پاسخ: معرفی Canon PowerShot G9
آخه عزیز دل، این دوربین (g9) تازه دیروز معرفی شده و هنوز حتی در بازارهای خارج از ایران هم به فروش نمیرسه.
رفیق قطعا و یقینا اشتباه دیده ای....!
آقا تصحيح مي كنم..........
اشتباه كردم .... درسته .... دوربيني كه ديدم G9 نبود ... G6 بود .. اونم Silver
حق با شما دوستانه
:::blushing:::
سلام.ببخشید كه این سوال رو اینجا میگم.آخه تازه ثبت نام كردم و نمیدونم كجا باید بگم.میشه بگید این Raw یعنی چی؟اگه لطف کنید کامل بگید ممنون میشم.چون میخوام دوربین بخرم.به نظر شما صبر کنم تا جی9 بیاد یا جی7 بخرم.زیاد هم عجله ندارم.ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dash mehdi
سلام.ببخشید كه این سوال رو اینجا میگم.آخه تازه ثبت نام كردم و نمیدونم كجا باید بگم.میشه بگید این Raw یعنی چی؟اگه لطف کنید کامل بگید ممنون میشم.چون میخوام دوربین بخرم.به نظر شما صبر کنم تا جی9 بیاد یا جی7 بخرم.زیاد هم عجله ندارم.ممنون.
بابا تو رو خدا یكی جواب من رو بده.
نقل قول:
بابا تو رو خدا یكی جواب من رو بده.
داش مهدی !!!
دلیل جواب ندادن به سوال شما چند تاست
یکی اینکه اگر یک سرچی مرحمت میفرمودید کلی مطلب پیدا میکردی
یکی دیگه اینکه جای سوال اینجا نبود
ولی با همه این اوصاف چون عضو جدید هستید واسه اینکه ناراحت نشده باشید
فرمت RAW يك فرمت منفرد نيست. بلكه RAW بيانگر فرمتهاي مختلفي است كه دوربينهاي ديجيتال مختلف، تصاوير خام دريافت شده توسط حسگر خود را ذخيره ميكنند. اين فرمت در دوربينهاي كانن CRW يا CR2 ، در نيكون NEF ، در مينولتا MRW و در المپوس ORF نامگذاري شده است.
در فايل RAW همان اطلاعاتي وجود دارد كه توسط حسگر دوربين ذخيره شده است، بدون هيچ گونه پردازش اضافي
بقیه اطلاعات رو میتونید از اینجا ببینید
روند كاري عكاسي ديجيتال در فرمت RAW
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dash mehdi
.............به نظر شما صبر کنم تا جی9 بیاد یا جی7 بخرم.زیاد هم عجله ندارم.ممنون.
سلام
قطعا" وجود فرمت RAW یك مزیت بزرگ است, نمیشود پیش بینی كرد كه G9 دوربین خوبی است یا نه...ولی به احتمال زیاد از G7 بهتر است, اگر عجله ندارید, صبر كنید تا G9 كاملا" تست شود, اگر هم عجله دارید, به G7 فكر نكنید, به درد نمیخورد. :::big grin:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
قطعا" وجود فرمت RAW یك مزیت بزرگ است, نمیشود پیش بینی كرد كه G9 دوربین خوبی است یا نه...ولی به احتمال زیاد از G7 بهتر است, اگر عجله ندارید, صبر كنید تا G9 كاملا" تست شود, اگر هم عجله دارید, به G7 فكر نكنید, به درد نمیخورد. :::big grin:::
وحید جان ممنون.با 400 تا 450 تومان چی به درد میخورده؟اگه زودتر جواب بدی ممنون میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dash mehdi
وحید جان ممنون.با 400 تا 450 تومان چی به درد میخورده؟اگه زودتر جواب بدی ممنون میشم.
سلام
گفتی كه عجله ندارم!!!!؟؟؟ :::confused2:::
من باشم Panasonic-FZ8 رو میگیرم یا اگه SLR بخوای, یك كم بیشترش كنی و Nikon-D40 .
اگر هم عجله نداری كه منتظر تستهای Canon-G9 و Panasonic-FZ18 و OLYMPUS-SP560 و ... بمون. :)
وحید جان ممنون.عجله ندارم.منتظر تست جی9 میمونم.راستی چند وقت دیگه میاد توی تهران؟