آی ایهاالناس!! هیچکی نیست جواب سوالای منو بده؟!! حالا هر چقدرشو میخواین جواب بدین , فقط اظهار نظر کنین!!
آی ایهاالناس!! هیچکی نیست جواب سوالای منو بده؟!! حالا هر چقدرشو میخواین جواب بدین , فقط اظهار نظر کنین!!
ببين اگه جواب جامعي در مورد سوالات مي خواي برو تو سايت Dpreview.com اونجا اين دوربين بررسي شده و با چند تا از دوربين هاي همكلاس خودش مقايسه شده. آدرس كاملش براي اين دوربين اينه:
http://www.dpreview.com/reviews/canons3is
خسته نباشید!!
من که نمی خوام تازه دوربین بخرم که این سایتو معرفی کردی(این لینک رو تکوندمش!!) سوال من از S3 دارها بود که ببینم به این مشکلات برخوردند یا نه!
هنوز منتظرم!
دوستان مي خواستم بدونم توي دوربين اس 3 كجاش نشون ميده چقدر باتري داره؟
من هرچي ميگردم چيزي پيدا نميكنم /
لطفا كمك.
آقا وحید
حالات عکاسی که واقعا با هم فرق میکنن
مثلا تو حالت پرتره برای زیبا تر به نظر رسیدن موضوع اصلی و محو شدن اشیا دورتر دیافراگم در بازترین حالت خودش قرار میگیره
در حالت
indoor
معمولا دوربین برای عکس برداری از محیط های بسته که فقط نورهای مصنوعی وجود داره استفاده میشه
تو حالت برفی معمولا رنگ ها کمی گرمتر میشن و به همین صورت در هر حالت خاص ویژگی و کار کرد دوربین کمی متفاوت میشه
مثلا تو حالت ورزشی دوربین در پر سرعت ترین حالت شاتر قرار میگیره
فرق فرمت سطح پائین با فرمت معمولی اینه که در فرمت معمولی فقط آدرس دهی فایل پاک میشه و خود فایل هنوز روی حافظه باقیه و وقتی عکس جدیدی میندازی اطلاعات جدید روی اطلاعات قبلی نوشته میشن ولی در فرمت سطح پائین نه تنها آدرس دهی بلکه تمام اطلاعات پاک میشه و آدرس دهی از اول صورت میگیره
ماکزیممی برای کارت حافظه وجود نداره تا وقتی که از یک نوع تکنولوژی استفاده میشه پر ظرفیت ترین کارت ها هم قابل استفاده اند
در مورد نور سنجی هم حق با کتابه اگر چه معمولا از نورسنجی چند بخشی استفاده میشه و پیش فرض دوربین هم معمولا روی این قسمته ولی از اونجا که تفاوت بین سیاه ترین نقطه تا سفید ترین نقطه در تمام دوربین ها به طور ناقص تشخیص داده میشه به همین دلیل در صحنه هایی که بین نقاط روشن و نقاط سیاهش تفاوت خیلی زیاده معمولا سعی میشه از نورسنجی نقطه ای استفاده بشه که به راحتی میتونی نقطه نورسنجی رو با زدن دکمه
SET
و استفاده از دکمه های جهت حرکت بدی و به نقطه ای از صحنه که برات دارای اهمیته ببری
و یا در حالتی که تاکید روی نقطه مرکزی صحنه است از نورسنجی مرکزی استفاده کنی
به هر حال اگه بازهم نورسنج نتونه تعادل مناسبی از میزان روشنایی صحنه بدست بیاره میتونی از جبران نوری و یا برکتینگ نوری استفاده کنی
که خوشبختانه دوربینت تمام این امکانات رو داره
بازهم معرفت (احتمالا خانم) Delbaz.tk , که همیشه جوابگوی سوالات سطح پایین من هستند(هرچند با تاخیر) و اگر چه خیلی از سوالهام(سوال: 1.2.4.8) هنوز بی جواب مونده(حتما میگید باشه تا جونت در بیاد!!) ولی منتظر نظرات سایر دوستان علی الخصوص: smaiwd,آقا سعید یوسفیان,سینا Catboy,a-tabibi, آریو مینوسپهر هستم!
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Saturday 30 December 2006 در ساعت 02:24
سلام شب حضرات عالی بخیر
بالاخره ما بعد از چن وقت تحقیق و مشورت با دوستان عزیز یه S3isخریدیم
اما وقتی که در جعبشو باز کردیم با دیدن دفترچه هاش که همش چینی و ژاپنی ماپنی بود همونقد ناراحن(ناراحت)شدیم که خوشحال بودم!!!
آخه هیچیش به زبون آدمیزاد نبود...
راستش یه خورده خورد تو ذوقم ! حالا بنظر شما من برا سر در آوردن از این سیستم چیکار کنم؟ میدونم چیزی نداره اما واسه ما که قبلا تو ولایتمون از Sony استفاده میکردیم اونم با دفترچه دوبله (زیر نویس) زبان محلی کلی خفنه!!!
والا ما هم فقط یک دفترچه شروع به کار سریعQuick Guide دیدیم+یک سی دی حاوی دفترچه پیشرفته (فایل Word) که چشام در اومد تا چند بار خوندمش!! بعد از یک مدت هم رفتم از همون فروشگاهی که خریده بودمش راهنمای مثلا ترجمه شده اش رو گرفتم که هم پر از اشتباه چاپی بود و هم فوق العاده ناقص!
دوستان مي خواستم بدونم توي دوربين اس 3 كجاش نشون ميده چقدر باتري داره؟
من هرچي ميگردم چيزي پيدا نميكنم /
و ايا امكان اضافه كردن تارخ به عكسها نيز وجود دارد؟؟؟
يكي نيست جواب بده؟؟؟؟