سلام من كارت ريدر ندارم حالا موندم چجوري اونو توي كارت كپي كنم ميشه راهنمايي كنيد
سلام من كارت ريدر ندارم حالا موندم چجوري اونو توي كارت كپي كنم ميشه راهنمايي كنيد
شما باید یه رم ریدر تهیه کنید
قیمت چندانی هم نداره ... با 4/5 تومان هم میشه تهیه کرد
سام مقدم
شما لازم نيست Ram Reader بخرين ! مگه دوربين شما CF تيپ 1 و 2 رو ساپرت نميكنه ؟ خب اينم داره كاره رم ريدر رو انجام ميده! مگه غير از اينه؟
تازه تو همون لينكي كه اعضاي محترم فروم گذاشتن نوشته:
How do I copy the downloaded firmware file to the CF card?
Two methods of copying the downloaded firmware file are provided
If you have a CF card reader, please copy the firmware file to the CF card via a CF card reader.
Please connect the camera and a personal computer with a USB cable, and copy the firmware file onto the CF card in the camera. Please use EOS Utility application bundled with the camera to copy the file. (Please use CF card of 64MB or more, 2GB or less, for this case)
ترجمه( به زبان خودماني : با اندكي تغيير)
چه جوري فايل دانلودي رو روي كارت حافظه كپي كنم؟
دو تا روش براي كپي كردن فايل دانلودي وجود داره:
اگه شما يه رم ريدر يا همون كارت خواني دارين كه حافظه هاي CF رو ساپرت كنه ميتونين فايل مربوطه رو از طريق Ram Reader روي حافظه كپي كنين.
روش دوم اينكه :
دوربينتون (همون 400 دي نازنين رو كه خيلي ازش راضيم) رو(با اون سيم سفيد مربوط به اتصال دوربين به كامپيوتر :::big grin::: كه دو سرش USB داره :::big grin:::) به پورت USB كامپيوترتون وصل كنين . و فايل firmware رو روي CF دوربين كپي كنين.بعدم گفته لطفا براي اين كار از
Eos Utility استفاده كنين.
داخل پرانتز نوشته:
لطفا براي اين مورد از حافظه CF استفاده كنين كه حداقل 64 مگابايت يا بيشتر و 2 گيگابايت يا كمتر ظرفيت داشته باشه.:confused:
( CF كه بين 64 تا 2 گيگ ظرفيت داشته باشه)
خب اگه نميخواين همون چند هزار تومن ناقابل رو خرج كنين از روش دوم استفاده كنين. ولي اگه قصد خريد رم ريدر دارين ، رم ريدري تهيه كنين كه كمي گرونتر از حدي هست كه آقاي مقدم گفتن ولي انواع و اقسام حافظه ها رو ساپرت كنه كه اين مسئله به نظر من خيلي مهمه و شما ميتونين براي وسايل ديگه اي هم كه از اين نوع حافظه ها استفاده ميكنن ( تقريبا هر نوع حافظه اي ) از Ram Reader تون استفاده كنين.:)
ویرایش توسط Pouyashariat61 : Thursday 20 December 2007 در ساعت 21:26
سينااكبرنيا
سلام
در راهنمای نرم افزار EOS Utility كه روی سی دی همراه دوربین 400D من بود نوشته شده كه با استفاده از این نرم افزار، موقعی كه دوربین با USB به كامپیوتر وصله، میشه توی مونیتور كامپیوتر Live View داشت.
من از امكانات دیگه ی این نرم افزار مثل Time Controlled Shooting استفاده كردم، اما با وجود برابر بودن ورژن، قیافه ی نرم افزار من شبیه اونی كه تو راهنما توضیح داده نیست و قسمت Live View رو نداره.
ممكنه راهنمایی كنید كه چطور این امكان رو به دست بیارم؟
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
سلام دوستان
اگر كسی از دفترچه راهنمای فارسی 400 دی اطلاعی داره برام بنویسه یا ادرس بده دانلود كنم.
ممنون
سينااكبرنيا
سينااكبرنيا