با عرض سلام خدمت همه دوستان.
بنده حدود 2 ماهی میشه که به جمع 40D داران(!!!) پیوستم. اما طی این مدت دوربین من چند تا کار عجیب و غریب انجام داده:
1. یک بار هر چی عکس توش داشتم پاک شد. البته چون همون موقع دست یکی از دوستام بود احتمال میدم اشتباهی فرمتش کرده باشه.
2. یک بار بعد از گرفتن یک عکس دوربین به مدت 10 دقیقه الی یک ربع مشغول ذخیره کردن اون بود! بالاخره ناچار شدم برای پایان دادن به این فرآیند باتری رو دربیارم
(اگه کار احمقانه ای بوده بگید تا دیگه از این کارا نکنم). خلاصه بعد از اون وقتی دوباره روشنش کردم گفت حافظه پر شده و هر چی التماس کردم زیر بار نرفت که عکس بگیره. منم چون تو مسافرت بودم و به کامپیوتر دسترسی نداشتم تا محتویات کارت رو چک کنم مجبور شدم فرمتش کنم تا بتونم به عکاسی ادامه بدم.
3. و اخیراً یک روز صبح رفتم 2 تا عکس گرفتم. بعد که خواستم عکسها رو ببینم دیدم فقط همون 2 تای آخر رو نشون میده. بعد از اتصال کارت به کامپیوتر دیدم که همه عکسهای قبلی تبدیل به موجوداتی عجیب و غریب شده اند! شکل و شمایل آنها شبیه فولدر و اسامی آنها نیز عباراتی عجیب و غریب مانند "}╚" و یا "^>;" بود!!! حافظه اشغال شده کارت نیز حدود 3 گیگ بود (تقریباً به اندازه عکسهایی که قبلا روی آن بود).
میخواستم ببینم مشکل دوربین من چیه که از این کارا میکنه؟ و اینکه آیا راهی برای بازیافت این عکسها که تبدیل به فولدر شده اند وجود داره یا نه.
ضمناً من از یک کارت 8 گیگ مارک integral با سرعت 100x استفاده میکنم.