سلام
EOS 40D Firmware Update Version 1.1.1
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html
لطفأ به تاپیک[ آخرين Firmware دوربین های ديجيتال] منتقل گردد.
سلام
EOS 40D Firmware Update Version 1.1.1
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html
لطفأ به تاپیک[ آخرين Firmware دوربین های ديجيتال] منتقل گردد.
ویرایش توسط farshad_k : Tuesday 20 January 2009 در ساعت 22:46
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم اساتيد جوابمو بدهند
راستش مي خواستم دوربين بخرم اولش نظرم روي 450D بود اما بحث اون را كه خوندم متقاعد شدم كه 300 تومان اضافه بدهم و 40D را بگيرم مخصوصا كه يكبار هم توي يك مغازه هر دو دوربين را دستم گرفتم و از گريپ و ارگونومي 40D خيلي بهتر خوشم اومد.
بعد توي بحث 40D رفتم و ديدم اونجا هم بحث بين 40D و D90 است. هر دوبحث را از سايت خوندم و مقايسه هاي DPReview را هم مطالعه كردم اما انگا به جاي اينكه نتيجه بگيرم سوال هام بيشتر شد. چند تا از سوال هامو مي پرسم و خوشحال مي شم كه اساتيد فن جواب خوبي بدهند.
قبلش مي گم كه من تازه مي خواهم SLR دار بشم و قبلا Compact داشتم روي مارك خاصي هم تعصب ندارم. و چون دوربين را ميخواهم خانوادگي استفاده كنيم مي خواهم منو هاي اتوماتيكش ساده باشه ( خودم تنظيم دستي كار ميكنم). بابت قيمت هم تا يك ميليون يك و سيصد مشكلي ندارم و خريد بقيه چيزها ميره براي بعد نظر خودمم بين اين 2 تا دوربينه :
Nikon D90 kit 18-105 VR
Canon 40D Kit 18-55 IS
و اما سوالها :
1- آيا A/D Conversion چهارده بيتي كنون در مقابل 12بيتي نيكون تفاوتش حس ميشه ؟
2- روي نيكون نوشته ساخت تايلند و كنون ساخت ژاپن ، چقدر فرق بين اين دو است ؟ آخه يك جورايي تا ديدم نيكون نوشته تايلند خورد توي ذوقم
3- توي مقايسه دايناميك رنج به نظر شما قسمت Highlight اهميت بيشتري داره يا Shadow ؟ چون 40D توي قسمت Highlight از D90 كمتره ولي توي Shadow بهتر عمل كرده كه عمو فيل (DPReview) گفته به خاطر 14 بيتي بودنش اينجوري شده
4- يك سوال مبتدي !!!! اين ترمينال كنترل فلاش چيه كه D90 نداره و 40D داره ؟ چون ممكنه درآينده بخواهم عكاسي صنعتي براي بروشور و تابلو فلكسي و اينا توي شركت دوستم بكنم ممكنه نيازم بشه يا نه ؟
5- بصورت خلاصه ميشه بگين AF Cross Type چيه ؟
ممنون
دوست من
اگر تاپيك مقايسه 40D و D90 و مطالب Dpreview رو خوانده ايد، قاعدتا بايد بتونيد تصميم بگيريد...البته با توجه به نيازها و علاقه خودتون...اما در مورد سوالهاتون:
1- بله...حس مي شه...اگر شما در نوع كارتون بتونيد حسش كنيد!
2- اصلا مهم نيست.
3- هر دو اهميت دارد... اين دو دوربين رفتار متفاوتي در دايناميك رنج دارند و هر دو دوربين، كاستي شون رو با منوهاي اصلاحي همچون D-Lighting در نيكون و Hilight tone Priority در كنون، برطرف كرده اند...كلا دايناميك رنج كنون كمي وسيعتره ولي اصولا اين ميزان تفاوت، در كار اونقدر خودش رو نشون نخواهد داد اگر شما ويرايش صحيح رو بدانيد.
4- اصلا مهم نيست و به ندرت ممكن است به كار بيايد...در عوض نيكون امكان مستر شدن راديويي فلاش سرخود را دارد كه كنون ندارد.
5- به طور خلاصه نمي شه...ولي يعني اينكه نقاط فوكوس Cross type ، دقت و سرعت عمل بيشتري خواهند داشت...ولي اين تفاوت در موارد خاصي خودش را آشكارا نشان مي دهد و خيلي به مهارت فوكوس شما بستگي خواهد داشت.
و در آخر:
انتخاب بين اين دو Piece of Art ، فقط به سلايق، تواناييها و نكات بسيار ريز در نوع عكاسي شما بر مي گرده و اصولا توانايي هر دو بسيار بالاتر از اوني هست كه روي كاغذ مقايسه مي شه و اين كاملا بستگي به شما و مهارت شما خواهد داشت.
موفق باشيد.
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام:
بطور عموم در اینکه: " كلا دايناميك رنج كنون كمي وسيعتره " اندکی جای شک و جود دارد...
این قسمت از صحبت دوستمان بنظر منطقی تر میآید 3- توي مقايسه دايناميك رنج به نظر شما قسمت Highlight اهميت بيشتري داره يا Shadow ؟ چون 40D توي قسمت Highlight از D90 كمتره ولي توي Shadow بهتر عمل كرده كه عمو فيل (DPReview) گفته به خاطر 14 بيتي بودنش اينجوري شده
البته جدای از داینامیک رنج وسیع با شناخت درست از آن .... با ترکیبی از لنزها و نوع عکاسی به نتایج جالبی میتوان رسید ;)
افشين جان
من منظورم وسيعتر بودن دايناميك رنج 40d نسبت به D90 بود... كه اين رو هم اعداد و ارقام Dpreview نشون مي ده...مثلا در ايزو 100، دايناميك رنج D90 حدود 7.6 استاپ قيد شده كه اين مقدار در 40D برابر 9.1 استاپ است...مقدار DR در ايزو 200 در D90 ناگهان به 8.3 مي رسد كه در 40D همان 9.1 باقي مي ماند.
نكته جالب اينجاست كه در ايزو 200، D90 داراي حدود 0.5 استاپ دامنه بيشتر در محدوده High light است...ولي در مقابل مبحث محدوديت در ايزو 100 اين دوربين، سرجاي خود باقيست.
در همان سايت قيد شده كه با ويرايش صحيح در ACR برروي فايل RAW هر دو دوربين مي توان به دايناميك رنج بهتري رسيد كه اين مقدار براي D90 حدود 9.5 استاپ و براي 40D حدود 11 استاپ ذكر شده.
از نظر من، دايناميك رنج در هر دو محدوده روشن و تاريك داراي اهميت هست...البته تا جايي كه چشم انسان بتونه تشخيص بده.
البته همانطور كه عرض كردم، هر دو دوربين با آپشنهاي اصلاحي در منوهاشون، سعي در پوشوندن ضعفهاي جزئي در مورد دايناميك رنج دارند كه در نهايت هر دو رو قابل قبول مي كنه. (از نظر من)
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام جناب نعمت الهی.
کاملا با صحبت شما مخالفم!
داینامیک رنج D90 به وضوح از 40D بیشتر هست.
اگه اشتباه نکنم تست داینامیک رنج دپریوو بر اساس فایلهای JPG انجام شده که نمیتونه معیار صحیحی برای سنجش باشه.
هر چند که در مد JPG هم در بعضی از سایتها مانند ایمیج ریسورس ، امتیاز بالاتری به دی 90 داده شده!
نمودار زیر از سایت DXO mark میباشد که از تست های عمو فیل کاملا معتبر تره.
و بالاتر بودن داینامیک رنج دی 90 بوضوح مشخص هست:
اینم قسمتی از جدول داینامیک رنج دوربینها از سایت ایمیج ریسورس:
در مد RAW ، دی 90 پس از نیکون دی 700 و سونی آلفا 900 ، در رده سوم دوربینها قرار داره:
نمودار زیر هم بقیه همون نمودار بالایی هست.
جالبه که داینامیک رنج دی 90 در مد جیپگ ، حتی بالاتر از داینامیک رنج 40 دی در مد RAW قرار گرفته!!!!
لینک جدول داینامیک رنج در سایت ایمیج ریسورس:
ناسلامتی من دل و جیگر این دو دوربین رو درآوردم تا یکی رو انتخاب کنما :::big grin:::کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/D90/D90IMATEST.HTM
دوست من
مرجع صحبت من، لينكي بود كه گذاشته بودم...در اصل شما با صحبت اون لينك مخالف هستيد.
اما نتايج تستهاي اين دو لينك، با هم اختلاف قابل توجهي دارند و در مورد اعتبار تستهاي عمو فيل هم من نمي تونم نظر بدم...چون تخصص من تست آزمايشگاهي نيست.
دوستان متخصص، لطفا راهنمايي كنن...اگر سايت Dpreview نتايج تست قابل ترديدي داره، ما اينقدر به اين سايت و reviewهاش لينك نديم!
جالبه...يعني دوربيني مثل 40d كه به وسعت دايناميك رنج معروف بود، حتي از D40x هم در اين زمينه ضعيف تره!؟
منتظر نظر دوستان هستم.
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام:
قضیه تست های DXO Mark اندکی پیچیده تر از آنست که براحتی بتوان آنرا در خروجی های یک دوربین تاثیر داد و روی پرینت یا با دید چشمی بتوان براحتی از نتایج آن دوربینی بر دوربین دیگر را برتری داد . البته این سخنان من ناقض اعتبار تست های این سایت نیست..
یکبار در این تاپیک Canon EOS 5D MK II بحثی در این خصوص شد از پست های 228 الی 267 ( اگر کسی از دوستان علاقه مند است پیگیر آن باشد چون نتایج در آنجا برای بررسی ملموس تر بود )
بطور مختصر آنکه این سایت با حذف پارامترهای متغیر به بررسی خروجی میپردازد. با نورمالایز کردن و غیر..... یعنی عکس آنهم صادق است بدین صورت که با دخالت دادن پارامترهای متغیر که یکی از آنها مگاپیکسل سنسور است نتایج میتواند تغییر کند! به همین راحتی :)
نظر شخصی من آنست که این سایت بیشتر به پرفورمنس یک دوربین نگاه میکند تا خروجی (منطبق با Spec توصیه شده کارخانه! ) بطور مثال اگر یک پیکسل فرضی X واحد طول موج دریافت میکند با سطح A و میزان نویز B اگر پیکسل دیگری با سطح A/2 به همان نسبت طول موج کمتر ( ورودی ثابت خواهد بود ) نتیجه آنکه به همان میزان نویز میبایست افزایش پیدا کند ... (چون سنسور برای رسیدن به نورسنجی متعارف میبایست ولتاژ ورودی را آمپلی فای کند ) حال با تمامی این موارد اگر میزان نویز به همان نسبت افزایش پیدا نکرد رفتار نویزی آن پیکسل قابل قبول تر از پیکسل قبل خواهد بود اگر چه حتی نسبت به آن پیکسل نویزی تر باشد!! (( یا به زیانی دیگر یک موتور با راندمان 90% با قدرت فرضی 100 از یک موتور با راندمان 70% و قدرت فرضی 200 پرفورمنس بالاتری دارد))
یا مواردی از این دست....
حقیقت آنکه من بیشتر از این نمیدانم و در پست 204 این تاپیک هم اگر اشاره شد که : بطور عموم در اینکه: " كلا دايناميك رنج كنون كمي وسيعتره " اندکی جای شک و جود دارد به همین دلایل بود
اگر چه نتایج سایت ها برای بررسی و ایده هایی خوب است ولی بنظرم دانستن آنکه هر کدام از کدام شیوه کاربردی استفاده خواهند کرد لازم است . نهایت آنکه پس از جستجوی بسیار جزییات ( یا ریزه کاری ها و عواملی که به این نتایج منتهی میشود ) این تست ها ( که چه عواملی بطور صریح حذف یا دخالت داده میشوند ) را پیدا نکردم
پ.ن: این مطالب برداشت های شخصی است و ممکن است دارای ایراداتی باشد