ممنون کاوه جان....مدتی بود مثل من ستاره سهیل شده بودی!!!!!!!!
فرق شاتها در روشن بودن نویز ریداکشن و خاموش بود آن است.
کاوه چرا حالا 30 دی....
بابا من که 5 دی رو براتون گذاشتم.....
ممنون کاوه جان....مدتی بود مثل من ستاره سهیل شده بودی!!!!!!!!
فرق شاتها در روشن بودن نویز ریداکشن و خاموش بود آن است.
کاوه چرا حالا 30 دی....
بابا من که 5 دی رو براتون گذاشتم.....
مسعود قدیری
سلام...
کد:http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=397469&extra=page%3D1
علی محمدی
بله....!
اما توی عكس نوشته هر دو نویز ریداكشن آف....
مبارك باشه ، به نظرم بدنه ی با ارزشی است....
البته بدنه های با ارزش زیادی در راه هستند......:::big grin:::
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
درباره اینکه 40D شما با 40D ما چه فرقی می کند و اصولا دوربینهای شما و خریدهای شما با دوربینهای ما و خریدهای ما چه فرقی می کند باید عرض کنم که :
در تهران دوربین X رو میخرید a ریال
در تهران پایتان که از محل خرید بیرون گذاشته شود و همان لحظه برگردید و بگویید فلان مشکل را دارد، گفته می شود: "ببخشید، شما؟ .... آقا رو به سمت درب خروج هدایت بفرمایید."
در لندن دوربین X رو میخرید 2a ریال (یعنی دو برابر، خوبه!)
و تا سه سال به شما پاسخگو هستند و اگر احیانا دوربین دچار مشکلی شود و شما مراجعه کنید پرت و پلا تحویل شما نمی دهند که بعله به برق سه فاز وصلش کردی، افتاده تو پاتیل حلیم و ...
احتمال اینکه کوله دوربین و لنزها را از روی شانه شما، کله صبح، موتور سوار قاپ بزند، در تهران بیش از لندن است.
در لندن اگر دوربین را اینترنتی خرید کنید، خیالتان راحت است که پاره آجر در جعبه کار نمی گذارند.
در تهران هنگام خرید حضوری 2 تا چشم دارید، 4 تای دیگر هم باید قرض کنید مبادا که ....
در لندن قیمت ها مشخص است. یا هر فروشنده بر اساس ضوابطی که دارد قیمت تعیین می کند.
در تهران وقتی می پرسی چند است؟ می گوید چند قیمت داری ؟! اگر به اشتباه (؟!) 100،000 تومان بالاتر بگویی، فروشنده محترم می گوید: " به به عجب هالویی!" 50،000 تومان پایین تر به تو قیمت می دهد. بعد می فهمی قیمت پایین تر از این حرفها بوده است!
نتیجه گیری اخلاقی: نگران نباشید. خوشحال باشید که گرانتر خریده اید. چون در تهران زندگی نمی کنید.
پ.ن: تمام فروشندگان دوربین و تجهیزات جانبی اش در ایران گل و پاک و معصوم و مظلوم و ناز و دوست داشتنی هستند. این فقط یک داستان علمی _ تخیلی بود برای اینکه دوستمون رو از ناراحتی در بیارم!
هادی هژیرآذر
کاوه جان درست شد.برو ببین.
این هم کل کادر.
مسعود قدیری
فرهاد جان چه فرقی داره......شما فکر کن که ضد نور نیست...چه تفاوتی به حال نویزها میکنه....
اگر هم بد باشه...باز هم میشه اختلاف نیز رو در عکسها دید...
اصولا برای دیدن نویز مهم نیست که عکس ضد نور باشه یا نباشه.فکوس باشه یا نباشه....
مهم این هست که کنتراستهای به اندازه ای باشند که نویز در عکس خود نمایی کنه.
ویرایش توسط Ghadiri : Wednesday 12 September 2007 در ساعت 21:04
مسعود قدیری
فرهاد حسيني
امروز رفته بودم ناصر خسرو. یه مغازه این دوربین رو داشت با لنز کیت 17-85 میگفت یک میلیون وهشتصد بدون لنز!!!!!!!!!!
البته فکر کنم اشتباه می کرد با لنز اون قیمت بود. بنده خدا یه کمی شوت بود
پیام جان درست شنیده بودی.....
بعضی ها این قیمت هم میفروشند.....اما قیمت درستش حدود 1450 هست.
مسعود قدیری