با تشکر از کاوه عزیز که به نوعی آچار فرانسه همه تاپیکهای فروم هست .منظور شما اینه که باید هر عکسی که گرفته شده با نرم افزار ویرایش کرد؟
آیا حالت پیش فرض ثابتي میشه واسه تنظیمات دوربین در نظر گرفت که نیازي به ویرایش نباشه؟
اما راجع به سوال اول شما جواب بله است . اصلا پروسس جز جدایی ناپذیر عکاسی با Slr هستش .
ولی چیزی که هست اوایل که آدم دوربینو میگیره هنوز توی جو کامپکت قرار داره و فکر میکنه دوربین همه عکسهارو زرد یا کم رنگ میگیره ( مشکلی که اوایل خود من در عکاسی با فلاش باهاش روبرو بودم و هی قر میزدم که چرا همه عکسهام زردند )
ولی بعد از یک مدت که با برنامه های مختلف از جمله Zoom Brows و فتوشاپ کار کنید میبینید که یکی از لذت بخشترین کارهای عکاسی باز کردن با ساچوریشن و شارپنس و کنتراست و ... است .
اونوقت اگر یاد بگیرید با خودتون میگید عجب حرفهایی زدم همونطور که خود من زدم .
اما راجع به سوال دو و پیش فرض
کاری که من پیشنهاد میدم سعی میکنم به ساده ترین صورت واست توضیح بدم
من خودم اکثرا روی مود AV عکس میگیرم شمام فعلا همین کارو بکن
بعد اگر میبینی کمی تاریکن یا به قول معروف Over Expouse هستند چند تا استپ میزان اون کلید که روش نوشته AV+- رو بیار بالا تر ...
چه جوری یک راهش اینکه دستت رو روش نگه داری بعد با اون ماس ماسمکه که پشت شاتره و میچرخه عقب جلوش کنی ....
ایزو رو توی نور روز و آفتابی بذار روی 100
توی اتاق اگر نور متوسطه بذار روی 200
اگر هم کمتره 400 و 800 و 1600
ولی بازم یک نکته
همه مودها رو امتحان کن عکس بگیر ضرر نمیکنی . اگر دکمه شاتر خراب شد من پولشو میدم
وای که چقذه توضیح دادم ...