آقا فرهاد عزيز،
با شناختي كه بنده و ديگر دوستان فروم از شما داريم ترديدي در اين نيست. با ديدگاه شما هم به هنر و ابزار آشنا هستم و كاملاً با شما هم عقيده هستم. بنده اشتباه بين D40 و 40d را جدي گفتم. اگر دوستان به نوشته خود دقت نكنند، بعضي مواقع كه از روال بحث نمي توان حدس زد كه منظور كدام است شايد باعث سوءتفاهم شود.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
سلام.
Mattew جان .
یک عکس رو بردار که در روز و با ایزو 100 گرفته باشی .
یک کراپ کوچیک از سایز اصلی عکس بگیر . و بعد آپلود کن .
این عکس به نظر کراپ نشده و ریسایز شده است . در ضمن من نویزی نمیبینم .
ممنون .
ممنون امير جان چشم حتماً. الان که چيزي ندارم اما فردا حتماً اين كارو ميکنم
با سلام خدمت دوستان
لطفا بفرمایید برای داشتن ماكرو و تله و وایدی در حد دوربینهای فوجی9600 یا كنون اس5 يا ... از چه لنزي در كنون 400دي ميتوان استفاده نمود.اگر هم انتخابهاي متنوعي وجود دارد لطفا همراه با قيمت اين بنده سراپا تقصير بي تجربه را ارشاد بفرماييد.
جای این سوال در تاپیک مربود به لنز هاست البته
در حدs3is یعنی 36-436 که 12X میشود
70-17 sigma و 200-70 F4 canon ترکیب خوبیست که فکر کنم حدود 1.300.000 بودجه لازم دارند برای به دست آوردن رنج 320-27 که 11X است با واید بیشتر و تله کمتر
از این تله بالا تر هم 100-400 لنز خوبیست با قیمت 1.500.000
بهتر است شما اول بودجه خودتان را بفرمایید
سام مقدم
سلام
این طرز برخورد صحیحی با مقوله ی SLR و SLR Like نیست.
اگر قرار بود با DSLR هم بشود رنج طولانی ای از واید تله و مكرو را داشت دیگر SLR Like نمی ساختند.
خوب 36-436 با كراپ دوربین شما می شود 272-22 و چنین لنزی كه مكرو هم داشته باشد وجود خارجی ندارد.
نزدیكترین لنز كنن به این رنج لنز Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM با قیمت حدود 2.200.000 تومان و وزن حدود 1.7 كیلوگرم است كه مكرو هم ندارد
فرهاد حسيني
سلام دوستان من از شما یه كوچولو راهنمایی میخوام...من تازه اومدم اینجا...ولی هر چی میگردم تو این سایت جایی رو پیدا نمیكنم كه در مورد کنون 30د به من کمی اطلاعات بده.....چرا اینجا از این دوربین اصلا صحبت نشده ...منظورم تو این سایت هستش.............اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان با تجربه
از دوستانی كه كنون 400دی دارند خواهشمندم با لنز كیت این دوربین در مودهای مختلف همراه با توضیحات عكسهایی ارسال بفرمایند.
امير عباس ولي
samsung GX-10
فکر کنم با اومدن 40d و اینکه این دو تا قیمتشون نزدیکه کمتر کسی به فکر 30d بیفته. مگر اینکه موقعیت مناسبی باشه که دسته 2 بخره چون دیگه تولید نمیشه و هر چی هست از قدیم مونده (البته نه اینکه بد باشه).
شما سوالتون را در تاپیکی جدید مطرح کنید دوستان کمکتون میکنند. اینجا افراد زیادی 30d دارند یا قبلاّ داشته اند.
مهدی هامیزاد
Canon 40D, Canon 70-200mm f/4 L IS, Canon 60mm f/2.8 macro, Canon 17-55mm f/2.8 IS
Lowepro nova 4, Inverse 200 & Primus Aw, Canon RS-80N3, Sigma EF 500 DG Super