صفحه 16 از 57 نخستنخست ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 151 تا 160 , از مجموع 562
Like Tree710تشکر

موضوع: Canon EOS 40D

كاربر همراه Amin Zarif آواتار ها
    تشکر کرده
    6314

پیش فرض پاسخ: معرفي Eos 40d به بازار

با تشكر از زحمتی كه كشیده اید دوست عزیز،فكر می كنم كمی دیر این اطلاعات رو در اختیار دوستان گذاشتید.اگر پستهای قبلی همین فروم رو مطالعه كنید،اطلاعات خوبی بدست خواهید آورد،ضمن اینكه برخی مطالب مثل برد فلاش (عدد راهنما)و یا لرزش گیر دوربین ،زاویه دید دوربین و... نیاز به باز نگری دارد.باز هم از زحمتی كه كشیده اید تشكر میكنم.با آرزوی موفقیت:)
    امین ظریف مهدیزاده

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    10

باز هم یه review جدید برای 40دی!!

اونهایی که حوصله داشتن بخونن.

http://www.popphoto.com/cameras/4649...n-eos-40d.html

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

اتوفوکوس 9 نقطه‌اي از ويژگي‌هاي آن به شمار مي‌رود. تمام اين 9 نقطه با گشادگي ديافراگم f/5.6 کار مي‌کنند.
    البته فقط 8 نقطه ....نقطه مرکزی بر اساس دیافراگم 2.8 و یا سریعتر طراحی شده است...

از ديگر قابليت‌هاي اين دوربين مي‌توان به قابليت تشخيص 16.384 رنگ اشاره کرد.
    از ديگر امکانات 40D EOS مي‌توان به مبدل 14-bit A/D اشاره کرد.
    این دو فاکتور کاملا به همدیگر وابسته هستند......
    یعنی بخاطر 14 بیت بودن سنسور این امکان وجود دارد که تونهای بیشتری(حدود 4 برابر)نسبت به سنسورهای 12 بیتی ثبت شود...
    این امکان کمک بسیار زیادی به داینامیک رنج تصویر میکند...همچنین بخاطر وجود این فاکتور با ارزش....رنگها درعکسهای ما و در بعضی از قستمها Step by Step نمیشود...یا حالت گرادیانی پیدا نمیکند....
    اين دوربين اندازه جمع و جوري دارد و نسبت به تجهيزات خود از وزن سبکي نيز بهره مي‌برد. سيستم لرزش‌گير آن نيز عملکرد بسيار خوبي را از خود نشان داده است. لرزش‌گير دوربين عملکرد خوبي دارد و هنگام عکاسي در شرايط کم نور، زوم‌هاي طولاني، حالت‌هاي بسيار وايد يا حتا جنبش‌ها و تکان‌هاي حين عکاسي به کارآيي هر چه بهتر لنز دوربين کمک زيادي مي‌کند. حتا مي‌توانيد عملکرد لرزش‌گير دوربين را بر روي منظره ياب آن مشاهده کنيد.

احتمالا منظور شما لرزشگیر لنز بوده......یا لنز کیت این دوربین بوده...
    حتما میدانید که این بدنه لرزش گیر ندارد...
    کلا بدنه های کانن و نیکون هردو بدون لرزشگیر ارائه میشوند و لرزشگیر تنها بر روی لنزهای این دو سازنده وجود دارد.
    ARASH II، pouya1 و رسول تشکر می‌کنند.
    مسعود قدیری

كاربر فعال ARASH II آواتار ها
    تشکر کرده
    1259

با سلام
    اینم یه لینک از ISO 6400 این دوربین ( البته با همون روش 3200+1EV-)
    کد:
    http://www.pbase.com/pdqgp/40d_iso__othertest_shots_gallery
    .................................................. ......

کانن دوربين ديگري از سري دوربين‌هاي خود را معرفي کرد: 40D EOS مدل ارتقا يافته دوربين‌هاي 10D، 20D و 30D مي‌باشد. رزولوشن اين دوربين از 8 مگاپيکسل به 10 مگاپيکسل افزايش يافته است. در عين حال، سرعت عکاسي پياپي و کيفيت آن نسبت به مدل‌هاي قبلي بهتر شده است. مدل قبلي اين دوربين با سرعت 5 فريم در ثانيه، حداکثر 11 عکس RAW يا 30 عکس بزرگ و با کيفيت خوب JPEG را ارائه مي‌کرد. اما 40D EOS مي‌تواند به صورت پياپي و با سرعت 6.5 فريم در ثانيه حداکثر 17 عکس RAW يا 75 عکس JPEG را ارائه کند. مکانيسم آينه و شاتر دوربين عملکردي مستقل از هم دارند. سيستم فوکوس اين دوربين نيز عالي عمل مي‌کند. اتوفوکوس 9 نقطه‌اي از ويژگي‌هاي آن به شمار مي‌رود. تمام اين 9 نقطه با گشادگي ديافراگم f/5.6 کار مي‌کنند. سرعت محاسبه فوکوس اتوماتيک اين دوربين حدودا 30? سريع‌تر از ديگر مدل‌هاي مشابه آن است. صفحه نمايش به کار رفته در اين دوربين نيز يک صفحه نمايش بزرگ 3 اينچي 230.000 پيکسلي است............................................ .................................................
    تشکر از جناب mehranm و سایت
    کد:
    http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-40D
    مسعود جان زیاد سخت نگیر (بابا سایته تازه راه افتاده)
    eksir و Ghadiri تشکر می‌کنند.
    آرش زمانی
    5DII A7RII

كاربر همراه sepand آواتار ها
    تشکر کرده
    40

اقا کسی با وایت بلانس این دوربین مشکل نداره زیادی زرده
    البته وقتی کاستوم تنظیم میشه خیلی خوبه
    Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
    www.sepantra.com

كاربر همراه pouya1 آواتار ها
    تشکر کرده
    371

تست در ایزو 1600 كراپ شده
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    Ghadiri و رسول تشکر می‌کنند.
    پويا رحيم زاده

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

آرش این هم تستهای من.....
    اگر درست باشه، من فکر میکنم دوربینهایی که ایزوی 6400 دارند و یا دی 3 که 12800 داره، حتما روی چنین ایزو هایی به صورت نرم افزاری ، عکسها نویز ریداکشن خوبی میشن...البته نه اونقدر که دیتیل عکس از بین بره...
    من توی عکسهای زیر...هیچ نویز ریداکشنی انجام ندام....فقط از مرکز عکس یک کراپ یک به یک گرفتم...
    در ایزوی 6400 و 12800 که به ترتیب یک گام و دو گام پایینتر از 3200 گرفته شده اند، عکسها را با فیلتر گاشن بلر فتوشاپ...به اندازه 0.3 بلر کردم.....و فقط نویز رنگی رو توسط نویز ریداکشن خود فتوشاپ برداشتم که به دیتیل عکس آسیبی نرسه...گرچه فکر میکنم خود دوربین این کار رو خیلی بهتر انجام میده...

ARASH II تشکر می‌کند.
    مسعود قدیری

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

البته قصد جسارت به دی3 عزیز رو ندارم...اما برام جالب بدونم در چنین وضعیتی چه عکسهایی میشه داشت...
    ARASH II تشکر می‌کند.
    مسعود قدیری

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

مسعود عزیز...

به نظرم یك اشكالی هست.شما بهتره اگر هم قیاسی میكنی با دی 300 قیاس كنی و نه با دی 3.....!

چون اگر از الان این موضوع توی فروم باب بشه كه دوربین های كراپ دار رو با فول فریم ها قیاس كنیم كل تست ها به بیراه خواهد رفت.

پس اگر هم جسارتی باشه ( كه نیست ) به دی 300 خواهد بود.

و بعد در مورد این تست ها....

نتیجه خوب بوده...

البته شما تا حدود زیادی نویز ریداكشن انجام دادی ، همون حذف نویز رنگی ( كه چزیی از تصویر و سطح نویز است ) باعث میشه كه این تست كمی غیر واقعی باشه.

در مورد دنمونه های نیكون دی 300 هم انشالله وقتی به بازار آمد حتما تست هایی خواهیم گرفت.

اما تا اینجای كار كانن40 دی نتایج خوبی داشته و دارد.البته باز هم عرض میكنم مقایسه ی این دوربین با مثلا كانن 5 دی اصلا اصولی نیست...

( بین خودمون باشه فكر كنم نتایج نیكون بهتر باشه ، اما حالا چیزی نمیگم:::big grin:::)
    Amin Zarif تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر همراه Ali Shadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1424

به نظر من هم اگه بخواهیم یه موقع همچین مقایسه ای انجام بدیم باید هیچ تغییراتی توی عکس خروجی انجام ندیم. گذشته از ایزو نمیدونم من این عکسها رو تار میبنم یا واقعا شارپ نیستن؟
    البته باید تا رسیدن D300 صبر کنیم اما نتایج اولیه یه مقدار زیادی به نفع نیکونه. (البته من نه کنونی هستم نه نیکونی ولی فکر کنم اینطرف ها دیگه نباید پیدا بشم ;))
    Amin Zarif تشکر می‌کند.

WWW.GOGNUS.COM علی شادی
    Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5

صفحه 16 از 57 نخستنخست ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... آخرینآخرین