سلام
از دوستان كسی از این ورژن هك استفاده كرده؟
http://stereo.jpn.org/eng/sdm/file/s...is-100a-57.zip
نگارشهای مختلف برنامه chdk رو می تونید اینجا ببینید
http://chdk.wikia.com/wiki/Downloads#A570_Rossig_Builds
بعضی از اونها قابلیتهای جالبی دارند
مثلن اینو ببینید
http://stereo.jpn.org/eng/sdm/index.htm
فکر کنم کم کم یه خبرایی هم برای s5is بشنویم
سلام
امروز بالاخره یك نقطه ضعف از این هك دیدم!!!
در حالت عادی در حین فیلمبرداری شما امكان گرفتن عكس در هر مدی را دارید (البته بدون فلاش), ولی در صورت استفاده از این هك به محض فشار دادن شاتر فیلمبرداری قطع میشود!!!! :(
امروز من كه حواسم نبود و كلی كلیپ باهاش گرفته بودم كه بعد دیدم ای دل غافل.....همشون در حد 6-5 ثانیه اند!!! :(
وحید جان من الان امتحان کردم و مشکلی نداشت
توی مدهای مختلف و در حالی که فشرده ساز خود هک رو ابتدا فعال و بعد غیر فعال کردم چند دقیقه فیلم گرفتم و در حین فیلم برداری هم تعدادی عکس برداشتم و هیچ مشکلی نبود. فیلم ها کامل بود و عکس ها هم بودن . مثل همیشه
وحید جان . نمیدونم مشکل از کجاست. چیزی رو که تو تاپیک S3 هم نوشته بودی خوندم
اگه بکبار کارتت رو کامل فرمت کنی و بعد هک رو نصب کنی شاید مشکل حل بشه چون این دوربین ها خیلی به فرمت کارت حساسن و بعد از یه مدت باید فرمت بشن
یه بار هم کل تنظیمات خود دوربین و کل تنظیمات هک رو ریست کنی بد نیست .
اگه عملکردای دیگه دوربین طبیعی باشه فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه
بیا , خب هی S3 رو میذاری کنار دستت بعد میای اینجا میگی پاناسونیک بهتره و میخوام Dslr بخرم . خب بالاخره اونم دوربینه , ناراحت میشه دیگه . نکن از این کارا
آقا سلام
یه سوال؟ نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه....
بلاخره واسه اس5 هم ورژنی اومد که کار کنه یا نه؟
این برنامه تو اس 5 کار نمیکنه؟
والا من خیلی وقته که دیگه پی گیر نیستم
ولی همون روزای اول صحبت روش شده بود و خود Granda توضیح داده بود که این کار نه تنها برای دوربین های Digic III شدنیه بلکه این هک رو حتی میشه روی دوربین ها D-SLR هم انتقال داد
تو اینترنت دنبالش باشید. قطعا شدنیه و احتمالا کسانی هم این کار رو کردن.
برنامه های مختلفی با استفاده از همین هک برای دوربین های مختلف نوشته شده که بعضی از اونها قابلیت های جالبی دارن. استفاده از رابط قدرتمند XML برای دوربین و خیلی چیزای دیگه
In my opinion, there are at least certain features in the CHDK which would also be great for SLR models. In theory it could also be done, since the Canon SLR models also use Digic II / Digic III. But:
1. The keyboard layout is perhaps vastly different than the layout in the other CHDK models. Someone with a DSLR had to invest much time to find out the keyboard adresses, memory adresses and so on (well, this is true to every new model in the CHDK family I think).
2. DSLR cams are quite different than P&S models. You have no live view, for example. So many features of the CHDK cannot work at all, and for other features you may have to adress different parts of the camera.
So I would say: I think we will not see a CHDK port soon, since P&S and DSLR cams are quite different. But other people may pick up the idea of the CHDK and write a new version of it which contains only things which will work on a DSLR. The scripting system, for instance. This should be possible... in theory, at least. If anybody is interested in it, I don't know. --Harvester 12:36, 3 October 2007 (UTC)
از چند ماه پیش اونقدر نسخه های مختلف برای این هک انتشار یافت که دیگه همه شاخه شاخه شدن.
بعضی هاشون خیلی جالب بودن
مثل تولید ریموت کنترل با استفاده از کابل USB و امکان گرفتن عکس از راه دور
خلاصه اونقدر روی این دوربین کار انجام دادن که اگه یه نفر به من بگه دوربین قابلیت رقص تانگو هم پیدا کرده من تعجب نمیکنم
حتما میدونید که با اسکریپت ها قابلیت ISO های بالا مثلا تا 1200 و یا خیلی پائین مثل 20 رو هم داشتید
به هر حال من خبر قطعی در مورد استفاده روی S5 ندیدم ولی احتمالا تا چند وقت دیگه باید نسخه کاملش انتشار پیدا کنه