صفحه 37 از 48 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 361 تا 370 , از مجموع 478
Like Tree479تشکر

موضوع: Canon S5IS

كاربر همراه Kheradmand آواتار ها
    تشکر کرده
    323

پیش فرض پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabamalaekeh نمایش پست ها
    فرض کنید یه بچه کوچیک گیر میده که میخواد تصویر خودش رو ببینه. وقتی LCD رو میچرخونید به طرف اون بچه دیگه LCD از دید شما خارج میشه و در این حالت چشمی باید بطور خودکار فعال بشه (در یک کلام LCD و Viewfinder بطور همزمان روشن باشند)
    با Low Level فرمت کردم ولی با وجود فایل های Wave هنگام روشن کردن دوربین در حالت Play کمی تاخیر وجود داشت و می نوشت Busy
    Night Snapshot و Night Scene : ممنون میشم اگه کسی یادم بده.
    تعداد فایل های Wave: یک فایل با حجم 800 مگابایت و 3 تا فایل 10 الی 20 مگابایتی دیگه.
    کیفیت LCD رو با یه دوربینی مقایسه کردم که اگه بگم، ممکنه از سایت اخراجم کنید.
    453 تومن دادم پای دوریبن که شما بگید «دوربین 360 تومنی» (چه کلاهی رفت سرم)

در آخر: این دوربین رو با هیچ چیز عوض نمی کنم. مزایای زیادی داره که تکراری میشه ازشون اسم ببرم.
    من تا به حال ندیده بودم کسی بخاد هم LCD و هم ViewFinder با هم روشن باشن
    دوست من ، وقتی تصویر تو یکی قابل مشاهده است چه لزومی داره که در مورد دیگر هم آن را نشان بده؟ خوب خودتون هم در LCD میتونید همراه آن بچه تصویر را نگاه کنید. در کل LCD برای تماشای خانوادگی تصاویر نیست و مورد استفاده ی آن مرور سریع کاریست که انجام شده و همچنین کادر کار شما.

در مورد فایل های WAV نمیدونم مسئله چیست. احتمالا دوربین میخاد آنالیزی داشته باشه رو مموری که بدونه چی رو مموری هست.

کیفیت LCD موردی نداره برای بنده و میتونم بگم روی دوربین بنده کیفیت بسیار خوبی دارد.
    اون دوربینی که گفتید چی بود؟ بگید ما هم نگاه کنیم.
    partow تشکر می‌کند.
    اینستاگرام - [لبخند بزن]
    Canon 6D - Lowepro 140AW
    My Phone

كاربر همراه nautilus_214 آواتار ها
    تشکر کرده
    644

ميخواستم بدونم وقتي ميشه با هك فرمت raw به اين دوربين اضافه كرد چرا خود كانن اينكارو نكرده؟
    يعني نرم افزار نويساش نتونستن؟!!!؟
    دوستاني كه اين دوربين رو هك كردن لطفا بدون تعصب بگن كه استفاده از raw با هك تو اين دوربين واقعا كاربردي مثل raw در دوربينهايي كه خودشون اونو داشتن داره يا نه؟ منظورم اينه كه فايلها بي ايرادن؟ با فتوشاپ قابل كار كردن هستن؟ مشكل بعدا load نشدن پيش نمياد؟
    علي يارقلي

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

اول اینکه هک فقط فایل RAW نیست
    هک امکانات دیگری اضافه میکنه که حداقل برای من خیلی مهم تر از فایل RAW است
    من خاصیت Zebra رو به تمام امکانات هک ترجیح میدم ( خصوصیتی که نه تنها از OverExpose یا UnderExpose شدن جلوگیری میکنه بلکه حتی موجب میشه هیچ بافتی رو در کانالهای جداگانه رنگ به خاطر اشباع بیش از حد, از دست ندید )

فایل RAW ای که از طریق هک بدست میاد یک فایل 10 بیتی است
    نمیتوان آنرا مثلا با یک فایل RAW 14 بیتی که از دوربین Canon 40D بدست میاد مقایسه کرد

اما نسبت به فایل Jpeg مخصوصا در قسمت های Highlight کمی بهتر عمل میکنه. ضمن اینکه خصوصیات فارغ شدن از تراز سفیدی White Balance و امکانات کار با برنامه های Adobe Camera Raw و DCRaw , ... در این فایل فراهمه . پس قطعا مزیت هایی نسبت به فایل Jpeg داره

اینکه چرا خود کمپانی چنین خصوصیاتی رو در دوربین قرار نداده مسئله ای نیست که نه من و نه ما بتونیم جواب قطعی بدیم . تنها میتونیم حدس بزنیم که شاید سیاست شرکت در فروش دیگر محصولاتش و در قبال محصولات بعدی چنین چیزی رو ایجاب میکرده
    مطمئنا برنامه نویسان و مهندسان این شرکت توانمند تر از این هستند که بگیم نمیتوانند
    اما خب خیلی مسائل هم هست که شاید به ذهن اونها نمیرسیده یا نیازش حس نمیشده
    و البته احتمالا هر قسمت از برنامه FirmWare به صورت مجزا نوشته میشه تا بعدا بشه از هر قسمت برنامه برای دوربین های دیگه هم استفاده بشه و نیاز به کد نویسی مجدد نباشه .چنین نگرشی ایجاب میکنه که برامه تا حد زیادی عمومی و در اکثر دوربین های این رده دارای خصوصیات مشترکی باشه
    ولی در هک فقط روی یک سری خصوصیات تمرکز شده و این به دلیل فارغ بودن نویسنده ها از دوربین های دیگه یا خصوصیات دیگه بوده

نمیتوان منکر این شد که توسعه دهندگان هک زحمت زیادی رو بدون بدست آوردن پول , متحمل شدند ( شاید تنها کمی اعتبار بدست آوردن که حق مسلمشان است ) و خیلی از گزینه هایی که الان در هک فعاله با همکاری تمام استفاده کنندگان و گزارش کمبود ها و لیست های درخواستی بوجود آمده

اطمینان دارم ( در مورد دوربین خودم ) فایل ها بدون مشکل هستند و هرگز تا به امروز مشکلی برای دوربین پیش نیامده که مسببش هک باشه . ولی مسئولیت اجرای هک همواره بر عهده کاربر خواهد بود.
    Kaveh Ghobadi، mojtabamalaekeh، King Aria و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

آيا دوستان مي توان حالت لرزشگير را در اين دوربين غير فعال كرد و در حالت نرمال عكس گرفت؟
    2-آيا در منو هاي هاي اين دوربين حالتي و پيش فرضي بنام noise reduction وجود دارد؟ كه بتوان با آن نويز هاي عكس ها را كمتر كرد؟
    چون من مي خواهم فردا يا پس فردا اين دوربين را بخرم و بين اين مدل و مدل eos -400 مردد هستم البته مي دانم اين دو را نبايد با هم مقايسه كنيم اما بدليل زوم 12 اين دوربين تصميم دارم s5is را بگيرم و تنها مسيله كه مردد هستم به دليل اينكه در تاپيك ها مي خوانم كه اين دوربين نويز شديد دارد آيا واقعا با تنظيمات دستي راهي براي كم كردن نويز ها هست و اگر نويزها خيلي قابل توجه نيست كه هيچ و اگر نه بروم دنبال 400d
    و آيا با هك نرم افزاري اين مشكل حل مي شود يا نه؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoodarz نمایش پست ها
    آيا دوستان مي توان حالت لرزشگير را در اين دوربين غير فعال كرد و در حالت نرمال عكس گرفت؟
    2-آيا در منو هاي هاي اين دوربين حالتي و پيش فرضي بنام noise reduction وجود دارد؟ كه بتوان با آن نويز هاي عكس ها را كمتر كرد؟
    چون من مي خواهم فردا يا پس فردا اين دوربين را بخرم و بين اين مدل و مدل eos -400 مردد هستم البته مي دانم اين دو را نبايد با هم مقايسه كنيم اما بدليل زوم 12 اين دوربين تصميم دارم s5is را بگيرم و تنها مسيله كه مردد هستم به دليل اينكه در تاپيك ها مي خوانم كه اين دوربين نويز شديد دارد آيا واقعا با تنظيمات دستي راهي براي كم كردن نويز ها هست و اگر نويزها خيلي قابل توجه نيست كه هيچ و اگر نه بروم دنبال 400d
    و آيا با هك نرم افزاري اين مشكل حل مي شود يا نه؟
    سلام دوست عزيز ...

در صحبت هاي شما به دو نقطه كاملاً متفاوت شاره كرديد.1- اگه به دنبال نويز پايين هستيد پس بايد به دنبال DSLR باشيد. 2- اگر به دنبال زوم پرقدرت و همچنين هزينه كمتر هستيد پس S5 انتخاب خوبي هستش.

در مورد IS بايد اشاره بكنم كه مي توانيد آن را غير فعال بكنيدو در ISO 800 به بالا نويز شديد هستش.

موفق باشيد:)
    partow تشکر می‌کند.

كاربر همراه partow آواتار ها
    تشکر کرده
    3722

با سلام به دوستان من هک CHDK رو روی S5 نصب کردم ولی عکس هایی رو که با فرمت Raw می گیرم با فتوشاپ نمیتونم باز کنم حتی پلاگین مخصوص رو هم از سایت ادوب گرفتم ولی توی فتو شاپ باز نمیشن میخواستم بدونم که آیا این فرمت Raw استاندارد نیست یا اینکه فتوشاپ من مشکل داره.

تشکر کرده
    3722

نقل قول نوشته اصلی توسط skala نمایش پست ها
    با سلام به دوستان من هک CHDK رو روی S5 نصب کردم ولی عکس هایی رو که با فرمت Raw می گیرم با فتوشاپ نمیتونم باز کنم حتی پلاگین مخصوص رو هم از سایت ادوب گرفتم ولی توی فتو شاپ باز نمیشن میخواستم بدونم که آیا این فرمت Raw استاندارد نیست یا اینکه فتوشاپ من مشکل داره.
    دوستان از S5 دارا اگه کسی میدونه جواب بده .....

كاربر همراه KingArash آواتار ها
    تشکر کرده
    1226

Wink پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط skala نمایش پست ها
    دوستان از S5 دارا اگه کسی میدونه جواب بده .....
    دوست من شما اول بايد فايل RAW خودتون رو با نرم افزار مخصوصي كه از خود همون سايت
    CHDK قابل دانلود هستش، به فايل DNG تبديل كنيد، بعد از اين مرحله فايل DNG شما قابل
    باز كردن و اديت شدن با فتوشاپ خواهد بود.
    partow تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

من ديروز يك دوربين كانون خريدم با شارژر .حالا وقتي باتري هاي شارژي را شارژ مي كنم
    1- باتري ها از نوع دوراسل 2650 ميلي آمپر به رنگ سبز هستند و شارژر هم از نوع c . f . l به رنگ نقره اي وقتي باتري ها را درون شارژر گذاشتم اول يكبار چراغ شارژر سبز و سپس قرمز شد تا مدت 5 يا 6 ساعت هم آن را در برق گزاردم اما رنگ چراغ شارژ همچنان قر مز ماند و باتري ها هم داغ شدند در حاليكه كه فروشنده مي گفت رنگ چراغ بايد بعد از چند ساعت عوض شود مي خواستم ببينم اين مسئله طبيعي هست و كلا اين نوع باتري پس از چند ساعت شارژ كامل ميشود؟

تشکر کرده
    3722

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoodarz نمایش پست ها
    من ديروز يك دوربين كانون خريدم با شارژر .حالا وقتي باتري هاي شارژي را شارژ مي كنم
    1- باتري ها از نوع دوراسل 2650 ميلي آمپر به رنگ سبز هستند و شارژر هم از نوع c . f . l به رنگ نقره اي وقتي باتري ها را درون شارژر گذاشتم اول يكبار چراغ شارژر سبز و سپس قرمز شد تا مدت 5 يا 6 ساعت هم آن را در برق گزاردم اما رنگ چراغ شارژ همچنان قر مز ماند و باتري ها هم داغ شدند در حاليكه كه فروشنده مي گفت رنگ چراغ بايد بعد از چند ساعت عوض شود مي خواستم ببينم اين مسئله طبيعي هست و كلا اين نوع باتري پس از چند ساعت شارژ كامل ميشود؟
    من یک شارژر سونی تهییه کردم که چهار تا باتری سونی اصل 2000 میلی آمپر هم توی پکش بود . باتری ها به مدت 2 تا دو نیم ساعت شارژ میشن و کاراییشون هم عالیه .
    باید کاتلوگ شارژر رو خوب مطالعه کنی ببینی چراغ رنگ قرمز نشانه چی هست من فکر می کنم یا باتری ها خرابن یا اینکه با شارژر سازگاری ندارند.

صفحه 37 از 48 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 ... آخرینآخرین