ممنون آقای سوکی از جوابتون.
خب دوستان من تصمیم گرفت این دوربین رو بخرم، البته بعد از ماه ها تحقیق.
شما توصیه ای چیزی ندارین به من بکنین؟
1. از کجا بخرم بهتره؟ حین خرید حواسم به چی ها باشه؟ به نظرتون از مسعود قدیری-مهدی بهتاش اینا بخرم خوبه؟
2. چون اصولا این دوربین رو واسه بیرون و عکاسی منظره و آسمان شب و آثار باستانی و اینا می خوام و ترجیح می دم که سبک بیرون برم، کیف چی بگیرم بهتره؟ اولش قصد داشتم offtrail 1 بگیرم ولی با صحبتی که با آقای فخار داشتم گفتند که لنز 300-70 توی جالنزی های offtrail 1 جا نمی شه و پیشنهاد کردند که offtrail 2 بگیرم. به نظرتون offtrail 2 زیادی بزرگ و دست و پا گیر نیست؟ لنزهایی که قصد خریدشون رو دارم:
70-17 سیگما
300-70 کانن
22-10 کانن
البته این لنز ها رو با فاصله های زمانی کافی و البته لازم خواهم خرید و فکر نمی کنم کلا به لنز دیگری احتیاج یا علاقه داشته باشم. حالا با این وضع به نظرتون بهترین کیفی که می شه خرید چی هست؟
3. به نظرتون کارت حافظه چی بگیرم؟ با چه سرعتی؟ و از کجا؟
ممنون
شماره یکو میتونی ببندی به کمرت و بشینی تو ماشین و تاکسی و ... و کلا جمع و جوره..به نظرتون offtrail 2 زیادی بزرگ و دست و پا گیر نیست؟
اما شماره 2 رو باهاش نمیتونی بشینی تو ماشین ولی خوب جاداره و به نظر من این از اهمیت بیشتری برخورداره
میدونی چرا میگم 2 رو بگیر ؟
چون شما احتمال [B]زیاد فلاش هم خواهی خرید .
پس یه بدنه با 70-17 و فلاش و 55-18 و شارژ و Card reader و ... توی Offtrail 1 جا نمیشن. البته میشه ولی به سختی و با باز بودن زیپ کیف ...
در هر صورت من تاکیدی روی Off Trail 1-2 ندارم
کیف Reporter محمد منتظری هم کیف جاداریه و همه چیز توش جا میگیره و لنزهای مشابه لنزهای آینده شما رو هم داشته . راجع به اونم یه تحقیقی بکن و از محمد حتما سوال کن ...
بله خیلی خوب و مطمئن هستند به خصوص اینکه از دوستان و بچه های ناب فروم هم هستن .به نظرتون از مسعود قدیری-مهدی بهتاش اینا بخرم خوبه؟
خودشون واست امتحان میکنن و تست و از همه لحاظ خیالت راحت باشه . ولی باز اگر شک داشتی راههای مختلفی هست که توی تاپیکهای خرید 400d میتونی ببینی ...شما توصیه ای چیزی ندارین به من بکنین؟
1. از کجا بخرم بهتره؟ حین خرید حواسم به چی ها باشه؟
و از همه مهمتر اینکه همیشه در دسترس هستند و هر سوال یا مشکلی داشتی میتونی خیلی دوستانه ازشو بپرسی ...
باز اینم اختیارش با خود شماست و فقط نظر من بود ...
یه سری به تاپیک با همین عنوان بزنید که فکر میکنم زده باشید .. به نظرتون کارت حافظه چی بگیرم؟ با چه سرعتی؟ و از کجا؟
ولی کمتر از 2 گیگ نگیرید تا بعدا با کمیود حافظه روبرو نشید .
4 گیگ هم بد نیست .
خود من اول یک 1GB Transcend گرفتم ولی توی سفر کم آوردم
و بعد یک 2GB Transcend هم اضافه کردم
از مسعود خریدم ولی شما میتونید توی جمهوری از نمایندگیهای Transcend هم خریداری کنید و مارکهای دیگه هم هستند ولی چون این مارک جوابشو پس داده من توصیه میکنم .
در هر صورت خرید دوربین رو پیشاپیش بهتون تبریک میگم و امیدوارم بهترین عکسهارو باهاش بگیرید و لذتشو ببرید .
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
17-70 و 18-55 با هم به چه کاری میاد؟پس یه بدنه با 70-17 و فلاش و 55-18 و شارژ و Card reader و ... توی Offtrail 1 جا نمیشن
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
به عنوان یک لنز پشتیان خیلی به درد من یکی خورده ...
توی آخرین سفری که با بچه ها رفتیم این 70-17 نمیدونم کمی آب بارون رفت داخلش یا ضربه ایی چیزی خورد که دیگه فوکوس نمیکرد و کلا قفل کرده بود ...
منم فقط 55-18 و 300-70 دنبالم بود اوون موقع بود که قدر این 55-18 رو دونستم و باور کنید عکسهای خوبی هم باهاش گرفتم ...
به قول شاعر بزرگ
هر چیز که خوار آید --- روزی به کار آید
هفته قبل از سفر قصد داشتم به مسعود بفروشمش ولی گفت انبارمون پر از 55-18 و جا نداریم
خلاصه بعد از اون اتفاق با خودم عهد کردم که هیچ وقت این لنز عزیز و به درد بخور رو نفروشم ...
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
1- کیف من خیلی خوبه و واقعا جا داره.. بند کمر هم داره و اینکه توش 2 تا کیف کوچیک داره یکی برای شارژر و اینا و یه کیفم برای مموری
2- مسعود قدیری و مهدی بهتاش از بچه های ناب فروم هستن اما اغلب موارد در دسترس نیستن.. ما که نمیتونیم پیداشون کنیم..
محمد منتظری
سلام.
خب مبارک باشه ، ایشالا عکسای خوبی بگیرید .
خب ، اگه از مسعود و مهدی بخرید دو تا خوبی داره ، یکیش اینه که نیازی نیست حواست به چیزی داره ، دومیش اینه که میشه از نزدیک دیدتون و همونجا شیرینی رو ازتون گرفت ، البته به شرطی که قبل از اینکه بری اونجا به منم خبر بدی بیام . :::big grin:::1. از کجا بخرم بهتره؟ حین خرید حواسم به چی ها باشه؟ به نظرتون از مسعود قدیری-مهدی بهتاش اینا بخرم خوبه؟
و اما مبحث نه چندان شیرین کیف !ترجیح می دم که سبک بیرون برم، کیف چی بگیرم بهتره؟ اولش قصد داشتم offtrail 1 بگیرم
شما اگه تونستی یه کیف پیدا کنی که هم سبک باشه و هم به کمر بسته بشه و همه ی وسایلتون هم توش جا بشه به من هم اطلاع بدید . جدا میگم . من خیلی وقته که دنبال کیفی با این مشخصات هستم .
خودم دارم به یه کوله ی کوچیک فکر میکنم به همراه یک photo runner . خوبی کیف دوم اینه که دوربین وقتی که تله بهش وصله یه راست میره توش و به کمر هم بسته میشه . بدیش اینه که دیگه هیچی توش جا نمیشه !
off trail 1 بدیش اینه که تله توش جا نمیشه ولی بسیار عالی و کوچک و راحته .
off trail 2 هم یکم بزرگه . ولی فلاش چجوری توش جا میشه رو من نمیدونم !
کیف محمد جان منتظری هم که خیلی خوبه اگه با سایزش کنار بیای .
کوله های نشنال جئوگرافی رو هم دیدم ، بد نیستند ، اگه رفتی پیش مسعود و مهدی ، اونجا هست میتونی ببینی.
خلاصه میبینی که من خودم هم خیلی مشکل دارم توی کیف.
کمتر از 2 گیگ نگیر . به جای 4 گیگ با دو تا 2 گیگ موافق ترم ، البته خیلی مطلب مهمی نیست .به نظرتون کارت حافظه چی بگیرم؟ با چه سرعتی؟ و از کجا؟
دلیلم یکیش احتمال خرابی یا فرمت اشتباهی کارت هست ، دلیل دیگرم هم اینه که معمولا حجم زیادی از عکس که یک جا وارد کامپیوتر بشه ، حجم زیادی هم پروسس روی دست شما باد میکنه !
ممنون.