سلام به همگی . من مدت 8 ماه هست که این دوربین رو خریدم وولی تا حالا نتونستمم باهاش دررست عکس بگیرم و خیلی از عکسهای من خراب میشه . من نمیدونم ایزو کارش چیه و اینککه تنظیمات ددیگه اون به چه دردی میخوره ؟ من فقط یاد گرفتم درجه روو بذاارم روی پی و بعد مد شب یا رووز یا آفتابی ایناش رو عوض کنم و ایزو هم اتوماتیک باشه و عکس بگیرم ولی خب نتیجه در بیشتر وقتها افتضاحه مخصوصن که لب دریا برم و یا اینکه بخووام تووی روز عکس بگیررم از ساختمون ها که آسمون هم توو دید باشه بیشتر وقتها یا عکس تاریک میشه و یا اینکه آسمون سفید میشه و آبی نیست !! خیلی غصه م شده که این هممه پول دادم و اینو خریدم وو حالا هم هیچی نمیتوونم باهاش بگیرم . من قبللن نیکوون کول پیکس 5100 داشتم و ازش فووق العاده راضی بودم . بعد یکی بهم گفت اوون خیلی قراضه هست و اینوو بگیر و باهاش م یتوونی عکسای محشر بگیری ولی من واقعنن اینطور احساس نمیکنم که میشه با اینن دوربین ممزخرف عکس خوب گرفت . رنگهاش به نظرم مرده هست و کار ک ردنن باهاش خیلی سخته و من از هر 10 تا عکسم اقلن 5 - 6 تاش خراب در ممیاد . یا صورت رو خیلی بدد نشون میده یا بیروون رو خراب میکنه . من عصر عکس ممیگیرم ولی صحنه رو مثل غروب نشون میده و یا روز ابری میگیرم و صحنه مثل ب ممیشه که با فلاش گرفتی . بیشتر هم دلخورم که چرا محیط رو طبیعی نشون نممیده و هر جا آفتاب باشه سفید میشه تصویر وو همه منظره ها توی سفیدی تصویر محو میشه !!!!!!!! کسی هست به من ببگه که چطور میتونم این دوربین لعنتی رو تنظیم کنم / من خاارج از کشور هستم و امکان رفتن به کلاس عکاسی هم ندارم . در ضمن م ققاله های سایت عکاسی رو هم همه رو خوندم ولی هیچی نفهمیدم یا بعضی قسمتها اصلن به دوروبین ممن ربط نداشت و یا اصلن توو وجود ننداشت وو بعد هم بعضی هاش هم که بود و امتحان کردم نتیجه خیلی افتضاح تر شد و کلن خیلی نا امیدم کرده این دوورببین :( . اکه نظری یا رااهنمایی دارین بهم بگین . ایمیل منم هست :
shiva.lachini@gmail.com
من زیاد بلد نیستم با این سایت چطوری میشه کار کرد .
ممنون از لطفتون .