سلام
دوستان قبل از اینکه سوالم رو بپرسم لازم میدونم بیوگرافی کوچیکی از عوض بدل کردن دوربینهام و دلیلش براتون بگم (منتظر دلیله قانع کننده نباشید :( )
بنده حدود 8 ساله که عکاسی میکنم و از اول دیجیتال کار کردم ( از یک دوربین Mercury 2.1mp) هر چند وقت یک بار دوربینم رو ارتقا میدادم (صرفا بنا به مگا پیکسل) از حدود 3 ساله پیش slr گرفتم(نمیگم حرفه ای ولی کمی سنجیده تر و هدفمند تر عکاسی کردم) و البته همون وسواس و عادت بد ارتقاهای بی مورد رو حفظ کردم
اول d40x داشتم،بعد از اون 400D،بعد 40D و نهایتا D300 که اون رو هم چند روز پیش فروختم:(
حالا دیگه لوازم جانبی که برای هر کدوم خریدم و بعد به شکل اشانتیون روی دوربین ها دادم بماند!
اگه دقت کنید ، شاید هیچ یک از دوربینهایی که من تا به حال عوض کردم ،مشکل خاص یا امکانات کمی نداشتند و من فقط به دلیله حساسیت فوق العاده زیاد روی کیفیت عکسها (شارپنس . رزولوشن و ...) این بیچاره هارو آواره میکردم... (بیشتر از این سرتون رو درد نیارم دیگه باید متوجه حساسیت و وسواس من شده باشید)
.............
این بار میخوام اگه خدا بخواد یک بدنه خوب و لنز خوب تر در حد جمعا 2ملیون بگیرم و طوری انتخاب کنم که دیگه نخوام عوضش کنم
نظر خودم بنا به دلایلی روی 50D هستش و از اونجایی که در این بخش از فروم مطالعه زیادی کردم و مشکلات 50D رو با لنزهای ارزون و کم کیفیت متوجه شدم میخوام این بدنه رو با 17-55 یا 17-L40 و یا 24-105 همگی Canon بگیرم
حالا سوالاتی که دارم به این شرحه:
1:آیا خروجی 50D با یکی از لنزهای مذکور از لحاظ کیفیت تفافت فاحشی با آخرین دوربینم میکنه؟(اخرین دوربینم d300 با 18-nikkor 70 بوده.......قبلی هم 40D با 17-85) با توجه به لنز ها باید اینطور باشه
2:مشکلات 50D در دیاف های بسته با توجه به این لنزها حل میشه؟(طبق گفته دوستان این بدنه نیاز به لنز عالی داره)
3: ایا تفاوت 200 هزار تومانی ارزش خرید 40D رو داره
4:از بین لنزهای مذکور کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
5:ایا منوی (و امکانات جانبی) 50D نسبت به D300 ضعیف تر است؟
6:در مورد مقایسه نویز 50D , 40D زیاد بحث شد و حرفهای دوستان کمی ضد و نقیض بود.آخرش (در ایزو های مختلف) نویز کدوم کمتره؟
در کل بگم :::: چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confu sed:
.......................
تو رو خدا پر حرفی ها (پر نوشتاری ها ) و سوالهای زیاد منو ببخشید،از اینکه دوباره از تصمیمم پشیمون بشم خیلی میترسم
منتظر راهنماییتون هستم:confused:
با تشکر