با نصب اين Crack بعد از هر Shut و با فرض اينكه فرمت Row فعال باشد، مگر نبايد تصاوير با فرمت Row هم از طريق USB مثل فرمت Jpeg ها به كامپيوتر منتقل شوند. راستش من هنوز نتونستم فرمت Row دوربينمو تست كنم.:(
با نصب اين Crack بعد از هر Shut و با فرض اينكه فرمت Row فعال باشد، مگر نبايد تصاوير با فرمت Row هم از طريق USB مثل فرمت Jpeg ها به كامپيوتر منتقل شوند. راستش من هنوز نتونستم فرمت Row دوربينمو تست كنم.:(
سلام
برای انتقال عکسها از چه روشی استفاده میکنید؟؟؟
از طریق نرم افزارهای مدیریت عکس که خودش دوربین را میشناسد و .... یا دوربین رو وصل میکنی و بصورت Mass Storage عکسها رو میریزی؟؟
فکر کنم اگر دوربین رو وصل کنی و خیلی ساده از طریق My Computer فایلها رو منتقل کنی مشکلی پیش نیاد, چون اکثر نرم افزارها فایل RAW رو نمیشناسند و حتی نشونش نمیدهند.
نظر من اینه که همواره از دستگاه کارت خوان استفاده کنید که مزیت های زیر رو داره:
1 : شما با سرعت بالاتر میتونید تمام قسمت های کارت حافظه و محتویات اون رو نگاه کنید و به راحتی و با سرعت بیشتری میتونید فایل ها رو جا به جا یا حذف کنید
2: چون دوربین رو به کابل یو اس بی وصل نمیکنید پس دیگه نگرانی ای در مورد اشکالات احتمالی وجود نداره
3: شما به راحتی از کارت حافظه ای که برای دوربین خریدید میتونید به عنوان یک هارد همراه استفاده کنید . هر جا که بودید فوری کارت رو در کارت خوان بذارید و به کامپیوتر مورد نظر وصل کنید . این طوری میتونید اطلاعات خودتون رو هم جابجا کنید
من برای کارت حافظه خودم یه کارت خوان خیلی خیلی جمع و جور خریدم فکر میکنم به قیمت دو هزار و پونصد تومن ( البته نخریدم . یکی از دوستام که مغازه داشت اینو به من داد و من هر چی اصرار کردم پولشو نگرفت ) و اونقدر از اون راضیم که با کارت خوان های بزرگتر هم حاضر نیستم عوضش کنم
این کارت خوان من میتونه فقط کارت های SD - MMC - Rs MMC رو بخونه و برای من که فقط کارت SD دارم کاملا مناسبه
از USB نسخه 2 سرعت بالا استفاده میکنه که نیاز به نصب راه انداز نداره و فقط کافیه به هر کامپیوتری که دوست دارید وصلش کنید تا به عنوان یک درایو در My Computer خودشو نشون بده
درپوش داره یعنی کارت بیرون از کارت خوان نمیمونه و به راحتی میتونید کارت رو درون اون قرار بدید و درپوشش رو هم ببندید و با خودتون حمل و نقل کنید
اونقدر جمع و جوره که اگه به یه نفر نشون بدی فکر میکنه این هم یه نوع Cool Disk است
عکسش هم که در پائین میبینید( اندازه کارت خوان رو میشه با نگاه کردن به اندازه کلید حدس زد )
سلام دوستان
من با فرمت raw یه سری عکس گرفتم ولی برنامه ای که اونا رو باز کنه پیدا نکردم
برنامه ی DNG for powershot راهم گرفتم و نصب کردم ولی فایل DNG روهم فتوشاپ باز نمی کنه
لطفن یه برنامه معرفی کنید و کمک کنید
با تشکر فراوان
پویا فارسی(NABSTER)
شما از چه نسخه فتوشاپ استفاده میکنید؟
دلباز عزیز من از Photoshop 8cs استفاده میکنم
پویا فارسی(NABSTER)
دوستان سلام
delbaz گرامی من نتوانستم اصل فایل زیپ شده را از سایتی که اعلام کرده بودبد بگیرم .. لطفآ راهنمایی می کنید .؟