کلی تلاش کردم اما این 220MG آپلود نمیشه !
چندین بار تلاش کردم.
فعلا شرمنده اگه شد پیام میدم.
سلام
دوستان عزیز بنده موفق شدم image سی دی خود را از طریق تورنت دانلود کنم..لینک را در اینجا قرار میدهم تا دوستانی که با مشکل من روبرو میشوند بتوانند دانلود کنند..( حجم 273.44 مگا بایت )
Canon EOS Digital Solution Disk ver 17.1
کد:http://www.monova.org/details/1787037/Canon%20EOS%20Digital%20Solution%20Disk%20ver%2017.1%20(Windows).html
سلام به اساتید محترم
من یه سوال داشتم
یه دوربین دسته دوم 40D پیدا کردم که 6 ماه از تاریخ خریدش می گذره و تقریبا به ندرت استفاده شده به عنوان دروبین Backup بوده
می خواستم این دوربین رو بخرم اما نمی دونم برای تست کردنش چه قسمتهاییش رو تست کنم و چه چیزهایی رو کنترل کنم
یه سوال دیگه
راهی هست که بشه فهمید لنزی که با بدنه دوربین ارائه می شه همون کیت اصلیه که روی دوربین ارائه شده؟
همون دوربین بالایی یه لنز نرمال همراهش هست می خوام ببینم این همون لنزیه که روی دوربین بوده یا نه
با تشکر
به نظر من برای تست دوربین اول باید موارد ظاهری اونو کنترل کنی و ببینی که به لحاظ ظاهری ضربه نخورده باشه ( مثلا حالتی که از دست افتاده باشه ) .
اینکه اون لنز مال کیت خودش باشه یا نباشه زیاد مهم نیست چون درهرصورت من عقیده دارم که معمولا لنز کیت چیز جالبی از آب در نمیاد و بهتره که لنز جداگانه تهیه بشه. برای تست لنز هم باید ببینی که عکس شارپی برات میگیره یا نه؟ ویا اینکه با مدهای مختلف نورپردازی مشکل front focus و back focus نداشته باشه که اینم با چند تا دونه شات زدن مشخص میشه.
معمولا بعضی از فروشنده ها سریال لنز رو هم تو فاکتورشون می نویسن. اگه تو فاکتور خرید چیزی نوشته شده باشه ، شاید به کارت بیاد .
موفق و پیروز باشی
علی مدامی
Canon EOS 50D
Canon 24-105 EF - IS - USM
دوست عزيز اگه لنز كيت داشته باشه رو كارتن دوربين نوشته شده و هم دو تا شماره سريال كه يكيش مربوط به دوربين ميشه و يكي هم براي لنز كه بايد با سريال روي دوربين و لنز مطابقت داشته باشه.
شماره سريال دوربين روي برچسب زير دوربين نوشته شده و براي لنز هم زير لنز حك شده.
پيروز باشيد .
سلام
ممنون از راهنمایی همه دوستان
باقی اساتید نظری راجع به تست سیستمهای داخلی دوربین ندارند؟
یا تاثیر همه این سیستم ها با زدن چند تا شات و نهایتا دیدن شارپنس و فوکوس عکس ها مشخص می شه؟
بازهم ممنون از دوستانی که پاسخ می دن
احسان
دوست من
سلام
يه مبحثي در مورد شماره سريالهاي مخدوش و يا دوربينهاي Refurbished در اين مدل در فروم وجود داشت كه خيلي طولاني هست.
در يك كلام...يك عكس با دوربين بگيريد و با نرم افزار دوربين (DPP) و يا يك نرم افزار Exifviewer شماره سريال دوربين كه در عكس ثبت شده را با آنچه زير بدنه دوربين و جعبه دوربين قيد شده مقايسه كنيد...اگر اين دو شماره يكي نيستند، بي خيال خريد دوربين شويد...البته نظر اكثر اساتيد بر بي اهميت بودن موضوع است، ولي نظر بنده غير از اين است.
اينكه لنز همراه دوربين، همان لنز كيت باشد يا نباشد اصلا مهم نيست.
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
ممنون که راهنمایی کردین
راستش من راجع به refurbished نگران نیستم چون در کانادا خرید می کنم
و اگه کالایی ref باشه روی جعبش می زنه
در واقع دنبال راهی برای فهمیدن این این هستم که لنز همراه بدنه همون لنز داخل پک باشه
چون دوربینی که دارم می خرم دست دومه
باز هم ممنون از راهنمای تون
احسان
علی مدامی
Canon EOS 50D
Canon 24-105 EF - IS - USM