حمید رضا مرادی
G12
اينم يك نمونه عكس با لنز كيت دو دوربين nikon d40+18-55و canon 40d+17-85 isشارپنس در نيكون نرمال در كنون صف تنظيم شده بدون سه پايه در يك ساعت روز با اف 6.3 و ايزو 800.و نقطه فكوس ثابت
ویرایش توسط Kamal : Sunday 11 October 2009 در ساعت 13:43
این تست باید در تاریخ ثبت شود تا همگان بدانند که چگونه میتوان به بهترین وجه، از یک تست نتایج کاملا اشتباه گرفت.
بدون سه پایه، تغییر فاکتورهای پروسس درونی، JPEG ، لنزهای متفاوت با قدرتهای مختلف لرزش گیر، ایزو 800 و .... اشتباه دیگری هم باقی مانده است؟
به نظر من تست به خودی خود ایرادی نداره اما نتیجه ای که میشه ازش گرفت این نیست که D40 از 40D شارپ تره بلکه نتیجه تست اینه که عکسهای دوربین D40 روی دست و در ایزو 800 و در فایل jpg و شارپنس نرمال در ساعت مشخصی از روز بعضی وقتها شارپتر از عکسهای jpg 40D با لنز 17-85 , ایزو 800 و بدون سه پایه -اما در همان ساعت روز- می شوند.
فکر کنم این پست بنده هم باید به زودی به یک تاپیک خوش نام منتقل بشه.
ج.ابراهیمی
منظور از ذكر اين موارد يعني شرايط برابر (لنز نيكون بدون لرزش گير بوده )در ضمن سرعت 250/1 است كه فكر نكنم وجود سه پايه تاثير چنداني داشته باشد (البته بي تاثير هم نيست) بعد پروسس دروني بايداين قدر تاثير گذارباشه من كه ازمايشگاه تستي مثلdpreview ندارم باهمين تست ها نتيجه گيري ميكنم كه فكر كنم در كل اين تست يك تست ابتدايي كه خودمم قبول دارم اشتباه زياد داره. ولي چون دو لنز لنز كيت هستند (لنز هاي كيت نيكون با كيفيت تر ) ورقراره برم لنز يكي ار دوستام بگيرم كه Canon EF 24 – 105mm f/4L IS USM داره تا ببينم چه قدر تاثير داره.و نتيجه اين تست تاريخي رو تغيير ميده.
جناب کمال
وقتی شرایط و دانش انجام تست استاندارد را ندارید، نباید نتایج چنین تستی را در محیط فروم منتشر کنید.
مقایسه ی خود 40dکنون با دو لنز متفاوت 85-17و 55-18که هر دو هم لنز کیت این دوربینن نتایج یکسانی در ثبت نداره. حالا مقایسه ی دو دوربین متفاوت با دولنز متفاوت قیاس مع الفارغی بیشتر نیست.
فرشته اصلاحی
CANON 6D+CANON 40D
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II - Canon EF 16-35mm f/2.8L II - EF 24-105 f/4L IS - EF-S 17-85 f/4-5.6 IS
با سلام
لطفا یکی از تستهای موجود در سایت dpreview را نگاه کنید تا متوجه شرایطی که برای تست مهیا می کنند بشوید.
مثلا Review مربوط به Canon EOS 40D
صفحات 18-28کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos40d/
همچنین توجه کنید که با توجه به یک آزمایشگاه به این دقیقی ، چگونه با احتیاط نتیجه گیری میکنند و یا ضریب خطا برای تستهای خود بیان مکنند !
مثلا
In a new addition to our reviews we are now measuring the actual sensitivity of each indicated ISO sensitivity. This is achieved using the same shots as are used to measure ISO noise levels, we simply compare the exposure for each shot to the metered light level (using Sekonic L-358), middle gray matched. We estimate the accuracy of these results to be +/- 1/6 EV.
مي خواستم بدونم 40d چراغ كمكي فكوس (به غبر از فلاش كه آزار دهنده است) داره . وچه جوري روشن ميشه؟