دوربين من امروز به دستم رسيد 50d , زياد فرصت نکردم باهاش کار کنم اما هرچی گشتم نتونستم دکمه * رو برای تنظيم ديافراگم ست کنم
الان چه در حالت ليو ويو چه وقتی روی ويزوره دکمه * رو بزنم فکوس ميکنه
اما من ميخوام واسه تنظيم ديافراگم ازش استفاده کنم و ديال هم که شاتر رو تنظيم ميکنه
از کجا بايد تغييرش بدم ؟
ممنون
اين رو از تو منوال پيدا کردم اما ترجيح ميدادم همون هر دوش با ديال بالا باشه که راحت تر بشه تنظيم کرد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان تاپیک 50D و کلیه عزیزانی که این دوربین را تجربه کرده اند لطفا بنده را راهنمایی کنند
من جدیدا یک دوربین 50D خیلی تمیز پیدا کردم و قصد خریدش را دارم ولی یکی از دوستان می گه داشته و با فوکوس دوربین مشکل داشته!
از دوستان کسی در این زمینه نظری نداره؟
نقطه ضعف فاحشی هم اگر در این دوربین سراغ دارید لطفا بفرمایید
با تشکر
سلام
من این دوربین رو چند سالی است که دارم..
با لنز های 85-15 و 105-24 و 85 f1.8 و 50 f1.8 و 85-17 و 200-70 و 200-28 و 55-18 و شاید یکی دو لنز دیگر که فقط برای تست دستم بوده کار کرده ام.
تنها ایرادی که از نظر فوکوس با آن مواجه بودم با لنز 50 1.8 بود که اونم با تنظیم از طریق micro adjastment بهتر شد! و این مورد با 3 لنز 50 پابرجا بود!
اگر نداشتن مود فیلم برداری و کمی نویز زیاد نسبت به دوربین های هم رده برایتان زیاد مهم نباشد، به نظرم دوربین بسیار خوبی است.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
درود بر شما
پیرو فرمایشات اقای سیفی عرض کنم که بنده فکر میکنم تا حدی از بعضی دوربین های هم رده خودش بهتر باشه.( برعکس نظر ایشان) اگر از نظر امکانات بررسی کنیم به عنوان مثال از ۶۰دی بهتر است ولی از نظر خروجی عکس میتونم بهتون اطمینان بدم که ۵۰ دی به مراتب بهتره.در سایت The-Digital-Picture.com features Canon DSLR Camera and Lens Reviews, News, Deals and Tips اگر خروجی لنزهای رو بر روی بدنه این دو دوربین مقایسه کنید متوجه تفاوت بسیار زیادشون میشید.به عنوان مثال برای لنز 250-55 که من نگاه می کردم در ۵۰دی خروجی به مراتب شارپ تر است.به طوری که خود من اونقدر وسوسه شدم که اگه ۵۰ تمیز گیر بیارم بخرم.
البته این تفاوت خروجی عکس رو در بدنه های دیگه ای هم دیدم که در یک نسل٬ مدل قدیمی تر خروجی بهتری داشته و در عوض مدل جدید تر امکانات بیشتر.حالا بستگی به عکاس داره که دنبال چی باشه.
موفق باشید
عرضم این بود که عدم وجود مود فیلم برداری و نویز بیشتر نسبت به دوربین های هم رده اگر برایشان مهم نباشد به نظرم از دوربین های هم رده بهتر است.
من هم در تایید فرمایش شما عرض کنم که یک لنز 85-15 رو بر روی همین 2 دوربین که شما فرمودید امتحان کردم.. به نظرم بهترین کیفیتی که از 85-15 دیده بودم روی این دوربین بود. فکوس و شارپنس واقعا عالی بود. یادمه جایی در مورد چگالی پیکسل های این دوربین خوانده بودم که چگالی پیکسل سنسور این دوربین نسبت به هم رده های خودش در نیکون و کنون بیشتر است!!
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
ضمن تشکر بابت توجهتون،
سوالی برای من پیش آمده!
من خودم که تست می گرفتم از نظر نویز در ایزو بالا کیفیت این دوربین نسبت به 60D و 7D بد نبود و در برخی زوایا بهتر هم بود!
دراین مقایسه هم این تفاوت وجود داره! بعنوان مثال وقتی روی برگه پاسور کادر کراپ را قرار می دهم بنظر می رسه تصویر 50D نسبت به بقیه مدل ها شارپتره!!
بنظرتون این تفاوت شارپی و سطح نویز در بخشی از کادر دلیل خاصی داره؟