arash.oskooie عزیز سلام
از راهنمایی شما ممنونم میشه آدرس رو بگی؟
arash.oskooie عزیز سلام
از راهنمایی شما ممنونم میشه آدرس رو بگی؟
نیازی نیست با این اوضاع ترافیک به تعمیرگاه مرکزی بروید. می توانید از نرم افزار EOSInfo هم استفاده کنید...
http://astrojargon.net/EOSInfo.aspx
Daruosha عزیز
خیلی متشکرم...دانلودش کردم...باید برم سراغ دوربین و امتحانش کنم
سلام دوستان
چندي پيش در تالار مربوط به ريموت كنترل براي دوربين هاي كنون،يكي از دوستان نرم افزار Magiclanternرو معرفي كرده بود. با دانلود نرم افزار و خواندن منوال آن، متوجه شدم كه اين برنامه همچنين قابليت افزودن فيلمبرداري FULL HD به بادي 50D را دارد !!!
مي خواستم بدانم كسي از دوستان اطلاعات بيشتري در اين خصوص دارد؟
من پارسال نمونه فیلم این دوربین رو دیدم. یک جور حک نرم افزاری است که البته اون موردی که من دیده بودم دوربین فقط در صورت اتصال به کامپیوتر امکان فیلم برداری داشت.در واقع تصویر ارائه شده توسط لایو ویو را می دزد. حالا اینکه به سنسور آسیب میرسه یا نه (که فکر نمی کنم) و اینکه طول مدت فیلم برداری چقدر است را نمیدانم
چه اطلاعاتی لازم دارید؟
در مورد نحوه کار کردن با این نرم افزار مشکل دارید؟
لینک برنامه را که یکی از دوستان در همان تاپیک گذاشته اند...
نرم افزار Magiclantern بر روی دوربین نصب میشود و نیازی به اتصال همزمان دوربین به کامپیوتر نیست.
ولی گمان نمیکنم کیفیتش همپای دوربین های 60D , 7D باشد...
ویرایش توسط saeed2vfx : Sunday 5 February 2012 در ساعت 00:12
ارور 99 در 50D ناشی از چه مشکلی هست
آیا قابل رفع هست؟
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
سلام و خسته نباشید
ارور 30 در 50d به چه علتی هستش؟
گوشه ی شاتر از روی سنسور کنار نمیره و توی 2-3 تا عکس اول گوشه ی عکس سیاه میشه و توی 2-3 فش عکس بعدی کل عکس ها سیاه میشن و بعدش ارور 30 میده که میگه باید باطری رو دوباره inestal کرد... یعنی چی؟ من هرجا رو هم گشتم چیزی در این باره پیدا نکردم
دوستان ورژن 1.09 فریم ور برای 50 دی ریلیز شده گفتم اینجا هم اعلام کنم ....به نظرم دقت فکوس رو بهتر میکنه
canon 50 d
18-200 canon
sony h50 tele convertor 1.6 ,wideangle 0.6, flash hvl-15
film slr yashica GS