ديگه شايعه نيست لطفا اونو از تاپيك شايعات بياريد بيرون اما نميدونم چرا من زياد هيجان زده نشدم
http://www.dpreview.com/news/0708/07...anoneos40d.asp
Printable View
ديگه شايعه نيست لطفا اونو از تاپيك شايعات بياريد بيرون اما نميدونم چرا من زياد هيجان زده نشدم
http://www.dpreview.com/news/0708/07...anoneos40d.asp
ولی به نظر من حدود 200 دلار بیشتر خرج کردن نسبت به 30D و داشتن 2 مگاپیكسل بیشتر، Live view, Lcd 3 "viewfinder بزرگتر، dust reduction, weather proof, digic III, 6.5 fps میارزه. من فكر می كنم بازار خوبی داشته باشه.
کد PHP:
http://www.dpreview.com/previews/canoneos40d/
این چند تا ویژگی هم قابل تامله...
RAW (.CR2; 14-bit *)
• Auto ISO (see below) *
• Live TTL display of scene from CMOS image sensor
• 100% frame coverage
• Real-time evaluative metering using CMOS image sensor
• Best view or exposure simulation
Magnify optional (5x or 10x at AF point)
این همه ویژگی.. اونم 1300$ ... تعجب برانگیزه
سلام
منم منتظر تغییرات بیشتری بودم. سه چیز منو متعجب كرد :
1- سنسور نسبت به 30d كمی كوچك شده ( 22.2× 14.8 درمقابل 22.5×15)
2- Lcd بزرگ شده ولی رزولوشنش ثابت مونده !
3- فكر می كردم كنن برای این مدل علاوه بر كارت Cf امكان استفاده از كارت های Sd/sdhc رو هم بذره
راستی 2 میلیمتر از طول و 2 میلیمتر از عرض هم بزرگتر شده.
كاوه تحویل بگیر ! گفتم تا سپتامبر میاد گفتی نه ولی تو آگست اومد !!
سلام
وقتی داشتم پست قبلی رو می دادم این صفحه رو ندیده بودم :
چی دارم می بینم :::wow::: این قضیه ی Tilt Correction غوغاست lolکد:http://www.dpreview.com/previews/canoneos40d/
این ترنسمیتر WiFi هم ایضن :
http://a.img-dpreview.com/previews/C.../wfte3-001.jpg
روی هم رفته به نظرم 1300 دلار برای این بدنه قیمت خیلی خوبیه :::big grin::: برم قلك بچه هامو بشكونم ببینم چی توش درمیاد :redface:
دوستان خواهشان از این بحثهای جنجالی خود داری کنید ...
چون اصلا قابل مقایسه نیستن
ولی
عجب روز خوبی بود و عجب خبر محشری بود ...
این قیمت و این همه امکانات اضافه شده wow
================================
بابک با این خبر خوشت, اساسی روزمو ساختی
کلا خوش خبری
و امیدوارم مثل دوربین قبلی اینم با همراهی خودت بریم بخریم
سلام
جالبه كه هیچ لنز كیتی براش معرفی نشده و فعلن بدنه ی خالی فروخته می شه. هر چند كه در تمام عكس ها لنز 85-17 روش دیده می شه.
خودمونیم كنون امروز اندازه ی یك سال سوژه داد دستمون ....
كلی سر وصدا كرد...
حالا بریم ببینیم چه خبره....:::big grin:::
محمد جان قصد من فقط شوخی بود ...
امیدوارم منم با شما بیام تا منم دومیشو بخرم...
=========================
این كه سنسور این دوربین كوچیك تر شده نسبت به 30D به نظر شما نویزش از 30D بیشتر میشه؟؟
تو mark III و mark II هم همچین اتفاقی افتاده بود...
ضمنا تاریخ Releas این دو دوربین به این ترتیب اعلام شده ...
40D: September
1Ds MIII: November
از اینجا هم میتونید نمونه عکسهای این دوربین عالی رو ببینید ..
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...ages/icon1.gif
سلام
قیمت 30d را یکماه قبل با گرانتی آفومار پرسیدم یک میلیون و سیصد و پنجاه تومان بود. دیروز پرسیدم می گفت یک میلیون چهارصد. توضیح میداد که دو ماهه قیمتش ثابته.(دروغگو کم حافظه است....)
حالا که این 40d می خواد بیاد که خیلی جذابتر بنظر میاد آفومار چند می خواد بفروشش؟ آیا قیمت 30d ممکنه یکدفعه دویست تومان پایین بیفته؟
كاوه جان نه مي ترسم نه نگرانم چون مرده كه چيزي حس نميكنه lol
من هميشه توصيه كردم تا تست نشدن و نيومدن ريويوهاي مختلف از هر دوربيني پيش داوري نكنيد. اگر خاطرت باشه همين توصيه رو به مسعود موقعي كه با قاطعيت از برتري های400D مي گفت، گفتم و ديديد كه نتايج با پيش داوري ها متفاوت بود حتي از لحاظ شارپنس و نويز هم از 350D پايينتر بود
حالا هم بايد نتايج رو ديد به نظرم دوربين زياد متفاوتي از لحاظ كيفيت خروجي عكس با 30D نباشه و فقط روي قابليت هاي ديگه كار شده
اما در خصوص اومدن اون به بازار ايران من فكر كنم آذر ماه با قيمت 1.5 ميليون بياد ايران و تا 1.25 هم بياد پايين
فکر میکنم با قیمتی که این مدل داره به بازار وارد میشه کار رو برای رقبا سخت میکنه:think:
والا هنوز دوربين نيومده از رقبا صحبت ميشه
من هنوز نميدونم رقيب اين دوربين چيه و چه شكليه
اگر منظورتون D200 نيكونه بايد بگم كه اين دوربين مال يكسالو نيم پيشه و رقيب اين مدل جديد كنون نيست
این که سنسور این دوربین کوچک تز از مدل قبلیه کمی نگران کننده نیست؟؟
تو ساختار سنسور های جدید canon تغییری ایجاد شده؟؟
کاوه فکر کنم اولین عیبی که بشه روش گذاشت همون نویز باشه :biggrin:
بايد ديد فكر نكنم اين اندازه تغيير سنسور خيلي مهم باشه
من هنوز نفهميدم اندازه فتو ديود ها و پيكسل هاش چقدره اگر مثل 400D كوچكتر شده باشه بايد نگران افزايش نويز و افت شارپنس اونم به مقدار خيلي كم و نه چشمگير بود
البته بايد ديد اين Digic III چه نتايجي رو تو اين كلاس داره
این هم مقایسه 400D با 40D
Canon EOS 400D / Canon EOS 40D
http://a.img-dpreview.com/reviews/im...non_eos40d.gifhttp://a.img-dpreview.com/reviews/im...on_eos400d.gif
===================================کد PHP:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos400d%2Ccanon_eos40d&show=all
یادمه توی این فروم منو امیر سوكی جزو اولین نفراتی بودیم كه 400D رو خریدیم ...
حالا امیر تو زودتر میخری یا من ؟
محمد منتظری هم فکر کنم شدیدا کمین کرده تا دوربینو نیومده رو هوا بزنه ؟!؟!.... http://qsmile.com/qsimages/242.gif
• 22.2 x 14.8 mm CMOS sensor]
• RGB Color Filter Array
• Built-in fixed low-pass filter (with self-cleaning unit)
• 10.5 million total pixels
• 10.1 million effective pixels
• 5.7 µm pixel pitch
• 3:2 aspect ratio
این مقدار برای 30D چند بود؟؟؟؟
مقایسه 30d با 40D
30D :
• 6.4 µm pixel pitch
کد PHP:
http://www.dpreview.com/previews/canoneos40d/
تو مقایسه 400D و 40D تو Uncompressed format 400D رو نوشته row و 40D RAW, sRAW با اینکه 400D هم sROW می گیره!!
اجازه دهید ببنیم چه میشود.ببینیم به بازار بیاید بعد نظر دهیم....اینطوری روی هوا هیچ چیز معلوم نیست.اما دوربین خوبی است....با امكانات خوب...در مورد سنسور هم فعلا بی نظرم...:::confused2:::
باور کن دوربین من این فرمت رو داره بابک جان ...عجیبه
محمد فخار عزیز و 400D داران عزیز قضیه چیه؟؟:::confused2:::
نه محمد جان... جذاب هست اما نمیشه که هر دقیقه دوربین رو عوض کرد.. فکر کنم تا 18 ماه دیگه بتونم با این دوربین حال کنم.. بعدش به امید خدا 50D ... دوستان 350D دار فکر کنم بیشتر بخوان عوض کنن... امیر سوکی هم که عاشق فول فریم شده میتونه به 1Ds Mark III با 22 مگاپیکسل فکر کنه... به هر حال من همینجا اعلام میکنم که 40D نمیخرم... اما واقعا امکانات محشری داره...
راستی یه جا خوندم که سنسور دوربین همون سنسور 400d هست.. آیا حقیقت داره؟
من هم با محمد موافقم
لزومی نداره با امدن هر دوربین جدید ادم دوربین عوض كنه حتی 350 دی هم هنوز خیلی خوبه ولی اگه كسی دوربین
اولش رو بخواد بخره این 40 دی واقعا وسوسه كنندست
به طور حتم اشتباه میکنید چون 400D فرمتی به نام SRAW ندارهنقل قول:
باور کن دوربین من این فرمت رو داره بابک جان ...عجیبه
محمد فخار عزیز و 400D داران عزیز قضیه چیه؟؟
بلکه جدیدا در 40D و 1ds mkIII تعبیه شده
فرمتهای 400D :
RAW (.CR2)
• RAW (.CR2) + JPEG Large/Fine
• JPEG (EXIF 2.21) - Fine, Normal
فرمتهای 40D
CR2 format, 14-bit
• RAW full resolution
• sRAW (2.5 MP)
فرمتهای Canon EOS-1Ds Mark III :
JPEG L: 6.4 MB
• JPEG M1: 5.2 MB
• JPEG M2: 3.9 MB
• JPEG S: 2.2 MB
• RAW: 25.0 MB
• sRAW: 14.5 MB
============================================
محمد جان من بیشتر محض مزاح گفتم ولی...نقل قول:
فکر کنم تا 18 ماه دیگه بتونم با این دوربین حال کنم
همونطور که خودت هم گفتی داری فکر میکنی و اینکه وقتی این دوربینو از نزدیک ببینی با این قیمت وسوسه کننده و امکانات جدید قول میدم که از فکر 50D بیای بیرون ...
اونوقته که میام یک شیرینی محکم و قاطع ازت میگیرم و 5 تا dvd پدر خوانده رو هم اصلشو ازت میگیرم http://qsmile.com/qsimages/242.gif
من فکر میکنم ایشون sRGB رو با sRAW اشتباه گرفتن...
سلام
به نظر من مهمترین نکته این دوربین جدید قیمت بسیار مناسبشه که میتونه فصلی جدید رو در رقابت دنیای SLR ها
باز بکنه من حدس میزدم این دوربین حداقل با قیمت اولیه 1600$ ریلیز بشه و بازهم پیش بینی میکنم که قطعا" نیکون روی قیمت دوربین جدیدش که احتمالا" اپگرید D200 باشه کار خواهد کرد و همینطور سونی ...
واین یعنی از حالا من و شمای کاربر برنده ایم...این پیش بینی هم توی همین فروم در مورد رقابتی تر شدن قیمتای جدید از خیلی قبل شده بود و این نوید که احتمالا" ما با همین حدود قیمت در سال 2010 دوربینی فول فریم خواهیم داشت ...
به گمانم اگه دوربین جدید نیکون D300 باشه با حدود قیمت 1.600$ عرضه بشه ...
باید دید ایا کنون توی قیمت و عرضه لنزهایی در حدود 18-200 vr هم تجدید نظری خواهد کرد ؟
اما خود دوربین ...گمان نمیکنم در کیفیت خروجی این دوربین شاهد تفاوتی با 30D باشیم چه مثبت و چه منفی ...
ولی به غیر از قیمت بسیار مناسب این دوربین در مقایسه با معرفی دوربین قبلی کنون markIII انچنان شگفت زده نشدم ...(الحق و الانصاف بعضی از امکاناتش جالبه مثل گریپ با Wireless connectivity و tilt correction اش)
بعضی از دوستان هم که تازگی 30D خریدند هم ناراحت نباشند چون تا این دوربین در ایران فروخته بشه چهار پنج ماهی طول میکشه و قطعا" قیمتش از 1.600 در ابتدا کمتر نخواهد بود پس پشیمون نباشین مهم اینه که عکاسی کنیم و این چندماه رو از دست ندیم...
شدیدا" منتظر نیکون خواهیم بود مطمئن باشید بیشتر همه رو شگفت زده خواهد کرد...
مسیح جان
قیمت حدود 1300 دلار اعلام شده و اگر یادت باشه 30 دی هم از اول با قیمت واقعی وارد ایران شد و نه گرانتر
من احتمال خیلی زیاد میدم كه 40 دی هم از همون اول باقیمت حدود 1300000 وارد ایران بشه البته از دو سه هفته اول ورودش باید صرف نظر كرد چون ممكنه بعضی از فروشندگان بخوان سو استفاده كنند
منم نظرم همینه.
رقابت ها اینقدر زیاد شده كه دیگه كسی نمی تونه از این كارا بكنه و محكوم به شكسته.
احتمالن این دوربین با قیمت 1.350 وارد بشه ( آفومار احتمالن دور و بر 1.600 بده ) و بعد از یكی دو ماه به قیمت 1.250 برسه. مطمئن باشین قیمت جهانی 1300 دلار هم پس از چند ماه پایین تر میاد .
فعلا كه آمازون 200 دلار گرون تر میفروشه...!
کد:http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000V5QV4S/1001noisycameras-20
این گرونتر فروختن به خاطر وجود لنز کیت هستش .نقل قول:
فعلا كه آمازون 200 دلار گرون تر میفروشه...!
و جالب اینه که در ابتدای کار آمازون بدنه رو به همراه لنز 135-28 پیش فروش میکرده .
و اینکه قیمت بدنه 40D همان 1300$ و این لنز معروف 55-18 که هم اکنون به IS مجهز شده قیمتی برابر 200$ پیدا کرده ...
البته شما میتونید سفارش لنز کیت رو ندی و فقط بدنه رو بگیری ....
و جالبتر اینکه تاریخ release دوربین رو نوشته :
This item will be released on September 20, 2007
یعنی دقیقا یک ماهه دیگه چنین روزی
ولی دیروز از بس سفارشات زیاد بوده که این صفحه از سایت آمازون به مدت 3 ساعت Down شده بود و توی اکثر سایتها و فرومها Screenshot از اون صفحه رو برای همدیگه نقل میکردند ...
===================================
راستی از ایران میشه از آمازون یا Ebay خرید کرد ؟ فقط کارت اعتباری میخواد ؟
دوست من ...نقل قول:
نه دوست من ... row+L و row قاطی شده بود
ببخشید
row اشتباهه
RAW صحیحه http://qsmile.com/qsimages/20.gif
محمد جان 20 ثانیه بزار پست بیاد بالا بعد:::blushing:::
ممنونم
اگه یه سری به یاهو زدی مارو دریاب
از بارگاه ایزد منان برای تمای 30d داران عزیز (از جمله خودم )که میدونم الان چه ولوله ای در درون وجودشان برپاست صبر مسئلت مینمایم ولی یک سوال
آیا اگر بتونیم قیمت این عزیز رو در ایران حدود 1.400 تخمین بزنیم ایا جالبه 30d رو 900 بفروشیم و اونو بگیریم یعنی با اختلاف قیمت 500 تومان
30d داران عزیز توجه کنند
من هم مثل کاوه عزیز اصلا" با این نظر موافق نیستم با اینکه دوربینم رو تازه نخریدم ولی اگه همین دیروز هم خریده بودم اصلا" فرقی نمیکرد...
این داستان همیشه ادامه خواهد داشت 40D تا شش ماه دیگه با قیمت معقول میاد ایران و چند ماه بعد بازهم 50D
میاد...اینجوری همیشه ولوله در وجودمان برپاست...از داشتن چنین دوربینی خوشحال و شاکر باشیم و بیشتر عکس بگیریم...
من بیشتر بخاطر دوربین جدید نیکون با سنسور جدیدش ولوله در وجودم هست...
با سلام
من 2 يا 3 ماه هست که مي خواهم 30دی بخرم و اين يکشنبه تصميم داشتم خريد کنم با قيمت 585 پوند اما از ديروز که 40دی وارد بازار شده با قيمت899 واين قيمتها برای بدنه تنها است دو دل شده ام نظر شما چيست
[http://www.jessops.com/Products/Sear...1&cl=1-136-481
تعویض سریع بدنه DSLR ها اشتباه است. 40D که هیچ، حتی با آمدن 50D و 60D نیز کمبودی نباید احساس کنید.
در پیغام خصوصی نیز خدمت یکی از دوستان گفتم که هنگام خرید و نیز پس از خرید DSLR ، باید تفکرتان نیز SLRی شود و از تفکر دوربینهای کامپکت خارج شود و گرنه تعویض مکرر دوربین، شک موقع خرید دوربین و پشیمانیهای بیجا پس از خرید دوربین، تنها جزئی از مشکلات خواهد بود. چیزهایی که اخیرا نیز در صحبتهای دوستان بسیار شنیده شد و همچنان خواهد شد.
سلام
آقای محمدی این یه تاپیك جدیه به خدا !!
ممنون از تذكرتون. ولی این تصویر رو از یكی از سایتها برداشتم و جهت رویت دوستان گذاشتم چون معتقدم كمپانی كانن دلش برای من و شما نسوخته كه 1300 دلار ازمون بگیره و یه دوربین همه فن حریف و عالی تحویلمون بده كه از هر نظر بی عیب و نقص باشه . نه جونم از این خبرها نیست . 40 دی هم مثل 30 دی و حتی 300 دی فقط یه گزینه است برای خرید با تعدادی مزایا و معایب نسب به سایر دوربینهای Dslr ارزونتر و گرونتر .
حالا این دوربین سنسور 10 مگاپیکسل و
سرعت عکسبرداری پیاپی 5/6 فریم در ثانیه ( حداکثر 75 عکس JPEG) و
سیستم اتوفوکوس 9 نقطه ای جدید و
پردازشگر DIGIC III و
مانیتور 3 اینچی با قابلیت پیش نمایش و
سیستم تمیزکننده سنسور و
منظره یاب شفاف و روشن داره
خب داشته باشه ولی كی ایران میرسه و و چه جوری از آب در میاد رو باید فقط منتظر بمونیم و حتی من كه 30دی ندارم و یه 350 دی دارم اصلا نگران نیستم و تا دوربینم زنده است ازش استفاده می كنم ولی اگه دوستان می خوان دوربینشون به روز باشه حتما خرید كنن و مطمئنا همه فروشنده ها از آفومار گرفته تا آمازون از این اقدام انسان دوستانه اونا برای پركردن جیبشون استقبال خواهند كرد
جهت اطلاع اهالی محله عكاسخونه مطالب زیر رو از سایت شركت نورنگار نقل می كنم تا همه بدانند كه حتی EOS-1D MK III بی عیب نیست !!!
"""""""""""""""""
طبق قول شرکت کانن ، از هم اکنون میان افزار جدید Firmware 1.1.0 برای دوربین کانن EOS-1D MK IIIقابل دریافت
می باشد . این میان افزار تغییرات زیر را اعمال می نماید :
بهبود ظاهر تصاویر هنگام نمایش در مانیتور ، برطرف کردن ایراد در عملکرد کلیدها ، کاهش گرایش به اتوفوکوس بر روی پس زمینه هنگام استفاده از AI Servo در شرایط خاص ، تصحیح خطا در منوهای زبان چینی و ایتالیایی و برطرف کردن ایراد روشن نشدن دوربین بعد از قرار دادن باطری .
"""""""""""""""""""""""""""""""گ
جناب محمدی بنده زیاد منوجه نشدم شما چه فرمودید.....!
اما.....
دكتر روشن قضیه را فرمودند....به نظرم دیگه نیازی به بحث در هیچ كجای این فروم نیست كه آیا فلان دوربنی رو بفروشم و این رو بخرم و یا اینكه بهمان دوربین رو بندازم دور چون این اومده.....
آخه وقتی همون دوربین 5 سال پیش مثل ساعت كار میكنه و نیاز ما رو برطرف میكنه و ایراد و كم و كاستی نداره چرا برویم سراغ بدنه ی جدید....به خدا من هیچ جوره این جریان رو درك نمی كنم....!
شاید زیادی سنتی فكر میكنم.....
اما به هیچ وجه دوستان ( شاهین جان توجه كنید ! ) از خرید هایشان احساس ناراختی نكنند....
بنده اگر قرار به خرید دوربین داشتم همین فردا 30 دی عزیز و عالی ور تهیه میكردم بدون درنگ و وقفه.......
هنوز مردم دنبال 20 دی و 350 دی می گردند.....
جالبه برام
اصلا فكر نمیكردم دوستانی كه 30d دارن حوس خريد اين دوربين رو داشته باشن
وجالبتره برام كه اكثر دوستاني كه حوس خريد افتاده تو دلشون عمدتا جوانان و نوجواناني هستن كه هنوز خيلي چاله و چاه تو راهشون هست كه بايد پر كنن، اگر زياد پولدار نيستيد يا باباي خيلي پولداري نداريد كه اصلا بحثي نيست،
اما اگر فوق العاده پولداريد بازهم به نظرم ارجعيت با امور ديگر تو زندگيه اگر بدونيد بعد از ازدواج و بچه دار شدن و كلا پذيرفتن مسئوليت زندگي چقدر جاي خالي اين پولها رو احساس ميكنيد!!!!!
درسته سه تا 4 ميليون پول تجهيزات درد كسي رو دوا نميكنه ولي وقتي كه قرار باشه سالي نيم تا يك ميليون هزينه فقط آپگريد كردن بي مورد پرداخت بشه اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم الان پول خريد يه فول فريم يا يه دوربين حرفه اي نيكون رو دارم( خونه دارم ماشين هم دارم ) اما با تصادفي كه چند روز پيش كردم فقط به آپگريد كردن ماشينم و خريد يه ماشين محكمتر و بهتر و فقط بخاطر حفظ جان بچه هام فكر ميكنم، باور كنيد با سه يا چهار ميليون هم ميشه خيلي كاراي مفيد كرد
حالا خودتون بشينيد منطقي فكر كنيد و پولهاي خودتونو و باباتونو الكي هدر نديد
بابك جان من پیشبینی در مورد 400 دی و 350 دی نداشتم....همان موقع هم فقط بحث در مورد دی 80 و 400 دی بود كه بنده عرض كرده بودم 400 دی تصویر بهتری نسبت به دی 80 خواهد داشت كه همینطور هم شد....در شرایط یك سان شارپ تر و كم نویز تر.
در مورد برتری تصویر 350 دی نسبت به 400 دی كه شكی نیست.
در مورد كوچك شدن فتودیودها و اندازه سنسور بحثی ندارم.فقط :
این سنسور یك نسل جدیدتر از سنسور 400 دی هست و قطعا همان سنسور نیست...چون این 14 بیت است.
مسئله بعدی استفاده از پردازنده جدید در این دوربین است كه احتمالا بی تاثیر نخواهد بود.
سلام :::blushing::: :redface:
....
راستش هر کسی نسبت یه یک سری چیزها حساسیت داره، من خودم مثلا وقتی میخواستم ماشین بخرم با توجه به بودجه ای که داشتم تصمیم گرفتم PK بخرم، ولی آخر سر 206 خریدم، الان هم ناراضی نیستم، هرچند برای خریدش کلی قرض و قوله(اینجوری مینویسن؟؟!!) کردم، ولی الان اصلا پشیمون نیستم، چون حداقل به تعداد دفعاتی که راحت این ماشین رو تو یه جای کم با دو تا فرمون پارک میکنم ، از خریدم خوشحال هستم، نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه؟؟!! :::confused2::: نه اینکه مثلا با PK نمیشه پارک کرد، ولی من حتی قبلش با پراید هم که رانندگی میکردم (با توجه به جثه خودم ) کلی مصیبت بود این چرخوندن فرمون پراید !!! (حالا اینا چه ربطی داره!!)
ربطش اینه که من دو سه بار گفتم ، اگه قیمت این دوربین مثلا 1600$ بود، شاکی نمیشدم( هر چند الان هم به خدا شاکی نیستم، درد دلی دوستانه ;) ) فقط به این فکر کردم که اگر قرار باشه این دوربین همون 30D + این امکانات جدید باشه، اون هم 300-200 دلار گرونتر خب اگه اینو نخریده بودم ، حتما 40D میخریدم، ولی انشاا.. هزار تا مشکل داشته باشه تا من راضی بشم :::big grin:::
کاوه جان معلومه که ناراضی نیستم، باور کنید من وقتی اون دوربین فوجی رو داشتم، کلی قربون صدقش میرفتم، چه برسه به این 30d عزیزم !!نقل قول:
اما به هیچ وجه دوستان ( شاهین جان توجه كنید ! ) از خرید هایشان احساس ناراختی نكنند....
حالا برای اینکه پست من هم نره تو تاپیک بیربط:
تعجب میکنم چرا canon با این همه ادعا، راجع به نشون دادن وضعیت باتری، هیچ کاری نکرده؟؟ چون واقعا سخت نیست که حداقل به صورت درصدی نشون میداد چقدر از شارژ باتری مونده؟؟ و عجیبه که این کارو تو 40D نکرده!!!
و باز هم نمیدونم چرا برای AF Assistant همچنان از فلاش استفاده میکنه؟؟؟
شاید اگه این دو تا قابلیت رو هم به 40D اضافه میکرد که من حتما دق میکردم :::bliss:::
سلام
جناب محمدی عزیز
بنده هم مثل جناب قبادی متوجه نشدم كه شما منظورتون از اون پاسخ چی بود. شما یك عكس كمیك از 40d گذاشته بودید كه قبلن دوبار در تاپیك شایعات یا واقعیات گذاشته شده بود و به اندازه ی كافی در بارش مزاح شده بود و منظور من این بود كه گذاشتن این تصویر در این تاپیك باعث می شه كه این تاپیك از بحث جدی خودش دور بشه. همین .
در مورد تعویض دوربین هم نظر من با بیشتر دوستان یكی است. بنده هم اگر الان مثلن یك 20D داشتم حالا حالاها به فكر تعویضش نمی افتادم. این خصلت در بیشتر ایرانیان هست كه مرتب دوست دارند Gadget خود رو به روز كنند بدون آنكه حتا از كلیه ی امكانات مدل قبلی آگاه بوده باشند یا استفاده كرده باشند. این قضیه الان در مورد گوشی موبایل خیلی مرسومه. اكثرن فقط به فكر قیافه و چشم و هم چشمی در مورد گوشی هستند. من شخصی رو می شناسم كه سالی دو سه بار گوشی عوض می كند مثلن چون فلان گوشی قبلیش 1.3 مگاپیكسل بوده اونو فروخته و 2 مگاپیكسلشو خریده در حالی كه هنوز بلد نیست عكس ها رو از گوشی به كامپیوتر منتقل كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد دوربین هم متاسفانه این تفكر در جامعه حاكمه.
متاسفانه من اون عكس رو توی این فروم ندیده بودم باید سرچ كردن توی گوگل دیدم و اگه می دونستم كه قبلا دیدین
دوباره كاری نمی كردم
جهت اطلاع شما دوست عزیز و آقای قبادی باید عرض كنم كه من به خدا فارسی نوشتم و مخلص كلام این بود كه 40 دی هم فقط یه گزینه برای خریده و شما می تونی اونم بخری ولی دوربینهای دیگری هم هستند كه می شه باهاش كار كرد .
ببینید من تازه چهار ماهه كه یه 350 دی خریدم ولی مثل بعضی از دوستان اهل زود عوض كردن وسایلم نیستم و خیلی به وسیله ها یی كه می خرم تعصب دارم و اصلا نیازی نمی بینم كه زود زود تجدید فراش كنم !!!!!:::big grin2:::
در قسمت پایانی پست قبلی یه اطلاعیه رو از سایت نورنگار نقل كردم :
تصور كنید چند میلیون پول میدید و یه مارك وان می خرید و می بینید مشكل داره . اون موقع چه حالی بهتون دست میده و توی دنیا صدها نفر مثل شما هستند هی ایمیل می فرستید به كمپانی كانن كه آقایون دوربینهای ما مشكل داره حالا اونا هم منت می ذارن و چند ماه بعد یه برنامه رو می كنن تا با اون مشكلاتتون حل بشه. این مسائل چه عمدا و چه سهوا نوعی بازارگرمی و عطشان نگه داشتن مشتریست .
در بحث تولید بعد از دهه 70 میلادی یه نظریه ای پا گرفت به نام استهلاك تدریجی و متاسفانه همه تولید كنندگان دنیا از اون تبعیت می كنند و این رو با قطعیت بهتون میگم هیچ وسیله ای و هیچ دوربینی كامل نیست چون اگر بود دوربین دیگری بعد از اون تولید نمی شد
در مورد اشكالات دوربین ها و همین طور مارك 3 باید عرض كنم كه هیچ موضوع مهمی نیست!:eek: در تمامی صنایع این اشكالات وجود دارد....كمپانی ها هم در تلاش هستند در بازار رقابت از گردونه خارج نشوند و محصولاتی بی ایراد را معرفی كنند....
ای فدای این فرهاد خان بشم كه حرفش همیشه حرف دل منه......نقل قول:
این خصلت در بیشتر ایرانیان هست كه مرتب دوست دارند Gadget خود رو به روز كنند
والله به نظر من اشكالی ندارد....نمی دانم اما چیز آنچنان مهمی نیست....!نقل قول:
باز هم نمیدونم چرا برای AF Assistant همچنان از فلاش استفاده میکنه؟؟؟
درسته كه كمپانی ها تلاش می كنند تا از گردونه رقابت خارج نشوند و این دقیقا به میزان خرید من و شما و بقیه بستگی داره
ولی این معرفی محصولات بی ایراد خودش محل سواله . مطمئن باشید این بشری كه تو این 30 سال زندگیم شناخته ام مو رو از ماست می كشه بیرون و به هر چیز و هركسی ایراد می گیره .
پیشنهاد می كنم اینگونه بنویسید :
كمپانی ها فقط در تلاش هستند در بازار رقابت از گردونه خارج نشوند و محصولاتی نسبتا بی ایراد را معرفی كنند
نو که اومد به بازار! کهنه شده دلازار!
دیگه کسی دی ۴۰ رو هم تحویل نمیگیره! :confused:
اینجا رو ببینید.... فعلا تا یکی عکسهای d300 رو پیدا کنه!کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&u=http%3A%2F%2Fdc.watch.impress.co.jp%2Fcda%2Freview%2F2007%2F08%2F24%2F6904.html
البته توجه داشته باشید که سایت ژاپنی اینا بود با گوگل ترجمه کردم...
سلام
دوستانی که تجربه بیشتری دارن به من بگن:
این دوربین 40 دی حدودا کی وارد بازار ایران می تونه بشه؟
و با چه اختلاف قیمتی؟
واسه کسی که می خواد تا آخر ماه 30 دی بگیره چه توفیقی می کنه؟
سلام دوستان،
برای اینکه این تاپیک رو تحویل بگیریم این هم یه review از 40D :
این سایته هم ژاپونیه!!
اینجا ترجمه شده با google translator رو میتونید ببینید :کد:http://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html/
این صفحه رو فراموش نکنید، مربوط به ISO:کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=http://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html/%26hl%3Den%26sa%3DG
کد:http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&u=http://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_iso.html&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html/%26hl%3Den%26sa%3DG
جالبه، عکسها رو هم با 55-18 IS گرفته!!!
سلام
گالری نمونه عكس های 40D . داغ داغ .
این یكیش (با ایزو 1600 و لنز 55-18 IS) :کد:http://www.dpreview.com/gallery/canoneos40d_preview/
http://dpreview-img.fotki.com/galler...w/img_0071.jpg
این هم یكی دیگه ( با ایزو 3200 و لنز L 24-70 ) :
http://dpreview-img.fotki.com/galler...w/img_0509.jpg
البته اگه سایز اصلی رو داون لود كنید در قسمت های تیره ی تصویر نویز زیاد می بینید ولی واقعن قابل قبول و عالیه ( به قول آرش ته دیگ عدس پلو نیست ! ما قدیما به آسفالت خیابونای تهران و صورت پر جوش خودمون می گفتیم ته دیگ عدس پلو !! )
این بار Lcd آنقدر به حاشیه رانده شده است که من یکی را خیلی دلچرکین کرد چهره ی ظاهری این دوربین !
Lcd چنان در گوشه قرار گرفته که علاوه بر آزار چشم ، هر بار در موقع عکسبرداری ، ناخواسته دستمالی میشود و لابد مرتب باید تمیزش کرد ! حیف شد واقعا !
اونقدرها هم مشكل عمده ای نیست دوست من
به هر حال اگرlcd ها همينطوري بخواد بزرگ بشه از اين مشكلات كوچيك واسه همه مدلها ايجاد ميشه
به نظر من مشكل مهمتر اون كليدهاي زير LCD هستن كه به قول آرش با نصب گريپ موقعيتشون و نحوه دسترسي بهشون متفاوت ميشه
نمونه عکس از 40d
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6252
40D color test vs 10D, 20D, 30D
لینک از فروم dprivew
---------------
Canon 40d Video Review
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
یك ریویو مختصر از 40d
کد:http://www.outbackphoto.com/CONTENT_2007_01/section_gear_cameras/20070831_Canon_40D/index.html
ریویو کامل 40D در سایت باب اتکینز
کد:http://www.bobatkins.com/photography/digital/canon_eos_40D_review_1.html
باسلام به همه دوستان
امروز بعد از چند هفته تحقيق و سر درد ، و سوال تونستم دروبينم رو بخرم
واقعا که چه سخت انتخاب دوربين ، وسط کار می خواستم جا بزنم ولی اکنون از انتخابم راضی هستم در هر صورت دو گام اصليترش رو برداشم که خريد دروبين ولنزش بود حالا راحتر برای لوازم جانبی فکر ميکنم وتا دو سه روز ديگه با کمک شما دوستان خريد ميکنم مثل سه پايه ،مموری ، فلاش وکيف . راستی برای اطلاع بيشتردوستان قيمتهای خريدم رو که با3 سال گارانتی معتبر در انگليس هست رو مينويسم
800 پوند Canon EOS 40D Body
750 پوند Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM
عابد جان
خیلی مبارك باشه شما اولین عضو سایت هستید كه 40 دی رو خریدید مجموعه بسیار خوبی خریدید امیدوارم لذت ببرید اون سه سال گارانتی معتبر خیلی ارزش داره
برای فلاش من توصیم Ex 580 II هست
برای مموری با توجه به قابلیت این دوربین در عكاسی پی در پی سریع حتما یك مموری سرعت بالا و حجم حد اقل دو گیگ بخرید البته من 4 گیگ پیشنهاد میكنم
ترنسند الان 266 داره لكسار و سن دیسك هم هرچه سریعتر بهتر
كیف و سه پایه هم بستگی به نوع كاربردتون داره
البته این توصیه ها رو با دونستن اینكه شما ساكن انگلیس هستید و برای خرید قدرت مانور احتمالا خوبی دارید كردم
سلام
خیلی مباركه پس بالاخره خریدید :biggrin:
ولی خیلی گرونه كه :confused: میشه حدود 1625 دلار بدنه ی تنها . با اون 1300 دلاری كه پیش بینی شده بود خیلی فاصله داره :(
فقط عابد جان اگه بخوای برای هر سوال و هر خریدت یه تاپیك باز كنی همه چیز از دست در می ره.
مموری لكسار در اروپا راحت تر گیر میاد تقریبن بهترین هم هست.