پاسخ: معرفی Canon PowerShot G9
شهرام جان ممنون بابت پاسخت
من تلویحا تازه کار بودنم رو بیان کردم ولی گویا آدم رو وادار میکنین که صریحا به زبون بیاره :)
کاش مثل رم برای باقی موارد هم برند (و احیانا مدل) خاصی رو اسم ببرین که من مجبور نشم موقع خرید بگم "کدوم خوبه؟! آقا لطفا خوبشو بدینا..."
راستی آدرس؟
(و احیانا توصیهی دیگه ای اگه لازمه)
پاسخ: سوال: معرفی Canon PowerShot G9
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
سلام
4-باطری قابل شارژ خوب(تاكید میكنم كه خوب باشه)+باطری شارژر.
...
سلام
شهرام جان, G9 كه باتری و شارژر داره!!!! :::big grin::::redface:
البته با احترام به همه.....:::big grin:::
بنده Sony DSC-H3 را با Canon G9 در یك رده نمی دانم....
بنده Sony DSC-H3 را با Canon SX100IS همرده می دانم...
Ricoh GX100 هم واقعا از بقیه در رتبه بالاتری قرار دارد و از بسیاری جهات یك دوربین منحصر به فرد است...
Samsung NV20 هم كه به هیچ وجه در رده ای قرار ندارد كه بتوان با Canon G9 رقابت كند.....
پاسخ: سوال: معرفی Canon PowerShot G9
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
شهرام جان, G9 كه باتری و شارژر داره!!!! :::big grin::::redface:
خوب شد گفتی. من با كانن S5IS قاطی كردم....ممنونم كه یاداور شدی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
البته با احترام به همه.....:::big grin:::
بنده Sony DSC-H3 را با Canon G9 در یك رده نمی دانم....
بنده Sony DSC-H3 را با Canon SX100IS همرده می دانم...
Ricoh GX100 هم واقعا از بقیه در رتبه بالاتری قرار دارد و از بسیاری جهات یك دوربین منحصر به فرد است...
Samsung NV20 هم كه به هیچ وجه در رده ای قرار ندارد كه بتوان با Canon G9 رقابت كند.....
سلام
كاوه جان !
- به نوار سیاه نگاه كن. دوربین های با ظاهر كلاسیك با هم مقایسه و رده بندی شده اند. از این جهت همه هم رده اند.
- خوب جالبه دیگه نه ؟ مجله ی پاپ فوتو به دلیل اینكه سال گذشته آلفا 100 و امسال نیكن دی 300 رو دوربین سال اعلام می كنه شما یك صفحه ی تمام در رسای این مجله و در اثبات خیلی معتبر بودنش قلمفرسایی كردی ولی حالا كه سونی رو برده آخر صف نامعتبر شده :biggrin:lol ( خیلی مخلصیم )
- فكر كنم این آقای جك هوارد مادر مرده قبل از اظهار نظر اقلا همه ی این دوربینا رو یك بار دستش گرفته باشه :cool: ( بازم خیلی مخلصیم :::happy::: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
كاوه جان !
- به نوار سیاه نگاه كن. دوربین های با ظاهر كلاسیك با هم مقایسه و رده بندی شده اند. از این جهت همه هم رده اند.
:::happy::: )
سلام
پس با این معیار, به نظر من جای Nikon-P5 تو این مقایسه نیست!!! :redface: و میتونست جاش Panasonic-LX2 قرار بگیره.
سلام
معیارهای من برای انتخاب دوربین اینها بود: (تقریبا به ترتیب اهمیت)
- اندازه، در حدی که بتونم بدون هیچ محدودیتی با خودم همه جا ببرمش، برای اندازه ای که در نظر منه slrlike هم بزرگه.
- تنظیمات دستی، تا جای ممکن
- شکل ظاهری دوربین
با این اوصاف، پس از جستجوی زیاد G9 را انتخاب کرده ام و از انتخابم هم راضی هستم. ولی تقریبا هر کس خبردار میشه سعی میکنه رای منو بزنه... "فلانی با این پول که میتونی فلان چیز رو بخری" "این همه پول واسه ی این دوربین؟"
میخوام بدونم دوربین دیگه ای هست که با قیمت کمتر این شرطها رو ارضا کنه؟
(قبل از این A710 در نظرم بود که وقتی G9 رو دیدم نظرم عوض شد)
(امروز عصر دارم میرم بخرمش. پس اگه این پست رو دیرتر دیدین لطفا فقط از انتخابم تعریف کنین!!! :::happy::: )
خوب!
ما كه ارادتمند ویژه شما هستیم فرهاد جان....
ولی من گفتم معتبر نیست؟
عرض كردم كه این گروه از دوربین ها را در یك گروه نمی بینم...
اگر قصد دوربنی های كلاسیك بوده كه جای خیلی از بدنه ها خالی است.از جمله پاناسونیك و سیگما و لایكا و چند تای دیگر كه خیلی ظاهر كلاسیك تری دارند....
از نظر قیمت هم كه نگاهی بیاندازید با هم كلی فرق دارند و هر كدام یك ساز را می زنند...
كه این خود دلیلی است برای هم گروه نبودن آنها....
ولی اگر فقط قیافه ملاك انتخاب بوده كه با توجه به گزینه هایی كه حضور ندارند به نظرم رده بندی بدی نیست.
اما باز هم به نظرم جایگاه ریكو بالاتر از بقیه است حتی از كانن....
و در مورد سونی بنده زیاد این مدل را نمی پسندم....گزینه های بهتری هم وجود دارد...
و در نهایت اینكه به هیچ وجه حاضر به پرداخت 500 دلار برای Canon PowerShot G9 نیستم....
در همان برند كانن گزینه های بهتر هم وجود دارد......
قیمت یكی از فاكتور های خیلی خیلی خیلی مهم است.....
و در نهایت ( باز هم ) به نظرم پاپیولار فتوگرافی نشریه بسیار بسیار معتبری است.....حتی اگر سونی و یا نیكون و یا كانن را در رده آخر قرار دهد.....
سلام
ممنون كاوه جان. بله شما درست می فرمایید بعضی دوربین ها ارزش خرید ندارند. G9 و لومیكس FZ50 و چند نمونه ی دیگر هستند كه دوربین های خیلی خوبی هستند ولی گرانتر از حد و اندازه های خودشان هستند.
راستی آواتار جدید مبارك. پس آن خنده ی زیبا و گیرایت كجاست ؟ :::happy:::