دوستان
به نظر من
زنگ خطر اونم با صداي هر چه بلند براي نيكون به صدا در اومده
مخصوصا با معرفي لنز 18-200
در رده هاي زير 800 دلار و 1000 و .....تا بالاتر از 2000 دلار
دوستان
به نظر من
زنگ خطر اونم با صداي هر چه بلند براي نيكون به صدا در اومده
مخصوصا با معرفي لنز 18-200
در رده هاي زير 800 دلار و 1000 و .....تا بالاتر از 2000 دلار
محمد امدادی
محمد جان نتيجه اين زنگ خطر به نفع منو شماست نيکون بايد تجديد نظر تو قيمتهاش بکنه
سلام
لطفا یک نفر برای من تفصیر کنه چرا کانن نشانگر باطریشو درست نمیکنه؟!
مجتبی ناظمی
مجتبی ناظمی
امان از اين نيکون امروز 40D رو قيمت گرفتم 830
d300 قيمت گرفتم 1520 اختلاف قيمت خيلي چشم گير شده اگر براي برتري هاي عملکردي D300 تقريبا200 تومن قيمت بزاريم d300 تقريبا 500 تومن گرونتره که واقعا قابل تامله
نيکون بايد سريع يه فکري به حال قيمت ها بکنه D300 با اين قيمت قدرت زيادي براي رقابت با 50D نداره چون ديگه چندان برتري عملکردي نسبت به اون نداره
یک کم لطفی که این کارخانه نسبت به این دوربین هم داشته (موردی که در 40D هم اینگونه بود ) این مشخصه است
Viewfinder 95% frame coverage
بنظرم بهتر بود همچون D300 این مشخصه حداقل این میشد
100% coverage
واقعا نمیدانم چرا مشخصه ای که شاید با اندکی طراحی بتوان با کمترین هزینه آنرا در دوربین قرار داد فقط مختص سری 1d این کارخانه است ( شاید هم هزینه هایی گزاف دارد )
اين بيشتر به استراتژي تجاري اين شرکتها بر مي گردد. کانن هميشه معروف بوده که براي حفظ مرز بين دوربين هاي حرفه اي و غير حرفه اي خود تفاوتهاي فاحشي را ايجاد مي کرده که بعضي از آنها واقعا فجيع است. مثلا معروفترين موردش 300دي بود که به عنوان مدل پايين 10دي به بازار عرضه شد، دقيقا با همان سنسور و مادربورد، ولي به صورت نرم افزاري تعداد زيادي از امکانات دوربين را غير قابل دسترس کرد تا مرز بين 10 دي و 300دي حفظ شود که بعدا هم هکري با نوشتن يک پچ هک اين امکانات را روي 300دي هم فعال کرد و عملا تبديل شد به يک 10دي بسيار ارزان.واقعا نمیدانم چرا مشخصه ای که شاید با اندکی طراحی بتوان با کمترین هزینه آنرا در دوربین قرار داد فقط مختص سری 1d این کارخانه است ( شاید هم هزینه هایی گزاف دارد )
نيکون استراتژي ديگري دارد که در تعريف مدل آماتوري بيشتر به کاهش کيفي بدنه و قطعات (مثلا عمر شاتر کمتر يا عدم آب بندي و بدنه پلاستيکي به جاي آلياژ فلزي و مانند آن) و کمي هم حذف امکاناتي که در رده آماتوري واقعا چندان مهم نيست مثلا کم کردن بافر دوربين و سرعت عکاسي پياپي و مانند آن. به نظرم اينطوري مشتري مدارانهتر است.
حالا این چند درصد چقدر مهمه؟
چون من دوربینهای مختلفی داشتم ولی هیچ زمان این قضیه آزارم نداده. چون بصورت تجربی عکاس میفهمه که کی کجاست و چقدر از کادر رو ندیده...
البته اشکالاتی مانند نمایشگر باطری به گمانم اشکال نیست و حماقت است!