دوستان سلام
جدیدا رم رو که قفل میکنم و میزارم تو دوربین ، دوربین رو روشن میکنم. پیغام میده که رم قفله و کار نمیکنه و اصلا هک لود نمیشه!!:(
دوستان سلام
جدیدا رم رو که قفل میکنم و میزارم تو دوربین ، دوربین رو روشن میکنم. پیغام میده که رم قفله و کار نمیکنه و اصلا هک لود نمیشه!!:(
مشكل شما از فرمت كارت حافظه تونه
كه روي رمهاي 4 گيگ و با fat 16 اتفاق ميوفته
اونو با برنامه اي كه گذاشتم فرمت كن و درست ميشه
جالبه كه بدوني ورژنهاي جديدتر برنامه اين قابليت رو ندارند
[IMG]http://i30.*******.com/2jb2skw.jpg[/IMG]
کد:http://rapidshare.com/files/111338096/HP_USB_Boot_Utility.exe
بدون قفل کردن چطور
منظورم اینه که اگه قفل نکنید آیا باز هم رم رو بدون مشکل میشناسه یا باز ایراد میگیره
اقا سلام عرض شد
اولا رم من 2 گیگ هستش . دوما قبلا قفلش میکردی بوت میشد که الان نمیشه.ثالثا وقتی اسکریپت رو لود میکنی، تا وقتی دوربین روشنه کار میکنه.یعنی برای غیر فعال کردنش باید دوربین رو خاموش کنم. قبلا alt+شاتر میزدم از کار میفتاد.
سوال آخر
یه چند تایی اسکریپت گیر آوردم، لود هم کردم ولی کاراییش رو نفهمیدم.کمکم کنید بهم بگید به چه دردی میخوره ممنون میشم.زیپ کردم البته پیوست نکرد و خطا داد.دفعه بعدی میزارمشون.
رم وقتی قفل نیست درست کار میکنه دلباز جان
حتما یک بار رم رو با خود دوربین فرمت کن
و بعد به صورت فایل سیستم FAT 16 و در کامپیوتر فرمتش کن
بعد ار لود اسکریپت وقتی در حالت Alt هستی باید دکمه شاتر رو تا آخر فشار بدی تا اسکریپت شروع بشه
برای متوقف کردنش هم باید دو مرتبه دکمه شاتر رو تا انتها فشار بدی نیازی به ALt نیست . بعد از متوقف شدن اسکریپت با دکمه ShortCut میتونی از حالت Alt خارج بشی
اگر هم منظورت از اسکریپت ها , اسکریپت هاییه که در صفحه قبل بودن , باید بگم بعضی از این اسکریپت ها فقط روی نسخه GrAnd کار میکردن و در نسخه Albest کار نمیکنن
اکثر اون اسکریپت ها روی برکتینگ Tv و Av کار میکردن
دلباز جان اونا که جای خود .اینا جدید هستش.
راستی پس چرا قبلا مشکلی با فت 32 نداشتم ولی الان باید با فت 16 فرمت کنمش؟
اسکریپت ها رو یه نگاه مختصر انداختم
اونهایی که تست هستند مثل
Led Test یا Zoom Test که اسمش روی خودشه و برای تسته
بعضی از اکریپت ها مثل Simple Remote هم الان در خود نسخه Albest موجوده و نیازی به اسکریپت نیست
به نظرم اسکریپت ها رو از همون فرومی که معرفی کردم پیدا کنید و اجرا کنید
دلباز جان ممنون میشم دوباره لینک فرومی که گفتی رو بزاری.
راستی نگفتی ریموت usb چه جوری درست میشه؟اصلا به درد میخوره یا نه؟
سلام
من رم رو دوباره فرمت کردم و گزینه بوت رو هم زدم. رم رو که قفل میکنم خیلی راحت هک لود میشه ولی وقتی میخوام عکس بندازم میگه که رم قفله نمیشه عکس بندازی:confused:
راهنمایی کنید.
با سلام خدمت دوستان از دوستان کسی امکان اپلود کرک که استفاده کرده اند و در اول امده است را دارد من این کرک را دانلود کردم و نصب کردم ولی منو هاش فرق می کنند با ان چیزی که دوستان توضیح داده اند .
و ایا ورژن های مختلفی دارد این نرم افزار ها
با تشکر