صفحه 33 از 57 نخستنخست ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 321 تا 330 , از مجموع 562
Like Tree710تشکر

موضوع: Canon EOS 40D

Proshot
    Guest

پیش فرض پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D

سلام به همه دوستان
    خبر اینکه بعد از کش و قوس فراوان و زحمات بسیار زیاد برای دوستان مخصوصا جناب کاوه خان قبادی عزیز....بالاخره دیروز یه دوربین بک آپ (40D) برای دوربین آتلیه ام (5D) ، گرفتم و دیشب تا حالا عین ندید پدیدا تا 4 صبح کلی این دوتارو با هم مقایسه کردم (با یه لنز 105-24) و به این نتیجه رسیدم که دوربین جدید جز در مورد مگاپیکسل کمتر و کمبود سنسور فول فریم واقعا چیزی کم که نداره هیچ ، کلی هم امکانات جدید داره.(البته این حرفارو کسی میزنه که خودش تا چند ماه پیش در انجمن حمایت از نیکونیا جولون میداده!! :::big grin::: )

راستش غرض از این صحبتها این بود که قیمتش واقعا پائین اومده و من دیروز با لنز 85-17 IS خریدم یک میلیون و سیصد و ده هزار تومان! تازه اگه دوستان سرم کلاه نذاشته باشن و گرون نداده باشن!

خلاصه هرچی کاوه خان در مورد خرید 30D به جای خرید 450D (در حال حاضر و با توجه به قیمتش در بازار) کسی گوشش بدهکار نبود جز ما! تازه جوگیر هم شدم و زدم تو 40D

بازم ممنون از همه دوستانی که در تصمیم گیری من کلی کمکم کردن.

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط Proshot نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

راستش غرض از این صحبتها این بود که قیمتش واقعا پائین اومده و من دیروز با لنز 85-17 IS خریدم یک میلیون و سیصد و ده هزار تومان! تازه اگه دوستان سرم کلاه نذاشته باشن و گرون نداده باشن!
    مبارکتان باشد. امیدوارم عکسهای خوبی را بگیرید.

یک سوال: شما که 40D دوربین بک آپتان است و یک فول فریم هم دارید چرا لنز EF-S گرفتید؟! من اگر جای شما بودم بادی خالی را میگرفتم. و هزینه لنز را جوری تنظیم میکردم و خود لنز را آنگونه انتخاب میکردم که به هر دو دوربین همخوانی داشته باشد. شما این لنز خریداری شده را نمیتوانید برای 5D استفاده کنید...........

البته این یک نظر بود تشخیص با شماست

ارادتمند
    Amir Mohebi، A_Maddah، Behnam_703 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه fartow آواتار ها
    تشکر کرده
    1432

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    شما این لنز خریداری شده را نمیتوانید برای 5D استفاده کنید...........
    درود جناب قشقایی.

ببخشید ولی نمیتونید یعنی که روی 5D کار نمیکنه این لنز یا اینکه فول فریم نمیگیره؟ یا مشکل دیگری؟ اینو که شما گفتید من خیلی شنیدم ولی راستش هنوز نشده بپرسم که چرا نمیشه این لنزها را روی اون دوربینها گذاشت؟

سپاس از راهنمایی شما.

تشکر کرده
    5125

این به آن معنا نیست که مکانیسم آن باعث عدم کارکرد لنز گردد.... در صورت تغییراتی با از دست دادن مواردی کار میکند ولی به هیچ عنوان توصیه پذیر نیست و عوارضی دارد که اگر کار نمیکرد بهتر بود

The "S" in EFS stands for "Short back focus", which means the distance between the rearmost optical surface of the lens and the film (or in this case the digital sensor) is shorter than that of a normal Canon EF series lens. A shorter back focus does have some advantages when designing wide-angle lenses, but there's a limit to how short it can be in an SLR lens since it can't be so short that the SLR mirror hits it when it flips up. The lower limit on the size of the mirror depends on the size of the film (or sensor). Medium format SLRs need a big mirror, 35mm SLRs need a smaller mirror and SLRs with a digital sensor smaller than a full frame 35mm frame can use an even smaller mirror.

ادامه در این لینک

کد:
    http://www.bobatkins.com/photography/tutorials/efs-10d.html

Here's a bigger warning: IF YOU PUT THIS LENS ON A CAMERA WITH A LARGER MIRROR, YOU'RE ASKING FOR A DISASTER. On any film based body, or on a 1Ds or probably on a 1D, the mirror will HIT THE LENS AND CAUSE DAMAGE

در همین سایت عکاسی هم در مورد آن فکر کنم صحبت شده است من لینک منبع را ندارم اگر دوستان زحمت آنرا متقبل شوند ممنون

ارادتمندتان
    Jesmi و fartow تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    5125

الان یک موردی یادم آمد ..... نمیدانم در کدام فروم بود دیدم عده ای تجربه استفاده از efs و اکستنشن تیوب را داشتند............... و در این مورد تجاربشان را میگفتند..........

ولی در نهایت مطمین باشید عکستان برروی فول فریم یا سنسور 3/1 به هر صورت کراپ شده ثبت خواهد شد.....
    fartow تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    189

با اجازه جناب قشقایی،
    ظاهراً بجز vignetting شدید و عدم کارکرد اتوفکوس مشکلات دیگری هم بوجود می آید.

I was asked the question, so I had to find out for myself. The Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM Lens mounted on a Canon EOS 1Ds Mark III
    [IMG]http://i25.*******.com/2jb7ip5.jpg[/IMG]

With the help of a 12mm Extension Tube, you can physically mount this EF-S lens on a full frame body. But you probably will not want to. The image above shows the image circle as seen through this combination by a Canon EOS 1Ds Mark III. In addition to the heavy vignetting, AF does not work and the aperture information does not report to the camera. Even in MF mode, more hurdles remain - at 55mm, the 17-55 will not focus any farther away than about 7" or so in front of the lens. This distance rapidly decreases as the focal length is widened until the subject is against the glass and beyond this point no subject can be in-focus. It was a fun exercise at least - and now we know.
    کد:
    http://www.the-digital-picture.com/Canon-News/
    QashQai تشکر می‌کند.

كاربر همراه farhad.b آواتار ها
    تشکر کرده
    950

سلام
    من هم به كمك آقاي قبادي اين دوربين رو خريدم با يك لنز 135-28 و واقعا جو گير شدم و دقيقا عين بچه ها كه تازه يه اسباب بازيه نو ميخرن افتادم روش :biggrin::biggrin:
    آقا عجب چيزيهااااااااااااااااااا

Proshot
    Guest

اولا ممنون جناب قشقایی عزیز از حسن توجه شما ولی راستش امان از بی پولی :::big grin:::
    حقیقتا تمام تلاشم و کردم تا فعلا یه بدنه خوب بگیرم با یه لنز عادی کار راه انداز تا پول دستم بیاد و بعدش به امید خدا یه 200-70 L f2.8 بگیرم.
    راستش و بخوای میخواستم 40-17 بگیرم که خوب نزدیک 350 هزارتومان اختلاف داشت و از پسش بر نیومدم.

بازم ممنون و این تحفه قابل شما استاد عزیز و نداره.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    47

آقا ما هم به جمع 40d داران پيوستيم
    پنجشنبه بدنه رو خريدم 920 با گارنتي تعميرگاه مرکزي دوربين (ايده آل)
    راستي اين گارانتي به زودي آفومار و نورنگار رو بدبخت ميکنه
    کلي امکانات ميده اگر دوربين بره تعميرگاه 1 دوربين جايگزين ميکنه - اگه 1 ماه تعميرش طول بکشه 1 دوربين جديد ميده و خلاصه کلي امکانات در اختيارتون ميذاره
    راستي واقعا که دوربين محشريه اصلا قابل قياس با دوربين قبليم 350d نيست و قيمتش هم مفت شده.
    با اين امکانات فراوني که داره يعني يه دوربين حرفه اي زير 1000 دلار
    shabab تشکر می‌کند.
    محمد بارفروشي

Canon Eos 40D + Sigma 17 - 70 + Sigma 70 - 300 + Naneu Pro C100

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

بنده براي اولين در نمايشگاه دوربينهاي ديجيتال اين گارانتي رو ديدم . اميدوارم مثل بقيه گارانتي ها نشه كه اولش خوب شروع ميكنن و بعد يه مدتي انگار نه انگار كه دوربينو از اوونا خريدي .

صفحه 33 از 57 نخستنخست ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 ... آخرینآخرین