد Afl و Ael هر دو يكي هستن؟! يعني با فشردن شاتر تا نيمه و نگه داشتن آن يا بر اساس نور و يا بر اساس سوژه فوكوس قفل ميشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
پس از لحاظ عملكرد Afl و Ael هر دو يكي هستن؟! يعني با فشردن شاتر تا نيمه و نگه داشتن آن يا بر اساس نور و يا بر اساس سوژه فوكوس قفل ميشه.
خیر.....
نورسنجی و فوكوس یكی است ؟:::wow:::
دوست عزیز..
یكی فوكوس را قفل میكند...یعنی اینكه مثلا بر روی سوژه ای كه در فاصله ی 5متری شما است فوكوس كرده و هر انچه در این محدوده است در فوكوس شما است . مورد كاربرد هم كه دیگر میدانید...
دیگری یعنی اینكه شما در یك شرایط نوری نورسنجی میكنید و بعد این نورسنجی را قفل كرده و شاید شما به سرعت شاتر بیشتر و یا كمتر و عمق میدان بیشتر و یا كمتر نیاز دارید با این روش شما با همان نورسنجی اما اف و سرعت شاتر را نغییر میدهید و همان شرایط نوری با سرعت شاتر و نورسنجی متفاوت راه خواهید داشت...
متوجه شدید ؟
-
سلام
قویا" و شدیدا" تکذیب میکنم !!!!!
درسته که با فشار دادن شاتر هم نورسنجی و هم فوکوس قفل میشود ...ولی در صورت نیاز به یکی از این دو هر کدام راه خود را دارند:
قفل فوکوس: به وسیله فشردن شاتر تا نیمه و همزمان فشردن دکمه MF
قفل نورسنجی: با اختصاص دادن دکمه Shortcut (در منو) به آن و فشردن آن دکمه در زمان لازم
هر دوی این قفلها اگر در موقع خودش به درستی استفاده شود نتایج بسیار جالبی را به دنبال خواهند داشت!!!
علت اونکه روی دیوار یا مشابه اون مشکل فوکوس میکنه (به نقل از همون مقاله ای که لینک داده بودید) اینه که دوربین نمیتونه بین نقطه روبرویی و نقطه کناریش تمایزی قایل بشه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
خیر.....
نورسنجی و فوكوس یكی است ؟:::wow:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
قویا" و شدیدا" تکذیب میکنم !!!!!
اوه ه ه ه .... عزيزان دل برادر من جملاتم رو سوالي پرسيدم، و همراه با علامت تعجب :::happy:::
آقا وحید شما تقریبا داشتید جواب من رو میدادید اما خیلی خلاصش كردید، كاش با يه مثال مي گفتيد مخصوصا اون قضيه دكمه Shortcut رو. شرمنده شايد من خنگ بازي در اوردم ولي هنوز نبفهمم :::blushing:::
من كه از اولم گفته بودم Step by Step بگيد و با تكيه بر عملكرد S3 IS .... :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
اوه ه ه ه .... عزيزان دل برادر من جملاتم رو سوالي پرسيدم، و همراه با علامت تعجب آقا وحید شما تقریبا داشتید جواب من رو میدادید اما خیلی خلاصش كردید، كاش با يه مثال مي گفتيد مخصوصا اون قضيه دكمه Shortcut رو. شرمنده شايد من خنگ بازي در اوردم ولي هنوز نبفهمم
من كه از اولم گفته بودم Step by Step بگيد و با تكيه بر عملكرد S3 IS .... :(
سلام
مواد لازم: :::big grin:::
یک عدد S3 IS .... :::big grin2:::
.
.
.
توی همین تاپیک فکر کنم حداقل 3-2 بار گفتم, ولی بازهم چشم!
قفل نور سنجی AEL :
برای این به کار میرود که بتوانید نور محیط (عکس) را با توجه به نقطه ای غیر از مرکز عکس (یا بخش عمده عکس یا ..) تنظیم کنید. :::confused2:::
در حالت ضبط REC به منوی ضبط رفته, گزینه یکی مانده به آخر... Set Shortcut button را انتخاب کنید, حالا شما میتوانید دکمه شورتکات را که با علامت S مشخص شده و یک لامپ آبی رنگ هم در خود دارد, به یکی از آن 10 عملکرد اختصاص دهید (که من آنرا به AEL اختصاص دادم).
حالا شما بسته به نوع نور سنجی که انتخاب کردید (نقطه ای, مرکزی, evaluative ) با فشار دادن دکمه شورتکات, دوربین نورسنجی را بر حسب همان صحنه ای که دکمه را فشار دادید قفل میکند و میزان دیافراگم و سرعت شاتر را نیز نشان میدهد و یک علامت * بزرگ در پایین و سمت چپ صفحه ظاهر میشود.
حالا شما به هر سمتی که نشانه بروید و فوکوس کنید, فقط با همین دیافراگم و سرعت شاتر عکس میگیرد, ولی نقطه فوکوس (فاصله آن از دوربین) قابل تغییر است.
بدیهی است با هر گونه دستکاری در پارامترهای اصلی, قفل فوکوس از بین رفته و علامت * نیز ناپدید میشود, کارهایی از قبیل بلند کردن فلاش, تغییر ایزو, تغییر مد عکاسی؛ تغییر زوم و .....
اگر در زمان فشار دادن دکمه شورتکات فلاش نیز بلند شده باشد!!!! برای یک لحظه فلاش هم روشن میشود تا بتواند نور محیط و شرایط را بسنجد.
__________________________________________________ ___________________________________
کاربرد:
مهمترین کاربرد برای گرفتن عکسهای ضدنور است (عکسهایی که سوژه پشت به نور ایستاده ) در این حالت در هر حالت از نورسنجی که باشیم احتمال خطای دوربین زیاد است ( که محیط را روشن فرض کند => سرعت شاتر را بالا ببرد => سوژه تیره و پس زمینه نرمال بیفتد :wall: )
در این جا میشود به سوژه نزدیک شد, طوری که بیشتر کادر را بپوشاند , سپس نور سنجی را روی آن قفل کرده و به عقب بر میگردیم و تمام!!!
حالا اگر همین عکس را با فلاش بگیریم که دیگر عالی میشود!!!
.
.
یا در جایی که ما دو محیط با نورهای کاملا" متفاوت داریم, مثلا" در داخل منزل تاریک و در بیرون روشن است یا بالعکس و اینجا به کمک قفل نور سنجی میتوانیم قسمت مهم عکس را با دادن نور مناسب به آن مشخص کنیم. :)
-
بله
همینطوره . ولی لازم نیست حتما قفل نورسنجی رو به دکمه شورت کات نسبت داد تا بشه از اون استفاده کرد.
من دکمه شورتکات رو به خود نور سنجی Light Metering ( نقطه ای , چند بخشی , تمرکز بیشتر روی مرکز ) قرار دادم
اصل کار اینه که برای قفل نورسنجی AEL , شاتر رو تا نیمه فشار بدید و در همون حال دکمه ISO رو فشار بدید , به این ترتیب نورسنجی اتوماتیک قفل شده و علامت * ظاهر میشه
اما اگر این کار برای شما سخته و یا از دکمه شورتکات برای کار دیگه ای استفاده نمیکنید , اونوقت میتونید دکمه شورت کات رو به این کار اختصاص بدید تا راحت تر بتونید از این مزیت بهره مند بشید
-
تا حالا كسي محافظ لنز براي S3 Is خريده؟ هرچي هم بخوام لنز اونطوري كه ميخوام تميز بمونه نميشه، اگر قرار باشه هي تميزش كنم كه داغون ميشه.
لطفا اگه كسي خريده بگه كجا و به چه قيمت و با چه اسمي؟
-
5 فایل پیوست
سلام
نمیدونم تا حالا از قابلیتهای منوی My Colors و Color Swap و Color Accent دوربین خودتون استفاده كردید یا نه, ولی اگر نكردید, همین حالا دوربینتون رو بردارید و امتحانش كنید , شاید بگید این كارها رو با كیفیت بهتری میشه با كامپیوتر انجام داد و ... ولی همینكه ببینید در خود دوربین چنین امكانی با این دقت وجود دارد و یكبار آنرا به دوستانتان نشان داده و حیرت آنها را ببینید, خیلی كیف داره, راستش سوال یكی از دوستان (آقای شباب در تاپیك A710 IS باعث شد كه من همون مطالب رو در همینجا هم تكرار كنم تا اگر كسی اون تاپیك رو ندید, اینجا ببینه...):
××× حالت Color Accent :
در این حالت شما میتوانید یك رنگ از رنگهای كادر یا سوژه را انتخاب كنید تا فقط همان رنگ بصورت واقعی و رنگی دیده شود و سایر رنگها بصورت سیاه و سفید در آید (مثل عكسهای عروسی كه مثلا" تمام عكس یك عروس خانم سیاه و سفید است, به جز رنگ زرد یا قرمز گلهای دسته گلش ...كه حالت رمانتیك, دراماتیك, پروانه ای و ...ای به عكس میدهد :::blushing::: )
در دوربین Canon-S3 IS :
به مد انتخاب حالت SCN رفته, با دكمه های چپ و راست حالت Color Accent ( با علامت یك قطره چكان و حرف A در كنارش) را انتخاب كرده, سپس دكمه SET را زده تا یك كادر مربعی كوچك در وسط صفحه ظاهر شود, حالا رنگی را كه میخواهید به همان صورت باقی بماند و سایر رنگها سیاه و سفید دیده شود را انتخاب كنید, سپس دوربین را طوری حركت دهید كه بیشتر آن مربع كوچك از آن رنگ پر شود,حالا با فشار دادن دكمه " چپ => " آن رنگ برداشته میشود و در مربع پایینی نیز رنگ برداشته شده نمایش داده میشود.
در اینجا میتوانید به كمك دكمه های بالا و پایین میزان غلظت رنگ انتخابی را از 5+ تا 5- تغییر دهید, هر چه این عدد بزرگتر باشد, رنگهای نزدیك به رنگ انتخابی نیز در تصویر بصورت رنگی و نه سیاه و سفید نمایش داده میشود (مثلا" اگر یك میز قهوه ای سوخته روی یك موكت قهوه ای روشن قرار داشته باشد, هر دو رنگی می افتند) و اگر این مقدار را كم كنید, دقت انتخاب بیشتر شده و فقط رنگ سوژه انتخاب میشود!!!!!
حالا كه رنگ مورد نظر و غلظت آن انتخاب شد, خیلی عادی فوكوس كرده و عكس بگیرید!!!
__________________________________________________ ____________________________
و اینها هم تست عملی بنده با چند رنگ مختلف ( دقت دوربین در تشخیص رنگها از یكدیگر فوق العاده و تحسین برانگیز است) :
حالت عادی
فایل پیوست 2886
آبی
فایل پیوست 2887
سبز
فایل پیوست 2888
صورتی
فایل پیوست 2889
زرد
فایل پیوست 2890
-
متنت رو كپي كردم بعد pdfاش كردم بعد هم پرينت گرفتم تا توو سرويس كارخونه بخونمش.
-
اگر امكان دارد درمورد بقیه حالتهای مد scn توضیح بفرماییید
كلا چه موقع باید از این مود SCN استفاده بشه؟
تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nar355
اگر امكان دارد درمورد بقیه حالتهای مد scn توضیح بفرماییید
كلا چه موقع باید از این مود SCN استفاده بشه؟
تشكر
سلام
حالتهای مختلفی برای عكاسی در شرایط گوناگون تعریف شده كه در آنها معمولا" تنظیماتی از قبیل وایت بالانس, سرعت شاتر, مدهای فلاش, دیافراگم و ...را یا كلا" به میزان و مقدار خاصی ثابت گرفته, یا دامنه انتخاب كاربر را بسیار محدود میكند (در جهت كمك به وی و جلوگیری از سردرگمی در تنظیمات).
البته این حالات آماده در S3 IS بسیار كمتر از دوربینهای دیگر است.
در تمام این حالتها نور سنجی نیز به حالت Evaluative ختم میشود و امكان نورسنجی مركزی و نقطه ای وجود ندارد!!! :(
سایر حالات نیز به راحتی از روی اسم و آیكونشان میشود كاربردشان را فهمید, مثلا" مهمانی, برف, پرتره, منظره, ساحل, آتش بازی و ...
مثلا" در حالت " آتش بازی" فلاش كلا" غیر فعال میشود (كه طبیعی است)!!
حالت دیگری كه غیر از Color Accent وجود دارد و با بقیه كمی متفاوت است, حالت Color Swap است كه شما یك رنگ در كادرتان را (مثلا" سبز) انتخاب میكنید و كلیه اشیایی را كه به آن رنگ هستند , با رنگ دیگری (مثلا" زرد) جایگزین میكند!!!! :eek:
اینكه چه موقع باید از این حالات استفاده كرد, معمولا" برای كاربران مبتدی و كسانی كه حوصله سر و كله زدن با تنظیمات دوربین (حتی در مد P ) را ندارند و از عكس گرفته شده در مد AUTO هم رضایت ندارند, طراحی شده است.
البته فكر میكنم دوستانی كه با عكسهای شب S3 IS مشكل دارند, امتحان حالت مربوط به عكاسی شب آن یا مهمانی برایشان بی فایده نباشد!!!!! :goodluck:
من چند بار از حالت indoor كه در بعضی از دوربینها Party نام دارد استفاده كردم و نتیجه اش خوب بود (رنگها گرمتر از حالت عادی بودند).
اين لرزه گير (Image Stabilazition) دوربين S3 IS حسابي زده تو ذوقم! دوربين رو در حال Self Timer دو ثانيه قرار مي دهم، خودمو مي كشم نفسمو حبس مي كنم و ... اما فقط كافيه اوني كه مونده جلو دوربين يه تكون بخوره، همه چي مي ريزه به هم، مخصوصا اگر دم دماي غروب يا شب هم باشه.
اما يك نكته و اونم اينه كه من ديروز داشتم چند تا عكس پرتره مي گرفتم ، حول و حوش غروب بود و مجبور بودم از فلاش و سه پايه هم استفاده كنم ، اگرچه عكسام از لحاظ نور وسايه زياد جالب نشد ولي واقعا Sharp بودن كه فكر مي كنم از بركات استفاده از فلاش بود چون همون عكسو بدون فلاش هم گرفتم ولي به اون sharp ي نبود.(در حالت استفاده از فلاش موهاي سوژه خيلي شفاف و Sharp و پوست بدن خيلي طبيعي به نظر مي رسيد)
اگر واقعا اين از بركات فلاش باشه به نظر شما ميشه اين قضيه رو در طول روز هم تجربه كرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
اين لرزه گير (Image Stabilazition) دوربين S3 IS حسابي زده تو ذوقم! دوربين رو در حال Self Timer دو ثانيه قرار مي دهم، خودمو مي كشم نفسمو حبس مي كنم و ... اما فقط كافيه اوني كه مونده جلو دوربين يه تكون بخوره، همه چي مي ريزه به هم، مخصوصا اگر دم دماي غروب يا شب هم باشه.
دوست من لرزش گیر دوربین كارش گرفتن لرزشهای خفیف دست هست نه خنثی كردن تكانهای سوژه محترم
شما اگر دوربین بهتون اجازه می ده از سرعت بالاتری استفاده كنید
البته وحید قدیری عزیز استاد هستند , و من , منتظر جواب ایشون هستم, تا شاید یه چیزه دیگه هم یاد بگیریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KIA
دوست من لرزش گیر دوربین كارش گرفتن لرزشهای خفیف دست هست نه خنثی كردن تكانهای سوژه محترم
البته منظورم من هم تكانهاي آنچناني نيست، و در كل منظورم اينه كه كلا Image Stabilizer نا اميد كننده اي دارد.
در ضمن غروب هنگام و شب نميتوان از سرعت شاتر بالا استفاده كرد
-
سلام
آیا كانورتوری برای دوربین هست؟ اگر موجود است از كجا می شود تهیه كرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
البته منظورم من هم تكانهاي آنچناني نيست، و در كل منظورم اينه كه كلا Image Stabilizer نا اميد كننده اي دارد.
در ضمن غروب هنگام و شب نميتوان از سرعت شاتر بالا استفاده كرد
دوست عزیز! شما یه دوربین کامپکت یا شبه slr توی این رده معرفی کن که لرزش گیر امیدوار کننده ای به قول شما داشته باشه! کلا کار لرزش گیر همینه. بیشتر از این نباید ازش انتظار داشت. معمولا همه لرزش گیر ها کارشون اینه که تکانهای دست و دوربین رو در حداکثر 4-5 مرحله سرعتهای پایینتر از حد عادی خنثی کنند. یعنی مثلا اگه برای دوربین شما کمترین سرعت برای عدم لرزش دست 1/60 باشه لرزش گیر تا حد 1/20 ثانیه میتونه به شما کمک کنه. که البته عکسی که با این سرعت گرفته میشه مسلما وضوح عکسی با سرعت 1/500 رو نخواهد داشت!
موقع غروب و شب هم ایزو رو ببرید بالاتر و سعی کنید F رو روی همون 2.7 نگهدارید تا به سرعت شاتر بالاتری بتونید دست پیدا کنید. ضمن اینکه برید سراغ مد Manual و سرعت و دیافراگم رو خودتون دستی بهش بدید. میتونید تا 2 یا 3 مرحله سرعت رو بیشتر کنید. البته عکس طبعا تاریکتر میشه اما میشه اون رو بعدا تا حدودی با نرم افزارهای ویرایش عکس اصلاح کرد.