صفحه 47 از 48 نخستنخست ... 37 43 44 45 46 47 48 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 461 تا 470 , از مجموع 478
Like Tree479تشکر

موضوع: Canon S5IS

كاربر آشنا King Aria آواتار ها
    تشکر کرده
    104

پیش فرض پاسخ: مشکل حاد با S5

دیروز عصر دوربین رو بردم جایی که خریده بودم بیش از 40 تا عکس توی شرایط مختلف گرفت هیچکدام اثری از رنگ بنفش نداشت
    امروز ساعت 9 قرار هست ببرم تعمیرگاه البته به اصرار خودم چون فروشنده معتقد بود که دوربین هیچ مشکلی نداره و اون رنگ بنفش توی بعضی از عکس هایی که انداخته بودم ناشی از رعایت نکردن وایت بالانس و ایزو و.... هست
    نظر شما دوستان چی هست ؟
    لطفاً راهنمایی بفرمایید
    چو ایران نباشد تن من مباد

كاربر همراه M.vatandoost آواتار ها
    تشکر کرده
    1277

نقل قول نوشته اصلی توسط King Aria نمایش پست ها
    دیروز عصر دوربین رو بردم جایی که خریده بودم بیش از 40 تا عکس توی شرایط مختلف گرفت هیچکدام اثری از رنگ بنفش نداشت
    امروز ساعت 9 قرار هست ببرم تعمیرگاه البته به اصرار خودم چون فروشنده معتقد بود که دوربین هیچ مشکلی نداره و اون رنگ بنفش توی بعضی از عکس هایی که انداخته بودم ناشی از رعایت نکردن وایت بالانس و ایزو و.... هست
    نظر شما دوستان چی هست ؟
    لطفاً راهنمایی بفرمایید
    شما روی دوربین هک رو اجراء کردین؟
    King Aria تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط tabligh نمایش پست ها
    باسلام
    سئوالي از تمام دوستان حرفه ايي و خوب دارم لطفا راهنمايي كنيد

هنگام گرفتن عكس رو تمام مود ها وقتي سوژه كوچكترين حركتي ميكنه ،سوژه مورد نظر محو و تار ميشه
    مثلا اگه كسي دستشو تكون بده يا سرشو بچرخونه ؛عكس تار و محو ميافته

لطفا بفرمايد كه چطور و روي كدوم مد و چه تنظيماتي بايد اعمال شود كه اين مشكل پيش نياد
    بالاخره كسي پيدا نشد جواب مارو درست و با راهنمايي setup بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:confused:

تشکر کرده
    104

سلام
    دیروز صبح رفتم پیش تعمیر کار ، عکس ها رو که دید گفت چون توی مد هایی غیر از auto گرفتی و تنظیمات درست انتخاب نکردی به این صورت شده اصرار کردم که هر طور هست تست بشه گفت یه دستگاه تست داریم که دوربین رو بدون اینکه باز کنیم نشون میده که کدام قسمت مشکل داره ولی اگه دوربین مشکل نداشته باشه باید هزینه تست رو بدی
    خلاصه بعد از تست گفت که ccd دوربین مشکل داره و باید تعویض بشه ( هزینه ccd و تعویض 100 تومن )

حالا دو تا سوال :
    1- چطوری می تونم مطمئن بشم که واقعاً ccd تعویض شده و تعمیر یا از جنس درجه دو یا سه استفاده نشده ؟
    2- این ccd به چه صورت روی دوربین قرار میگیره ؟ منظورم اینه که برای تعویضش از هویه و هیتر استفاده میشه یا سوکت یا کانکتور داره ؟

در ضمن قبلاً هک رو روی دوربین اجرا کردم ولی خیلی وقت هست که از اون استفاده نمی کردم ( قفل مموری باز بود )
    ممکن هست استفاده از هک باعث شده به ccd آسیب برسه ؟

تشکر کرده
    1277

نقل قول نوشته اصلی توسط King Aria نمایش پست ها
    سلام
    در ضمن قبلاً هک رو روی دوربین اجرا کردم ولی خیلی وقت هست که از اون استفاده نمی کردم ( قفل مموری باز بود )
    ممکن هست استفاده از هک باعث شده به ccd آسیب برسه ؟
    والا بعید می دونم . ولی در ثبتهایی با زمانهای بالای 15 ثانیه در این دوربین به نظرم بعید نیست. یعنی اگر با استفاده از هک تا 60 ثانیه نوردهی کرده باشید احتمالش زیاده. باید دید که این کار رو کردید یا نه و اگر این کار رو انجام دادید در چه شرایطی بوده. مثلا اگر از نور خورشید بوده مدت زمان کمتری مثل 3 یا 4 ثانیه هم میتونه به CCD آسیب بزنه. شاید هم کمتر.

بالاخره كسي پيدا نشد جواب مارو درست و با راهنمايي setup بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:confused:
    من که حرفه ای نیستم ولی این مشکل رابطه مستقیمی داره به سرعت شاتر. شما احتمالا در فضاهای داخلی این اتفاق برات میافته .

اول ایزو رو چک کن که کمتر از 100 نباشه اگر بود می تونی از ایزو بالاتر استفاده کنی.
    دوم اینکه در مد A دیافراگم را باز کن و یا در مد S سرعت شاتر را بالای 60 قرار بده.
    سوم اینکه در فضاهای داخلی می تونی از فلاش استفاده کنی.
    و چهارم اینکه به شرط استفاده از سه پایه و سوژه ثابت می تونی از سرعت شاتر پایین هم بدون مشکل و بدون استفاده از فلاش میشه استفاده کرد.
    ولی در پرتره که فکر می کنم مشکل شماست بهتره که اول از دیافراگم بازتر و دوم از ایزو بالاتر تا جایی که بافت عکس رو خراب نکنه و سوم استفاده از فلاش
    ویرایش توسط M.vatandoost : Tuesday 10 March 2009 در ساعت 14:24
    King Aria تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

من که حرفه ای نیستم ولی این مشکل رابطه مستقیمی داره به سرعت شاتر. شما احتمالا در فضاهای داخلی این اتفاق برات میافته .

اول ایزو رو چک کن که کمتر از 100 نباشه اگر بود می تونی از ایزو بالاتر استفاده کنی.
    دوم اینکه در مد A دیافراگم را باز کن و یا در مد S سرعت شاتر را بالای 60 قرار بده.
    سوم اینکه در فضاهای داخلی می تونی از فلاش استفاده کنی.
    و چهارم اینکه به شرط استفاده از سه پایه و سوژه ثابت می تونی از سرعت شاتر پایین هم بدون مشکل و بدون استفاده از فلاش میشه استفاده کرد.
    ولی در پرتره که فکر می کنم مشکل شماست بهتره که اول از دیافراگم بازتر و دوم از ایزو بالاتر تا جایی که بافت عکس رو خراب نکنه و سوم استفاده از فلاش[/QUOTE]

ممنون از راهنمايي شما
    اين كارهارو كردم اما نشد
    مثلا يكي دست تكون ميده (باي باي) دستش محو ميافته ، عين روح

تشکر کرده
    1277

ممنون از راهنمايي شما
    اين كارهارو كردم اما نشد
    مثلا يكي دست تكون ميده (باي باي) دستش محو ميافته ، عين روح
    یک کار ساده انجام دهید در فضای خارجی همین شرایط را تست کنید یا در فضای داخلی با فلاش. اگر جواب داد که مشکل همان است که قبلا گفتم البته غیر از این هم نمی تواند باشد.

راه دوم این است :
    اگر می دانید اگزیف چیست اگزیف عکس مشکل دار را بنویسید.
    اگر هم نمی دانید یکی از عکسهایی که این مشکل را دارد بدون اینکه در کامپیوتر سایز آنرا تغییر دهید در اینجا آپلود کنید تا بگویم مشکل از کجاست.
    ویرایش توسط M.vatandoost : Saturday 14 March 2009 در ساعت 16:23
    King Aria و partow تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    104

سلام دوستان
    دوربین رو بردم گارانتی تا ccd رو که باعث می شد عکس ها بنفش بشه تعویض کنن
    یه 10 روزی طول کشید تا بهم دادن هر بار هم یه بهونه می آوردن ( باید از تهران بیاد – داره مراحل تست رو میگذرونه – باید آبگرید بشه – سیستم ویروسی هست و...)
    روز آخر رفتم سرو صدا کردم که این چه وضعی هست دارید می پیچونید
    گفتن صادقانه بگیم که اصلاً نیازی به تعویض ccd نیست ولتاژی که به ccd میرسه باید 15 ولت باشه که در اکثر S5 ها 13.5 هست همین امر باعث بنفش شدن عکس ها میشه دوربین شما رو همین کار کردیم مشکل بنفش حل شده و لی توی فوکوس کمی مشکل پیدا کرده و باید ccd تعویض بشه و چون شب عیدی ccd موجود نیست میره برای بعد از تعطیلات شما دوربین رو ببر استفاده کن بعد از تعطیلات بیا
    قرار شد عصر همان روز تماس بگیرن برم دوربین رو بگیرم
    عصر تعمیر کاره زنگ زد گفت ccd عوض شده و مشکل حل حل فقط یه چند وقت بعد بیاد که با نرم افزار adjasment کنم
    فرداش رفتم دوربین رو گرفتم تعمیرکار هم نبود که باهاش صحبت کنم که کلاً چی کار کرده

حالا دوربین دیگه مشکل بنفش شده رو به هیچ وجه نداره مشکل زوم هم که قبلاً مات می شد کلاً برطرف شده ولی عکس ها وضوح قبل رو نداره مخصوصاً توی چهره شخص
    به نظر میاد یه کم مات هست
    در ضمن سابق عکس ها روی مموری کارت در پوشه ای به نام 100canon ذخیره می شد که حالا به 106canon تغییر کرده که نمی دونم چیز مهمی هست یا نه ؟

خودم حدس می زنم ccd عوض نشده و این عدم وضوح عکس ها هم به خاطر مشکل فوکوس هست
    نظر شما چی هست ؟

با تشکر از همه دوستان

كاربر همراه Kheradmand آواتار ها
    تشکر کرده
    323

سلام به دوستان عزیز خودم تو فروم

من یه سوالی داشتم از اساتید.
    این دوربین کوچولوی دوست داشتنی رو یکی از آشناها ، کنار پنجره گذاشته بود و بارون از کنار پنجره کم کم وارد کیف شده بود و دوربین خیس شده.
    حالا سوال ؟ آیا بعد از گذشت 1 هفته دوربین خشک شده؟
    هنوز روشنش نکرده ... ( البته از ترس اینکه نسوزه )
    کسی تجربه ای داشته؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
    اینستاگرام - [لبخند بزن]
    Canon 6D - Lowepro 140AW
    My Phone

كاربر جديد
    تشکر کرده
    11

نقل قول نوشته اصلی توسط nioton نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز خودم تو فروم

من یه سوالی داشتم از اساتید.
    این دوربین کوچولوی دوست داشتنی رو یکی از آشناها ، کنار پنجره گذاشته بود و بارون از کنار پنجره کم کم وارد کیف شده بود و دوربین خیس شده.
    حالا سوال ؟ آیا بعد از گذشت 1 هفته دوربین خشک شده؟
    هنوز روشنش نکرده ... ( البته از ترس اینکه نسوزه )
    کسی تجربه ای داشته؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
    اتفاقا دوربین من هم توسط پدرم آبیاری شده!
    خیلی ساده س ... شما میتونید به مدت 24 ساعت یا بیشتر دوربین رو تو یه ظرف پر از برنج بذارید ... جذب بالای رطوبت برنج باعث میشه که دوربین کاملا خشک بشه ...

صفحه 47 از 48 نخستنخست ... 37 43 44 45 46 47 48 آخرینآخرین