اين كار رو هم كردم قبلا ولي تاثير نداشته. اصلا نميدونم اينكه ميگن 3.5 فريم آيا كسي امتحان كرده ببينه تو شرايط عادي به اين مقدار يا بايد شرايط خاصي باشه مثلا كيفيت بياد روي 6 مگاپيكسل و از اين حرفا؟
دوستان سلام
این دوربین فلاش رو تا 1/200 سینک میکنه حالا مسئله ای که وجود داره اینه که من با یک لنز 300-70 وقتی با 1/200 با فلاش عکاسی میکنم نتیجه تقریبا عالیه اما وقتی 1/200 بدون فلاش عکاسی میکنم تصویر به شارپی با فلاش نمیرسه حتی در نور خوب با بالاتر از این سرعت هم به خوبی با فلاش نمیشه به نظر شما آیا سرعت سینک واقعی با این 1/200 متفاوت میتونه باشه؟؟؟
باسلام
مجید جان
زمانیکه شما با فلاش عکاسی میکنید در صورتیکه نور محیط اندک باشد سرعت شاتر دیگر تاثیری ندارد و عکس شما در زمان بسیار کوتاهی که همان زمان عملکرد شاتر است ثبت میشود این زمان چیزی در حدود 10000/1 ثانیه است و به همین دلیل هیچگونه لرزشی در تصویر شما وجود ندارد یعنی اگر نور محیط اندک باشد حتی اگر از سرعت 5 ثانیه هم استفاده کنید تصویر بخوبی فریز شده و دارای شارپنس مناسبی خواهد بود .
موفق باشید
ممنون محسن عزیز
من منظورم در نور خوب بود
در واقع عکسهایی که با فلاش در نور اتاق ثبت میشن خیلی بهتر از 1/200 در بیرون میشن و این باعث تعجب میشه مثلا ساعت 4 بعدازظهر من با این لنز با این سرعت از یک ملخ ثابت عکس گرفتم فلو شد اما در اتاق امروز ظهر با این سرعت از یک شی عکس گرفتم و خیلی شارپ بود البته در اولی دستم نلرزیده!!
در صورتیکه 1/200 برای جلوگیری از فلو شده لازم باشه باید در هر دوحالت شارپ باشند
باسلام
مجید جان همانطور که خدمتتان عرض کردم اگر چربش نور محیط بیشتر باشد آنگاه سرعت شاتر موثر خواهد بود و زمان نوردهی همان زمان بازبودن شاتر است اما زمانیکه نور محیط در صد کمی از نور عکس شما را داشته باشد و بیشتر نور عکستان با فلاش تامین شود انگاه با اینکه شاتر با مدت زمان بیشتری باز است ولی عملا نوردهی در زمان 10000/1 ثانیه که فلاش نوردهی میکند انجام میشود حالا هر چقدر سهم نور محیط بیشتر شود تاثیر سرعت شاتر در نور دهی سنسور بیشتر میشود .
برای امتحان این مسئله شما اگر در جایی که نور زیاد است با فلاش عکاسی کنید ممکن است در صورت لرزش دست عکستان فلو شود چون نور محیط باعث فلو شدگی تصویر میشود در هر صورت اگر در محیط تاریک این عمل را انجام دهید حتی میتوانید با سرعت 10 ثانیه بالهای یک مگس در حال پرواز را هم فریز کنید .
موفق باشید
ویرایش توسط shenasi : Monday 6 September 2010 در ساعت 23:43
جناب شناسي. اينطور كه بنده متوجه شدم، يعني زمان نوردهي يه فلاش هميشه 1/10000 ثانيه است.(؟) حالا با توجه به سرعت شاتر انتخابي، شما نور محيطي رو هم دخيل خواهيد كرد تو تصوير ثبت شده.
5D_85 1.8_700D_40 2.8
باسلام
دوست خوبم فلاش در زمانی نزدیک به 10000/1 نوردهی میکند ولی این نوردهی در بازه کوچکی از زمان چند بار انجام شده و سنسور توسط نور جاروب میشود .
حال اگر از سرعت شاترهای خیلی زیاد مثل 8000/1 یا 4000/1 استفاده کنیم تعداد نوردهی کمتر خواهد بود مثلا در 8000/1 تنها یکبار نوردهی فلاش به سنسور میرسد و بایستی ایزو را افزایش داده تا کمبود نوردهی جبران گردد .
امیدوارم منظورم را درست بیان کرده باشم البته بنده هم مطالب گفته شده را از تاپیک زیر را مطالعه کردم .
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2269
دوستان
در حالت لایو ویو من اتوفوکوس ندارم با اینکه در منو گزینه رو فعال کردم
آیا تنظیمات دیگری نیازداره؟