صفحه 34 از 57 نخستنخست ... 24 30 31 32 33 34 35 36 37 38 44 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 331 تا 340 , از مجموع 562
Like Tree710تشکر

موضوع: Canon EOS 40D

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D

نقل قول نوشته اصلی توسط shabab نمایش پست ها
    بنده براي اولين در نمايشگاه دوربينهاي ديجيتال اين گارانتي رو ديدم . اميدوارم مثل بقيه گارانتي ها نشه كه اولش خوب شروع ميكنن و بعد يه مدتي انگار نه انگار كه دوربينو از اوونا خريدي .
    فكر كنم من اولين كسي بودم كه دوربين رو ( حدود 8 ماه پيش) با اين گارانتي خريدم. البته من گارانتي رو انتخاب نكردم. چون از مسعود دوربينو خريدم تنها گارانتي قابل انتخاب همين بود. از طرفي بيشر گارانتي ها ( نيكو نگرش، نورنگار و ... ) دوربين رو براي تعمير در زمان گارانتي به همين تعميرگاه مي فرستند پس خيلي نگران نباشيد :biggrin:
    shabab و Super Oli تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر همراه Ali Shaterian آواتار ها
    تشکر کرده
    508

البته من 4 ماه پیش این دوربینو بدون گارانتی خریدم از همانجایی که فرهاد عزیز خریده اند. :biggrin:
    به نظرم پول گارانتی دادن یک جورایی اشتباهه.

محمد جان من الان 350دی رو هم دارم و به نظرم میشه خروجی ها رو با هم قیاس کرد. منکر برتری های آن نمیشوم ولی باید بگم هنوز نصف شات ها یم را با 350 دی میز نم. :)
    eksir، farhad44، Kourosh Kahal و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    5D Mark II , 40D
    24-70 f2.8 , 70-200 f4 IS
    علی شاطریان

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

نقل قول نوشته اصلی توسط barfrush نمایش پست ها
    آقا ما هم به جمع 40d داران پيوستيم
    پنجشنبه بدنه رو خريدم 920 با گارنتي تعميرگاه مرکزي دوربين (ايده آل)
    راستي اين گارانتي به زودي آفومار و نورنگار رو بدبخت ميکنه
    کلي امکانات ميده اگر دوربين بره تعميرگاه 1 دوربين جايگزين ميکنه - اگه 1 ماه تعميرش طول بکشه 1 دوربين جديد ميده و خلاصه کلي امکانات در اختيارتون ميذاره
    راستي واقعا که دوربين محشريه اصلا قابل قياس با دوربين قبليم 350d نيست و قيمتش هم مفت شده.
    با اين امکانات فراوني که داره يعني يه دوربين حرفه اي زير 1000 دلار

دوربین جدید مبارک باشه
    من هفته قبل که تهران بودم از سه چهار جایی که پرسیدم زیر 1010 ندیدم.
    واقعا چقدر قیمت این دوربین مناسب شده بدنه 40D (با گارانتی) فقط 920 !!!

دوست عزیز در صورت امکان نشانی فروشگاهی که دوربین رو خریدید با پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید.
    با تشکر

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

با عرض سلام و تبریک خدمت دوستانی که جدیدا این دوربین را خریداری کرده اند. چند نکته را ابتدا به ساکن خدمتتان عارضم بر چند مورد کوچک که من به آن حساسم اگر شما هم دوست داشتید نسبت به این موارد حساس باشید

حتی المقدور در محیط بیرون از خانه یا در محیط های گردو خاک باطری را عوض نکنید. در صورت امکان در محیط بیرون از live view استفاده نکنید. چون ضرورتی هم نیست. هیچ lcd تاکنون ساخته نشده کنتراستی داشته باشد که وضوح خوبی در نور محیط بیرون (با بودن آفتاب) داشته باشه. سعی کنید حتی المقدور در محیط بیرون لنزی را تعویض نکنید. با رعایت این حالتها احتمال برخورد با Dust برایتان کمتر است.

البته این موارد یک قانون نیست یک تجربه شخصی است که من خودم را به آن عادت داده ام و میشود نسبت به بقیه دوربین ها هم آنرا تعمیم داد(منظورم آن دسته از دوربین هایی که طراحیشان مبتنی بر سیلینگ خوب و بی نقص نیست)...... از تجاربتان ما را نیز بی بهره نگذارید ارادتمندتان
    Amir Mohebi، farhad44، farhad.b و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا nematyar آواتار ها
    تشکر کرده
    30

سلام. بنده چند ماهی با 40d کار کردم. بخصوص توی نوروز که خیلی شلوغ کردم باهاش. بر خلاف خیلی ها که می شنیدم و می خوندم که canon را نچسب می دونند به لحاظ ساخت و بدنه، به نظرم عالی بود. البته نه در حد 1ds. تفاوت برند ها این روزها کم شده و به نظرم تمایل در جهت استفاده از یک برند خاص به تجهیزات جانبی ای بر میگرده که شخص عکاس را سوق می ده و البته موارد خاصی چون خبرنگاری. خودم بطور مثال( نمی دونم بگم از رو بد شانسی یا خوش شانسی واقعاً) از اون اول با نیکون کار کردم و طبیعتاً چون وسایل نیکون را دارم برام مقرون به صرفه نیست سوئیچ کنم به برند دیگه. این چیز غلطی هم نیست گمان کنم. ولی هرکس 40d تهیه کرده بهترین انتخاب را کرده با قیمت این روزها. قصد ندارم توی ذوق دوستان بخوره ولی حقیقتش اینه که canon با لنزهای L تصاویر محشری به دست می ده تا با لنزهایی که هرچند ساخت کنن هستند ولی خوب خیلی هم ...
    یا حق
    fartow تشکر می‌کند.
    i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    47

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Shaterian نمایش پست ها
    البته من 4 ماه پیش این دوربینو بدون گارانتی خریدم از همانجایی که فرهاد عزیز خریده اند. :biggrin:
    به نظرم پول گارانتی دادن یک جورایی اشتباهه.

محمد جان من الان 350دی رو هم دارم و به نظرم میشه خروجی ها رو با هم قیاس کرد. منکر برتری های آن نمیشوم ولی باید بگم هنوز نصف شات ها یم را با 350 دی میز نم. :)
    دوست عزيز نگفتي چرا هنوز نصف شاتهاتو با 350D مي زني مگه چه برتريهايي داره نسبت به 40D
    محمد بارفروشي

Canon Eos 40D + Sigma 17 - 70 + Sigma 70 - 300 + Naneu Pro C100

كاربر همراه Ali Shaterian آواتار ها
    تشکر کرده
    508

دوست عزيز نگفتي چرا هنوز نصف شاتهاتو با 350D مي زني مگه چه برتريهايي داره نسبت به 40D
    سلام

350 برتری نداره نسبت به 40دی . گفتم که منکر برتری های 40دی نمیشوم ولی در پاسخ به جمله ای که عرض کردید ، گفتم آنقدرها هم خروجی تصویر تفاوت زیادی ندارد.

اصلا قابل قياس با دوربين قبليم 350d نيست
    من در بسیاری از موارد در باغ و آتلیه خصوصا" در باغ نیازمند تعویض لنز هستم و چون امکان پذیر نمیباشد بدلیل وقت کمی که دارم با هر دو دوربین شات میزنم. و در آخر منتخب عکسهای بدست آمده برای ویرایش و چاپ حاضر میشود. مواقعی شده است که عکسهای انتخابی عروس و دامادها بیشتر از شات هایی بوده که با 350دی زده ام. و در کل نظرم این است که لنز است که تصویر زیبا و شارپ برایمان میسازد نه 2مگاپیکسل بیشتر یا ال سی دی بزرگتر ویا بادی حرفه ای تر. :)
    nmroshan، Amir Mohebi، paya و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    5D Mark II , 40D
    24-70 f2.8 , 70-200 f4 IS
    علی شاطریان

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    47

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Shaterian نمایش پست ها
    سلام

350 برتری نداره نسبت به 40دی . گفتم که منکر برتری های 40دی نمیشوم ولی در پاسخ به جمله ای که عرض کردید ، گفتم آنقدرها هم خروجی تصویر تفاوت زیادی ندارد.

من در بسیاری از موارد در باغ و آتلیه خصوصا" در باغ نیازمند تعویض لنز هستم و چون امکان پذیر نمیباشد بدلیل وقت کمی که دارم با هر دو دوربین شات میزنم. و در آخر منتخب عکسهای بدست آمده برای ویرایش و چاپ حاضر میشود. مواقعی شده است که عکسهای انتخابی عروس و دامادها بیشتر از شات هایی بوده که با 350دی زده ام. و در کل نظرم این است که لنز است که تصویر زیبا و شارپ برایمان میسازد نه 2مگاپیکسل بیشتر یا ال سی دی بزرگتر ویا بادی حرفه ای تر. :)
    فکر ميکنم اگه لنز L تون را روي 40D ببندين نظرتون عوض خواهد شد
    محمد بارفروشي

Canon Eos 40D + Sigma 17 - 70 + Sigma 70 - 300 + Naneu Pro C100

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2853

فکر ميکنم اگه لنز L تون را روي 40d ببندين نظرتون عوض خواهد شد
    منم فکر می کنم اگه امضا علی شاطریان رو نگاه می کردید نظر شما هم عوض می شد.......

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

[IMG]http://www.*******.info/files/pslx3t5k18wym1dwmznu.jpg[/IMG]

Introducing a full-featured and affordable underwater housing for the Canon 40-D Digital SLR Camera. The compact, clear polycarbonate case provides visibility of its o-ring seals and corrosion-free performance up to a depth of 200ft (60m). Controls are provided for every camera function except the print button. They are kept water-tight with Ikelite pioneered Quad-Ring seal glands--proven to be the most reliable method of sealing controls.

کد:
    http://www.marinevisions.com/product.php?productid=16249

صفحه 34 از 57 نخستنخست ... 24 30 31 32 33 34 35 36 37 38 44 ... آخرینآخرین