با سلام به دوستان
من دو سالي هست كه از اين نازنين استفاده مي كنم...كسب درآمد هم مي كنم گاهي.
ولي حتي يك بار هم چنين مشكلاتي نداشته ام.
البته دوربين من از شماره سريالهاي اصلي هست و كارت حافظه هم از اين برندهاي چرند و پرند نيست.
به نظر من، مشكلاتي كه در چند پست اخير مطرح شده مستقيما مربوط به كيفيت كارتهاي حافطه هست و كوچكترين ارتباطي به پردازنده يا ميان افزار دوربين نداره.
اينجاست كه بايد گفت:
امان از جنس چيني!
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام
خوشبختانه من هم هیچ مشکلی نداشتم. دو سالی هست که این دوربین رو دارم. تا حالا هیچ مشکلی برام درست نکرده
سلام دوستان
نمیشه به این راحتی به این (بقول کیوان عزیز) نازنین تهمت !! زد .
همونطور که از آواتار بنده مشخصه من هم این دوربین را دارم ، از زمستان 86 تا حالا ، حدود 10000 شات با اون زدم با کارتهای مختلف و لنزهای مختلف ، الحمدلله تا حالا هیچ مشکلی با اون نداشتم . دوستان مشکل دوربینشان را با تعمیرگاههای مطمئن مطرح کنند ، انشاءالله که بر طرف بشه .
شما نمي دونيد كه وقتي آدم 400 تومن خرج مي كنه بره يه سفر براي يه سازماني از فعاليت هاشون عكاسي كنه...
و ببينه كه بعد از اتمام كار عكس ها اين طور دميج مي خورند.. چه حالي پيدا مي كنه!!!
اون وقته كه بايد دوربين رو زير پا له كني!! اون حس رو شما احساس نكردين!! خيلي دردآور هست....
ببين من نگفتم تمام اين دوربين ها اينطوره اما تقريبا بعضي هاش اينطوره....
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
با سلام
امروز مموری دوربینم را روی دوربینی غیر از کنون قرار دادم وچند شاتی زدم
نرم افزار DPP فولدر دوربین دیگر را شناسایی می کند ولی قادر به نمایش عکس ها نیست ( توقعی هم ازش نیست )
سوالم این هست که ایا می توان در صورتی که مموری درون دوربین هست بتوان تمامی فایلهای دوربین رو اکسپلور کرد ؟
حمید رضا مرادی
G12
سلام به همه
دوستان وقتی دوربین رو در حالت عکسبرداری سریع قرار میدم و دکمه شاتر رو فشار میدم دوربین 5 تا 6 عکس رو 6 فریم بر ثانیه میگیره ولی بقیه رو 1 فریم بر ثانیه میگیره. نمیدونم اشکال از کجاست . تنظیمات رو هم درست انجام میدم. اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
موفق باشید.
علیرضا اکرمی5D II|24-105L|70-200 f/2.8L IS II|100 Macro f/2.8L IS
Canon F1|50mm f/1.4 FD|Flash Hanimex TZ2500 | Vanguard Arlen 58 Backpack|055PROXB+804RC2