با سلام
من دنبال دفتر چه راهنماي فارسي دوربين كانن دي 400 مي گردم البته من توي شهرستان هستم اگه يكي از دوستان به من كمك كنه ممنون مي شم با تشكر
با سلام
من دنبال دفتر چه راهنماي فارسي دوربين كانن دي 400 مي گردم البته من توي شهرستان هستم اگه يكي از دوستان به من كمك كنه ممنون مي شم با تشكر
با سلام
می توانید دفترچه راهنمای فارسی دوربین 400 دي را از شركت نورنگار به شماره تلفن 77616333
تهيه كنيد . قيمت : 50000 ريال
سلام
امروز رفتم يك 400d خريدم
اولين سوال تويه يك روز آفتابي در فضاي باز كدوم يكي از مودهاي M / Av / Tv /p سريعتر و راحت تر و بهتر مي شه عكس با كيفيت گرفت
مرسي
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
با سلام مجدد
مي بخشيد كه باز مزاحم شدم آيا اگه من به اين شركت زنگ بزنم و پول رو به حسابشون بريزم برام دفترچه اش را مي فرستند.
اولا مباركه
اگر لنز كیت رو گرفتید همون 18-55 معروف در دیاف 8 بهترین كیفیت رو داره پس در نور روز با ایزو 100 هم مشكلی نخواهید داشت یعنی برای اینكه دیاف 8 رو همیشه داشته باشیم مد Av از نظر من بهترین حالته
فقط باید مراقب باشید كه سرعت زیر 30/1 یا 25/1 نره كه فلو میشه البته برای موضوعات متحرك باید سریعتر از این حرفا باشه
محمد امدادی
آقا خیلی ممنون
یك سوال دیگه من داخل اتاق كه با سه تا لامپ 60 روشن شده خوب نور تقریبا می شه گفت كمه روی حالت های مختلف عكس می گرم رنگ عكسها به زردی می زنه و رنگ قالب زرده مشكل از كجاست ( Wb را روی تنگستن گذاشتم)
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
سلام.
تا چند روز قبل g9 داشتم. به یكی از دوستان فروختم كه 400d یا 450d بخرم.
در g9 هنگام تنظیم دیافراگم یا سرعت شاتر یا هر گونه تنظیم مربوط به تصویر , همزمان تصویر روی lcd نیز تغییر می كرد, یعنی كیفیت عكس قبل از گرفتن روی lcd مشخص می شد. اینطور كه فهمیدم به این حالت liveview می گویند(اگه اینطور نیست لطفا راهنمایی كنید) . سوالی كه بر پیش امده اینه كه آیا 400d هم ان قابلیت را دارد؟