آقا وحید دستت درد نکنه
دوستان عزیز هم لطف کنید عکساتونو در مرض دید عموم قرار بدید
خوشحال میشیم ببینیمشون
آقا وحید دستت درد نکنه
دوستان عزیز هم لطف کنید عکساتونو در مرض دید عموم قرار بدید
خوشحال میشیم ببینیمشون
محض احتیاط دوباره همون عکس رو با ACD SEE کراپ کردم, نمیدونم مشکل چیه؟فرمتش که JPEG بود!!
Moon.jpg
در ضمن لینهم چند عکس از S3 is در یک کنسرت!! کیفیت توپ!! سایر عکسهای آلبوم رو هم ببینید خالی از لطف نیست! www.pbase.com/tineke/image/63565586
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Saturday 13 January 2007 در ساعت 00:00
سلام به همه:
1- منظور از تصوير Wide كه در اين دوربين (S3 IS) نيز وجود دارد چيست؟ آيا صرفا سايز بزرگتري مي باشد يا منظور نسبت ابعاد آنست؟ كاربرد نصوير Wide چيست؟ (به عبارت ديگر در چه مواقعي با حالت Wide عكس بگيريم؟)
2- الان فصل برف و سرماست و سوژه هاي برف و مناظر برفي در معرض دوربين ها قرار دارند ! دو سوال در اين مورد:
- رطوبت هوا چه آثار منفي براي اين دوربين (يا كلا دوربين هاي ديجيتال) دارد و توصيه هاي شما چيست؟
- من نوعي دستمال براي تميز و خشك كردن لنز از يك فروشگاه گرفتم كه حدود 100 برگ دارد و به قيمت 12 هزار تومان، به محض بخار گرفنگي يا كثيف شدن لنز با اين دستمالها لنز رو تميز مي كنم، خواستم بدونم تميز كردم مداوم لنز به اون صدمه نميزنه؟
سلام!
تصویر واید بیشتر در عکاسی از منظره و عکاسی خبری و ... کاربرد دارد و برای چاپ عریض مثلا در تبلیغات نیز به کار میرود. البته در دوربینهای حرفه ای سنسور نیز با نسبت 2/3 و حتی 9/16 ساخته میشود, ولی در S3 IS سنسور 3/4 است و در حقیقت عکس واید آن با برش خوردن بالا و پایین عکس حاصل میشود!!( میبینید که عکس واید آن کمتر از 6 مگاپیکسل است!!)
2-رطوبت بر روی هر دستگاه الکترونیکیی تاثیر منفی دارد! پس آن را در جای خشک با درجه حرارت معمول اتاق قرار دهید و درون کیف دوربین هم یک بسته کوچک رطوبت گیر(یا خشک کن) بگذارید!
3-تمیز کردن زیاد لنز که بعضیها بهش وسواس دارند,به مرور باعث خش افتادن و ازبین رفتن جلای لنز میشود!پس تا حد امکان کمتر و در موقع لزوم انجام دهید. من این کار رو با یک دستمال جیر طبیعی کوچک با مارک Keep انجام میدم که فوق العاده لطیف و قابل شستشو و مناسب برای لکه هایی حتی به بدی چربی است!! با ابعاد 10*15 و 1000 تومن خریدم!!
فراموش نشود که قبل از پاک کردن لنز, به آرامی به آن فوت کنید تا اگر ذرات غبار سختی مثل خاک یا غبار فلزی روی آن بود بارفتن زیر دستمالتون خدای ناکرده! صدای دلخراش خراشیده شدن لنز به گوشتون نرسد!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
4نسبت طول و 3 نسبت عرض است, یعنی عرض سنسور 0.75 طول آن است, و در سنسور 2/3 طول 1.5 برابر عرض است.
در Lcd نیز همین طور است, و چون اعداد3 و4 و5 اعداد فیثاغورثی اند, با یک حساب سر انشگتی میتوانید با داشتن قطر Lcd ( مثلا 2 اینچ=5 سانتیمتر) ابعاد آنرا به دست آورید. 5 نسبت قطر Lcd هست.
2^5=2^3+2^4
بچه ها من شنيدم با پلاگينهايي كه رو دوربين ميريزن البته منظورم اس 3 هست ميشه زمان و ساعت رو به عكسها اضافه كرد همين تور منوي مقدار باتري رو !!!!!!!!!!! كسي اطلاعاتي داره؟؟؟
من خودم بعيد ميدونم.
دوستانی که S3 Is دارند,
آیا در مود های فیلمبرداری، دوربین حین فیلمبرداری با توجه به صحنه های مختلف، می تواند وایت بالانس، اکسپوژر، فوکوس را بطور اتوماتیک و مطلوب متناسب با وضعیت صحنه تغییر دهد (یعنی مثل یک هندی کم مینی دی وی)؟
آیا سیستم ضد لرزش و زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری قابل استفاده است؟
کیفیت فیلمبرداری در نور متوسط ( مثلا شب در داخل اطاق) چگونه است؟
با تشکر از توجه دوستان....